Results 9,871 to 9,885 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
04-12-2011, 14:36 #9871
Originally posted by Γλαύκη
Τζινακι μου πονας ακομη ε?Οι γατες λενε οτι εχουν το χαρισμα να παιρνουν τον πονο κ γενικα οτι στρεσογονο κ αν τις ακουμπας οπου υποφερεις σε ανακουφιζει αμεσως.Δεν δοκιμαζεις να δουμε?Εγω σου στελνω κ ενα αγγελακι,αφου ξερω το ποσο τα αγαπας,να σε φυλαει.....
- 04-12-2011, 14:38 #9872
Originally posted by anna65
Τζίνα, στην εγκυμοσύνη μου ξάπλωνα στον καναπέ προσπαθώντας να βρω μια βολική στάση, και οι γατούλες μου πιάνανε θέση πάνω στην κοιλιά μου σαν να προσπαθούσαν να ηρεμήσουν το παιδί! Ήταν πολύ συγκινητικό, και με ηρεμούσε - πιστεύω ότι ηρεμούσε και την κοράκλα μου μεγάλωνε μέσα μου και ένιωθε τόσο κοντά της τις προστάτιδες νονές της! Σε αντίθεση με άλλες εποχές που με "ζυμώνανε" πριν καθήσουν σε κάποιο σημείο επάνω μου, εκείνη την εποχή ήταν πολύ προσεκτικές. Αλλά και σε άλλες εποχές που δεν είμαι καλά, τις έχω πετύχει να συμπαραστέκονται, και όχι μόνο σε μένα. Το αποκορύφωμα ήρθε όταν η μητέρα μου είχε μείνει μόνη στο σπίτι μετά το θάνατο του πατέρα μου και με τα δυο της παιδιά σε άλλη πόλη λόγω δουλειάς-στρατού. Κάποια μέρα λύγισε και την πιάσανε τα κλάματα. Μια από τις γατούλες μου, που τις είχα αφήσει αναγκαστικά για λίγους μήνες μαζί της και δεν τις εκτιμούσε ιδιαίτερα μέχρι εκείνη τη στιγμή, ανέβηκε στο κρεβάτι και τη "φίλησε" στο μάγουλο!
Η μεγάλη τομή, η οριζόντια, δεν σε πονάει γιατί έχουν κοπεί τα νεύρα. Για την τομή της κήλης, είναι άλλη ιστορία. Σε μένα, η τομή αυτή είναι κατά μήκος του αφαλού που με ταλαιπώρησε για βδομάδες. Ακόμη και τώρα όμως, που φοράω στενό στηθόδεσμο, ξανάρχισε και τραβάει εκείνη ακριβώς η τομή. Πρέπει να βρεις τρόπο να σηκώνεσαι χωρίς να σε ενοχλεί.
Όσο για τις γάζες, εκεί έχω πατέντα! Βάζω επιπλέον γάζα, ώστε το μέρος του αυτοκόλλητου που περισσεύει να είναι κάτω από 5-10 χιλιοστά - ίσα ίσα για να κολλήσει. Υπάρχει και η λύση να βρέχεις το αυτοκόλλητο με οινόπνευμα (προσοχή, ποτέ με νερό γιατί κολλάει πιο πολύ!) αλλά ακόμη κι αυτό ερεθίζει και ξεραίνει το δέρμα.
04-12-2011, 15:13 #9873
Τζίνα περαστικά!!
04-12-2011, 15:23 #9874
polinaki μου γλυκό:love::love::love:
Έγραψα ένα κατεβατό αλλά το έσβησα, δεν θέλω να σου κάτι προς τη μια κατεύθυνση ή προς την άλλη!
Το μόνο που έχω να σου πώ κ ελπίζω να σε βοηθήσω είναι πως πάνω από όλα κ όλους πρέπει να νιώθεις εσύ καλά για να είναι κ οι γύρω σου καλά μα κυρίως ο γιος σου!!!
Η κάθε γυναίκα κ γενικότερα ο κάθε άνθρωπος έχει τις αντοχές του, αυτό που εγώ μπορεί να ανεχτώ κάποια άλλη να το θεωρήσει απαράδεκτο γι αυτό κουκλίτσα φρόντισε να είσαι ψυχολογικά καλά με όποια απόφαση κ να πάρεις!!!
Τίποτα δεν είναι εύκολο!!!!!!!!!! :love:
04-12-2011, 15:47 #9875
Originally posted by break
Τζίνα περαστικά!!
04-12-2011, 17:43 #9876
Α, ρε Τζίνα, αυτή τη σκέψη περί βασανιστηρίων την έχω κάνει άπειρες φορές, αλλά για την πείνα. Σκέφτομαι ότι θα ήμουν η προσωπική ***** των εχθρών, θα μου πετούσαν ένα ξεροκόμματο και θα ενέδιδα! Ότι θα ήμουν ο ξεφτίλας, που προδίδει τα μυστικά για ένα πιάτο φαί!
Περαστικά κορίτσι μου, υπομονή! Δοκίμασες να σηκωθείς στο πλάι? Εμένα με βοηθούσε και σηκωνόμουν σαν τον κάβουρα.
Κορίτσια να ρωτήσω κάτι άσχετο? Ξέρετε τίποτα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο? Ψήνομαι να το αγοράσω, μπας και σωθώ! Το παρουσιάζουν πολύ ελκυστικό και μάλιστα το συγκεκριμένο που είδα (δε θυμάμαι μάρκα) έχει και αρώματα κανονικού καπνού, πχ, winston, malboro, όχι άρωμα βανίλιας, μέντας και άλλες αηδίες για μας τους καπνιστές. Έχει νικοτίνη, για να ικανοποιεί βαρείς καπνιστές σαν εμένα, αλλά παράγει ατμό, γι' αυτό και επιτρέπεται οπουδήποτε. Μπορείς να το καπνίζεις ακόμη και δίπλα σε παιδιά! Το δοκίμασε καμία από σας?
04-12-2011, 18:34 #9877
Originally posted by Ava
Α, ρε Τζίνα, αυτή τη σκέψη περί βασανιστηρίων την έχω κάνει άπειρες φορές, αλλά για την πείνα. Σκέφτομαι ότι θα ήμουν η προσωπική ***** των εχθρών, θα μου πετούσαν ένα ξεροκόμματο και θα ενέδιδα! Ότι θα ήμουν ο ξεφτίλας, που προδίδει τα μυστικά για ένα πιάτο φαί!
Περαστικά κορίτσι μου, υπομονή! Δοκίμασες να σηκωθείς στο πλάι? Εμένα με βοηθούσε και σηκωνόμουν σαν τον κάβουρα.
Κορίτσια να ρωτήσω κάτι άσχετο? Ξέρετε τίποτα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο? Ψήνομαι να το αγοράσω, μπας και σωθώ! Το παρουσιάζουν πολύ ελκυστικό και μάλιστα το συγκεκριμένο που είδα (δε θυμάμαι μάρκα) έχει και αρώματα κανονικού καπνού, πχ, winston, malboro, όχι άρωμα βανίλιας, μέντας και άλλες αηδίες για μας τους καπνιστές. Έχει νικοτίνη, για να ικανοποιεί βαρείς καπνιστές σαν εμένα, αλλά παράγει ατμό, γι' αυτό και επιτρέπεται οπουδήποτε. Μπορείς να το καπνίζεις ακόμη και δίπλα σε παιδιά! Το δοκίμασε καμία από σας?
04-12-2011, 19:33 #9878
Ρώτησα γιατρό. Μου είπε ναι, αλλά όχι τώρα. Όχι πριν τις γιορτές. Μόλις το αποφασίσω κανονικά και πάω σε ιατρείο διακοπής καπνίσματος, εκεί θα μου χορηγούν χάπια. Υπάρχουν χάπια, που σε κάνουν και απεχθάνεσαι το τσιγάρο. Να το δω κι αυτό! Παράλληλα θα έχω το ηλεκτρονικό τσιγάρο, για να βεβαιωθώ ότι δεν θα ξανακυλήσω. Αυτές ήταν οι οδηγίες γιατρού. Εγώ σκέφτομαι να το πάρω μετά τις γιορτές, ώστε να το ελαττώσω σταδιακά, μέχρι να πάρω και τα χάπια. Πάντως ένα ξέρω: ʼφησα μία γουλίτσα καφέ, για να την πιω μαζί με το τσιγάρο μου!
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο το έχω στο μυαλό μου σαν κάτι ναργιλέδες που έχουν σε μερικά μπαρ, όπου ρουφάς αηδίες, πχ μήλο, φράουλα κλπ. Έχω την εντύπωση ότι δεν θα μου κάνει τίποτα. Γιατί, δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά είμαι θεριακλού! Από την άλλη όμως το σκέφτομαι σοβαρά, γιατί βαρέθηκα να είμαι κάτω από απορροφητήρες, να καθαρίζω τασάκια, να βρωμάνε τα ρούχα, να μου κάνουν παρατηρήσεις οι μη καπνιστές. Το να μην καπνίζεις σήμερα είναι πολιτισμός. Κουράστηκα να είμαι μέσα στις εξαρτήσεις. Τόσο άδεια ήταν η ζωή μου και τη γέμισα με βλακείες? Μην τρως, κάνε δίαιτα, πήγαινε να γυμναστείς, τρέξε στο χειρουργείο, μην καπνίζεις, μάσα τσίχλες, πάρε ηλεκτρονικό τσιγάρο, πάρε χάπια, πήγαινε σε γιατρούς... Όλα αυτά θα μπορούσαν απλώς να μην είχαν ξεκινήσει ποτέ.
04-12-2011, 19:49 #9879
αβα ο αργιλες ειναι απολαυση...εχω και στο σπιτι εγω :spin:....οποτε αν το ηλεκτρ.τσιγαρο ειναι ετσι θα σου αρεσει...ειδικα με γευση μεντα...
04-12-2011, 19:54 #9880
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
ʼβα μου και ο άνδρας μου πήγε στο ιατρείο διακοπής καπνίσματος,η λογική τους είναι από την ημέρα που λες το κόβω και για 14 ημέρες,αν θυμάμαι καλά προσπαθείς να το ελαττώσεις .Δεν θυμάμαι αν παράλληλα παίρνεις και τα χάπια ,νομίζω πως όχι.Το κόστος τότε μου είχε φανεί τσουχτέρο,όχι παραπάνω από όσα θα χάλαγε για τσιγάρα...αλλά επίσης μου είχε φανεί κουλό πως το θεωρούν ως αρρώστεια αλλά τα ταμεία δεν καλύπτανε κανένα κόστος.Την αγωγή πρέπει να την ακολουθήσεις για 6 μήνες,τουλάχιστον έτσι ήταν.Μόλις ξεκίνήσεις τα χάπια θα πίνεις 2 την ημέρα κατά προτίμηση την ίδια ώρα πάντα.Τα χάπια στον άνδρα μου δυστηχώς δημιούργησαν ζαλάδες και τρομερές αναγούλες,τα έγραφε και στις παρενέργειες αλλά δεν σκεφτήκαμε πως θα πάθαινε και τα 2 και στο τέλος του μήνα εγκατέλειψε την προσπάθεια και φυσικά συνέχισε να καπνίζει όπως και πρώτα.Όμως ξέρω τουλάχιστον άλλα 2 άτομα που δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τα χάπια και έκοψαν το τσιγάρο εδώ και 2 χρόνια!
εδιτ υγ νομίζω πως πια τα ταμεία τα χορηγούν ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο είχα ακούσει
Κόνινά μου είχε ένας κολητός φέρει ναργιλέ από την Τουρκία που είχε πάει ταξίδι...πω-πω είχα προσπαθήσει να κάνω και δεν το άντεχα με τίποτα,άσε που τις πρώτες φορές δεν μας πετύχαινε η όλη διαδικασία
04-12-2011, 20:31 #9881
Οι γάτες είναι υπέροχα πλάσματα και καταλαβαίνουν τα πάντα εγω δυστυχώς έχασα την δικιά μου
περαστικά !!
04-12-2011, 21:19 #9882
΄Πριν λιγο τελειωσα τις δουλειες του σπιτιου,εκανα μπανιο κ κανω δειλειμμα για να παω στο σαλονι που με περιμενουν 23 σακουλες,μεγεθος τζαμπο γιγας οι περισσοτερες,με χριστουγεννιατικα να μου αποκαλυψουν για αλλη μια χρονια το περιεχομενο τους!Τα του δεντρου κ τη φατνη δεν τα κατεβασαμε γιατι δεν θα στολισω δεντρο παρα μονο ολα τα υπολοιπα αφου τα παιδια ειναι τωρα πια μεγαλα κ ο χρονος μου πολυ περιορισμενος.Αντε μηπως καταφερω κ μπω στο κλιμα των Χριστουγεννων κ μου φτιαξει η διαθεση!
04-12-2011, 21:23 #9883
Να σας πω οτι η Ναταλιτσα μας επεστρεψε στα πατρια εδαφη κ μαλιστα ητν χαρουμενη απο την στολισμενη Αριστοτελους που μαλιστα ειχε για πρωτη φοπα καρουζελ.Λεπτομερειες αργοτερα απο την ιδια.Καλως μας ηρθες!!!
04-12-2011, 21:37 #9884
Όμως, όταν στη μέση μπαίνει και ένα παιδί, το πράγμα γίνεται πιο πολύπλοκο. Έχει όντως κλείσει ο κύκλος; Αν ναι, τότε το να το κάνεις με πλήρη συνείδηση το ότι ο δρόμος είναι δύσκολος όποια απόφαση και να πάρεις. Γίνεται όμως πιο απλός, όταν έχεις επιλέξει εσύ την πορεία.
Αννα μου κ εγω αυτο λεω ισως οχι με τα σωστα λογια.Παντα ειναι δυσκολο κ υπαρχουν οικονομικα κ αλλα προβληματα.Παντως οταν υπαρχουν γκρινιες,φωνες,βρισιες κ ξυλοδαρμοι οι ειδικοι λενε οτι ειναι καλυτερο για το παιδι να μεγαλωνει σε μια ηρεμο μονογονεικο περιβαλλον παρα να ζει τετοιες καταστασεις.
04-12-2011, 23:02 #9885
Γλαύκη μου, το ίδιο ακριβώς λέμε. Όταν αρχίζουν οι γκρίνιες, οι φωνές και τα σπρωξίματα στο τζάμι, σίγουρα είναι καιρός να αλλάξει το παιδί παραστάσεις. Το θέμα είναι, αν η προσπάθεια πρέπει να γίνει στο να βρεθεί η ηρεμία εντός του γάμου ή ήρθε η ώρα να πεις το αντίο. Και οι δύο δρόμοι είναι δύσβατοι, για αυτό και είναι δύσκολη η επιλογή.
Πωλίνα μου, αυτή τη στιγμή έχεις πολλά άλλα προβλήματα ψυχολογικής φύσεως να αντιμετωπίσεις. Για αυτό προτείνω να δεχτείς λίγη εξωτερική βοήθεια, πριν πάρεις μια από τις σοβαρότερες αποφάσεις στη ζωή σου. Έχεις μιλήσει με τον άντρα σου για να δεχτείτε οικογενειακή συμβουλευτική; Θα του εξηγήσεις ότι θα κάνει καλό σε σένα. Για αυτό σου λέω να πας πρώτα μόνη σου σε μια (δημόσια) δομή, και στη συνέχεια να προσπαθήσεις να δεις αν θέλει να είναι μαζί σου στις συνεδρίες. Αν θέλει, τότε αξίζει να προσπαθήσεις να κρατήσεις αυτό που έχεις. Αν δεν τον ενδιαφέρει, τότε θα έχεις την απάντησή σου.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....