ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 664
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 664 of 2553 FirstFirst ... 16456461465466266366466566667471476411641664 ... LastLast
Results 9,946 to 9,960 of 38289
    Senior Member
    Οι εικόνες είναι δηλ.το προσωπικό μου δακτυλικό αποτύπωμα;Έτσι μόνο πείθεσαι,Θωμαή;

Senior Member
    Γεια σας και πάλι Ναταλένιες! Τάισα τον άντρα μου τον περιποιήθηκα έκατσε τώρα στον καναπέ ο πασάς και βλέπει μπάλα και τσουπ να μαι και γω!

Senior Member
    και για να προλάβω κάποιες πονηρές όχι δεν είχε πονηρά ξεσαλώματα απόψε :lol::lol:

Senior Member
    Εγώ ακόμα μεσα είμαι..................................!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ααααα έρχομαιιιι

Senior Member
    Είναι ένα από τα δακτυλικά σου αποτυπώματα. Δεν ξέρω, μπορεί να φταίει το πολύ κούνημα στο γυμναστήριο, μου φαίνεσαι διαφορετική απόψε....
    Έχεις τόσο πολλά που πιστοποιούν το προσωπικό σου στυλ. Εικόνες, μυθιστορηματική γραφή, ευαισθησία, λεπτότητα, ανθρωπιά, πάρα πολλά!
    Επίσης εξυπνάδα, και μπορεί τώρα να "παίζεις" με εμένα και τις αμφιβολίες μου...... :smug b:
    Τι συμβαίνει άραγε? :smirk:

Senior Member
    Originally posted by Eli

και για να προλάβω κάποιες πονηρές όχι δεν είχε πονηρά ξεσαλώματα απόψε :lol::lol:
    Ε,ναι!Πόσο ν'αντέξει ο καημένος!Ήδη κάνει σεξ με την ʼρσεναλ!
    Την έχει βάλει από κάτω και σου τα φορά κάτω από τη μύτη σου!

Senior Member
    Originally posted by Ava

Έχεις τόσο πολλά που πιστοποιούν το προσωπικό σου στυλ. Εικόνες, μυθιστορηματική γραφή, ευαισθησία, λεπτότητα, ανθρωπιά, πάρα πολλά!
    Επίσης εξυπνάδα, και μπορεί τώρα να "παίζεις" με εμένα και τις αμφιβολίες μου...... :smug b:
    Τι συμβαίνει άραγε? :smirk:
    Για την ίδια εμένα μιλάμε;Και τις προάλλες έβλεπες ανεβασμένη διάθεση και ερωτευμένο Σαίξπηρ στο επιστρεπτήριο ποστ μου...
    Είτε με ξέχασες τις μέρες που έλειψα είτε το κούνημα αλά πάουερ πλέϊτ κιμαδοποιεί εγκεφάλους είτε οι νυκτερινές βόλτες
    κατέψυξαν αντιληπτικές ικανότητες...Κάτι παράξενο όντως συμβαίνει εδώ...Τι άραγε;Τι;

Senior Member
    Και για να επιστρέψω στο νέο μου στυλ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Χωρίς εικόνες,φιλάκια και πολλά πολλά για να συνεχίσουν να αιωρούνται αμφιβολίες...

Senior Member
    Xαρα μου παλι να θολωσει τα νερα προσπαθει.Δεν ξερεις οτι οι μοιραιες γυναικες αφηνουν ενα μυστηριο να πλανατε γυρω τους?αυτο κανει....

Senior Member
    Μη φευγεις ακομη.Που θα πας.....Α ξεχασα ειναι κ τα τηλ της μερας....Θα ειναι καλυτερα...

Senior Member
    Είδα ανεβασμένη διάθεση και συνεχίζω να τη βλέπω. Θέλεις παιχνιδάκια, ε?
    Δεν σε ξέχασα και το ξέρεις.. Γίνεται να σε ξεχάσουμε? Αφού είσαι η κορωνίδα μας.
    Όσο για το κούνημα και τους νυχτερινούς περιπάτους, καλά κάνουν και κιμαδοποιούν σκέψεις, εγκεφάλους, τα πάντα. Τζάμπα τα κάνω?

Senior Member
    Χαρά μου, νομίζεις θα τη φοβηθώ? ʼστη σε μένα.. Λοιπόν...
    Ντροπή σου, σουπιά, που θολώνεις τα νερά και φεύγεις, χωρίς έστω ένα "να κοιμηθούμε αγκαλιά". Ου να μου χαθείς, που δεν μας γράφεις λίγο αυτά που διάβασες. Ντροπή!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by Eli

Ε,ναι!Πόσο ν'αντέξει ο καημένος!Ήδη κάνει σεξ με την ʼρσεναλ!
    Την έχει βάλει από κάτω και σου τα φορά κάτω από τη μύτη σου!
    :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Σουπιές και μη, πάω για ύπνο.. Το κούνημα φέρνει κούραση κι εγώ κουράστηκα (κουνήθηκα) σήμερα πολύ!
    Τα λέμε αύριο. Πάω να διαβάσω ένα μίζερο (ψυχολογικά, όχι καλλιτεχνικά) βιβλίο που μου πήρε ο αδελφός μου. Λέγεται "το τρένο των νεφών" και είναι της Ευγενίας Φακίνου. Με ρώτησε σήμερα, πώς σου φάνηκε το βιβλίο που σου πήρα? Μμμ, τι να σου πω, αριστούργημα! Έχω καταστενοχωρηθεί με τις αρρώστιες, τη φτώχεια, τις ψείρες, την απελπισία. Μα γιατί, ρώτησε γελώντας, δεν κατάλαβες ότι είναι αλληγορικό? Πχ. ο Ελεγκτής του τρένου είναι η μοίρα και γι' αυτό ακόμη και οι πλούσιοι στέκονται μπροστά του προσοχή. Δε με νοιάζει, απάντησα, μου φτάνει το ότι το διαβάζω και στενοχωριέμαι. Τώρα, βέβαια, γίνεται λιγάκι πιο ενδιαφέρον.. Στο τρίτο βαγόνι γίνονται κάτι όργια.. Κάτι γίνεται.. Πάντως, εκτός αστείου, η συγγραφέας ευτυχώς χρησιμοποιεί παραθέματα από Αλιέντε και Μάρκες. Πραγματικά κάτι γίνεται.. ʼντε μπας και χαρώ λιγάκι.. Αφού χαρά δεν έχω στο κρεβάτι μου, τουλάχιστον ας μην έχω και τις ψείρες της Φακίνου! Έλεος πια!