ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 665
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 665 of 2553 FirstFirst ... 16556561565566366466566666767571576511651665 ... LastLast
Results 9,961 to 9,975 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα τσούπρες!!!!

Γιώτα καλά έκανες και ψώνισες ΑΜΑ ΠΙΑ να το χαρείς όπως πρέπει και σου αξίζει!!! Για πόσο καιρό ακόμη θα έκρυβες την πεταλούδα πίσω από τα μαύρα? Τέλος ξεκινά μια νέα εποχή!!!! Πρόσεχε, εγώ ήταν μην κάνω την αρχή στα ψώνια μετά δεν με κρατούσε κανείς.... Γμ την αφραγκία μου:dork:

ΣεΞ ακούω, πιο σεξ? Ναταλία?? Θέλω να τα μάθω όλα!!!

Αβα σήμερα πάω και εγώ γυμναστήριο ξανα που αναγκαστηκα το είχα αφήσει για κανα 15μερο λόγω αφραγκιών αλλά τώρα μάζευα για να κάνω 6μηνη συνδρομή!!! Σου έρχομαι να κουνιόμαστε παρέα !!!

Senior Member
    Γλαύκη μον αμουρ ευχαριστώ για την όμορφη φωτο!!! Μου αρέσει πολύ η BEtty Boo αφού άνετα θα το είχα και πόστερ στο σπίτι μου ( σίγουρα θα με κυνηγούσε ο άντρας να το κατεβάσω)
    :starhit:

Senior Member
    AXxx!!!! Ψώνια θέλω κι εγώ!!!!
    καλημέραααααα!!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα yannaki πως νιώθεις σήμερα είσαι καλύτερα;;;

Senior Member
    Ευτυχώς όλα καλά! ρεπαρω σήμερα και τρεχω σε εξωτερικες δουλειες! (μετά σου λέει ρεπό) Ηθικόν σήμερα ακμαιότατο! Αλλά εξακολουθώ να θέλω κι εγώ ψώνια!!

Senior Member
    Μπράβο ωραία ευτυχώς δεν κράτησε η Ναταλία μου φαίνεται όντως ξόρκισε τους πόνους! Εύχομαι γρήγορα να χαρείς και εσύ τα ψώνια σου και τις βόλτες στην αγορά!

Καλημέρα Ναταλένιες!

Senior Member
    Τι κανεις οταν εκτος απο τις παραγγελιες που εχεις για την μερα της αγιας αννας, ο γιος σου σου εχει ζητησει για το παρτυ γενεθλιων στο σπιτι μια τουρτα mcqween και μια τουρτα μπαρμπα (tow mater), και για το παρτυ στο σχολειο μια τουρτα mcqween μεγαλη και 40 καπ κεικς με χειροποιητους mcqween πανω? Συν τα φαγητα που πρεπει να κανω για το παρτυ στο σπιτι συν τα σαντουιτσακια κτλ για το παρτυ στο σχολειο. Και διαθεση υπο το μηδεν....... Του λες δεν εχει τιποτα? Η τα κανεις και απολαμβανεις μετα την χαρα του?

Senior Member
    Τα κάνεις όλα και απολαμβάνεις μετά την χαρά του και τις επιδοκιμασίες όλων μας, και η διάθεσή σου πάει στα ουράνια, φιλενάδα! Το παιδί σου δείχνει το δρόμο!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    γειά σας Ναταλένιες!δεν πρόλαβα να πολυμπω χτες και προχτές,είχα δουλίτσες στο σπίτι και περίμενα και το Ολινάκι μου να έρθει για την επανεξέταση του εξαμήνου της.Κατερινιώ σούπερ το φορεματάκι!!!Πολύ μου αρέσουν τα ρούχα της hm και ακόμα κ προ επέμβασης μπλούζες έβρισκα εκεί στα σίγουρα τώρα πιστεύω θα βρίσκω και παντελόνια και φορεματάκια,κρίμα να μην έχει κ στην Πάτρα κατάστημα Γιωτούλα μου με γεια τα ρουχαλάκια σου!Καλά σκέψου αν εσένα η μπλούζα που είσαι 1.67 σου πάει για φόρεμα σκέψου εμένα με το ανυπέρβλητο 1.61 μου Αχ πολύ θα ήθελα να είμαι με της αφες στο ξηροκαρπάδικο χτες!!!όχι για τις σοκολάτες,ποτέ δεν μου έκαναν ιδιαίτερο κλίκ αλλά για ένα μαντολάτο μαστιχωτό-μαστιχωτό δεν θα έλεγα όχι!Και για διάφορους καρπούς ψητούς και ωμούς.Κ κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω για το μαγαζί αυτό αλλά δεν θυμάμαι γμτ,θα ξαναδιαβάσω το ποστ later και θα επανέλθω με απορίες
    ʼβα μου με την ζούμπα βρήκες τον ιδανικό τρόπο εκγύμνασης?έχω κατεβάσει κάτι dvd που είναι ολόκληρη προπόνηση αφού σου μαθαίνει τα βασικά βήματα αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα να το κάνω,νιώθω πως αλλού θα πηγαίνω εγώ και αλλού η μουσική (ώρες-ώρες σκέφτομαι αν δεν είχα ασχοληθεί με την μουσική κ σε επαγγελματικό επίπεδο πόσο μα πόσο ασυντόνιστη θα ήμουν θέε μου)

Πωλίνα λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα ετοιμάσεις ότι θέλεις ο γιόκας σου και βλέποντας το χαμόγελό του θα χαίρεσαι μαζί του

Senior Member
    Βούτα και κολύμπα Πωλίνα! Εργασιοθεραπεία με την αγαπημένη σου ασχολία τι καλύτερο για να ξεδώσεις!

Εύχομαι να βγεις νικήτρια από την δύσκολη αυτή φάση. Σε διαβάζω και σε παρακολουθώ αλλά καθότι καινούρια στην παρέα δεν θέλω να εμπλακώ λέγοντας κάτι. Σου στέλνω την αμέριστη συμπαράσταση μου και αγάπη και εύχομαι να σου πάνε όλα όπως τα ονειρεύεσαι :yes:!
    Φιλιά πολλά!

Senior Member
    Καλησπέρα. Πήγα σήμερα στο νοσοκομείο για να δουν τα ράμματα και μου είπαν όλα ο.κ. και θα μου τα βγάλουν τη Δευτέρα. Ο Θεός βοηθός. Είναι τόσα πολλά τα ράμματα που προβλέπεται να μου αλλάξουν τα φώτα. Μου επέτρεψαν, ω τι ευτυχία, να κάνω και κανονικό μπάνιο στη μπανιέρα. Μέχρι σήμερα τύλιγα τις γάζες γύρω-γύρω με μεμβράνη και πλενόμουν από τη μέση και πάνω και από τη μέση και κάτω. Αλλά τώρα μπορώ να κάνω μπάνιο με το νεράκι να τρέχει άφθονο, αρκεί μετά να στεγνώνω πολύ καλά το τραύμα πριν ξαναβάλω γάζες. Χθες πήγα στο διαβητολόγο μου στον Ευαγγελισμό. Του είχε τύχει κάτι και τον αντικαθιστούσε μία άλλη διαβητολόγος που δεν την ήξερα. Τέλος πάντων τη ρώτησα διάφορα και κάποια στιγμή φτάσαμε στο sleeve. Της εξήγησα πως λειτουργεί και κάποια στιγμή μου λέει: "πάντως δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό που έκανες γιατί είσαι νέα και το sleeve είναι όσο να πεις ένα είδος "ακρωτηριασμού". Της απάντησα λοιπόν ότι ο διαβητολόγος μου είχε άλλη άποψη και συμφώνησε μαζί μου για το sleeve γιατί την προηγούμενη φορά που πήγα και με είδε στον Ευαγγελισμό ήμουν 113 κιλά, περπατούσα με δυσκολία, το ζάχαρο ήταν αρύθμιστο και έκανα μεγάλες ποσότητες ινσουλίνης. Εσείς δε με ξέρετε και με βλέπετε σήμερα να είμαι κανονική 78 κιλά, με ρυθμισμένο ζάχαρο, να περπατάω μεγάλες αποστάσεις με ευκολία και να κάνω 6-7 φορές λιγότερη ινσουλίνη από πριν. Ως γιατρός τι θεωρείτε ότι είναι καλύτερο για μένα; Όπως ήμουν πριν με ολόκληρο στομάχι ή όπως είμαι σήμερα με "ακρωτηριασμένο στομάχι"; Όσο την ακούσατε εσείς άλλο τόσο μου απάντησε. Έχω καταλάβει ότι ο καθένας, γιατρός ή μη, λέει το μακρύ και το κοντό του γι'αυτό κι εγώ τους έχω κάνει όλους απ'ευθείας σύνδεση με Κάϊρο και απολαμβάνω τα νέα δεδομένα.:smirk:

Senior Member
    Καλώς τη βρωμομεσού!ʼντε,με το καλό να φύγουν και τα ράμματα!Από πόνο-δε μας είπες-πώς τα πας;

Senior Member
    Nadine!!!!

Ήρθα στο σπιτικό σου!!

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki

Αχ πολύ θα ήθελα να είμαι με της αφες στο ξηροκαρπάδικο χτες!!!όχι για τις σοκολάτες,ποτέ δεν μου έκαναν ιδιαίτερο κλίκ αλλά για ένα μαντολάτο μαστιχωτό-μαστιχωτό δεν θα έλεγα όχι!Και για διάφορους καρπούς ψητούς και ωμούς.
    :wow:ʼβυσσος η ψυχή της γαστρικοπαρακαμψιασμένης!
    Έχει στο σπίτι της τσουρέκι σοκολασμένο Τερκενλή και ζηλέυει το μαντολάτο!
    Ήμαρτον κι έλεος!

Senior Member
    Originally posted by look

Nadine!!!!

Ήρθα στο σπιτικό σου!!
    Kαλώς τον Λούκυ μας!
    Σκούπισε τις μπότες σου,σε παρακαλώ,που μόλις σφουγγάρισα,
    μην τυχόν μου φέρνεις εκείνη την κόκκινη σκόνη της ʼγριας Δύσης!