ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 669
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 669 of 2553 FirstFirst ... 16956961965966766866967067167971976911691669 ... LastLast
Results 10,021 to 10,035 of 38289
    Senior Member
    Ava μου εύχομαι η ευχή σου για σεξ να βγει αληθινή και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις χεχεχε βέβαια εγώ σου εύχομαι εκτός από το να σου κάτσει να είναι και καλό γιατί άμα δεν είναι άσε καλύτερα....
    Έχεις και για την πρωτοχρονιά να κάνεις ακόμη μία ευχή μην το ξεχνάς

Senior Member
    Δεν πειράζει, Ελάκι μου, τα νούμερα είναι νούμερα και εμείς είμαστε αυτές που τα φέρουν και τα διαμορφώνουν, οπότε ας είμαστε καλά και με διάθεση για αγώνα, και θα πέσουν!

Senior Member
    Όπως μου είπε και ο διατροφολόγος μου σήμερα είμαι στον δρόμο τον καλό και δεν έχω να φοβάμαι τίποτα! Ααααχ καμιά φορά φοβάμαι όμως μην φάω καμιά απογοήτευση και δεν με μαζεύω μετά :grind:

Senior Member
    Πω πω τι γίνεται εδώ μέσα!!!!!!!!!! Ένα βράδυ είπα να κοιμηθώ νωρίς κ έγινε χαμός, τι να πρωτοδιαβάσω, δεν σας προλαβαίνω πια!!!!!!!!

Elaki μου, μη στεναχωριέσαι καθόλου για το νούμερο της ζυγαριάς, μπορεί να είχες κάποια κατακράτηση σήμερα, στη τελική έχεις το τζίν που μιλάει από μόνο του:smirk::smirk:

Εδώ μαζί στον αγώνα μας!!!!!!!!!!!!!!:starhit:

Senior Member
    Κοριτσια χεστε τη ζυγαρια αν το τζιν λεει αλλα.Ειναι γνωστο πως μπορει να χανουμε ποντους αλλα η ζυγαρια να μη κουνιεται η καταραμενη!Μετρα με μεζουρα και γραφε καθε φορα τα αποτελεσματα.

Senior Member
    ʼστα και η μεζούρα παπ@@@ρια έδειξε πολύ λίγα πράγματα είχα και πρήξιμο. Δεν πειράζει δεν χαλιέμαι έχω υπομονή και προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό δεν να με ρίξει μία μέτρηση :bigsmile:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Έννοια σας και έκανα ολόκληρο μποτέ για να μπω καθάρια, αγνή και φρέσκια στον οίκο σας μην τυχόν και σας τον μαγαρίσω αγαπημένη

Λοιπόν τα νέα της ημέρας....
    περίμενα περίμενα αλλά η Katie άφαντη για να πάρει το βήμα.
    Σήμερα το απόγευμα είχαμε την τιμή και την χαρά οι αδερφές Μπρόγιερ να πιούμε έναν υπέροχο αρμένικο καφέ με την κυρία Break.
    Σας κερατώσαμε ασύστολα λοιπόν και δεν ντρεπόμαστε να το παραδεχτούμε! :lol::lol::lol:
    Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η Break είναι ένα γλυκύτατο παιδί με υπέροχο χαρακτήρα και το πιο γλυκό χαμόγελο. Βέβαια το χαμόγελο το είδατε και εσείς αλλά εμείς είχαμε την τιμή να την γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα. 4 ώρες καφέ! Ριζώσαμε στις καρέκλες μας και αν δεν μας έπαιρνε το βράδυ ακόμη εκεί θα ήμασταν να τα λέμε. Φοβερή η ιστορία της ζωής σου Break και εύχομαι να βρεις το κουράγιο και την δύναμη της γραφής για να πεις μερικά από αυτά που μας είπες σήμερα στον υπέροχο καφέ μας . Η Katie βέβαια αποσύρθηκε νωρίτερα καθότι και μάνα, έπρεπε να πάρει την μπουμπούκα της από τον σταθμό. Εμείς πάλι εκεί ριζωμένες στις καρέκλες μας να ξεδιπλώνουμε τις ψυχές μας. Πέρασα όμορφα σήμερα, σε ευχαριστώ Break :grin: και εύχομαι να το επαναλάβουμε σύντομα

:starhit::starhit::starhit::starhit:

Αχ ντρέπομαι για τα καλά σου λόγια!!!!!!!
    Κ εγώ τα πέρασα πολύ ωραία με τις όμορφες κ χαμογελαστές αδελφούλες!!!!!!!!!
    Λέγαμε κ λέγαμε,πεταγόμασταν από το ένα θέμα στο άλλο :yes: είχαμε τόσα πολλά να πούμε που σίγουρα θα ξαναβρεθούμε, βέβαια ελπίζω να σας το επιτρέψουν οι άντρες σας κ μη με θεωρεί ξελογιάστρα :smilegrin:

Senior Member
    Έννοια σου και τους βολεύουμε τους κυρίους
    Πότε θα έχουνε την τιμή να μάθουνε την ιστορία σας κυρία Break και οι υπόλοιπες Ναταλένιες; Ή μήπως τελικά θα πρέπει να έρθω να δακτυλογραφώ εγώ για λογαριασμό σας;;; Εγώ πάντως το δήλωσα σύντομα θα ξεδιπλώσω τα φύλλα της ψυχής μου και θα σας τα κοτσάρω φάτσα φόρα να τα διαβάσετε έτσι για να γνωριστούμε καλύτερα. Περιμένω να με πιάσει ο συγκραφικός μου οίστρος , ήδη γαργαλάει τις άκρες των δακτύλων μου .
    ...Αλλά προς το παρόν πάω να μαγειρέψω ένα λαχανόρυζο, παραγγελιά από τον σύζυγο, μην μου την πει ότι τρώω όλη μου τη μέρα στο φόρουμ και τον παραμελώ κιόλας :lol::lol::lol:

Senior Member
    Εμ βέβαια εχθές το παρατήσαμε κ σήμερα του φτιάχνουμε λαχανόριζο για να τον καλοπιάσουμε!!!!!!!!!!

Ποσά θές για τη δακτυλογράφηση? Να θυμάσαι πως έχουμε κ κρίση!!!!!!!!

Θα τη γράψω την ιστορία μου αλλά θα πρέπει να έχω κ το μουντ:lol::lol:

Senior Member
    Θα έρθω εγώ να σου ανάψω κεράκια να σου κάνω και ένα αισθησιακό μασάζ να σε ταίσω και κανά έδεσμα να σου ανοίξει η όρεξη και να σου έρθει και το μουντ! :lol::lol::lol:

Δεν χρεώνω πολλά έχω κατεβάσει τις τιμές μου με την κρίση!:lol:

Senior Member
    μμμμμμμμμμμ μασάζ βλέπω!!!!!! ότι πρέπει για να χαλαρώσω μιας κ τώρα τελευταία είμαι τσιτωμένη:lol:

Senior Member
    Καλησπέρα!

Senior Member
    Σπέρα...
    Κάποια μιμείται το λακωνίζειν μου;

Senior Member
    Είπαμε, λακωνική, αλλά όχι κι έτσι... Κατά λάθος δεν ολοκλήρωσα το μήνυμα.
    Eli μου, μη στενοχωριέσαι για τις ενδείξεις. Είναι απλές ενδείξεις, όχι αποδείξεις αμαρτημάτων, σωστά? :yes:
    Εσύ ξέρεις ότι κάνεις το σωστό και ότι θα ανταμοιφθείς..
    Ευχαριστώ για την ευχή και κατανοώ απόλυτα αυτό που λες περί κακού ή έστω μέτριου σεξ.. Το μέτριο το έζησα σχετικά πρόσφατα και η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Οπότε ευχόμαστε όλα να έρθουν σύντομα και σωστά! Και ένα περίεργο πράγμα: Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που γνωρίζουμε αρκετά καλά, ώστε να κάνουμε σεξ μαζί του, να πέφτει στα μάτια μας μετά από τις χλιαρές του αποδόσεις? Κανονικά κάτι τέτοιο δεν έπρεπε να ισχύει. ʼλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πρέπει να είμαστε ανεκτικές ως προς την απόδοση, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει για μένα. Όπως με όλα στη ζωή μου, κάνω σαν παιδί, που του τάζεις ένα ωραίο δώρο. Φανταστείτε να τάξεις σε ένα παιδί κάτι εξαιρετικό και να του παρουσιάσεις μια βλακεία...

Senior Member
    Ava τουλάχιστον σου έτυχε χλιαρή απόδοση που να σου τύχαινε ένας "γίγαντας" κ όχι τίποτα άλλο κ όλο έλεγε κ έλεγε............................κ τελικά κάτι σαν kinder έκπληξη,ογκώδες το αβγό κ το δώρο σκέτη απογοήτευση............................ ....:lol::lol::lol::lol: