Results 10,201 to 10,215 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
09-12-2011, 21:35 #10201
Στο εύχομαι από καρδιάς!Να χαρείς το σπιτάκι σου και να σε βρει εκεί με το δεξί ο νέος πολλά υποσχόμενος χρόνος!
Ναι,ʼννα μου!Επιτέλους θα Ονειρουποληθώ!Κάθε χρόνο το λέω,παρακαλώ τους φίλους μου με παιδιά,
μου το υπόσχονται κι όλο περνά ο μήνας της και δεν έχουμε καταφέρει να πάμε!Οπότε φέτος το πιάνω
έστω μια ημερίσια στην αρχή να το σιγουρέψω κι αν στην πορεία βολέψει,ξαναπάμε!Έχω και φίλη καλή στην πόλη σου,
πρώην μου συγκάτοικο που έχω πολύ καιρό να δω.Εντωμεταξύ με αυτήν την κοπέλα γνωριστήκαμε 26 Αυγούστου
που είναι η μέρα της γιορτής μου και των γενεθλίων της!Απίστευτο;Αύριο πρωί ξεκινώ από Θεσσαλονίκη,πάω Δράμα και Δοξάτο
και κλείνω στην Κατερίνη.Θα πάρω και την καλή τη μηχανή μαζί!Ελπίζω να καταφέρω να μικρύνω τις φωτογραφίες για να σας τις ανεβάσω.
Εντωμεταξύ είναι η γιορτούλα σου σήμερα!Στου Δεκέμβρη τις εννιά,που'χεις,ʼννα,τη γιορτή σου!
Να είσαι γερή κι εσύ και όλοι οι σημαντικοί σου,δυνατή σε κάθε πρόκληση ζωής κι ολόλαμπρα χαμογελαστή!
Ελπίζω να απολαμβάνεις τη μέρα σου και ν'ακολουθήσει ένα εξίσου ξεχωριστό εορταστικό Σαββατοκύριακο!
- 09-12-2011, 21:40 #10202
Originally posted by look
Αχ Nadinenia πόσο σας απόλαυσα!!!!
πόσο μαζί σας "έφυγα"....έφηβη από την αρχή!
και ναι θα το μαρτυρίσω μια σταλίτσα ζήλεψα!
Μια επόμενη φορά να το οργανώσουμε να είμαστε πολλοί
και να το κάνουμε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα εδώ μέσα!
Κανένα Σάββατο άμα είναι να μην έχετε τις εργασίες σας την επομένη!
Αυτό ήταν κάτι που προέκυψε...Από τις δώδεκα κιόλας εγώ καληνυχτούσα.
Ξανά και ξανά μέχρι την τελειωτική καλημέρα,που έπρεπε να φύγω...
Αλήθεια,τα άκουσες τα τραγούδια όλα;Ποιό είναι το δικό σου αγαπημένο;
Βάλε μας,αν θέλεις,κάποιο που σου αρέσει κι εσύ.Αν δεν ξέρεις τον τρόπο,σφύρα!
Μια αφιέρωση για σένα,με την ευχή να νιώθεις ερωτευμένη...
--->Mireille Mathieu - Une Femme amoureuse
09-12-2011, 21:48 #10203
Κι ένα για εκείνη,που ξέρει να λέει τα λόγια τα παχιά αλλά να μη σηκώνει τα τηλέφωνα...
--->Dalida & Alain Delon - Paroles, paroles
09-12-2011, 21:56 #10204
Ακόμα μία αφιέρωση για την αγανακτισμένη,που της άρεσε η Lara,με την ελπίδα να κάνει ένα κιτ κατ απ'το Ναταλεμπάργκο για να το ακούσει...
--->Lara Fabian - Mama
09-12-2011, 21:59 #10205
Κι ένα ΝονΜπάρυ για τη φίλτατη χοντροτάτη μου,απ'τις ταινίες που τόσο αγαπά...
--->ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ : ΕΠΕΣΕ Η ΜΕΡΑ
Μουσική: Γιώργος Χατζηνάσιος
Στίχοι: Αλέξης Αλεξόπουλος
Έπεσε η μέρα και σβήνει
και ο χρόνος μας ντύνει
σ ένα όνειρο αχνό
Μέσα στην κάμαρα μόνη
για να γείρω απλώνει
η νυχτιά ουρανό
Έχουν σταθεί τα ρολόγια
κόμπος γίναν τα λόγια
τι να πεις τι να πω
Μες στο σκοτάδι σ΄ αγγίζω
σε κρατώ δεν σ΄ορίζω
σ΄ αγαπώ, σ΄ αγαπώ
Λιώνουμε οι δυο μας δεμένοι
ποιος μακρυά περιμένει
σε κρατώ, σε κρατώ
Χείλια στεγνά, διψασμένα
τα φιλιά τα κλεμμένα
σου ζητώ, σου ζητώ
09-12-2011, 22:04 #10206
Κάλλιο αργά παρά ποτέ.... ʼννα μου σου εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και να χαίρεσαι την κουκλίτσα κορούλα σου και τον γιόκα σου. :starhit:
10-12-2011, 00:13 #10207
Αννα μου χρονια σου πολλα κ απο εδω!Να εισαι ευτυχισμενη κ υγιης κ εσυ κ ολη σου η οικογενεια!
10-12-2011, 00:18 #10208
Κουρασμενο κοριτσι δε με λυποσαστε φιλεναδες?Δε φτανει οτι με κερατωνατε ολη τη νυχτα,κ η Ναταλια ξερω οτι ειναι αστατη αλλα απο εσενα τεκνον Βρουτε δεν το περιμενα!Ευτυχως που κοιμηθηκα....Εγω ειμαι πιο χοντρογρια,δεν ειμαι για τετοια ξενυχτια πια!
10-12-2011, 01:02 #10209
Originally posted by NADINE
Ακόμα μία αφιέρωση για την αγανακτισμένη,που της άρεσε η Lara,με την ελπίδα να κάνει ένα κιτ κατ απ'το Ναταλεμπάργκο για να το ακούσει...
--->Lara Fabian - Mama
Γύρισα από μια μάπα παράσταση "Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης", κρίμα τα χρήματα που ήταν και τα τελευταία για θέατρο αυτό το μήνα...
Καληνύχτα σας Ναταλένιες και Ναταλί mou,
σας μιλάει η ναταλίζουσα.
10-12-2011, 01:04 #10210
Εχτες ειχαμε ξεσαλωματα εδω κ σημερα καμμια!πανε νωρις νωρις για υπνο...Ασ παω κ εγω γιατι με ποναει λιγο η μεση μου παλι.
10-12-2011, 01:08 #10211
Καληνύχτα γλυκιά Γλαύκη!
10-12-2011, 10:55 #10212
Καλημέρα Ναταλόκοσμε!
Κάποιο παιδάκι θα χαίρεται σήμερα στην Ονειρούπολη! Να περάσει όμορφα και να παίξει πολλά, πολλά παιχιδάκια, και να ψωνίσει πολλάαα δωράκια και να φάει σοκολατίτσες και γλειφυτζουράκια και να κάνει όλα αυτά που κάνουν τα καλά παιδάκια στην Ονειρούπολη!
Αααχ, κορίτσια μου, ξεκουράστηκα και σηκώθηκα άλλος άνθρωπος! Χθες τελικά συμμάζεψα. Η Γιώτα καταλαβαίνει ότι δε μπορώ να χαλαρώσω όταν γύρω μου βασιλεύει το χάος. Ανασκουμπώθηκα, χώθηκα σε σαπουνάδες, τελείωσα με τις αγγαρείες και μετά έκανα το σούπερ-μπάνιο! Στη συνέχεια ξέθαψα κάτι δείγματα από έξτρα ενισχυμένες κρέμες νυκτός, πασάλειψα τη μούρη μου και άστραψα η χοντρόγρια και ας μην είχα κοιμηθεί καθόλου! Το αστείο της υπόθεσης είναι πως οι γονείς μου είπαν ότι ομόρφυνα και για να το αποδείξουν μου έφεραν δώρο μία καταπληκτική αμπιγιέ μπλούζα, ότι πρέπει για τις Χριστουγεννιάτικες νυχτερινές μου εξορμήσεις! Τέλεια η μπλούζα, την ομορφιά μετά από τέτοιο ξενύχτι ήθενα να'ξερα που την είδαν! Η κουκουβάγια το κουκουβαγιάκι...
Χαρά μου, μάλλον υποτιμάς τον εαυτό σου.. Δεν είσαι μια οποιαδήποτε χοντρόγρια εσύ! Έτυχε να μην είσαι παρούσα στην ολονύχτια διασκέδασή μας. Αν ήσουν, θα έβαζες ένα μαξιλαράκι στη μεσούλα σου και θα μας έβγαζες ασπροπρόσωπες! Να το ξάνακάνουμε ένα Σαββατόβραδο και θα είναι οργανωμένο το έγκλημα. Όσες πιστές προσέλθετε...
ʼννα μου, έστω και καθηστερημένα, χρόνια σου πολλά, γεμάτα υγεία, γαλήνη και χαρά, για σένα και για όσους αγαπάς!
Βραδυά χαλάρωσης η χθεσινή και στα πλαίσια αυτά πήρα αγκαλιά ένα πιάτο γιουβαρλάκια μαμάς και στρώθηκα να δω το "κάτι ψήνεται". Απογοητεύτηκα πολύ με την ανθρώπινη μικροψυχία. Για την ιστορία, την εβδομάδα αυτή μαγείρευαν παλιότεροι νικητές της εκπομπής και χθες ήταν η σειρά του μοναδικού παίκτη, που απέσπασε την τέλεια βαθμολογία τη φορά που νίκησε. Όλοι οι συμπαίκτες του τότε του είχαν βάλει δεκάρια. Ο άνθρωπος χθες έβαλε την ψυχή του και μαγείρεψε ένα γκουρμέ δείπνο. Πήγαν όλοι με προκατάληψη και με σκοπό να τον μειώσουν. Το φαντάστηκα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο, αλλά δεν περίμενα ότι δεν θα τηρούνταν κανένα πρόσχημα. Ιδιαίτερα μια γρουσούζα γριά έδωσε ρεσιτάλ κακίας και ξερνούσε δηλητήριο. Ριζότο παρουσίασε ο άνθρωπος με λάδι τρούφας και μανιτάρια, φακές έλεγε η γριά ότι είναι, γιατί είναι σκούρο. Φιλέτο εμφάνισε, μουρμούριζε η γριά για την ποσότητα, λες και στα γκουρμέ εστιατόρια πας για να τιγκάρεις. Μιλφέιγ σέρβιρε ο κοσμοπολίτης μάγειρας, γκρίνιαζε η γριά με ξινισμένο ύφος, γιατί είναι σαν ιταλικό το γλυκό, ενώ η ίδια μαγειρεύει ελληνικά. Μάταια της εξηγούσε μια πιο αξιοπρεπής κυρία ότι το μιλφέιγ έτσι κι αλλιώς είναι γαλλικό γλυκό, δεν έχει σχέση με την ελληνική κουζίνα. Τον καταποντίσανε στη βαθμολογία, τη στιγμή που παρουσίασε εκλεπτυσμένες γεύσεις και όλα αυτά σε ένα σικ σκηνικό, άξιο λεπτών ανθρώπων. Δεν πήγαιναν καλύτερα σε ένα γυράδικο? Είναι δυνατό να ζήλεψαν μεγάλοι άνθρωποι και να το έδειξαν τόσο απροκάλυπτα, σαν να ήταν κακομαθημένα παιδάκια? Σκέτη απογοήτευση η ανθρώπινη ψυχή μερικές φορές.
10-12-2011, 11:09 #10213
Έχουμε και παρενέργειες.. Από τη στιγμή που ξύπνησα, τραγουδάω το: http://www.youtube.com/watch?v=VJ-SFU27liQ
Αλλά έχει πλάκα το πώς το τραγουδάω! Επειδή δεν ξέρω γρυ γαλλικά, λέω α τουα, λαλαλαλαλα, α μουα, λαλαλαλα και πάλι από την αρχή α τουα, α μουα... Και τι μου θύμισα, τι μου θύμισα, βρήκα: http://www.youtube.com/watch?v=3UApb...9D656D389E2308
10-12-2011, 12:30 #10214
Ευχαριστώ για τις ευχές! Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, οι περισσότεροι συγγενείς με θυμήθηκαν σήμερα. Και δεν αποτελεί δικαιολογία το ότι χθες γύρισα σπίτι στις 8 το βράδυ, γιατί όλοι με παίρνουν στο κινητό. Σήμερα μου φέρανε μέχρι και κέικ για τη γιορτή μου - οπότε, σας βρίσκω όλες στην ώρα σας για τις ευχές. Κοπιάστε να σας φιλέψω!
10-12-2011, 13:36 #10215
καλημερα,καλησπερα,μαλλον σε ολες τις Ναταλενιες!Θα διαβασω μετα γιατι τωρα δεν εχω χρονο,ειδα κατι κατεβατα κ φοβηθηκα αλλα τελειωσα το στολισμα του μαγαζιου νουμερο ενα κ βαζω φωτογραφιες.φετος ειναι ενα πραμα αντε να τελειωνουμε,καθολου ορεξη,ουτε συμμετριες ουτε λεπτομερειες οπως αλλες χρονιες....
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή