ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 683
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 683 of 2553 FirstFirst ... 18358363367368168268368468569373378311831683 ... LastLast
Results 10,231 to 10,245 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Ναταλακι μου πρεπει να περασες ωραια στην Ουρανουπολη σαν μικρο παιδακι που εισαι!Δεν θελω να σου χαλαω τη διαθεση....Εχεις κ εσυ τοσα.
    To έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ.Το ότι με απασχολούν δυσάρεστα γεγονότα,που μου ρίχνουν τη διάθεση
    δε σημαίνει πως δεν μπορώ να διαχειριστώ τα αντίστοιχα δικά σας.Δε με ρίχνετε περισσότερο,αν αυτό φοβάσαι...
    Εξάλλου αν κάποια στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω,ξέρεις πως έχω το θάρρος να το πω.Είμαι πάντα εδώ.Οποιαδήποτε στιγμή.
    Αν πάλι,φοβάσαι πως θα σου πω πράγματα που δε θέλεις να ακούσεις,είναι άλλο θέμα.Μην το χρεώνεις όμως στα δικά μου.

Δεν περιμενω τιποτα,δεν προσδοκω τιποτα.
    Εχω παραιτηθει κ αφηνω τη ζωη κ τους αλλους να αποφασιζουν κ για μενα.

Ισως αν παντρεψω την κορη μου κ μου κανει κανενα εγγονακι να εχω παλι ελπιδα.Μου ελεγε ενας φιλος μου γιατρος προχτες που συζητουσαμε-παντρευοσαστε μικρες κ οταν ειναι να μεγαλωνετε παιδια αυτα εχουν φυγει πια απο το σπιτι κ εσεις εισαστε μες την τρελλη καταθλιψη.
    Είναι μεγάλη χαρά η μητρότητα(σίγουρα η μεγαλύτερη εμπειρία όλων με διαφορά!)ωστόσο γυναίκες που έχουν πέσει
    με τα μούτρα στα των παιδιών τους χωρίς να ζουν ταυτόχρονα και τη δική τους ξεχωριστή ζωή αναπόφευκτα χάνουν τα πάντα
    με το που εκείνα ανοίγουν τα φτερά τους μακριά από εκείνες.Με λυπεί αφάνταστα κάθε φορά που το συναντώ αυτό
    (έχω κι εγώ φίλες με τέτοιες επιλογές ζωής) και δε θεωρώ πως η λύση είναι να υποκατασταθούν τα παιδιά με τα εγγόνια.
    Σου το εύχομαι ολόψυχα να ζήσεις κι αυτήν τη χαρά από τα παιδιά σου αλλά όχι για να βρει και πάλι "νόημα"η ζωή σου.

Δε γίνεται να μη βρεθούμε αντιμέτωποι με την αλήθεια μας κι αυτή,όποτε λείπουν οι αντιπερισπασμοί,είναι αμίλεικτη!
    Όσο μάλιστα προχωρούν τα χρόνια,στενεύουν τα περιθώρια,αποχρωματίζεται η αλλοτινή χαρά θεωρώ απόλυτα αναμενόμενα
    τέτοια συναισθήματα και σκέψεις,που δυστυχώς θέλουν πολλά περισσότερα από ένα κλικ αλλαγής διάθεσης,Έλι μου.

Δεν υπήρχες,δεν υπάρχεις,ελπίζω να υπάρξεις σύντομα ως πρωταγωνίστρια που οφείλεις στη ζωή σου!Το αξίζεις και το μπορείς!

Φτανει η μαυριλα ομως!Ειμαι ηδη καλυτερα.Ξαλαφρωσα...
    Δε σε πιστεύω πως είσαι καλύτερα!Δε γίνεται έτσι απλά να είσαι καλύτερα.Ίσως νιώθεις να μας χρωστάς αυτήν τη χαρά,
    ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την έγνοια μας και την ενασχόληση με τα δικά σου.Πάλι βάζεις τους άλλους πάνω από σένα.
    Πάλι κρύβεις την αλήθεια σου,φροντίζεις να είσαι αρεστή για να εισπράττεις αγάπη.Εγώ δεν το δέχομαι αυτό.Σου το επιστρέφω.
    Θα χαρώ πραγματικά μόνο όταν σε δω,εσένα την ίδια,τα δικά σου θέλω,τα δικά σου όρια στους άλλους...Είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνεις.

ΔΕ ΣΕ ΚΡΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.

Senior Member
    Καλοφόρετα τα καινούρια σας!Όντως είναι προκλητική η αγορά με τις χαμηλωμένες τιμές κι όχι μόνο στα της ένδυσης...
    Απολαυστικές Κυριακάτικες βόλτες ακούω,κούρες ομορφιάς κι αποκατάστασης,ξενύχτια και τον ασυμμάζευτο,
    όμορφες διακοσμητικές κατασκευές,η Πωλίνα απούσα(εδώ διακρίνω ένα συννεφάκι γκρίζο)εορταστικά μεθεόρτια...

Το παιδάκι πέρασε όμορφα χθες τόσο στην Ονειρούπολη όσο κυρίως στα παιχνίδια με τα παιδιά του!
    Πέρασα το πρωινό στο σπίτι μιας φίλης μου που είχα χρόνια να δω(γνώρισα τον μικρό της γιο και ξανασυστήθηκα με τη μεγάλη της)
    παίξαμε κυνηγητό,κρυφτό,χορέψαμε,γ� �ργαληθήκαμε,ξεσαλώσαμε γενικότερα(για ένα τέταρτο τα είπαμε και με τη φίλη μου)
    το μεσημεροαπόγευμα Ονειρούπολη και τ'απογευματόβραδο στο Δοξάτο,ένα διπλανό χωριό όπου έχουν σπίτι η Πέννυ.
    Ένα πανέμορφο ανακαινισμένο αρχοντικό του 1924 με υπέροχα παλιά μέσα έπιπλα και μεγάλη αυλή.Εκεί μου έκλεψε την καρδιά
    ο χαρισματικός 9χρονος ανηψιός της,που μου χάρισε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο απο περιοδικό
    κι έναν πίνακα του Πύργου του ʼιφελ σε καμβά(ζωγραφίζει υπέροχα-είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος σε ό,τι καταπιάνεται!),
    ανταλλάξαμε τηλέφωνα επικοινωνίας(με καρδούλες και I love you)κι έφυγα το βράδυ αργά για Κατερίνη,όπου και βρίσκομαι.
    Έβγαλα κάμποσες φωτογραφίες...Ήταν μια γεμάτη μέρα!Και τώρα,επιστροφή στη ρουτίνα κι αποπληρωμή των ημερών της Αθήνας.

Δε σας βάζω τις κλασσικές εικόνες με τον ʼγιο Βασίλη,τα σπιτάκια και τα γεφυράκια,αλλά το ξωτικοκοριτσάκι,που μου έκλεψε τη ματιά.

Senior Member
    Originally posted by Ava

Έχουμε και παρενέργειες.. Από τη στιγμή που ξύπνησα, τραγουδάω το: http://www.youtube.com/watch?v=VJ-SFU27liQ
    Αλλά έχει πλάκα το πώς το τραγουδάω! Επειδή δεν ξέρω γρυ γαλλικά, λέω α τουα, λαλαλαλαλα, α μουα, λαλαλαλα και πάλι από την αρχή α τουα, α μουα... Και τι μου θύμισα, τι μου θύμισα, βρήκα: http://www.youtube.com/watch?v=3UApb...9D656D389E2308
    Είσαι απίστευτη τι θυμάσαι!Σε έχω εικόνα(κι ας μην έχω ιδέα πώς είσαι)και γελώ με τη φαντασία μου!Το θέλω και live υπόψιν κάποια στιγμή!

Senior Member
    Καλωσόρισες στα πάτρια εδάφη καρντασίνα :bigsmile:
    Εύχομαι και εμείς για τις γιορτές να καταφέρουμε έστω και για λίγες μέρες να ανέβουμε στην όμορφη Πιερία μας που μου έχει λήψει τόσο πολύ!

Senior Member
    Στάνταρ θα έρθετε μέρες που'ρχονται και θα τα πούμε κι από κοντά,Έλι μου!Η Κατερινοοικογένεια έδωσε μεγάλες υποσχέσεις!

Senior Member
    Ααααχ Ναταλία μου άσε και εγώ που ήμουν η σίγουρη δεν ξέρω τελικά αν θα τα καταφέρω. Ο άντρας μου λόγω φόρτου εργασίας μπορεί να μην μπορέσει να πάρει άδεια και έχω φρικάαααρει. Κάντε όλες μαζί οι Ναταλένιες μία ευχή να μπορέσει να πάρει έστω και 2 μερούλες άδεια για να τις κολλήσουμε και να μπορέσουμε να ανέβουμε γιατί αλλιώς δεν ξέρω πως θα την βγάλουμε Χριστούγεννα Αθήνα θα απογοητευτώ τόσο πολύ!
    Τώρα που μου λες δε ότι θα κανονίσουμε και συνάντηση τι να πω.... . Ναταλένιες θέλω όλη την θετική σας ενέργεια είναι για καλό σκοπό!

Senior Member
    Κοριτσάκι,ακόμα Λονδονιάζεσαι;Σαν πολύ δεν κράτησαν αυτές οι και καλά δύο εβδομάδες;Ελπίζω όλα να σου πηγαίνουν θετικά!Φιλάκια!

Senior Member
    Eυχαριστω....Ελπιζω αυριο να ειναι μια καλυτερη μερα...Φιλια...Καληνυχτα...

Senior Member
    Καληνύχτα Γαλύκη μου!Όνειρα ελεύθερα!

Senior Member
    Ναταλι mou, ωωωωωωωωω, καταγράψαμε φωτογραφικά τις εικόνες της ονειροαπόδρασής σου, well done! Με την καλή μηχανή φαντάζομαι τράβηξες βράδυ γιατί βλέπω καλή απόδοση του σκότους και του φωτός.
    Πέρασα ένα όντως όμορφο σ/κ, όχι και πολύ έξω- αφού μέσα στη βδομάδα το είχα ξεσκίσει-πιο πολύ στο χουχουλιάρικο σπίτι μου, με πολύ καλή παρέα και ζουμερές συζητήσεις...
    Αρχίζει η εβδομάδα, ας είμαστε θετικοί ότι θα έχει λιγότερες έγνοιες και περισσότερη ενέργεια για δημιουργία! Σας φιλώ!

Senior Member
    Καλημέρα Ναταλένιες μου!

Πέρασα ένα όμορφο ΣΚ με οικογένεια και φιλενάδες. Όπως σας είπε ήδη η αδελφή Ελι ξεκινήσαμε μαζί γυμναστήριο και πολύ το χάρηκα. Χρειάστηκε να προβάλω όλη την επιχειρηματική μου πειθώ για να την κάνω να υποκύψει αλλά τα κατάφερα. Μέχρι και επιστροφή χρημάτων υποσχέθηκα. Χθες πήγα μόνη μου αφού η Ελι πήγε βολτουλα με σύζυγο και έκανα 1μισι ώρα λατιν χωρους και ζουμπα. Το τι γέλιο έριξα με την ζουμπα δεν λέγετε! Είναι εύκολή γυμναστική και είναι σαν να χορεύεις για να κάνεις τον άλλο να γελάσει. Την άλλη φορά θα πάω με σερβιετάκι διότι κόντεψα να κατουρηθώ από τα γέλια. Ελι πάμε απόψε ζουμπα τέλος!!!

Γλαύκη μου, σε νιώθω... πιστεύω ότι θα την βρεις την άκρη διότι είσαι θετικός άνθρωπος. Πάντως αν έχεις κανένα γυμναστήριο που κάνει ζούμπα σε προκαλώ να πας για 1-2 φορές την εβδομάδα αν μπορείς , είναι τρελη ψυχοθεραπεία!

Γιάννα μεγειά το παλτουδάκι και καλοφόρετο! Σε καταλαβαίνω και χαίρομαι με την χαρά σου, είναι μοναδικό το αίσθημα!

Μαντάμ του οίκου ακούω περάσατε καλά , θα σε δώ τα Χριστούγεννα αν μπορέσεις και εσύ διότι ανεβαίνουμε σίγουρα !! Θα έχει και χιόνια λέει . ΤΕΛΕΙΑ!

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια μου.... τί μου κάνετε? Εγώ όχι και τόκο καλά.....

Σήμερα γίνετε το καμάρι μου 3 ετών!!! πάνε κι όλας 3 χρόνια που περάσαμε και εγώ και αυτός τεράστιες ταλαιπωρίες για να είμαστε τώρα εδώ υγιείς... Είναι όλα μέσα στην μνήμη μου με κάθε λεπτομέρεια λες και ήταν χτες..

Χτες κάναμε το πάρτυ στο σπίτι, μαγείρεψα ένα σωρό φαγητά, του έφτιαξα 2 υπέροχες τούρτες (μία σοκολατίνα και μία δούκισσα νυστίσημη), πήρε πολλά πολλά δώρα από τους συγγενείς, και γενικός ήταν πολύ ευτυχισμένος. Εγώ ήταν σαν να μην υπάρχω, σαν να μην είμαι εκεί.... ήθελα νω κρυφτώ πίσω από τις κατσαρόλες μου και να μείνω εκεί για πάντα.......

Εδώ και 3 μέρες δεν τρώω και δεν πίνω σχεδόν τίποτα.... Το Σάββατο το βράδυ με το ζόρι με τραβούσαν ο άντρας μου και η ξαδέλφη μου να πάμε για ένα καφέ, να βγω έξω έστω για λίγο..... Εβαλα ένα παντελόνι μαύρο που μου ήταν και πλατύ αλλά δεν νοιάστηκα και ένα πουλοβεράκι, τα μαλιά κότσο κι βγήκα.... Με το ζόρι σερνόμουνα.....

Γενικός όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο χάλια είμαι.... Τόσο πιο μαύρη βλέπω την ζωή μου... Τώρα η μαμά μου με πιέζει να πάμε σε ένα κατάστημα που έχει κουπόνια να μου αγοράσει ρούχα... Αλλες φορές πριν τελειώσει την πρότασή της θα είμασταν εκεί.... Τώρα βαριέμαι να κουνιθώ....

Χτές το βράδυ ξάπλωσα με τον μικρό για να κοιμηθεί, και μου έλεγε πόσο πολύ χαρούμενος ήταν, και πόσο πολύ του άρεσαν οι τούρτες, το τί δώρα πήρε και ποιος του τα έφερε, και με έποιασε μέσα μου το παράπονο γιατί δεν είχε δώρο από μένα...Δεν μπόρεσα να του αγοράσω τίποτα... Φυσικά ο ίδιος δεν παραπονέθηκε, όλο για τις τούρτες του έλεγε, αλλά εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένη.....

Σήμερα τον πήγα στο σχολείο, με μία τρίτη τούρτα που του έφτιαξα, αρκετά κεκάκια και σαντουιτσάκια για να φαν με τους φίλους του. Τα παιδιάκια ήδη πήραν πρόσκληση ότι θα γίνει πάρτυ γενεθλίων εκεί σήμερα, για να φέρουν τα δώρα τους όσα θέλουν.

Τέλος πάντον, σαν αφήνω, πάω να ανεβάσω τις τούρτες μου στο τόπικ μου.... Φιλάκια....

Senior Member
    Nadinenies!!!

Καλημέρα!
    Σήμερα θέλησα να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις των γεννεθλίων μου....
    Είχα σκεφτεί νωρίτερα πως η μέρα που θα γιορτάζω θα είναι η μέρα του χειρουργείου μου ....μιας και δεύτερη φορά γεννήθηκα....μάλιστα το είχα πολύ βαρύγδουπο και βαρυσήμαντο στο μυαλό μου....
    Σήμερα όμως έξι μήνες σοφότερη-) σκέφτηκα πως αδικώ όλη μου την προηγούμενη υπόσταση....πως με αυτό τον τρόπο αποδυκνείω περίτρανα πως τόσο καιρό δε με αγαπούσα μιας και ένα χειρουργείο ήταν ικανό να με κάνει να θελήσω να διαγράψω όλη μου τη προηγούμενη ζωή!
    Λοιπόν όχι εξάλλου εγώ είμαι που πήγα στο ραντεβού με το χειρουργείο...και μου οφείλω να μου αναγνωρίσω πως ακόμα και όταν έφερα το σκαρί σε ξέρα βρήκα τη δύναμη να το ξαναπλεύσω...
    χρόνια μου πολλά λοιπόν και καμαρώνω για όλα μα όλα !! και έγιναν και πολλά!-)))
    Συγχωρέστε με για την έπαρση!
    Είναι το δώρο μου για σήμερα!
    Σας ευχαριστώ που μέσα από τα δικά σας ανοίγματα με βοηθάτε να ρίχνω ματιές μέσα μου χωρίς να πονάω!!
    Τα σέβη μου!

Senior Member
    Καλημέρα Λοοκυ! Συμφωνώ με αυτά που λες και καθόλου δεν νομίζω ότι έχεις έπαρση.
    Ωστόσο η μέρα που χειρουργήθηκα εγώ πιστέυω ότι είναι τα δεύτερα μου γενέθλια ,διότι ήταν η νέα αρχη της ζωής μου , το β΄μέρος του βιβλίου της ζωής μου, χωρίς σε καμία περίπτωση να απορρίπτω την ζωή πριν. Απλά τώρα είναι πολύ πιο εύκολα και μπορώ να απολάυσω περισσότερο.

Παιδιά την είδατε την διαφήμιση εδώ στο φορουμ πάνω στην σελίδα , από το σεμινάριο για τις διατροφικές διαταραχες από τον ΚΕΑΔΔ ?

Senior Member
    Καλησπέρα. Look σου εύχομαι χρόνια πολλά, να είσαι γερή, υγιής και να χαίρεσαι τη νέα σου ζωή και τους δικούς σου ανθρώπους. Πωλίνα χρόνια πολλά για τον γιόκα σου, να είναι γερός, δυνατός και εύχομαι να συνέλθεις όσο πιο γρήγορα γίνεται έτσι ώστε να μπορέσεις να ζήσεις, χωρίς συννεφάκια, τις χαρές που σου δίνει ένα τρυφερούδι 3 χρονών. Σήμερα το πρωϊ πήγα στο νοσοκομείο και μου έκοψαν τα ατελείωτα.. ράμματα. Εδώ και λίγες μέρες με ταλαιπωρεί μία μικρή τρυπούλα σε ένα ράμμα στην κοιλιά μου που τρέχει υγρό αλλά μου είπαν ότι σύντομα θα σταματήσει να τρέχει και θα κλείσει, αφού δεν είναι ερεθισμένο το σημείο αυτό και δεν έχω πυρετό. Δεν χρειάζεται να ξαναπάω στο νοσοκομείο, οπότε όλα καλά όλα ανθηρά και τώρα είμαι ράμμα-free!!!