ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 685
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 685 of 2553 FirstFirst ... 18558563567568368468568668769573578511851685 ... LastLast
Results 10,261 to 10,275 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Ava
    Κορίτσια, ας μην παραμυθιαζόμαστε. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, βρίσκει τον τρόπο και το χρόνο και το δείχνει. Όλα τα άλλα είναι παρηγοριές στον άρρωστο.. Τι θα πει σοβαρή και φαιδρή, ο άντρας που διεκδικεί μία γυναίκα δεν κολλάει σε τέτοιες λεπτομέρειες. Γιώτα, μη χάνεις το χρόνο σου. Αν ο άνθρωπος δε γουστάρει, που είναι δικαίωμά του στο κάτω κάτω, πάμε γι' άλλα..
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    εγώ το είπα διότι , η Γιώτα δεν τσαχπινίζει έντονα για να προκαλεί το πράσινο φως , πόσο μάλλον στην δουλειά . Οι ισορροπίες είναι λίγο περίεργες και ακόμη και να γουστάρει κάποιος πολύ προσέχει τα βήματά του για να μην εκτεθεί. Σε μια εκδήλωση εκτός δουλειάς είναι κατάλληλο το περιβάλλον να εκδηλώσεις μια συμπάθεια και αν δεν ανταποκριθεί η άλλη πλευρά οκ πάμε για άλλα.

Senior Member
    Monahoiot το να μη σου εχει πει τιποτα για την αλλαγη σου κατι σημαινει.Αν σε εβλεπε μονο σα φιλη ε κατι δε θα ελεγε?Αλλος ανθρωπος εχεις γινει.Οπως ειπες και συ αυτο δειχνει μια αμηχανια.

Senior Member
    Μπήκα να πω μόνο μια καλημέρα,καθώς πέρασε η ώρα μ'αυτά και με τ'άλλα κι έχω να πάω οδοντίατρο.
    Θα χάσω το πειρατικό μου δόντι,θα μου βάλουν απομίμηση ανθρώπινου...Βιώνω ήδη άγχος αποχωρισμού!

Μην ασχολείστε με τον εν λόγω.Δεν έχει περάσει την έγκριση μου και δεν τον δίνω στο κορίτσι μου!
    Το προορίζω για σπουδαιότερους έρωτες!Θα τα πούμε στο μεσημεριανό φαγητό και πάλι...Φιλάκιααααααα!

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!
    Σήμερα είμαι ξενυχτισμένη και με πονοκέφαλο. Η αιτία είναι ο χθεσινός φιλικός καυγάς, που κράτησε γερά, από τις 11.50, μέχρι τις 1.30. Για ασήμαντη αφορμή. Γιατί έχω το ελάττωμα να διορθώνω τις γλωσσικές μπαρούφες που ακούω από δικούς μου ανθρώπους και δεν ανέχομαι το να μη δέχονται αυτό που λέω και αποδεικνύω με λεξικά και παραδείγματα. Δεν έδενα κόμπο τη γλώσσα μου καλύτερα? Εγώ θα διορθώσω τον κόσμο ή μήπως θα του μάθω γράμματα του γέρου στα γεράματα? Εξοργίστηκα γιατί η άλλη πλευρά προσπαθούσε να με πείσει ότι ίσως κάνω λάθος στο αυτονόητο. Αυτή η ατελείωτη συζήτηση χωρίς θέμα και χωρίς νόημα με εξουθένωσε. Κατέληξα να φωνάζω σαν μπαμπούλας ότι αυτό είναι, λάβε την πληροφορία, άμα σου αρέσει. Αν όχι, εσύ θα εκτίθεσαι και δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο γι' αυτό. Ο λόγος που παρεμβαίνω είναι, εκτός από το ότι δεν κρατιέμαι, το ότι δεν θέλω να εκτίθενται άνθρωποι που αγαπώ, λέγοντας βλακείες, που δεν κατέχουν και δεν πρόκειται να μάθουν. Στενοχωρήθηκα τόσο με το περιστατικό, που ξενύχτησα προσπαθώντας να διαβάσω μέχρι τα χαράματα. Μόνον έναν λόγο έχω για να χαίρομαι: Το ότι δεν έγινα εκπαιδευτικός. Με την έλλειψη υπομονής και κατανόησης που με διακρίνει, δεν θα καλοπερνούσαν τα παιδάκια του κόσμου με μένα δασκάλα.

Senior Member
    Αυτο το κανω και γω καμια φορα στους γονεις μου χαχα!Και τι μου απανταει η μανα μου "δε πηραζει αρκει να τα ξερεις εσυ":smilegrin:.Αλλα δεν αρπαζονται.Ποιο ηταν το "λαθος" που εφερε τη συρραξη?

Senior Member
    Το αυτό ήταν πολύ too much. Δεν δεχόταν ότι είναι πλεονασμός και ότι γενικότερα εκφράσεις που δεν κατέχουμε απόλυτα, καλό είναι να μην τις χρησιμοποιούμε. Έφτασα στον καυγά, γιατί δεν έχω υπομονή και ψυχραιμία. Και τώρα το πληρώνω, νιώθοντας πολύ κακός άνθρωπος.

Senior Member
    Χα χα!Συνηθως τετοια λαθη κανουν οι περισσοτεροι με πλεονασμους.Αλλα ειναι λιγο παιδιαρισματα αυτα,να μαλωνεις για τετοιους λογους.Ας τον τον αλλο να μιλαει οπως θελει.Εγω συνηθως αυτο που διωρθωνω στον πατερα μου ειναι το "πιο περισσοτερο"....χαχα:smilegrin:!

Senior Member
    Δίκιο έχεις, asteropi μου. Μετάνιωσα και δεν θα επαναληφθεί. Ας λέει ο καθένας ό,τι νομίζει. Μεγάλοι άνθρωποι είναι, αρκεί να τους αγαπάμε. Και για να ευθυμήσουμε λίγο, γιατί αρκετά μαύρισε η ψυχή μου, αν ήμουν δασκάλα και προσπαθούσα να κάνω τα παιδάκια να μιλήσουν σωστά, με φαντάζομαι κάπως έτσι:
    http://www.youtube.com/watch?v=FT_eiHAf7ZY
    Ευτυχώς που δεν έγινα! Γλίτωσαν τα παιδάκια!

Senior Member
    Πωπω!Ο φίλος μου ήθελε απλά να τονίσει το πόσο πολύ και ο καημένος βρήκε το μπελά του!
    Δηλαδή κι εγώ αν τύχει να σου πω "από εξ'απ'ανέκαθεν" θα το ξενυχτήσουμε πάλι κι όχι για καλό;
    'Ετσι γουστάρουμε και δίνουμε έμφαση!Θα μας αρχίσεις τις φάπες σαν τον Σερβετά;Αααααα!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

Χτές το βράδυ ξάπλωσα με τον μικρό για να κοιμηθεί, και μου έλεγε πόσο πολύ χαρούμενος ήταν, και πόσο πολύ του άρεσαν οι τούρτες, το τί δώρα πήρε και ποιος του τα έφερε, και με έποιασε μέσα μου το παράπονο γιατί δεν είχε δώρο από μένα...Δεν μπόρεσα να του αγοράσω τίποτα... Φυσικά ο ίδιος δεν παραπονέθηκε, όλο για τις τούρτες του έλεγε, αλλά εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένη.....
    Πλάκα μας κάνεις;Τι καλύτερο δώρο από όλα ήταν οι τούρτες σου,για τις οποίες αφιέρωσες πολύ περισσότερο χρόνο
    απ'όσο οι άλλοι που αγόρασαν ένα δώρο και τις οποίες απόλαυσε στο έπακρο και σίγουρα ένιωθε ξεχωριστός και περήφανος
    και στο σχολείο!Ποιό άλλο παιδάκι τάχα σβήνει κεράκια πάνω σε τόσο ξεχωριστή τούρτα και κερνά κεράσματα έργα τέχνης;

ΠαρεΜπιπτόντως(να μην το πω χωρίς μ και φάω ξύλο από την ʼβα)να το χαίρεσαι το καμάρι σου!Να είναι γερό και καλότυχο
    κι εσείς οι σημαντικοί του καλά κι αγαπημένοι διακριτικά πάντα δίπλα του!Τον έχω εικόνα στο μυαλό μου να γελά και να τρώει γαρδιάκια!

Ax...άραγε ήμασταν κάποτε κι εμείς τριών ετών;

Senior Member
    ααααααααααααααααααχαχαχχα χαχαχαχαχαχαχχα θεος ο Σερβετας!!!

Παιδια, ηθελα να αναφερω κατι ασχετο.

Κοιταζα λοιπον κατι προσφορες στο ιντερνετ, και ειχε μια απο ενα ινστιτουντο, εκπτωση απο 1000 ευρω, στα 99, για τοπικο παχος, εγγυημενα. Οποτε σκεφτομαι.. μωρε λες; να παω για τα ψωμακια που μου εχουν μεινει και σκαλωνουν τα πατελονια μου εκει... να τελειωνω κιολλας.

Παιρνω τηλεφωνο που λετε, προτου κανω τη αγορα γιατι ελεγε απωλεια λιπους απο παντου, ενω εγω θελω τοπικα. Για εξακριβωση, εφοσον ειχαν και εγγυησεις και τα σχετκα.

Τους ρωτησα αν γινεται να χασω -ΜΟΝΟ- απο το συγκεκριμενο σημειο, γιατι θα ειναι πολυ ανομοιωμορφο αν χασω απο παντου, και θελω να σουλουπωσω λιγο το σχημα μου.
    Με ρωτησανε ΕΜΕΝΑ, ποια για τα φυσιολογικα ποσοστα σωματικου λιπους κανονικα. Και κολλησα, τους ειπα οτι για γυναικες ειναι μεταξυ 20 και 25% για μη ασκουμενους/αθλητες στη κατηγορια της ηλικιας μου, και με ρωτησανε μετα αν βγαζω τους αριθμους απο το μυαλο μου..... κατ'αλλα... επιστημονες εξειδικευμενοι...

Senior Member
    Originally posted by look

χρόνια μου πολλά λοιπόν και καμαρώνω για όλα μα όλα !! και έγιναν και πολλά!-)))
    Υπέροχη αυτοευχή γεμάτη αποδοχή,σεβασμό,αγάπη,σοφί� �!Καθόλου έπαρση!Αν είναι δυνατόν!
    Αυτήν την οπτική μας οφείλουμε όλοι!Απ'όλα μας έχουμε κάτι διδαχθεί,όλα δικές μας επιλογές!
    Σωστές ή εκ των υστέρων λανθασμένες δεν έχει καμία σημασία.Μόνο όποιος ζει στη γυάλα του φόβου και της ασφάλειας
    δε ρισκάρει παρά μόνο του εξασφαλίσει μια ζωή μέρα μαρμότας!Εμείς θελήσαμε περισσότερα,διεκδικήσαμε,τ ολμήσαμε!
    ʼλλοι σήμερα ζουν ευτυχισμένες ζωές κι άλλοι να μην πω τι πήραμε(δεν είναι άλλωστε εορταστικό!)...

Να σε χαιρόμαστε Λούκυ μου!Ντροπή μας οι γουμαρογούμαροι που προχθές κιόλας μα το είπες και χρειάστηκε να σου ευχηθείς
    για να σου ευχηθούμε...Κάθε ενδόμυχος πόθος σου,κάθε λαχτάρα που ακόμα δεν κορυφώθηκε σε πλήρωση,ευχή μου
    για τη χρονιά που σου απλώνει τις φτερούγες της να πετάξετε παρέα!Ελπίζω ν'απόλαυσες χθες μια γενέθλια μέρα όλη αγάπη!

Σας ευχαριστώ που μέσα από τα δικά σας ανοίγματα με βοηθάτε να ρίχνω ματιές μέσα μου χωρίς να πονάω!!
    Τι γλυκό!Δεν ξέρω αν όντως συνέβη αυτό...αν είναι εφικτό...ωστόσο ακούγεται υπέροχο!Η ματιά-χάδι πάντως είναι ολόδικη σου!

Senior Member
    Μακρυά από ινστιτούτα, έχω πικρή πείρα. Ακόμη και αν εννοούν την προσφορά τους, θα σε πρήξουν να κάνεις κι άλλες θεραπείες, ώστε να φτάσουν στο υψηλότερο δυνατό ποσό, που μπορείς να διαθέσεις.

Κοιμήθηκα λίγο, κορίτσια και πέρασε το κεφάλι μου. Ναταλία έρχομαι από κει, να φας τις ξυλιές σου, με τρώει το χέρι μου...
    :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Senior Member
    Ποιοί εξειδικευμένοι επιστήμονες στα ινστιτούτα ,Μαίρη μου;
    Που φορούν και καλά λευκές ρόμπες και το παίζουν γιατροί;
    Και μόνο που υπόσχονται και μάλιστα εγγυημένα εξαφάνιση τοπικού πάχους
    καταλαβαίνεις για πόση σοβαρότητα μιλάμε!Ρίχνουν το δόλωμα και περιμένουν.
    Τι να λέμε τώρα;Όλοι έχουμε δώσει μια περιουσία κι έχουμε καεί από δαύτους!