Results 10,306 to 10,320 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
13-12-2011, 21:21 #10306
Με το καλό,Πωλινάκι,αύριο στο ραντεβού σου!Όποιους αριθμούς σημειώσουν ζυγαριά,λιπομετρήσεις κι ό,τι άλλο ενδεχομένως απαριθμούνε,
εσύ εστίασε στην ουσία.Το σώμα σου έχει ικανοποιητικά μεταμορφωθεί κι ελευθερωθεί!Σειρά έχει η ψυχούλα σου!Μη χρεώσεις σ'έναν αριθμό
άλλα κακώς κείμενα,που χρήζουν αλλαγών.Πάνω απ'όλα μην ξεχνάς πως αυτό κυρίως το κάναμε για την υγεία μας κι αυτήν την έχεις και να τη χαίρεσαι!
- 13-12-2011, 21:23 #10307
Originally posted by monahoiot
Ποτέ δεν είναι αργά να ανοίξουμε κανένα παράθυρο σε νέο αεράκι..μπορεί να κάνει καλό και στο χρόνιο άσθμα μας...
Όσο για την αναπνοή μου και το χρόνιο άσθμα κανένα εισπνεόμενο δε θα φανεί αρκετό!Δεν είναι άσπρο μαύρο,κοπελιά,η ζωή!
13-12-2011, 21:24 #10308
Originally posted by NADINE
Δεν είναι άσπρο μαύρο,κοπελιά,η ζωή!
13-12-2011, 21:27 #10309
Originally posted by Ava
Από την άλλη, φοβάμαι πως είμαι υπεύθυνη για την εξαφάνιση της Ναταλίας. Φοβάμαι πως είδε το τρίο - μπανιέρα και από τότε κείτεται λιπόθυμη στο πάτωμα!
Τώρα μόλις το είδα αλλά επειδή είδα μόνο το εν λόγω λεπτό κι όχι τα προηγούμενα
υποψιάζομαι πως οι αναδυόμενοι ακετέρωθεν είναι οι και καλά γκόμενοι ενώ ο έξωθεν ο σύζυξ;
Το βίντεο ολοκληρώνεται με πάρτυ με ούζα;Όπου η πρωταγωνίστρια πίνει όλα τα ούζα για να δικαιολογήσει και τον τίτλο;
13-12-2011, 21:29 #10310
Originally posted by monahoiot
Originally posted by NADINE
Δεν είναι άσπρο μαύρο,κοπελιά,η ζωή!
Κι αν θέλεις να μάθεις η δική μου ζωή είναι μαύρη!ʼσπρο δεν έχει!Χα!
13-12-2011, 21:56 #10311
γειά σας κοριτσάκια μου!!! έχω πεθάνει στο γέλιο με την Γούλα!!! καλά μεγάλη αθλιότητα αλλά εγώ το είδα όλο και έφριξα και με τα αλλα που είχε αλλά δεν τόλμησα να τα ανοίξω.
Έχω πολύ καλά νέα! πήγα διατροφολόγο σήμερα και ο απολογισμός των τελευταίων 2 εβδομάδων είναι :
απώλεια κιλών 0
απώλεια λίπους - 900γρ
μυική μάζα +800γρ
απώλεια πόντων, από κοιλιά 1 πόντος και 3 από την μέση!!!
Μεταβολισμός από 1502 θερμίδες αύξηση σε 1522!!! Μαγεία!!!
Η διατροφή λειτουργεί σούπερ και είμαι πολύ χαρούμενη και ανεβασμένη!!!! Είμαι πιο χαρούμενη και δεν έχω πολλές υπογλυκαιμίες. Μου πρότεινε και κάποια συμπληρώματα για να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα και θα με βοηθήσουν να αναπληρώσω ανεπάρκειες που οδηγούν σε υπερφαγιες και υπογλυκαιμίες ( αυτό έγινε αφου του έδειξα τις αιματολογικές μου και συμβουλεύτηκε τον συνεργαζόμενο παθολογο/κλινικο διατροφολογο. Αχ μου έχει πάρει το άγχος και επιτέλους απ' εξαρτήθηκα από την ριμάδα την ζυγαριά, αφού δεν χρειάζεται πια να ελέγχω εγώ το βάρος μου αν πηρα -εχασα , απλά κάνω την διατροφή και με μετράει αυτός όταν πάω!!! Φτου ξελευθερία!!!!!
13-12-2011, 22:08 #10312
Originally posted by *Katie
γειά σας κοριτσάκια μου!!! έχω πεθάνει στο γέλιο με την Γούλα!!! καλά μεγάλη αθλιότητα αλλά εγώ το είδα όλο και έφριξα και με τα αλλα που είχε αλλά δεν τόλμησα να τα ανοίξω.
Έχω πολύ καλά νέα! πήγα διατροφολόγο σήμερα και ο απολογισμός των τελευταίων 2 εβδομάδων είναι :
απώλεια κιλών 0
απώλεια λίπους - 900γρ
μυική μάζα +800γρ
απώλεια πόντων, από κοιλιά 1 πόντος και 3 από την μέση!!! Η διατροφή λειτουργεί σούπερ και είμαι πολύ χαρούμενη και ανεβασμένη!!!! Είμαι πιο χαρούμενη και δεν έχω πολλές υπογλυκαιμίες. Μου πρότεινε και κάποια συμπληρώματα για να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα και θα με βοηθήσουν να αναπληρώσω ανεπάρκειες που οδηγούν σε υπερφαγιες και υπογλυκαιμίες ( αυτό έγινε αφου του έδειξα τις αιματολογικές μου και συμβουλεύτηκε τον συνεργαζόμενο παθολογο/κλινικο διατροφολογο. Αχ μου έχει πάρει το άγχος και επιτέλους απ' εξαρτήθηκα από την ριμάδα την ζυγαριά, αφού δεν χρειάζεται πια να ελέγχω εγώ το βάρος μου αν πηρα -εχασα , απλά κάνω την διατροφή και με μετράει αυτός όταν πάω!!! Φτου ξελευθερία!!!!!
13-12-2011, 22:12 #10313
Γιωτάκι μου περαστικά και από αυτό το τόπικ
και με αφορμή τα λεγόμενα σου ας κάνω και εγώ μία αφιέρωση και μία ευχή μαζί να μπορέσουμε να αφήσουμε τον νου να δραπετεύσει από το παρελθόν και να ονειρευτεί το μέλλον....
http://www.youtube.com/watch?v=0daJ3PsOI2I
"Ανάσα είναι καυτερή και στέπα του Καυκάσου
η σκέψη που παραμιλά και λέει τα όνειρά σου.
Κι όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει"
13-12-2011, 22:17 #10314
Originally posted by Eli
Γιωτάκι μου περαστικά και από αυτό το τόπικκαι με αφορμή τα λεγόμενα σου ας κάνω και εγώ μία αφιέρωση και μία ευχή μαζί να μπορέσουμε να αφήσουμε τον νου να δραπετεύσει από το παρελθόν και να ονειρευτεί το μέλλον....
http://www.youtube.com/watch?v=0daJ3PsOI2I
"Ανάσα είναι καυτερή και στέπα του Καυκάσου
η σκέψη που παραμιλά και λέει τα όνειρά σου.
Κι όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει"
13-12-2011, 22:19 #10315
Εγώ πάλι την έβαλα την ζυγαριά σε μία σακούλα και την φόρτωσα στο αμάξι για να την δώσω για προσωρινή κατάσχεση στην αδερφή μου και τελικά έμεινε στο πορτ μπαγκάζ!
Και εκεί καλά είναι αφού δεν είναι μέσα στο σπίτι να με ταλανίζει!
Με φαντάζομαι να με πιάνει την άρρωστη καμία κρίση και να κατεβαίνω κάτω με την ρόμπα στο πάρκινγκ για να ζυγιστώ :lol::lol::lol:
13-12-2011, 22:23 #10316
"ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει"
πόσο με φτιάχνει αυτός ο στοίχος!
Χίλια όνειρα να κάνουμε όμορφα και λαμπερά και μόνο τα πιο όμορφα να παίρνουν σάρκα και οστά!
13-12-2011, 22:39 #10317
Δυο μέρες έλειψα κ σουσουράδες δεν σας προλαβαίνω!!!!! :yawn::yawn:
13-12-2011, 22:42 #10318
Originally posted by *Katie
απώλεια κιλών 0
απώλεια λίπους - 900γρ
μυική μάζα +800γρ
απώλεια πόντων, από κοιλιά 1 πόντος και 3 από την μέση!!!
Μεταβολισμός από 1502 θερμίδες αύξηση σε 1522!!! Μαγεία!!!
Η διατροφή λειτουργεί σούπερ και είμαι πολύ χαρούμενη και ανεβασμένη!!!! Είμαι πιο χαρούμενη και δεν έχω πολλές υπογλυκαιμίες. Μου πρότεινε και κάποια συμπληρώματα για να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα και θα με βοηθήσουν να αναπληρώσω ανεπάρκειες που οδηγούν σε υπερφαγιες και υπογλυκαιμίες ( αυτό έγινε αφου του έδειξα τις αιματολογικές μου και συμβουλεύτηκε τον συνεργαζόμενο παθολογο/κλινικο διατροφολογο. Αχ μου έχει πάρει το άγχος και επιτέλους απ' εξαρτήθηκα από την ριμάδα την ζυγαριά, αφού δεν χρειάζεται πια να ελέγχω εγώ το βάρος μου αν πηρα -εχασα , απλά κάνω την διατροφή και με μετράει αυτός όταν πάω!!! Φτου ξελευθερία!!!!!
Και πάνω που ήθελα να σε ρωτήσω με το διαιτολόγο πως τα πας!!
Είδες τι ωραία που είναι να μην έχεις άγχος με αυτή τη παλιοζυγαριά? κ εμένα έτσι με έχει κάνει να νιώθω!!!!!!!!!!
Όσο για τα αποτελέσματα :thumbup::thumbup::thumbup:
13-12-2011, 22:44 #10319
μόλις είδα ένα βιντεο κλιπ και έγω κατουρηθεί από το γέλιο!!!!:lol::lol::lol::lol: δικό σας!!!
http://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE&ob=av2e
13-12-2011, 23:07 #10320
Στο συγκεκριμένο βίντεο είδα ένα σωρό σέξυ τύπους, εκτός από τον υποφαινόμενο... Όλοι όσοι παρήλασαν από το μπαρ ήταν επιεικώς pathetic! Αλλά γύρω γύρω έχει τύπους για να πάρουμε μάτι, ιδίως τη στιγμή που κουνιούνται με τα μαγιουδάκια τους!! Πολύ πλάκα είχε, όντως!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία