ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 692
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 692 of 2553 FirstFirst ... 19259264268269069169269369470274279211921692 ... LastLast
Results 10,366 to 10,380 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by *Katie
    εγώ εύχομαι να ακούσεις καλά νέα σύντομα. Τι έγινε με το παπ τεστ?
    Απεργούν όλοι οι κυβερνητικοί σήμερα, επομένως και τα νοσοκομεία. Πήρα τηλ όμως και έπεσα πάνω σε μία γνωστή και μου έκλεισε ραντεβού για 28 του μήνα.

Senior Member
    να το κάνεις Πωλίνα μου και μάλιστα κάθε χρόνο ανελλιπώς . Ετσι να προσέχουμε για να έχουμε και εμείς και τα παιδάκια μας.

Senior Member
    Όυφφφ..... Βαριέμαι αφάνταστα....

Senior Member
    Καλημέρα. Μιτσόκολο να σου ζήσει το κοριτσάκι σου. Είμαι σίγουρη ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι από τα καλύτερά σας γιατί θα έχετε ένα αληθινό αγγελάκι στο σπίτι σας.

Senior Member
    Γειά σας! Τι όμορφα νέα είναι αυτά!

Μιτσόκολο, να σας ζήσει το κοριτσάκι σας, το ωραιότερο δώρο των Χριστουγέννων! Να είναι γερή και καλότυχη και να γεμίσει το σπιτικό σας με ευτυχία!

Senior Member
    Όσο για τις γαιδουρο-παρέες που κάθονται με τις ώρες και δεν ξεκουμπίζονται, το έκανα παλιά, μου το έδωσαν να το καταλάβω και από κει και πέρα είμαι πάρα πολύ προσεκτική στα ωράρια των εργαζομένων. Καθόμουν με μεγάλη παρέα σε μπαρ δίπλα στη θάλασσα. Δεν κάναμε και κατανάλωση, τρομάρα μας! Από ένα ρημαδοποτό λιβανίζαμε με τις ώρες. Είχαμε ωραία παρέα και δεν καταλαβαίναμε το πέρασμα του χρόνου. Κάποια στιγμή είδα έναν σκυμμένο σερβιτόρο να απομακρύνει "με τρόπο" τασάκια, να μαζεύει καρέκλες, κλπ. Έπρεπε ο άνθρωπος να βρει έναν ευγενικό τρόπο να μας πει "ξεκουμπίδια". Δεν το ξαναέκανα με τον παραπάνω ελεεινό τρόπο, αντίθετα έχω το νου μου στην ώρα, για να μην κάνω κατάχρηση. Κι αν έχω κάνει κανα δυο φορές, φροντίζω ώστε να γίνεται κατανάλωση στο μαγαζί. Μην ξενυχτούν οι άνθρωποι τζάμπα!
    Αυτά, βέβαια, σε προ κρίσης εποχές. Τώρα είμαστε στις εξόδους μας οικονομικοί και σύντομοι! Θυμάμαι τότε που βογγούσαν τα τραπέζια, που πηγαινοερχόταν τα ποτά.. Τώρα λίγα και επί της ουσίας.

Senior Member
    Μπήκα να πω ένα γρήγορο γειά... δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω δυστυχώς... προλαβαίνω να διαβάζω ελάχιστα...

Μιτσόκολο να'ναι γερή, δυνατή και ευτυχισμένη η κορούλα σου....

Εγώ βρίσκομαι σε Χριστουγεννιάτικη σύγχυση με τα θετικά και αρνητικά που έχει....

Senior Member
    Μολις εκλεισα ραντεβου σε διατροφολογο και θα παω Τριτη πρωι για μετρησεις και νεα διατροφη. Ηδη θα εχει ερθει σε επαφη με την διατροφολογο μου στο νοσοκομειο για να σινενοηθουν μεταξυ τους για μενα. Αυτο θα γινει σε περιπτωση που βρω δουλια και δεν θα μπορω να πηγαινω νοσοκομειο καθε μηνα, να υπαρχει η μεταξυ τους ενημερωση.

Χθες το βραδυ, για εναν παραξενο λογο, ο αντρας μου με κρατουσε ολο το βραδυ αγκαλια λες και φοβοταν μην του φυγω.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Μολις εκλεισα ραντεβου σε διατροφολογο και θα παω Τριτη πρωι για μετρησεις και νεα διατροφη. Ηδη θα εχει ερθει σε επαφη με την διατροφολογο μου στο νοσοκομειο για να σινενοηθουν μεταξυ τους για μενα. Αυτο θα γινει σε περιπτωση που βρω δουλια και δεν θα μπορω να πηγαινω νοσοκομειο καθε μηνα, να υπαρχει η μεταξυ τους ενημερωση.

Χθες το βραδυ, για εναν παραξενο λογο, ο αντρας μου με κρατουσε ολο το βραδυ αγκαλια λες και φοβοταν μην του φυγω.

Senior Member
    Και το λεει την πιο καταλληλη στιγμη Γιωτα μου, εκει που πραγματικα το χρειαζεσαι...

Senior Member
    Καλημέρα Ναταλόκοσμε!

Μονοψήφιος αριθμός για τα Χριστούγεννα κι ακόμα ούτε τα νιώθω...
    Δύσκολη μέρα η χθεσινή τόσο πρακτικά όσο και συναισθηματικά...Να δούμε σήμερα τι ξημερώνει.
    Μια αντίστροφη μέτρηση έχει από χθες για μένα αρχίσει κι είναι η χειρότερη όλων."Λευκό μου γιασεμί,μη νυχτώσεις!"
    Βρέχει μέσα μου,βρέχει στην πόλη...Φεύγει το 2011 ακόμα πιο στενάχωρα απ'ό,τι ξεκίνησε.Κι έρχεται το 2012 απειλητικά!
    Τόσες σκέψεις περνούν από το μυαλό μου,τόσες εικόνες,τόσες προσευχές...Αν γίνονται θαύματα χρειάζομαι επειγόντως ένα!

Senior Member
    Λυπάμαι Ναταλάκι μου...... οι προσευχές μου είναι μαζί σας , ας γίνει ένα θαύμα ,Χριστούγεννα είναι , ας γίνει Θεε μου. Σε σκέφτομαι ματια μου

Senior Member
    Ναταλία μου, ψυχή μου.. Δεν υπάρχουν λόγια να πεις σε τέτοιες ώρες, η πραγματικότητα τα κάνει και ακούγονται πεζά και κοινότυπα. Μόνον η αγάπη, το νοερό χάδι και το κοινό βίωμα μπορούν να γλυκάνουν κάπως τον πόνο. Μεγαλώνουμε και οφείλουμε να αποδεχτούμε τη ζωή σε όλα της τα πρόσωπα. Θυμάμαι τον εαυτό μου γιορτιάτικα να κλαίει στην Παναγία τη Δεξιά, θυμάμαι τις ατέλειωτες προσευχές για το θαύμα, που μας είχαν προετοιμάσει να μην το περιμένουμε και με ζήλο. Το βλέμμα γεμάτο παράπονο, στραμμένο στην Εικόνα, με αυτή την άσκοπη ερώτηση που κάνουμε όλοι, το γιατί σε μένα. Το θαύμα τότε έγινε, ξέρω πως ήμουν τυχερή. Αυτές οι ώρες δε σβήνουν από το μυαλό μου και από την καρδιά μου. Σε κλείνω μέσα σε αυτή και σου κάνω μια μεγάλη αγκαλιά.. Κουράγιο, καρδούλα μου και θυμήσου.. Γίνονται και θαύματα!

Senior Member
    nadine....

χαρίζω μια μέλισσα θεόρατη!

http://www.youtube.com/watch?v=xeics...eature=related

Senior Member
    Ναταλί mou, σε νιώθω και συμπορεύομαι.. Ζω με την αγωνία του κοντινού μέλλοντος, τη φρίκη του πόνου που δεν ξεπερνιέται ούτε με τη μορφίνη που δοκιμάσαμε πρόσφατα και απλά τρέμω... Κάθε μέρα και μια δοκιμασία, αλλά να που έρχεται εις πέρας το 24ωρο με ό,τι καλύτερο μπορούμε να δώσουμε , ακόμη και αν δεν είναι αρκετό.. Κάνουμε ό,τι μπορούμε και κυρίως δίνουμε αυτό που εισπράξαμε σε όλη μας τη ζωή γενναιόδωρα και άδολα, ΑΓΑΠΗ.