ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 693
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 693 of 2553 FirstFirst ... 19359364368369169269369469570374379311931693 ... LastLast
Results 10,381 to 10,395 of 38289
    Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια. Τί μου κάνετε? Εγώ, αφού έχω βρει και τον λόγο που αυτές τις μέρες δεν ήμουνα και πολύ στα καλά μου, έχω αρχήσει να νιώθω πολύ καλύτερα... Εβαλα στοίχημα με την Πωλίνα ότι θα ανέβω στην καλύτερη δυνατή διάθεση μέχρι τις γιορτές, (και εννοείτε να την κρατήσω) και θα το κερδίσω αυτό το στοίχημα. Το χρωστάω άλλωστε στον εαυτό μου, που δεν του αξίζει άλλο πια να είναι τόσο πεσμένος.

Είναι καιρός λοιπόν να αρχίσω να ξαναφροντίζω την Πωλίνα όσο το δυνατόν καλύτερα.

(Αλλωστε το υποσχέθηκα και στο Ναταλάκι μου πως πρέπει να είμαι καλά!!!!)

Senior Member
    Σας ευχαριστώ,αγάπες μου,για τη γλυκειά σας έγνοια κι αγκαλιά!Σας αισθάνομαι όλες δίπλα μου κι είναι τόσο συγκινητικό!
    Γιωτουλίνι μου,σου απαγορεύω να με νιώθεις και να συμβαδίζεις μαζί μου!Βρες κάπου αλλού να πας!Τόσα μέρη έχει!
    Λούκυ μου με το μενεξεδένιο σου τραγουδάκι...Αβουλίνι μου με τη θαυματουργή σου ελπίδα...Κατερινάκι μου με την τρυφερή
    σου προσευχούλα...Είστε όλες υπέροχες!Δε θέλω να σας ρίχνω.Θα το παλέψουμε,δεν μπορεί!Καλή μας ξεκούραση!Φιλάκια!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

(Αλλωστε το υποσχέθηκα και στο Ναταλάκι μου πως πρέπει να είμαι καλά!!!!)
    Όχι απλά πρέπει!Ήδη είσαι καλά!Πολύ καλά μάλιστα!Αξιοζήλευτα καλά! :love:

Senior Member
    Καλησπέρες δεσποσύνες!
    Νυστάζω αλλά κρατιέμαι για να πω μια καληνύχτα σε όσες διαβάζουν, αναπολούν, προβληματίζονται, αγωνιούν, ονειρεύονται, βρίζουν την τύχη τους, μέμφονται τις αδυναμίες τους, γλύφουν τις πληγές τους, επουλώνουν τα τραύματά τους, μένουν πίσω στα παλιά ή ξανά προς τη δόξα τραβούν... Καληνύχτα σε όλες μας, όπου και όπως και να μας βρίσκει αυτή η νύχτα..

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Καληνύχτα σε όλες μας, όπου και όπως και να μας βρίσκει αυτή η νύχτα..
    -->ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ : ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ

Αυτή η νύχτα μένει,αιώνες παγωμένη
    που δυό ψυχές δεν βρήκαν καταφύγιο.
    Κι ήρθαν στον κόσμο ξένοι και καταδίκασμένοι
    να ζήσουν έναν έρωτα επίγειο...

Μου'γνεφε η καρδιά,πάρε μυρωδιά,
    το λάδι εδώ πως καίγεται
    και ζήσε το ταξίδι...

Senior Member
    Και ζήσε το ταξίδι...

Μου έλεγε χθες το Ντουλί πως κάτι υπέροχα παράξενο συμβαίνει...
    Τα ταξίδια που δεν κάναμε είναι τα ομορφότερα όλων.Ζουν μέσα στην καρδιά μας,
    ανέγγιχτα από την ενδεχόμενη απογοήτευση της πραγματικότητας,υπέρλαμπρ� � στη φαντασία μας...
    Εκεί εγώ άρχισα να βουρκώνω πρώτη φορά μπροστά της και με παρηγορούσε πως έχουμε κι άλλα ταξίδια να κάνουμε
    (είχαμε βγάλει από παλιά πρόγραμμα για Νέα Υόρκη,Γύρο Ιταλίας,Πράγα και ʼμστερνταμ μόνο οι δυό μας)
    κι εκεί προσπάθησα να το σώσω με τους στίχους του Ναζίμ Χικμέτ για την "πιο όμορφη θάλασσα",που ούτως ή αλλως μου έφερε στο νου.

Να γελάσεις απ' τα βάθη των χρυσών σου ματιών
    είμαστε μες στο δικό μας κόσμο

Η πιο όμορφη θάλασσα
    είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει
    Τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα
    Τις πιο όμορφες μέρες μας
    δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα

Κι αυτό που θέλω να σου πω
    το πιο όμορφο απ' όλα,
    δε στο 'χω πει ακόμα.

Senior Member
    Nαταλακι μου δεν ξερω τι να πω.Οτι ειναι το καλυτερο καρδια μου....

Senior Member
    Καλησπέρα και από εμένα μπήκα για ένα γρήγορο και διάβασα όλα αυτά...
    Ναταλία μου αν και δε γνωρίζω τι συμβαίνει, καταλαβαίνω ότι κάποιος αγαπημένος σου άνθρωπος περνάει πολύ δύσκολα
    Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το θαύμα να έρθει και να σας αγγίξει. Καλή δύναμη και εύχομαι όλα να πάνε καλά.
    Φιλιά Ναταλένιες

Senior Member
    Καλημερούδια Σαββατολουσμένα μας!
    Ευχαριστώ Γλαύκη κι Έλι μου...Είναι όντως δύσκολα τα πράγματα...Πέρα από τη σοβαρότητα της ασθένειας,
    τον πόνο κι όσα προβλήματα εκείνη φέρνει,έχουμε απανωτές κρίσεις πανικού για το παραμικρό!Τέλος πάντων...

Η Θεσσαλονίκη έξω από το παράθυρο μου γεμάτη φως και γαλάζιο ουρανό προσκαλεί για βόλτες στην αγκαλιά της...
    Ελπίζω ν'απολαμβάνετε το εορταστικό αυτό Σαββατοκύριακο και να χαιρετάτε σιγά σιγά τη χρονιά που γίνεται παρελθόν
    γεμάτοι θετική ενέργεια και γλυκειά προσμονή για την κυοφορούμενη,που σε λίγες μέρες θα ενώσει το χρόνο της μαζί μας!

Senior Member
    Καλημέρα και από μένα όπου κι αν είστε, ό,τι κι αν κάνετε, να χαμογελάτε..! Γράψτε γραμματάκι στο ʼγιο Βασίλη, με όλα τα όνειρα και τις ελπίδες σας και στολίστε το κάτω από το δέντρο.. Είναι τόσο παιδικό, αλλά γι'αυτό και τόσο γλυκό και παραμυθένιο.. "τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια, αλλά τουλάχιστον δεν είναι ψέματα".. Ποτέ δεν ξέρετε ποια στιγμή θα σας χτυπήσει η μαγεία την πόρτα.. Όλα καλά θα πάνε!! Φιλάκια!! :kiss:

Senior Member
    Καλημέρα. Ναταλία εύχομαι να σου δίνει ο Θεός δύναμη και κουράγιο για να τα βγάλεις πέρα στα μεγάλα ζόρια που περνάς. Και το ίδιο εύχομαι και στη Γιώτα που απ'ότι κατάλαβα περνάει κι εκείνη πολύ δύσκολες στιγμές. Το ότι γνωρίζουμε ότι και οι αρρώστιες είναι μέσα στη ζωή δε σημαίνει ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε πάντα όταν συμβαίνει σε αγαπημένους μας ανθρώπους. Γι'αυτό προσεύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σας βοηθάει και τις δύο ο Θεός και να σας απαλύνει όσο γίνεται τον πόνο σας.

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!!!!! Ναταλάκι μου, εγώ νιώθω πως η νέα χρονιά που θα μπει θα είναι το καλύτερο για σένα και τους γονείς σου, και πως όλα αυτά θα τα θυμάστε σαν ένα κακό όνειρο.

Εμείς σήμερα πήγαμε για πρώτη φορα οικογενειακός για ψώνια σε μία πολύ μεγάλη υπεραγορά που δεν τολμούσα τόσο καιρό να πάω μόνη μου με τον μικρό γιατί θα με τρέλλενε!!! Κάναμε μιάμιση ώρα για να ψωνίσουμε μόνο τα πράγματα στην λίστα μου, και ούτε καν περάσαμε από όλους τους διαδρόμους!!!

Ηταν όμως μια πολύ ωραία εμπυρία, και ο άντρας μου είπε πως του άρεσε και θέλει να το ξανακάνουμε με την πρώτη ευκαιρία που θα έχουμε αρκετό ψώνισμα!!!! Αστε δε που του έκανε εντύπωση ότι ΔΕΝ έπερνα οτιδήποτε δεν ήταν προσφορά του τίπου 50%+ έκπτωση ή 1+1 δωρεάν!!!! Κάναμε ψώνια 250 ευρώ και πληρώσαμε μόνο 110!!! Όταν είδε ο άντρας μου την αναλυτική κατάσταση και κάτω που έλεγε "You saved ?140.51" τρελλάθηκε!!! Λέει πως το κάνεις αυτό!!! Ε το κάνω του λέω, γιαυτό έχουμε πάντα αρκετό στοκ σπίτι!!!

Τώρα πήγε με τον μικρό για να πλύνουν το αυτοκίνητο και εγώ ετοιμάζομαι να πάω να φτιάξω μία τούρτα έκπληξη για την ξαδέλφη μου που κλείνει τα 30!!!

Senior Member
    Σας ευχαριστώ κορίτσια για τη θετική σκέψη, όντως αντιμετωπίζουμε και εμείς ως οικογένεια πρόβλημα με τη μαμά μας, η οποία έχει καθηλωθεί λόγω σοβαρού ορθοπεδικού/ρευματολογικού προβλήματος με φρικτούς πόνους σε μια ζωή εξάρτησης από εμάς τα παιδιά της, και κάνουμε προσπάθεια να της απαλύνουμε όσο μπορούμε το φορτίο..

Πωλίνα, δύσκολοι, πολύ δύσκολοι, οικονομικά οι καιροί, οικονομία παντού, καλά κάνεις!

Μπουμπουκάκι, είμαι φαν των παραμυθιών , όχι των παιδικών, αλλά των ενήλικων! Αυτά που λέμε στους εαυτούς μας για να βγει η μέρα χωρίς πολύ αιματοκύλισμα.. Καμιά φορά σκέφτομαι, πως θα τη βγάζαμε καθαρή χωρίς τη νεραϊδόσκονη που καλύπτει τις αγωνίες μας.. Είμαι ρεαλίστρια αλλά όταν κλείσει η πόρτα του σπιτιού μου, μου επιτρέπω όλα τα ονειρικά ξεφαντώματα που υπάρχουν , ο μόνος τόπος που δεν υπάρχει λογοκρισία και αυτο-λογοκρισία: τα όνειρα μας...

Senior Member
    Originally posted by mpumpuki

Ποτέ δεν ξέρετε ποια στιγμή θα σας χτυπήσει η μαγεία την πόρτα.. Όλα καλά θα πάνε!!

--->Avril Lavigne - Knocking on Heaven's Door

Aπό το μπουμπουκόστομα σου και στου Θεού τ'αφτί!
    Να χτυπήσει όμως η ρημάδα η πόρτα ε;Μην κλεινόμαστε άδικα σπίτι μην τυχόν και το χάσουμε...

Καλώς σε βρίσκουμε παρεμπιπτόντως στην παρέα μας!Πολύ καλή δύναμη σε ό,τι τυχόν επιχειρείς!Φιλάκιααααα

Senior Member
    Τζινάκι μου,σ'ευχαριστώ κι εγώ πολύ για την τρυφερή σου σκέψη!
    Ας έχουμε όλοι την υγεία μας κι όλα τα υπόλοιπα παλεύονται!

Σε μια προσπάθεια αποφόρτισης του κλίματος θα σου ζητήσω να μου δώσεις νέο υλικό
    για το παρατσούκλι της εβδομάδας!Πρέπει να κρατώ το μυαλό μου αποπροσανατολισμένα απασχολημένο,βλέπεις...
    Μην ξεχάσεις να μου δώσεις και δελτίο πόνου και κινητικότητας.Σε φιλώ γλυκά γλυκά!Πάρε κι ένα γλυφιτζούρι!