ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 696
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 696 of 2553 FirstFirst ... 19659664668669469569669769870674679611961696 ... LastLast
Results 10,426 to 10,440 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Τον καλό μας τον έχουμε τουλάχιστον πλάι μας ή να πάρουμε τα goody's σβάρνα για μαϊμουδένιες αγκαλιές κι ας όψεται;
    27. Το βλέπω για μαϊμουδένιες αγκαλιές κι ας όψεται :yes:
    Νομίζω ότι είναι δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες.. (και πριγκίπισσες).. :saint2:

Senior Member
    καλησπέρα Ναταλένιες!!!

μια βδομάδα για τα Χριστούγεννα και έχω μπει επιτέλους στο κλίμα της εποχής. Σήμερα πήγαμε όμορφη οικογενειακή βόλτα σε ένα εμπορικό κέντρο όπου ήταν πολύ όμορφα στολισμένο, με πολλά παιχνίδια για παιδάκια. Η Μαριλου μου ξετρελάθηκε με το τρενακι , τα ζωντανα πονυ και τις χρυσοσκονες χειροτεχνείες. Μετά από τις βόλτες μας πήγαμε και φάγαμε όπου από την χαρά της χόρευε στο παιδικό καρεκλάκι της και έκανε νάζια σε όλο τον κόσμο. Μεγαλώνει το παιδάκι μου και δεν το χορταίνω , χαιρόμαστε και εμείς μαζι του σαν να είμαστε παιδιά. Χθες με αποκάλεσε με το όνομα μου για πρωτη φορά " Τιτινα" ( Κατερίνα) . Τρελάθηκα!!

Senior Member
    Καλησπέρα γλυκιές μου Ναταλένιες!
    Διαβάζω διαβάζω και δεν σας χορταίνω σήμερα! Τι όμορφη διάθεση, τι αγκαλιές, τι γλειφιτζούρια, μία νέα κοπέλα στην παρέα (Luna καλωσόρισες!!!) , γιορτινές χαρούμενες εικόνες και και και ....
    Και εγώ είχα κάνα δυο μέρες με πολύ στρες και αρκετά στενάχωρες αλλά σήμερα νιώθω ήδη καλύτερα και πιο αισιόδοξη, εύχομαι από αύριο να αρχίσω και εγώ να μπαίνω λίγο στο κλίμα των εορτών. Πέρασα με γρήγορο βάδην από την αγορά σήμερα, επιστρέφοντας για το σπίτι μου και σταμάτησα να πάρω μερικά ψητά κάστανα από έναν πλανόδιο πωλητή έτσι για να πάρω λίγο χριστουγεννιάτικη μυρωδιά και γεύση
    Σας γλυκοφιλώ όλες και εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο Κυριακόβραδο!:love::love:

Senior Member
    Τέλειο!!! Και φυσικά αν δεν κάνω λάθος το Πωλινάκι ακόμα και στην καρτούλα φτιάχνει τα υπέροχα γλυκά του!
    Καλές γιορτές κορίτσια! Χαίρομαι που στα ποστς σας περιγράφετε όμορφες στιγμές. Ας έχει η μέρα μας κι η νύχτα μας κάτι από παραμύθι τελοσπάντων.. :starhit:

Senior Member
    Originally posted by Luna84

Τέλειο!!! Και φυσικά αν δεν κάνω λάθος το Πωλινάκι ακόμα και στην καρτούλα φτιάχνει τα υπέροχα γλυκά του!
    Tίποτα στην τύχη,Φεγγαρένια μου,τίποτα!
    Καλές μας,παραμυθένιες,γεμάτες χρυσόσκονη γιορτές!
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Senior Member
    Οι αφές μεσ'την τρελή χαρά!Ναι,ναι κι εσύ διασημότητα των σεμιναρίων...Όχι μόνο η Τιτίνα
    με το κατουρημένο από συγκίνηση εσώρουχο!Φαντάζομαι τη γλυκειά της φωνούλα να στάζει μέλι!
    ʼντε,ωραία η αγορά της Αθήνας,αλλά δεν ξεχνούμε και τα πάτρια εδάφη ε;Σας περιμένω...

Σήμερα ήταν η αγορά ανοιχτή και φαντάζομαι τι γινόταν!Στάνταρ ακόμα βολτάρει κι η ασυμμάζευτη...
    Κι εγώ είχα προγραμματισμένο καφέ με αγορά με την Κατερινοπαρέα μου,αλλά προέκυψε μοναστήρι εν Ολύμπω
    συν ομιλία μετά π.Λουδοβίκου και βόλτα στη θάλασσα των παιδικών μου χρόνων παρέα με το Ντουλί!

Η αντίστροφη μέτρηση πλησιάζει ήδη μπήκε στην τελευταία της εβδομάδα!Έρχονται Χριστούγεννα και αλλάζουμε και τίτλο!
    Προτάσεις δεν ακούω,οπότε πάλι θ'αυτοσχεδιάσω.Στην καρδιά μου θα είστε βέβαια πάντα οι Ναταλένιες μου!Αυτό δεν αλλάζει!

Senior Member
    Ναταλια απλα θεική η καρτα!!! υπάρχει κάποιος τρόπος να την κρατήσω?
    πραγματικά δεν παίζεσαι και συνέχίζεις να με εκπλήσεις ευχάριστα βαζοντας και το δικό σου μουτράκι. Σε ευχαριστω !!! έτσι να χαμογελαμε πάντα μας εύχομαι !

Senior Member
    Κορίτσια η κάρτα είναι τέλεια. Πολύ γέλιο. Κι επειδή ζήλεψα έφτιαξα κι εγώ μια χριστουγεννιάτικη κάρτα βάζοντας την αφεντομουτσουνάρα μου στην κορνίζα ποζάροντας σαν τη Μόνα Λίζα παρά κάτι βέβαια. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους μας. Σήμερα ξεκίνησαν και οι γιορτές για μένα διότι έφαγα τον πρώτο μου κουραμπιέ το απόγευμα που τους έφτιαξε η μητέρα μου. Είναι πολύ νόστιμοι οπότε αποφάσισα ότι το σύνθημά μου γι'αυτές τις γιορτές θα είναι το "με φειδώ και σύνεση"!!!

Senior Member
    Originally posted by *Katie

υπάρχει κάποιος τρόπος να την κρατήσω?
    Mόλις σου την e-mailέστειλα!

Senior Member
    Ώστε αυτή είναι η Μόνα Τζίνα μας λοιπόν!Το κορίτσι,που δε συνάντησα εκείνο το Σαββατιάτικο μεσημέρι
    όταν χαιρετούσα τη Γλαύκη να έρθει να σε δει,επειδή είχα συνάντηση με το συγκρότημα(άνευ Αγγελουδακίου).
    Για άκαρδη μεροκαμακλέφτρα,είσαι γλυκιά κι όμορφη πολύ!Είναι η μάσκα φαίνεται για να κάνεις ανενόχλητη τη δουλειά σου!

Senior Member
    Μόνα Τζίνα χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Δεν υπάρχεις! Όπως λέει και στη διαφήμιση "πως να στο πάρω παιδί μου αφού δεν υπάρχει". Να το κρατήσουμε για την επόμενη εβδομάδα.

Senior Member
    Ναι,ναι,κάβα!Όπως στα νυχτερινά μαγαζιά...

Senior Member
    Όταν η μέρα φεύγει η Τζίνα Walker έρχεται....

Senior Member
    Σε βλέπω να γίνεσαι θρύλος σαν τον Τσακ Νορις!