ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 697
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 697 of 2553 FirstFirst ... 19759764768769569669769869970774779711971697 ... LastLast
Results 10,441 to 10,455 of 38289
    Senior Member
    Natalia, η κάρτα είναι άπαιχτη και την κατευχαριστήθηκα με ένα τρανταχτό γέλιο! Στείλε μου την και εμένα PLEASEEEEEEE!
    Τζίνα, είσαι μια γλύκα!
    Και εγώ, η ασυμμάζευτη, πέρασα μια ευχάριστη Κυριακή, πρώτα στα μαγαζιά για δώρα , μετά τραπέζι μεσημεριανό σε φίλους όπου και δοκίμασα ένα κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό χοιρινό με πατάτες στο φούρνο που ακόμη το σκέφτομαι! Μετά καφές με ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων δώρων με φίλη, 22 ετών η φιλία μας..Και τέλος, λίγο φροντίδα μαμάς..
    Τώρα, από το κρεβατάκι μου σας διαβάζω και χαίρομαι με τις χαρές σας, περιπλανιέμαι στις βόλτες σας, και για όσες η μέρα δεν πήγε καλά, ένα μεγάλο φιλί, το αξίζετε!

Senior Member
    Γιώτα σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όταν ανεβαίνει το ζάχαρο είμαι ακόμη πιο γλυκιά χιχιχιχιχιχι. Πόσο ωραίο είναι να έχεις μία καλή φίλη τόσα χρόνια. Είχα κι εγώ μία φίλη για 20 χρόνια αλλά δυστυχώς τώρα έχουν χωρίσει οι δρόμοι μας.

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Μετά καφές με ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων δώρων με φίλη, 22 ετών η φιλία μας..
    Είναι αυτή,που θα κερατώσουμε όταν έρθεις να μείνεις σ'εμένα;Τι καλό σου πήρε;

Senior Member
    Αυτή που θα κερατώσουμε όταν θα έρθω να μείνω σε σένα καλό μου, είναι στη Θεσσαλονίκη, οπότε να κάναμε ανταλλαγή δώρων σήμερα μάλλον αδύνατο, εκτός και αν την κάναμε με τηλεδιάσκεψη! Ή διακτινισμό! Πάντως, έλαβα ένα υπέροχο κολιέ, παντοφλίτσες και μια καμπανούλα, υπέροχα όλα. Δώρησα κρεμούλες, κολανάκι και χριστουγεννιάτικο καλαθάκι! Ευχαριστημένη με την λεπτομερειακή περιγραφή? Ή να σου πω και τι έφαγα στο τραπέζι? χχιχιχι

Senior Member
    Ξέρω τι έφαγες πέρισυ το καλοκαίρι!

"ένα κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό χοιρινό με πατάτες στο φούρνο"!

Δηλαδή θα ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας η περιβόητη φίλη από Θεσσαλονίκη να είχε κατέβει Αθήνα;
    Εσύ μόνο με Αθηναίες συναντιέσαι;Έχω ντοκουμέντα πως πίνεις καφέδες σε Αθηναϊκές γωνιές και με Σαλονικιές!
    Ώστε κρεμούλα δώρισες ε;Να υποθέσω πως τις έχεις πάρει με τις κούτες και τις μοιράζεις αβέρτα κουβέρτα;
    Να μη σπαζοκεφαλιάζεις κιόλας να πάρεις κάτι προσωπικό ε;Μην κάψεις κανένα εγκεφαλικό κύτταρο παραπάνω...
    Γυναίκα-κρέμα σώματος,άντρας-αποσμητικό;Για να μη μιλήσω για CD...Tουλάχιστον έχουμε διαφορετικά τραγούδια ο καθένας;

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Οι αφές μεσ'την τρελή χαρά!Ναι,ναι κι εσύ διασημότητα των σεμιναρίων...Όχι μόνο η Τιτίνα
    με το κατουρημένο από συγκίνηση εσώρουχο!Φαντάζομαι τη γλυκειά της φωνούλα να στάζει μέλι!
    Συνεχίζεις να με περιπαίζεις μαντάμ; Δεν θα σε δω από κοντά; Δεν θα μου ξεφύγεις!
    Λοιπόν το πρόγραμμα βγήκε και είναι στενό αλλά τουλάχιστον εφικτό. Την Πέμπτη ανεβαίνουμε στα Βόρια :starhit::starhit:! Δεν θα είναι για πολλές μέρες όπως υπολόγιζα αλλά και τέσσερις μέρες από το τίποτα είναι ευλογία Θεού . Ήδη κάνω Χριστουγεννιάτικα όνειρα με βόλτες στα ορεινά της Πιερίας και παϊδάκια αρνίσια με κόκκινο κρασάκι και καλή παρέα
    Δεν κρατιέμαι!

Η κάρτα Ναταλία με έστειλε και εμένα να αλλάξω το βρακάκι μου από το πολύ το γέλιο :lol::lol: , είναι απλά τέλεια!
    Τζίνα χάρηκα και για την φατσογνωριμία

Senior Member
    Καλά NADINE τώρα είδα τη κάρτα κ έπαθα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Απλά τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!

Να είσαι καλά με έκανες κ γέλασα σήμερα :kiss::kiss::kiss:

Senior Member
    Πόσο πολύτιμη παρέα είστε, αν ξέρατε..
    Εκεί που καθόμουν και ναι μεν περνούσα καλά, αλλά...
    χτυπά το τηλέφωνο, να σου η Γλαύκη, να μου ζεστάνει την ψυχή. Αυτή, που τις τρεις τελευταίες μέρες έχει παγώσει και δεν ζεσταίνεται, όσα μπιφτέκια κι αν φάω, όσα ποτά κι αν πιω, δεν ζεσταίνεται με τίποτα. Έχει να κάνει με τον αφελή χαρακτήρα μου, που χαρίζεται σε όλους και δε μπορώ να κάνω τίποτα για να τον αλλάξω.

Senior Member
    Ava Πάνω από όλα πρέπει να έχουμε τον εαυτό μας, ίσως είναι υπέρμετρα εγωιστικό, για να είναι κ οι άνθρωποι που αγαπάμε καλά!!:starhit:

Συγνώμη που παίρνω το θάρρος!!!

Senior Member
    Break μου, μεταξύ μας είμαστε! Εμείς και άλλοι εκατοντάδες αναγνώστες, επισκέπτες του φόρουμ, μια οικογένεια!! Φυσικά και μπορείς να μου πεις ό,τι θέλεις. Αυτό ισχύει για όλες σας. Σαν νιώθω δικούς μου ανθρώπους, γιατί γνωρίζουμε τις ψυχούλες μας. Τώρα πρέπει να φύγω, γιατί έχω φιλοξενούμενους και τους έχω μέσα, αλλα να ξέρεις ότι δεν έχω καθόλου χριστουγεννιάτικο πνεύμα μέσα μου. Κι αυτό γιατί είμαι πολύ ανόητη τελικά, πολύ αφελής.

Senior Member
    Μάλλον δεν είμαι και η ιδανική οικοδέσποινα, για να είμαι εδώ..
    Αυτό που θέλω είναι να ακούσω μουσική. Οι άλλοι βλέπουν τηλεόραση. Εγώ θα σας αφιερώσω ένα τραγούδι που μου αρέσει πολύ, ένα φάντο. Το μοναδικό που ψήφισα σε Γιουροβίζιον, γιατί σεν το συνηθίζω, αλλά θεώρησα ότι αυτό αξίζει. Ως νεκρικό και πένθιμο, φυσικά και πάτωσε. Αλλά πάντα μου αρέσει. Είναι το εξής:
    http://www.youtube.com/watch?v=_pFazr1cL_M

Senior Member
    Έφυγε η Cesaria Evora,Αβουλίνι μου...

Senior Member
    Τι εννοείς έφυγε? Όχι αυτό που κατάλαβα...

Senior Member
    Όχι η αγαπημένη μου... δεν το θέλω αυτό, καθόλου..

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=ln8vbTosrPU
    http://www.youtube.com/watch?v=xMuayga05fM
    Τα αγαπημένα μου.. Δεν θα τα ξεχάσω ποτέ! Για χάρη της φρόντισα να μάθω πορτογαλικά, τουλάχιστον ως προς το πρώτο τραγούδι και το τραγουδώ άπταιστα. Ως προς τα υπόλοιπα, έχει ήδη θέσει την προσωπική της σφραγίδα, η οποία δεν θα σβήσει ποτέ. Θα τη θυμάμαι για πάντα, κάθε φορά που θα ακούω τους δίσκους της.