ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 702
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 702 of 2553 FirstFirst ... 20260265269270070170270370471275280212021702 ... LastLast
Results 10,516 to 10,530 of 38289
    Senior Member
    ʼλλα νέα περίμενα σήμερα ν'ακούσω από σας πάντως...Συνέβη κάτι και το περνάμε σήμερα στο ντούκου;
    Ποιό ήταν το μεγάλο γεγονός της ημέρας,που απασχολούσε το μυαλό σας πολύ περισσότερο απ'τους βαθμούς;

Originally posted by monahoiot

Το πρωί δίναμε βαθμούς στο σχολείο (και για όσες αναρωτιούνται, όχι δεν άφησα κανέναν κάτω από τη βάση)
    Έχε χάρη που το παλικάρι φεύγει από το σχολείο αλλιώς θα σου'λεγα τι θα έπαιρνε!
    Ή μήπως αλλάζει σχολείο σε αντάλλαγμα της δικής σου βάσης;Κι εκβιάστρια τώρα,κυρία;

Senior Member
    Καλημέρα σε όλες και όλους, κι ας μη σας ξέρω (όλες και όλους!).
    Αυτό το "κυρία" το ζω κι εγώ και είναι σα να σου προσθέτει 30 χρόνια!! Αλλά έλα που τα σκασμένα σου κάνουν και τις τσαχπινιές τους, τις αγκαλιές τους, τα αστεία τους και σε ρίχνουν! Νιώθεις κι εσύ 12 χρόνων!! :grin:
    Ελπίζω να είστε όλες καλά. Δεν τα προλαβαίνω τα μηνύματά σας το βράδυ που μπαίνω! Διαβάζω μόνο μια περίληψη όλων!!

Senior Member
    Kαλημερα βιαστικη!

Senior Member
    Luna,μεγαλώνει η παρέα των εκπαιδευτικών! :thumbup::thumbup:
    Καλημέρα Γλαύκη!!! Καλή δουλειά!

Senior Member
    Καλημέρα σας!!!!!!

Σήμερα στις 10 έχω το ραντεβού μου στην διατροφολόγο και αγωνιώ πάρα πολύ!!!! Θα σας ενημερώσω τί θα μου πει και πως θα εξεληχθεί το πρόγραμμα μου.

Ηρθαν τα χριστούγεννα και ακόμα δεν το νιώθω.... Φέτος αν και ξέρω πως ο Αγιος Βασίλης θα μου φέρει το ωραιότερο δώρο, δεν έχω ακόμα την δύναμη να το χαρώ και να το μειραστώ με κανέναν.... Το θέλω αποκλειστικά δικό μου!!!!!

Senior Member
    Καλή συνάντηση με τη νέα διατροφολόγο, εύχομαι τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!
    Πολύ μυστηριώδη αυτά που μας λες, Πωλίνα, "ξέρω πως ο Αγιος Βασίλης θα μου φέρει το ωραιότερο δώρο", "Το θέλω αποκλειστικά δικό μου!!!!! " Τι να εννοείς άραγε???

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ Γιώτα μου.

Ολα στην ώρα του καλή μου, όλα στην ώρα τους!!!

Πάντος ένα από τα δώρα που θα μου φέρει είναι ένα ρολόι που το είχα βάλει στο μάτι εδώ και κάτι μήνες, και ο άντρας μου είπε πως αν και ακριβό (καλά όχι και τόσο ακριβό, μόνο 199 ευρώ είναι, αλλά για την τώρα φάση θεωρούνται πολλά) και τώρα είμαστε λίγο σφιγμένοι, θα μου το πάρει γιατί μου αξίζει!!!!

Senior Member
    Μωρέ Πωλίνα είσαι ΕΓΚΥΟΣ????

Senior Member
    Καλημέρα σας. Κατερίνα κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα περί εγκυμοσύνης αλλά λέω μπα όχι και μετά διάβασα εσένα και λέω ο.κ. δεν είμαι μόνο εγώ που τα καταλαβαίνω αλλιώς. Έχουμε ταύτιση σκέψεων!!

Senior Member
    Χθες το βράδυ έβλεπα το Θέμο στο όλα12 και με πήρε ο ύπνος στις 1 παρά. Ξυπνάω λοιπόν στις 2 με υπογλυκαιμία. Αρπάζω την ευκαιρία κι αντί να φάω ζάχαρη τρέχω στους κουραμπιέδες. Παίρνω την πιατέλα και πάω και κάθομαι στο κρεβάτι. Ενώ έτρωγα τον κουραμπιέ βλέπω τον γατούλη να προσπαθεί να πλησιάσει σιγά σιγά την πιατέλα και τα σκυλάκια να με κοιτάνε και να γλύφονται. Κάτι η υπογλυκαιμία, κάτι ότι είμαι βλαμμένη, κάτι το χριστούγεννο άρχισα να παίρνω τη ζάχαρη άχνη από τους κουραμπιέδες και να την πετάω στα ζώα μου. Τέλειο! Γέμισαν με άσπρες τοπαδιές και ήταν σαν χιονισμένα! Πραγματικά το διασκέδασα αλλά μάλλον δεν θα το ξανακάνω γιατί βαριέμαι να σφουγγαρίζω την άχνη από το πάτωμα που κάνει κρατς κρατς όταν την πατάς.:starhit:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    ακούω φωνές ... που φωνάζουν τ'όνομά μου... Προσπαθούν να με δελεάσουν ...
    ʼρα έχει δίκιο η κόρη μου, που ότι βρίσκει (στο δρόμο, στις βιτρίνες, στο σούπερμάρκετ) μου λέει πως της φωνάζει και τη θέλει...

Senior Member
    Τζινα δεν παίζεσαι , προσπάθησα να φανταστω το σκηνικό και γέλασα πολύ! :bigsmile::bigsmile:

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Τζινα δεν παίζεσαι , προσπάθησα να φανταστω το σκηνικό και γέλασα πολύ! :bigsmile::bigsmile:
    Όπως το φαντάστηκες ακριβώς. Πολύ γέλιο. Αφού μου έφυγε γρήγορα αυτή η "τεχνητή" μελαγχολία που δημιουργεί στον οργανισμό μου η υπογλυκαιμία και ενώ δεν μου είχε φύγει ακόμα η ταραχή και το τρέμουλο εγώ γελούσα παράλληλα. :smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by anna65
    ʼρα έχει δίκιο η κόρη μου, που ότι βρίσκει (στο δρόμο, στις βιτρίνες, στο σούπερμάρκετ) μου λέει πως της φωνάζει και τη θέλει...
    Έχει απόλυτο δίκιο η κουκλίτσα σου. Από μικρό κι από τρελό........

Senior Member
    Κορίτσια καλησπέρα. Τί μου κάνετε? τα περί διατροφολόγου τα έγραψα στο sleeve και διατροφή.

Εδώ και 6 μέρες ξέρω πως είμαι έγκυος, αν και το ήξερα από πολύ πιο πριν, το ένιωθα, δεν περίμενα καν να έχω καθυστέρηση και έκανα τεστ, το οποίο και βγήκε θετικό.

Παρασκευή πήγα σε γυναικολόγο και αν και δεν είχε ακόμα καρδούλα για να το ακούσουμε, είδε πως είχε κάτσει στην θέση του. Ετσι ξεκίνησα μία πολυβιταμίνη που μου έδωσε ο γιατρός και η οποία με καλύπτει σε αρκετά πράγματα όπως σίδηρο, φολικό οξύ κτλ, καθώς και προγεστερόνη για να αποφύγουμε αποκόλληση.
    Εχουμε ξανά ραντεβού στις 2 του Γεννάρη για να ακούσουμε το μωράκι, αλλά έχω και στις 28 του Δεκέμβρη ραντεβού στο γυναικολογικό για παπ τεστ και το πρώτο τεστ εγκυμοσύνης.

Αυτός ήταν και ο λόγος που κανόνησα σήμερα και πήγα διατροφολόγο, γιατί θέλω μία στενή παρακολούθηση.

Οι περισσότερες από σας ξέρετε πόσο δύσκολη εγκυμοσύνη είχα στον γιο μου, και δεν θέλω τίποτα από αυτά να συμβεί ξανά. Γιαυτό και θα κάνω τα πάντα για να παν όλα καλά.

Δεν είχα σκοπό να σας το πώ από τώρα, αλλά είστε η οικογένειά μου. Δεν το έχω πει σε κανέναν παρά μόνο στον άντρα μου και σε μία κολλητή μου που πήγαμε μαζί στον γυναικολόγο της, και αυτό γιατί ξέρω πως αντί να έχω θετική αντίδραση από τους άλλους, θα ακούσω τα του τύπου "Αυτό σου έλειπε τώρα", "δεν είστε καλά οικονομικά", "δεν έχεις δουλιά", "πως θα βρεις δουλιά τώρα" και πολλά άλλα που δεν είμαι σε θέση αυτή την στιγμή να τα ακούσω, ούτε και να δώσω απαντήσεις.

Εσείς όμως είστε αλλιώς, εσείς είστε η οικογένειά μου και ξέρω πως στεναχωριέσε με τις στεναχώριες μου και χαίρεστε με τις χαρές μου. Δεν μπορούσα λοιπόν να σας το κρατήσω άλλο μυστικό. Ηθελα τόσο πολύ να το μυραστώ μαζί σας!!!!

Μαζί λοιπόν θα το περάσουμε και αυτό, όπως περάσαμε τόσα άλλα!!!!

Σας αγαπάω πολύ!!!!!!!!!!!!!!!