ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 703
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 703 of 2553 FirstFirst ... 20360365369370170270370470571375380312031703 ... LastLast
Results 10,531 to 10,545 of 38289
    Senior Member
    Καλώς τα μας!Να και τα σχετικά εγκυοτικεράκιαααααα

Originally posted by polinaki1983

Δεν είχα σκοπό να σας το πώ από τώρα, αλλά είστε η οικογένειά μου.
    Δεν το έχω πει σε κανέναν παρά μόνο στον άντρα μου και σε μία κολλητή μου που πήγαμε μαζί στον γυναικολόγο της...
    Έτσι ε;Καλάαααααααααααα

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Δεν είχα σκοπό να σας το πώ από τώρα, αλλά είστε η οικογένειά μου.
    Δεν το έχω πει σε κανέναν παρά μόνο στον άντρα μου και σε μία κολλητή μου που πήγαμε μαζί στον γυναικολόγο της...
    Έτσι ε;Καλάαααααααααααα
    Εσύ κουκλίτσα μου δεν μετράς μέσα στους κοινούς θνητούς που έπρεπε να τους το πω για να το ξέρουν, εσύ το ήξερες πρωτού καν το επιβεβαιώσω εγώ!!!! Γιαυτό άσε τα μούτρα και ΄πάρε ένα φιλάκι :kiss:

Senior Member
    :love: Ας πούμε πως το έσωσες τώρα...Δέχομαι το φιλάκι κι ανταποδίδω...Με το καλό να μας έρθει η νεράιδα μας!

Senior Member
    Εδώ και 6 μέρες ξέρω πως είμαι έγκυος, αν και το ήξερα από πολύ πιο πριν, το ένιωθα, δεν περίμενα καν να έχω καθυστέρηση και έκανα τεστ, το οποίο και βγήκε θετικό.

Δεν το έχω πει σε κανέναν παρά μόνο στον άντρα μου και σε μία κολλητή μου που πήγαμε μαζί στον γυναικολόγο της, και αυτό γιατί ξέρω πως αντί να έχω θετική αντίδραση από τους άλλους, θα ακούσω τα του τύπου "Αυτό σου έλειπε τώρα", "δεν είστε καλά οικονομικά", "δεν έχεις δουλιά", "πως θα βρεις δουλιά τώρα" και πολλά άλλα που δεν είμαι σε θέση αυτή την στιγμή να τα ακούσω, ούτε και να δώσω απαντήσεις.
    Πωλινάκι μου τι όμορφα νέα είναι αυτά.... :starhit::starhit::starhit:
    Όλα καλά θα πάνε. Και μην ακούς τέτοια από τους άλλους.. Αυτά δε μπορούν να λέγονται όταν μια ζωούλα σε λίγες μέρες θα έχει καρδιά που θα χτυπάει.. (πράγμα που πολλοί από τους γύρω μας δεν έχουν, ή έχουν ξεχάσει πού την άφησαν..) :starhit:

Senior Member
    Πωλίνα συγχαρητήρια. Με το καλό να έρθει και το δεύτερο παιδάκι στη ζωή σου και να την ομορφύνει περισσότερο.

Senior Member
    Πωλίνα μου, όταν κάνουμε σχέδια, ο θεός γελάει... Είδες που η ζωή είχε άλλα σχέδια για σένα; Μπορεί να σου έκλεισε μια πόρτα (τη δουλειά) αλλά σου άνοιξε ένα ολοφώτεινο παράθυρο, το δεύτερο κουκλί σου! Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η οικογενειακή σου ζωή, αλλά πάντως σίγουρα θα αλλάξουν πολλά! Με το καλό, και σε αυτή την εγκυμοσύνη θα έχεις όλη τη δικτυακή παρέα στο πλευρό σου!

Senior Member
    Κοριτσάκια μου, γεια σας!
    Μπήκα, έστω και βιαστικά, να σας ευχηθώ, μιας και τις επόμενες μέρες δεν θα έχω άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Πωλίνα μου, σου εύχομαι τα καλύτερα! Σου συμβαίνει κάτι υπέροχο και μακάρι να το χαρείς όσο γίνεται, χωρίς μαύρες σκέψεις! Αυτές δεν χωρούν τώρα, προέχει το μωράκι σου, που έρχεται!

Κοριτσάκια μου γλυκά, σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα, να περάσετε όμορφα, όπως εσείς θα διαλέξετε και ο νέος χρόνος να σας φέρει όλα αυτά που λαχταρά η καρδούλα σας!

Για κιλά δεν θα μιλήσω καθόλου, μιας και δεν με απασχολούν στην παρούσα φάση. Έχω άλλα στο μυαλό μου και τα κιλά είναι μεν σοβαρό ζήτημα, αλλά τώρα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.
    Εύχομαι ισορροπία και γαλήνη και, πιστέψτε με, αυτά είναι τα κουμπιά για τα κιλά και για όλα!
    Συνήθως είμαι το παιδί των Χριστουγέννων! Το πνεύμα των γιορτών! Η χαρά σε κάθε σπίτι! Έμπαινα κάπου και φωτίζονταν ο τόπος! Με καλούσαν για ποδαρικό! Φέτος, δεν θα πω ότι δεν είμαι καλά, με την έννοια ότι με απασχολεί κάτι συγκεκριμένο, αλλά δεν με διακατέχει το εορταστικό πνεύμα, όπως άλλες χρονιές. Είμαι κάπως υποτονική, κάπως διεκπεραιωτική, κάπως γενικώς.
    Όπως και να'χει, σας εύχομαι καλές γιορτές, ευτυχισμένα Χριστούγεννα, παρέα με όσους αγαπάτε, ησυχία και γαλήνη στην καρδιά! Υγεία και χαρά για σας και για την οικογένειά σας, αγάπη!
    Σας φιλώ γλυκά!

Senior Member
    Καλημερίζω την όμορφη παρέα
    Σήμερα έχω άπειρες ετοιμασίες, αύριο αναχωρούμε και εμείς για να περάσουμε μερικές μέρες στο χωριό μας με όλη την οικογένεια. Ανυπομονώ! Από χθες ετοιμάζω πράγματα, σιδερώνω ρούχα, μαζεύω τα αμάζευτα! Αν και δεν έχω μπει στο κλίμα είμαι σίγουρη ότι με το που θα πατήσω το πόδι μου στο χωριό θα το νιώσω. Ava μου και εγώ καμιά φορά έτσι νιώθω, διεκπεραιωτική, αλλά προσπαθώ να απολαμβάνω όσο μπορώ τις μέρες αυτές που με φέρνουν πιο κοντά σε αγαπημένους μου ανθρώπους, γιατί τελικά εκεί κρύβεται το πνεύμα των Χριστουγέννων στην αγκαλιά και στην συντροφιά των αγαπημένων μας ανθρώπων. Τώρα που είπα για αγκαλιές τη μαϊμού θα την πάρεις μαζί σου;:lol::lol:

Εύχομαι να έχουμε όλοι μας υπέροχες γιορτές, μαζί με όλους τους αγαπημένους μας και να φωλιάσει επιτέλους στην ψυχούλα μας η γαλήνη και η χαρά των εορτών.

Πωλίνα μου εύχομαι να έχεις μία καλή εγκυμοσύνη και αυτή η νέα ψυχούλα που αρχίζει να δημιουργείται μέσα σου να σου δώσει όλη την δύναμη που χρειάζεσαι για να κάνεις την ζωή σου πιο όμορφη και πραγματικά ευτυχισμένη ! :starhit::starhit:

Senior Member
    Καλημέρα σας!!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

Σήμερα πήγα να κάνω τις αναλύσεις που μου έγραψε ο χειρούργος μου, και μου είπανε πως μέχρι Παρασκευή θα είναι έτοιμες!!! Αρα Παρασκευή ή Τρίτη θα περάσω από την διατροφολόγο μου να μου τις δώσει!!!

Originally posted by NADINE
    :love: Ας πούμε πως το έσωσες τώρα...Δέχομαι το φιλάκι κι ανταποδίδω...Με το καλό να μας έρθει η νεράιδα μας!
    Δεν είναι τυχαίο που λέω πως δεν είσαι κοινή θνητή κούκλα μου!!!! Εδώ ακόμη εμείς δεν το ακούσαμε να κτυπάει η καρδούλα του και εσύ ξέρεις πως είναι νεραιδένιο κοριτσάκι!!!!!!!!
    :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Senior Member
    Aστο καλο βούρκωσα! Μπραβο Πωλινάκι μου , πολυ χαρηκα!!!

Senior Member
    Πωλίνα μου να είσαι ευτυχισμένη και εύχομαι να περάσεις μια εγκυμοσύνη εύκολη και χαρούμενη. Όσο για την διατροφή , είμαι υπερήφανη για σένα που πήγες σε διατροφολόγο για να σε παρακολουθεί σε αυτή την σημαντική περίοδο της ζωής σου. Να παίρνεις και τα συμπληρώματα σου τακτικά μην τα ξεχνας ( εγώ το έκανα αυτό) . Εύχομαι τα πράγματα στο σπίτι να καλυτερεύσουν και να μαλακώσουν οι ψυχές. Σε φιλώ γλυκά , μελλοντική δις μανουλα.

Senior Member
    Πωλινακι να σου ζησει! με το καλο να ερθει το καινουριο μωρακι!Να προσεχεις!

Senior Member
    Τζινα εισαι απιστευτη!Κ να μου εκαναν αλλοι μετα τη λατρα δεν θα το εκανα με τιποτα.Αλλα γελαω μονο που σκεπτομαι την εικονα!

Senior Member
    Καλημέρα Ναταλένιες που σε 3 μέρες δεν θα είστε πια ναταλένιες, δυστυχώς δεν έχω καμία πρόταση για καινούριο όνομα, αφήνομαι στις δικές σας ιδέες..
    Ζω το διχασμένο μου εαυτό, χαρούμενη από τη μια, θλιμμένη από την άλλη. Μια παράδοξη εναλλαγή που με έχει σε ένα συναισθηματικό τραμπολίνο.
    Σας σκέφτομαι όλες και την κάθε μια ξ ε χ ω ρ ι σ τ ά, και πραγματικά εύχομαι να είστε καλά όπου βρίσκεστε τώρα και όπου θα βρεθείτε τις γιορτινές μέρες, θέλω μέσα από την καρδιά μου η κάθε μια από εμάς , να είναι ελαφριά και ήρεμη στην ψυχούλα της, να περιβάλλεται από όση πιο πολλή αγάπη γίνεται και για λίγες στιγμές να μην ανησυχούμε για τίποτα. Το πνεύμα των Χριστουγέννων να μας μεταφέρει μαγικά σε έναν τόπο που δεν θα τον αγγίζει ο πόνος..

Senior Member
    Καλημερούδιαααααααααααα

Αν και χθες έπλυνα μπαλκόνια,καθάρισα τζάμια κι έγιναν χάλια,
    με χαρά ανακοινώνω πως εξαιρετικά αφιερωμένα στις αφές,
    που μας ανεβαίνουν,μετά από μια βροχερή νύχτα,πλέον

Χ Ι Ο Ν Ι Ζ Ε Ι !!!!!!!!!!