ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 711
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 711 of 2553 FirstFirst ... 21161166170170971071171271372176181112111711 ... LastLast
Results 10,651 to 10,665 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Του γυμνού άντρα ξέρω ακριβώς που θα μου χρειαστεί και δεν είναι και για κέρασμα όπως τ'άλλα, αλλά για να το έχω δε μου φτάνει το αλεύρι, η μαγιά και το ελαιόλαδο!
    Έχεις δίκιο,Τζινάκι μου!
    Αλεύρι,μαγιά κι ελαιόλαδο δε φτάνουν να φτιάξεις τον άντρα.
    Τώρα όμως που έχεις και την κατάλληλη φόρμα με τους κοιλιακούς
    βεβαίως βεβαίως δεν έχεις πια δικαιολογία!Φτιάξε έναν παραπάνω και για μένα οκ;

Senior Member
    Αγαπη μου οποιος εφτιαξε το καθενα το εφτιαξε βαση εμπειριας νομιζω....Το νουμερο 1 τι να πω?τι λυπαμαι την καημενη!Το νουμερο 4 ομως,ποιος ειναι?

Senior Member
    Αφού σας είπα ότι το νούμερο 4 είναι ευσεβής πόθος! Για το μόνο που είμαι σίγουρη ότι έφτιαξα εγώ είναι αυτό με τον κόμπο.

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Αγαπη μου οποιος εφτιαξε το καθενα το εφτιαξε βαση εμπειριας νομιζω....Το νουμερο 1 τι να πω?τι λυπαμαι την καημενη!Το νουμερο 4 ομως,ποιος ειναι?
    Ομολογώ πως αυτό δεν το είχα σκεφτεί!
    Εμπειρία όμως ή απωθημένο λόγω αντίστροφης εμπειρίας;

Senior Member
    Καθομαι στο τζακι μετα απο μια πολυ κουραστικη αλλα πολυ ομορφη μερα,τωρα εχω ακομη ενα πιο ομορφο βραδυ με καλη παρεα γελαω κ τρωω λαλαγκια που πολυ θα ηθελα να ειναι λαλαγκοοργανα!

Senior Member
    Να πω την αλήθεια δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε λαλαγγοόργανα αλλά μ'αυτά τα λίγα που συστήθηκα δεν είχα πρόβλημα, δε μου δημιούργησαν απωθημένο δηλαδή. Γλαύκη η γωνία με το τζάκι σου είναι τέλεια, σαν κάρτα χριστουγεννιάτικη.

Senior Member
    Ουαου!Τρελαίνομαι για τα κόκκινα φυσητού γυαλού στολίδια που κρέμονται από το φωτιστικό
    και φυσικά το ζευγάρι αγγελάκια που από κοινού ψέλνει και τα άλλα στο κεντρικό τραπέζι!Κεράκια,κοκκοπράσι να και χρυσά...
    Πού να είχες κι όρεξη να στολίσεις για Χριστούγεννα τι θα γινόταν δηλαδή!Υπέροχα όλα Γλαύκη μου!
    Να είστε πάντα καλά στην υγεία σας όλοι κι αγαπημένοι,ν'απολαμβάνετε την εστία σας!ʼξια!Υπέροχα όλα σου!

Senior Member
    Οι λατρεις των καφε μινιμαλ σπιτιων ας δειξουν επιεικια......Δεν ειναι παντα ετσι.Η υπερπαραγωγη ειναι μονο λογω χριστουγεννων....

Senior Member
    Εκείνη η πόρτα πού οδηγεί και την έχετε μπλοκαρισμένη;
    Είναι το δωμάτιο του σεξ,των βασανιστηρίων,της τιμωρίας...τι;

Senior Member
    Κοριτσια ευχαριστω πολυ!Η αληθεια ειναι οτι αγαπαω πολυ το σπιτι μου αλλα δεν το χαιρομαι.Οσο για τη διακοσμηση ειναι αυτο που θα ηθελα να κανω στη ζωη μου.Κ ενα τελευταιο γιατι σας ζαλισα.Ναταλια ειναι αυτο που εφτιαξα για το μπανιο!

Senior Member
    Θα σου δειξω οταν ερθεις πονηρο πλασμα!

Senior Member
    Πολύ όμορφο!Αμ πώς;Να είναι Χριστούγεννα σ'όλο το σπίτι κι ο ψωριάρης να έχει άλλη εποχή;Στο πηγάδι κατούρησε;Σωστή!

Senior Member
    Εφόσον βρήκα φωτογραφική είπα να σας δείξω και τα ζωάκια μου. Δεν είναι καλές φωτογραφίες όπως αυτές που έχω στο κινητό μου αλλά είναι μία ιδέα. Αυτή είναι η Σάνυ που την βρήκε στο δρόμο ο πρώην μου και φυσικά την κράτησα εγώ όταν έφυγε, είναι 3 χρονών μάλλον, δεν ξέρω ακριβώς, κλωτσάει με τα πίσω πόδια σαν γαϊδουράκι κι όταν δεν της δίνω σημασία με τρελαίνει στις κλωτσιές. Δεν έχω δει άλλο σκύλο να κλωτσάει. Όταν είναι κουρεμένη είναι πιο όμορφη αλλά επειδή είναι κρυουλιάρα δεν την κουρεύω το χειμώνα και μοιάζει με καλικαντζαράκι μέρες πού'ναι.

Senior Member
    Αυτή είναι η Κέλλυ που κάθεται σταυροπόδι με το κόκκαλό της δίπλα. Είναι 10 χρονών περίπου, την βρήκα πριν 9 χρόνια στο δρόμο. Εδώ και 8 μήνες έχασε την ακοή της λόγω γήρατος. Επίσης πριν 1 χρόνο ακριβώς ανακάλυψα έναν όγκο στο λαιμό της όπου ήταν καρκίνος στον οισοφάγο και την χειρούργησα τον Ιανουάριο. Από τότε αυτή είναι καλά ευτυχώς αλλά εγώ είμαι στην τσίτα. Τα ζωάκια μου είναι η αχίλλειος πτέρνα μου.

Senior Member
    Αυτός είναι ο γατούλης μου ο ανώνυμος γιατί τον φωνάζω ψιτ. Τον βρήκα πριν 9,5 χρόνια στο δρόμο συγκεκριμένα σε ένα βίντεο κλαμπ που είχε μπει και τον κυνηγούσαν να τον βγάλουν. Ήταν 30 ημερών. Ήμουν τότε με τον πρώην μου και του είπα γυρίζοντας σπίτι ότι με δύο βιντεοταινίες έδιναν έναν γάτο δώρο. Τον κυνηγούσα τόση ώρα για να τον φωτογραφίσω και τον στρίμωξα τελικά στην κουζίνα γιατί τον ξεγέλασα ότι θα του βάλω κονσέρβα.