ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 716
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 716 of 2553 FirstFirst ... 21661666670671471571671771872676681612161716 ... LastLast
Results 10,726 to 10,740 of 38289
    Senior Member
    Πωλινακι να πανε ολα καλα με τις εξετασεις σου αυριο κ με το καλο να ακουσεις κ την καρδουλα της νεας ζωουλας που μεγαλωνει μεσα σου.Μου αρεσαν πολυ κ τα μπισκοτα Αγιοβασιληδες αλλα δεν ειχα μπορεσει να το γραψω.

Μπρεικ,που εισαι κοριτσαρα μου?Χρονια πολλα!Ελπιζω να περασες καλα τις μερες!

Ναταλια πραγματι καταπληκτικες οι φωτογραφιες!Τα σεμιναρια κανουν δουλεια μου φαινεται!Αμα κανεις μαθηματα κ με το Τουμπι τι θα δουμε δηλ?

Γιωτουλινι μου ειναι μια υπεροχη δικαιολογια να κανεις κ να λες οτι θες!Ομως μηπως το δυνατο οξυζενε τα αδυνατισει πιο πολυ?

Senior Member
    Γλαύκη, δεν θα βάλω οξυζενέ, η κομμώτρια που είναι και παιδική μου φίλη, με προσέχει πολύ και μου βάζει τις πιο αθώες βαφές που κυκλοφορούν.
    Κορίτσια μου σας καληνυχτώ και σας ποστάρω κάτι που έπεσα πάνω του κα μου άρεσε, φιλιά!

Senior Member
    Καληνυχτα μελλοντικο ξανθο κ σεξυ Γιωτουλινι!Με το καλο κ μακρυμαλλουσα!

Senior Member
    Χαμένη είμαι Γλαύκη μου!!!!!!!! :yawn: Ωράρια τρελά!!!

monahoit καλά μη μας βάλεις φώτο θα δόυμε την αλλαγή απο κοντά :kiss:

Αχ πόσο θα ήθελα να πήγαινε το ξανθό!!!!!!!!!!

Μου αρέσει πολύ σαν χρώμα, είναι εντυπωσιακό!!!!!!!

Senior Member
    Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά!!!!

Senior Member
    Ουφ επιτέλους φτάσαμε στην έδρα μας. Πίσω στην πόλη λοιπόν με αρκετή κούραση αλλά και ανακούφιση μιας και δεν χρειάστηκε να σταματήσουμε στον δρόμο για τουαλέτες εκτάκτου ανάγκης. Βέβαια ακόμη ψήνεται στον πυρετό και βογκάει ο καημενούλης μου :sniffle:. Και άντε μην με πειράζετεεεεεε τον προσέχω τον αντρούλη μου φρέσκο τον πήρα πρόσφατα να τον χαλάσω από τώρα;;;

Ναταλία υπέροχες οι φωτογραφίες από την βόλτα σας :thumbup:, όμορφες οι βόλτες στην φύση

Καλώς την Break μας! Χρόνια πολλά εργαζόμενο κορίτσι!

Γιωτάκι ανυπομονώ για το αποτέλεσμα! Είναι καιρός για μεγάλες αλλαγές

Όσο για τους ευσεβής πόθους το χάρηκα και εγώ κάποτε αλλά για μένα δεν είναι αυτά τα extreme σπορ για πολύ, σακατεύομαι :lol::lol:, είμαι για πιο light εκδόσεις :smilegrin:, τι να πω μάλλον είναι θέμα ανατομίας χεχεχεχε.

Φιλιά πολλά ονειρεμένες μου!

Senior Member
    Καλέ,ξέχασα το ποιό σημαντικό!
    Έχετε πάρα πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά(δε μετρούσα πόσες φορές το είπα,ήταν πάντως πάρα πολλά)
    φιλάκια από το Αβουλίνι μας!Περνά όμορφα στην πατρική της πόλη,βγαίνει με την τρελαμένη ξαδέρφη...Επιστρέφει στις 2 του μηνός!
    Της είπα πως το κοινό της τη ζητάει,έγινε η πρώτη γνωριμία με τα λαλαγγόργανα και τονίστηκε πόσο η απουσία της Σαμάνθας ήταν αισθητή.

Γλαυκόνι μου,κανένα μάθημα φωτογραφίας δεν απέδωσε.Ούτε διαβάζω ούτε έμαθα κάτι περισσότερο από το ον-οφ!
    Στο αυτόματο πάντα βγάζω-όπως και παλιότερα-και μάλιστα οι άνωθεν φωτογραφίες είναι από την κόμπακτ μηχανή.
    Μόλις τρώω μια κουλουροκαρδιά!Ήταν να μη μου πεις πως θα μουχλιάσουν στο σακουλάκι!Μα τι τέλεια ποικιλία σχεδίων;Εύγε!

Ξαναξανθιά με γειά προκαταβολικά!Βγάλαμε φρεσκαδούρα μαλλάκι έμαθα και βουρ να το αποβλακώσουμε;
    Όντως σου πάει πάντως το ξανθό και δύσκολα εγώ αυτό το λέω σε ελληνίδα.Έχεις τόσο κατάλευκη επιδερμίδα!
    Ελπίζω όντως να μην επιβαρύνει την κατάσταση!Για να δούμε αυτό θα το προσέξει να το σχολιάσει κανένας;
    Όχι πως περιμένω με αγωνία.Έχει φάει άκυρο από καιρό ο μπουχέσας παλιοψευταράς!Δε θα συγχιστώ βραδιάτικα!

Ελπίζω να έφτασε με το καλό το μικραφόζευγος στη φωλίτσα του και αγκαλίτσα να ονειρεύονται τον κοινό τους καθρέφτη!

Γλαύκη,άσε τα σάπια τώρα που το θυμήθηκα που δε θα σου πει πως είσαι η ομορφότερη όλων και κοίτα προσεκτικά να μας πεις
    τι βλέπεις!Κι οι υπόλοιπες λουφαδόρες!Τι Ντεζιρένιες είστε χωρίς επιθυμίες;Λέει;Δε λέει!Ξέρω πως σίγουρα θέλετε να αδυνατίσετε!
    Πουλιά στον αέρα πιάνω,το ξέρω,να μη με αδικήσω!Κι αν δεν είναι ο ουτοπικός τέλειος κόσμος της Έλις,όλο και κάτι θα υπάρχει στο φόντο,δεν μπορεί!

Senior Member
    Εγω ειμαι ακομη υπο το καθεστως του Natale δηλ Ναταλενια..ηθελα να αλλαξει το ονομα μετα των φωτων που τελειωνουν επισημα τα χριστουγεννα.Βασικα υπο το καθεστως της Ναταλιας θα βρισκομαι παντα κ Ναταλενια θα ειμαι παντα......αλλα στον καθρεφτη δεν κοιταζομαι ακομη.Ναταλια στο σακουλακι με τα διαφορα σχεδια ηταν κ ενα Ν που ομως βλεπω στη φωτογραφια που εβαλες οτι ειναι σπασμενο.Μεχρι Ν καθομουνα κ επλαθα για χαρη σου!Αυτο με τη μαρμελαδα εφαγες?

Senior Member
    Μας κακομαθαίνετε,κύριε πρέσβη!Μα και Ν?Κρίμα που έσπασε...Αν και σκέφτομαι πως ως και το κουλουράκι
    καθρεφτίζει τη θριψαλισμένη μου ψυχή...Τα μαρμελαδένια αύριο με το καλό!Ήδη το ξεφτύλισα αυτό το σακουλάκι!
    Μετά το ποπ δεν έχει στοπ!Έχω την αίσθηση πως θα είναι τα νούμερο ένα εκείνα.Αχ!Με βλέπω να εκατονεικοσιάζομαι πάλι!

Μετά των Φώτων λοιπόν εσύ θα μας πεις τι βλέπεις!Οκ,σεβαστό και δίκαιο,δεδομένης της ένστασης σου.Ναταλένιες θα είστε πάντα!
    Το είπαμε αυτό!Αλλά να έχουμε μια ποικιλία,να μη βαριόμαστε...Εγώ τουλάχιστον που θέλω αλλαγές...Σταθερό ζώδιο σου λέει μετά!

Καληνυχτώ και πάλι,τελευταία φορά γι'απόψε...Αύριο έχουμε τρεχάματα στο ΙΚΑ(Κατερίνης κι ενδεχομένως και Θεσσαλονίκης)
    για το χημειοφάρμακο,που ακόμα περιμένουμε και μεθαύριο έχουμε θεραπεία.Δύσκολοι καιροί και για αρρώστιες...Τέλος πάντων....

Senior Member
    Ου μπλέξεις με ΙΚΑ και συναφή ταμεία ουφ καλό κουράγιο εύχομαι και να τελειώσετε γρήγορα, αποτελεσματικά και αναίμακτα! Καληνύχτα και όνειρα γλυκά Ναταλάκι

Senior Member
    Καληνυχτα.Θα σε βαρεσω αλλη φορα.....

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Μετά το ποπ δεν έχει στοπ!
    :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin:

Senior Member
    Αλήθεια, τι ζώδιο είσαι Ναταλία που είναι και σταθερό; Εγώ είμαι Κριός με ωροσκόπο Κριό, εξού και τα κέρατα...

Senior Member
    Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ Πολυτεχνείο, σας μιλάει ο ελεύθερος ραδιοφωνικός σταθμός των ελεύθερων. αγωνιζόμενων ξανθών γυναικών! Δεν είπαμε Τζίνα ότι θα γίνω ξανθιά και θα μου δικαιολογείται κάθε μαμακία που θα πετάω? Εεε ελπίζω να αρχίσετε να με συγχωρείτε! Οι μαμακίες άρχισαν από την πρώτη φράση αυτού του ποστ!
    Ναι, κουρεύτηκα αρκετά κοντά αυτή τη φορά, ναι έγινα ξανθιά που κατά την αδερφή μου δεν είναι ξανθιά αλλά μανταρινιά, δεν πτοούμαι, έτσι κι αλλιώς οι επιλογές ήταν προς καλυτέρευση της αραιωμένης μου κόμης, μαλλιά είναι, σήμερα μανταρινιά αύριο κερασιά κτλ.
    Όταν με το καλό πιάσω το στόχο των 70 και ποστάρω φωτό πριν και μετά, θα με δείτε, ελπίζοντας να μην έχει περάσει τόοοοοοοοοοοσος πολύς καιρός που θα έχουν ξεβάψει ή μακρύνει!

Senior Member
    Γεια σου ξανθιά ! μεγε:bouncing:ια!!!!