ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 719
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 719 of 2553 FirstFirst ... 21961966970971771871972072172976981912191719 ... LastLast
Results 10,771 to 10,785 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα Ντεζιρένιες, πλησιάζει 7ή ώρα το πρωί και δεν μου κολλάει ύπνος, ο πυρετός καλά κρατεί, 38,3 η τελευταία μέτρηση. Πονάνε τα κοκαλάκια μου και το κεφάλι μου, ακόμη και ο λαιμός μου από τους πολλούς εμετούς αλλά το παλεύω. Μόλις πήρα ένα ντεπονάκι Μaximum και περιμένω να δράσει μπας και ξανακοιμηθώ....
    Ναταλία μου όλες μας έχουμε ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ από αυτή τη ριμάδα την εικόνα μας, η οποία είναι τόσο υποκειμενική ακόμη και για εμάς τους ίδιους κατά καιρούς! Θυμάμαι τον εαυτό μου με πολύ λιγότερα κιλά από τώρα και να νιώθω τόσο απαίσια με τον εαυτό μου! Ακόμη και στα 78-80 κιλά ένιωθα τόσο χοντρή! Ακόμη και στα 75! Πόσο πολύ βασανιζόμουν για χρόνια! Έκοβα τόσες απολαύσεις από τον εαυτό μου ως ένδειξη αυτοτιμωρίας και πάντα περίμενα για να ευχαριστηθώ την ζωή μου να φτάσω πρώτα σε συγκεκριμένα κιλά. Τι να πω κάλλιο αργά παρά ποτέ! Τουλάχιστον τώρα έχω σταματήσει να περιμένω για να απολαύσω την ζωή μου σε συγκεκριμένα κιλά! Όλοι μας έχουμε περάσει από αυτή τη φάση, το σημαντικό είναι να την ξεπεράσουμε και να αγαπήσουμε επιτέλους τον εαυτό μας και να χαιρόμαστε το σήμερα χωρίς αναβολές και στόχους που μας στερούν τις καθημερινές απολαύσεις. Το χειρότερο που θυμάμαι να έκανα είναι να δίνω δίκιο σε όσους ήταν επικριτικοί απέναντι στο περιττό μου βάρος! Εκεί είναι που θυμώνω πολυ με τον εαυτό μου! Μα καλά πως τους άφηνα να με κουρελιάζουν έτσι;;;;:flaming::flaming:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Επιλεκτικά κοπλιμέντα πρώτη φορά ακούω. Γιατί καλέ φτύνεις τον κόρφο σου για να μη σου μοιάσεις; χιχιχι
    Κορίτσια παρακάτω είμαι εγώ πριν την επέμβαση sleeve :lol::lol::lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=wzx5oub7bWs
    Που τα βρίσκετε εσύ και η Ava αυτά τα τρασοτραγουδάκια είναι απορίας άξιο!!! :lol::lol::lol:
    Εγώ θα προτιμούσα ένα γαλακτομπούρεκο :lol:, αν και στο χάλι που είμαι απορώ αν θα καταφέρω να φάω μία μπουκιά! Εδώ έχω μιάμιση μέρα άκαπνη! Έχω τον πόνο μου περνάω και στερητικό σύνδρομο αααααααααα
    Ότι να ναι είμαι....δεν φταίω εγώ ο πυρετος :shocked2:

Senior Member
    Καλημερα σε ολες τις Ναταλενιες κ ολες τις Ντεζιρενιες!Περαστικα στο Ελακι μας!Καλα γιατι εμενα δε με πιανει τιποτα τετοιο μπας κ χασω κανενα γραμμαριο?Ετοιμαζω τραπεζι για το μεσημερι της Πρωτοχρονιας κ τρεχω γι'αυτο δεν εχω μπει καθολου.πολλα πολλα φιλακια σε ολες!!!
    Σας γραφω το μενου¨
    Κοκκορας κοκκινιστος με μακαρονια
    Μοσχαρι στρογγανωφ με ρυζι μπασματι
    Χοιρινο ρολο γεμιστο με καστανα,κεφαλοτυρι με πατατες κ κυδωνια στο φουρνο
    Ενα μικρο χοιρινο ρολο γεμιστο με δαμασκηνα, γυρω δαμασκηνα κ βερυκοκκα καραμελωμενα με μελι
    Τυροπιττα με φυλλο καταιφι
    Σαλατα κινεζικο λαχανο,ροκα,παρμεζανα,ροδι, βαλσαμικο
    Σαλατα μαρουλι με τοματινια(για το συζυγο)
    Σαλατα πατζαρια γιαουρτι μαγιονεζα
    Διαφορα τυρια

Για γλυκο Χριστουγεννιατικο ρολο σοκολατα
    Κυδωνια ψητα με σαντυγι
    κ Βασιλοπιττα που ειναι παντα απο ζαχαροπλαστειο μα λιστα περνουμε απο 3 διαφορετικα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων.

Senior Member
    Μπαααα Γλαύκη μου άστο δεν παλεύεται, άσε που τα περισσότερα που χάνεις με την γαστρεντερίτιδα είναι υγρά που μετά από λίγο τα αναπληρώνεις. Σίγουρα βέβαια έχω γλυτώσει να βάλω κιλά μετά από 4 μέρες απόλυτης κρεπάλης :lol::lol::lol:, τουλάχιστον έπεσε ο πυρετός και νιώθω καλύτερα! ʼντε να δούμε θα καταφέρω να κάνω και καμιά δουλειά σήμερα;; Αύριο το βράδυ θέλουμε να κάνουμε τραπέζι με την Κατερίνα και δεν έχω ακόμη ετοιμάσει τίποτα!!!!

Καλά το μενού σου φαίνεται φανταστικό! Αλήθεια πόσο κόσμο έχεις σκοπό να ταΐσεις;;;;; Αν περισσεύουν να μας καλέσεις και εμάς :lol::lol::lol:
    Καλές ετοιμασίες Γλαύκη μου εύχομαι να έχει το τραπέζι σου μεγάλη επιτυχία!

Senior Member
    Καλημέρα. Eli εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά και να φύγει και η αρρώστια σου μαζί με τον παλιό τον χρόνο. Ο άντρας σου έχει συνέλθει ή κοντράρετε τους πυρετούς σας;

Senior Member
    Γλαύκη το μενού σου είναι υπέροχο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι μαγειρέψεις και να πάρεις πολλά συγχαρητήρια από τους καλεσμένους σου. Με τις ποσότητες που τρώω πλέον υπολόγισα ότι για να φάω όλο το μενού σου θα χρειαζόμουν τουλάχιστον ένα εξάμηνο!!:lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καλημέρα. Eli εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά και να φύγει και η αρρώστια σου μαζί με τον παλιό τον χρόνο. Ο άντρας σου έχει συνέλθει ή κοντράρετε τους πυρετούς σας;
    Σε ευχαριστώ Τζινάκι μου :starhit::starhit:
    Ευτυχώς έχει συνέλθει ο άντρας μου, σήμερα πήγε και στην δουλειά του κανονικά, αν και τον εξόπλισα με απολυμαντικά μπουκαλάκια και του είπα να τους έχει όλους στην απόσταση. Πάλι καλά δεν αρρωστήσαμε ταυτόχρονα γιατί εκεί θα ήταν το μεγάλο γέλιο! Επιτέλους μου έπεσε και εμένα ο πυρετός και ελπίζω να μην ξαναγυρίσει! Λέω σιγά σιγά να δοκιμάσω να κάνω και καμιά δουλίτσα γιατί πλέον ζούμε μέσα σε ένα σπίτι μου μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο!! :lol::lol:

Senior Member
    Κοριτσακια μου μολις τελειωσα τον κορμο σοκολατα κ παω για υπνο αλλα δεν μπορουσα να μην παρω μυρωδια!Ελι μου χαιρομααι που εισαστε καλυτερα.Αντε να μπορεσεις να φας κ τιποτα!
    Τζινα ενα απο τα καλα της σληβ ειναι οτι κανεις κ οικονομια!Οχι πια πεταμενα λεφτα για σαβουροφαγητο!
    Με το καλο να ερθει το 2012 κ ολα τα κακα να φυγουν μαζι με τον παλιο το χρονο!!
    http://www.youtube.com/watch?v=l44UIqeQ18E

Senior Member
    Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε Ντεζιρένιες μου!!!
    Εύχομαι ο νέος χρόνος να κάνει πραγματικότητα ακόμη και τις πιο κρυφές επιθυμίες μας!
    Γλαύκη καλή επιτυχία στο υπέροχο και γιορτινό σου πρωτοχρονιάτικο τραπέζι είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις θραύση!
    Ναταλάκι μου όλα καλά με την μανούλα σου;

Senior Member
    Μπήκα να ευχηθώ και έκανα αμάν καλέ να βρω το τόπικ !!!! Για τις αλλαγές ονομάτων δεν σχολιάζω.....:P

Μόλις ξεφούρνησα τις βασιλόπιτες μου, με την συνταγη της Barbαρας και την θημήθηκα! Επίσης θυμήθηκα που πέρσυ καταφέραμε και ήπιαμε εναν καφε παρεΐτσα...φέτος.... δεν... Any way

Ναταλάκι ελπίζω να είσαι καλα! Έχεις χαιρετίσματα απο τον Δημητρη και τα κορίτσια! Για εσένα θα ευχηθώ υγεία, δύναμη και όμορφα θαύματα στη ζωή σου το '12!

Εύχομαι σε όλους, καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και αγάπη, με ελπίδα και ισορροπία, με γέλιο και χαρά, με δύναμη να τα ξεπερνάμε ολα!!!

Καλός και ευλογημένος ο καινούριος χρόνος 2012!!!!!

Senior Member
    Ησυχίααααααααααααααα! Κορίτσια υποθέτω ότι έχουν πάρει φωτιά οι κατσαρόλες και οι φούρνοι σας μέρα που είναι. Καλή επιτυχία σε ότι κάνετε και εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία και αγάπη.

Senior Member
    Τις καλύτερες μου ευχές για όλες σας, σας έχω μέσα στην καρδιά μου και αποτελείτε μέρος της ζωής μου πια! Ελπίζω το 2012 να συνεχίσουμε να είμαστε μια γροθιά απέναντι σε ό,τι μας κατεβάζει και σύμμαχοι σε ό,τι μας κάνει καλύτερες...
    Κατερινάκι, μην νομίζεις ότι έχω ξεχάσει ότι αναμένεται ένας απολογισμός...
    Σήμερα δεν έχει πάρει φωτιά ο φούρνος μου, περνάω μια μάλλον βαρετή, τελευταία μέρα του 2011, αργότερα θα βγούμε έξω με την οικογένεια για φαγητό..

Senior Member
    Που είναι η Ναταλία μας; Ελπίζω να είναι καλά και να μην έχει τρεχάματα με τη μητέρα της.

Senior Member
    ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ!ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΊΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΙ Η ΜΗ ΝΑΤΑΛΕΝΙΑ ΜΟΡΦΗ.ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΛΗΓΙΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΑ Η ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ Τ´ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 324.ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΟΠΟΤΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.ΕΛΠΙΖΩ Ν´ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΗ!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ!ΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΟΜΑΙ.ΝΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΜΟΥ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Senior Member
    Ναταλιτσα μου καλη χρονια να εχουμε.Σε σκεφτομαι...Μια μεγαλη μεγαλη αγκαλιτσα.....