ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 723
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 723 of 2553 FirstFirst ... 22362367371372172272372472573377382312231723 ... LastLast
Results 10,831 to 10,845 of 38289
    Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

Senior Member
    Καλη χρονια με υγεια ευτυχια αγαπη κ ειρηνη σε ολο τον κοσμο.Να ειναι ομορφη,δημιουργικη,αισιοδο ξη,ποιοτικη κ ερωτικη κατα κυριο λογο.Ολες οι επιθυμιες μας,Ναταλενιες κ Ντεζιρενιες να γινουν πραγματικοτητα.Οι ελευθερες να βρουν ταιρι οπως το ονειρευονται κ να ειναι κ νουμερο 4,οι παντρεμενες με ομορφα γερα παιδακια κ οι υπολοιπες που εχουμε να τα χαιρομαστε κ να τα δουμε να μεγαλωνουν γερα κ καλα!Τελος να εχουμε κ μερικα λεφτα για σοπινκ θεραπι σαν γυναικες κοκετες που ειμαστε!

Senior Member
    Αβουλίνι Χρόνια Πολλά και καλά , εύχομαι να βρεις το θάρρος και να τον πάρεις τηλέφωνο τον άντρα που λες και να παίξει μπάλα α! και να είναι και λαλαγγι Νο3 και πάνω φυσικά , γιατί καλά όλα τα πνευματικά κλπ αλλά αν δεν έχει και καλό κοκο βράστα. Μας έλειψες βρε κορίτσι πολύ πολύ:love::love::love:

Senior Member
    Φιλακι κ ζεστη αγγαλιτσα για το Αβουλινι μου που μας ηρθε παλι!Ζεσταθηκες τωρα χαρα μου?

Senior Member
    Λουλουδια για ολες τις φιλεναδες μου!Μου λειψατε αλλα με τα τραπεζωματα δεν ειχα χρονο.Εχτες επαιξα κ σκραμπλ κ τους εσκισα!Σημερα τους μαζεψα παλι να φανε αυτα που περισσεψαν απο χτες.

Senior Member
    Λείπει η Ναταλία βρε κορίτσια και αρχίζω να παθαίνω στερητικό σύνδρομο παρατσουκλίου.

Senior Member
    το κοκκινοκοιλίτσα πάλιωσε και θες άλλο?

Senior Member
    Κοριτσάρες μου, επέστρεψα δριμύτερη! Μέχρι τώρα άκουγα Louis Amstrong, αλλά έγινα κάτι και θα αλλάξω το ρεπερτόριο!
    Επιτέλους ζεστάθηκε το σπίτι και αποφάσισα να βουτήξω στη μπανιέρα. Γδύθηκα, ζυγίστηκα και.... τα ρα τα ταμ!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=iZSNB9laVwQ
    Ναι, ναι, είδα το εξάρι!!!!

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    το κοκκινοκοιλίτσα πάλιωσε και θες άλλο?
    Yes please.

Senior Member
    ΩΩΩωωωω κόκκινα τριαντάφυλλα βλέπω!
    ʼντε χαλάλι σου οι απουσίες για τα τραπεζώματα αν και δεν μας είπες τελικά τις εντυπώσεις των καλεσμένων που χάρηκαν τις νοστιμιές σου . Ποιο ήταν το αγαπημένο τους πιάτο και ποιο το δικό σου; Εδώ ολόκληρο μενού διαβάσαμε και δεν θα ακούσουνε εντυπώσεις; :starhit::starhit:

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Κοριτσάρες μου, επέστρεψα δριμύτερη! Μέχρι τώρα άκουγα Louis Amstrong, αλλά έγινα κάτι και θα αλλάξω το ρεπερτόριο!
    Επιτέλους ζεστάθηκε το σπίτι και αποφάσισα να βουτήξω στη μπανιέρα. Γδύθηκα, ζυγίστηκα και.... τα ρα τα ταμ!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=iZSNB9laVwQ
    Ναι, ναι, είδα το εξάρι!!!!
    Δηλαδή είσαι 69 μαρί;; ʼντε και καλή αρχή. Σήμερα το βλέπεις στη ζυγαριά, αύριο το βλέπεις στην κρεβατοκάμαρα και πάει λέγοντας...

Senior Member
    Καλώς την μοσχοβολιστή και ζεσταμένη ʼβα
    Συγχαρητήρια για το 6 ααααααχ τι ευτυχία να το βλέπεις αυτό το τρελό νούμερο πόσο μάλλον μετά από Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά!!! Εύγε Αβάκι μεγάλη επιτυχία! Είναι που το τόπικ πήγε στα διάφορα από την παχυσαρκία και συντονίστηκες :lol::lol:

Senior Member
    ή απλά μάζεψες από το πολικό ψύχος;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    ΑΒΑ!!!!! Μπράβο για το 6αρι και μετά από τις γιορτές!!! Αθλος κοπελιά είσαι αστέρι!!!!
    εγώ δεν τολμάω ούτε από δίπλα της να περάσω και αύριο πρεπει να παω και στον διατροφολόγο και θα δω την λυπητερή του ξεσαλώματος μου!!:bouncing::bouncing:

Senior Member
    Μακάρι Τζινάκι μου, μαγικό μου τζίνι, να γίνουν όλα τα 69ρια! Είμαι ανοιχτή σε κάθε ενδεχόμενο!
    Το ένα υπάρχει ήδη, το άλλο ας έρθει με το καλό, φέτος παρακαλώ! Όχι όταν θα είμαι πια παλιόγρια και θα είναι σιχαμένο!