ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 724
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 724 of 2553 FirstFirst ... 22462467471472272372472572673477482412241724 ... LastLast
Results 10,846 to 10,860 of 38289
    Senior Member
    Γλαύκη μουυυυ, τι κάνεις κουκλάρα μου πρασινομάτα ? Πως πήγαν τα τραπέζια σου ? μόνο που διάβαζα τα μενού σου γουργούριζε το μικρουλικο στομάχι μου και σημειωτέον αυτο πια γουργουρίζει σπάνια, φανταζομαι τους τυχερούς που τα είχα μπροστά του, ε ρε βουτιέςςς

Senior Member
    Κατερινάκι μου γλυκό, για όλα υπάρχει λύση! Σε προσκαλώ για μία εβδομάδα στο πατρικό μου. Οι ατασθαλίες σου θα σβήσουν οριστικά και αμετάκλητα, στο ορκίζομαι! Έλα, και θα τρώμε φυστίκια στα μπαράκια, θα κοιμόμαστε με τις κοιλιές μας να γουργουρίζουν, θα κρυώνουμε από την πείνα, θα ξυπνάμε και θα ακούμε κράξιμο, γιατί τολμήσαμε να πάρουμε ένα μανταρίνι, που παχαίνει κι αυτό, κατά τα λεγόμενα της αυστηρής μαμάς, θα, θα, θα.... Δε νομίζω ότι θέλεις και τη συνέχεια της περιγραφής....

Senior Member
    μπρρρρ τι μαρτύριο τράβηξες πουλάκι μου??!!! καταναγκαστικά έργα έκανες ή Χριστούγεννα?? Ευτυχώς πίσω στο σπιτάκι σου τώρα και μπορείς να τρως όσα μανταρίνια θες .
    υγ για τους δικούς σου: δεν παχαίνουν τα μανταρίνια τρώτε άφοβα!!

Senior Member
    Τι τραβάς κι εσύ βρε Αβα, του απιστεύτου!!

Senior Member
    Πήγαινε εσύ στους δικούς μου και εξήγησέ τους τα αυτά... Προσπάθησε, σε παρακαλώ, να τους πείσεις ότι δεν θα ξαναδούν μπροστά τους τη θυγατέρα των 100 κιλών, που τους τρομοκρατούσε κάποτε με τον όγκο της. Να σκεφτείς ότι ακόμη και τώρα μου έδωσαν διπλό σεντόνι να στρώσω στο κρεβάτι μου, γιατί το μονό υποτίθεται ότι θα το παρέσερνα με τον όγκο μου στον ύπνο μου... Τι να πει κανείς για την τρέλα της αλληνής... Μάλλον τους τρόμαξα για τα καλά! Όσο για την ερώτησή σου, Χριστούγεννα δεν το λες αυτό που πέρασα...

Senior Member
    Βρε σεις η Πωλίνα δεν έχει μπει καθόλου να μας ευχηθεί. Μήπως έχει φύγει για τις γιορτές και δεν έχει υπολογιστή;

Senior Member
    Αυτό είναι οι διακοπές του τρόμου!!!:crazy::crazy::crazy: Συγνώμη αλλά Ε.Λ.Ε.Ο.Σ!!!!! ʼβα μου συγνώμη αλλά θα την πω την γνώμη μου και ας γίνω και κακιά, τουλάχιστον θα είμαι ειλικρινής. Θεωρώ ότι ακόμη και οι πολυαγαπημένοι μας γονείς πρέπει να έχουν κάποια όρια τα οποία πρέπει να τους τα θέτουμε και να τους τονίζουμε ότι άμα τα ξεπερνάνε δεν θα μπορούμε να κάνουμε χωριό! Ξέρω και εγώ πολλές φορές παρόλο που ακούω π@π@ριες δεν μιλάω γιατί βαριέμαι την συζήτηση που θα ξεκινήσει και τον ενδεχόμενο καυγά. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να τους αφήνεις να ποδοπατάνε έστω και άθελα τους την ψυχολογία σου.

Senior Member
    Ναταλία μου, είσαι μέσα και μας βλέπεις!
    Καλή χρονιά, μωρό μου!
    Σ' αγαπάω!

Senior Member
    Είναι μεγάλοι, είναι πονεμένοι και παραπονεμένοι για μένα και την κατάστασή μου..
    Τα ανέχομαι όλα, μα όλα, αρκεί να δω ένα χαμόγελό τους. Τους χαιδεύω, τους νταντεύω, τους αποκαλώ τα μωρά μου, που δεν έχω, λέω ότι έχω ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι, μόνο που είναι λιγάκι σιτεμένα και λιγάκι γκρινιάρικα...
    Τους αγαπώ και ας με βασανίζουν.. Φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει γιατί συνέδεσαν τα κιλά μου με το γεγονός ότι είμαι μόνη μου.

Senior Member
    Ναι πιθανόν.... άντε να αλλάξεις μεγάλους ανθρώπους, δύσκολο και λίγο μάταιο πράγματι. Αρκεί να μην σε στεναχωρούν Αβούλα μου. Και εμένα οι γονείς μου κάνανε πολλά επικριτικά σχόλια για το βάρος μου και τα βλέμματα καμιά φορά ήταν πολύ χειρότερα. Από τότε που πάω στον διαιτολόγο τους λέω ότι δεν χρειάζεται να έχουν αυτοί άποψη έχει ο διαιτολόγος μου για μένα :lol::lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει γιατί συνέδεσαν τα κιλά μου με το γεγονός ότι είμαι μόνη μου.
    Ναι γιατί όσοι είναι αδύνατοι είναι όλοι ζευγαρωμένοι, δεν υπάρχει ούτε ένας αδύνατος που να είναι μόνος του!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    καλησπέρα,καλή χρονιά σε όλους,εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει υγεία για εσάς κ τις οικογένειές σας και κάθε σας όνειρο να γίνει σύντομα πραγματικότητα.Δεν έχω χρόνο να διαβάσω όσα έχασα εδώ κ 3 εβδομάδες αλλά ελπίζω όλοι κ όλες να είστε καλά,τα δικά μ νέα κάποια άλλη στιγμή!πολλά φιλάκια στα μαγουλάκια σας,μου λείπετε

Senior Member
    Έτσι μπράβο, Eli μου! Τα δικά σου τα μωρά ίσως είναι πιο εύκολα στο χειρισμό, τα δικά μου είναι λιγάκι δύσκολα. Ένα θα πω και θα καταλάβετε όλες! Η μαμά μου έχει γεννέθλια την ίδια ημέρα με τη Μέρκελ! Σας λέει κάτι αυτό ή να το αναλύσω περαιτέρω?

Senior Member
    Χρόνια Πολλά Αγγελουδάκι! Καλή Χρονιά!

Senior Member
    Καλώς ήρθες Αγγελουδάκι, χρόνια πολλά και να έχεις μία καλή χρονιά με ότι επιθυμείς.