ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 73
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 73 of 2553 FirstFirst ... 23637172737475831231735731073 ... LastLast
Results 1,081 to 1,095 of 38289
    Junior Member
    Κορίτσιά καλημέρα και καλή εβδομάδα!
    Barb θα τρελαθώ!Δεν πήρα χαμπάρι ότι λέτε για Καλαμάτα.Πρέπει να βρεθούμε πάση θυσία!
    Οχι δεν θα πιούμε ζωμό.Τον έχουμε κόψει εδώ και καιρό.Αλλά για να λαδώσω την κατάσταση έχουμε πολύ
    ωραίους μεζέδες κρύα μπύρα και πολύ καλή παρέα.Ααααααα....... έχουμε και ωραία γλυκά και πολλά φαρμακεία
    για να πάρουμε τα χαπάκια μας μετά από την κρεπάλη.Αλλά από την άλλη μια φορά δεν μας αξίζει.
    Φιλιά πολλά

Senior Member
    NADINακι, καλημέρα και καλή εβδομάδα (και σε όλα τα κορίτσια εδώ μέσα!). Απαντώντας στην τελευταία σου ερώτηση εγώ είμαι Ταύρος (δηλαδή ξενέρα για σένα, το ακριβώς αντίθετό σου), δηλαδή στόκος, κολλημένη, λογική (λέμε τώρα), πεισματάρα, ξεροκέφαλη...και άλλα ωραία! Βέβαια η μαμά μου μια ζωή "επιπόλαια" με έλεγε και με ενοχλούσε πολύ, εδώ και 3 χρόνια που την έχω χάσει, πολύ θα ήθελα να το ξανακούσω αυτό από το στοματάκι της!

Senior Member
    PENNY για φερε προς τα εδω το μοντελο με το τσιγαρο και ασε την Ναντιν να ψαχνει για ακαπνους, αλλωστε μου χρωσταει και ενα μοντελο απο παλια, δεν τα ξεχναω εγω αυτα.....
    τι λες barb θελεις και συ λιγο?
    α ρε και οι παντρεμενες εχουν ψυχη...............

Senior Member
    Οι παντρεμένες σίγουρα έχουν ψυχή(δε νομίζω να την πούλησαν σε κανένα διάβολο...)
    αλλά έχουν και σύντροφο της επιλογής τους κι ίσως και παιδί/ά! Οι άλλες οι μοναχικές ψυχές
    δεν έχουν κι αυτές δικαίωμα στην ευτυχία; Γιατί,αν και παντρεμένοι και ελεύθερα τεκνά είναι δικοί σας,
    τότε τι μένει για μας;Δε φαντάζομαι να θέλετε να πλησιάσουμε την περιοχή σας,οπότε μαζευτείτε!
    Α,μα πιά!Εμ δε μας φέγγει στη ζωή,μας κλέβετε και τη φαντασίωση!
    Και τι θα πει"τι λες barb θελεις και συ λιγο?"Λίγο μπράτσο,λίγη σπλήνα,ένα νεφρό,μισή καρωτίδα;
    Φοβάμαι πως αντιμετωπίζετε τον άντρα ως αντικείμενο(έστω πόθου,ωστόσο αντικείμενο)παραβλέποντας
    κι υποτιμώντας τη δική του ψυχή,τη στιγμή μάλιστα που επικαλείστε τη δική σας ως πρόφαση δικαιωμάτων!
    Ειλικρινά,θλίβομαι βαθύτατα!

Senior Member
    ελπιζω να αστειευεσαι, γιατι εγω για πλακα τα γραφω αυτα....

Senior Member
    ...εγω θα υποστηριξω τα κοριτσια!
    οταν βλεπεις τον κυριο παραπανω με το τσιγαρακι...δεν ειναι ο ψυχικος του κοσμος που σκεφτεσαι πρωτα απ'ολα!σκεφτεσαι πως θα μπορεσεις να του σκισεις το βρακι!!!!!!
    καλημερα!!!!!!!!!

Senior Member
    lidalένια μου,καλημέρα και σ'εσένα!
    Ο ταύρος είναι το χειρότερο μου σε ερωτικό σύντροφο,αλλά το καλύτερο μου σε γυναίκα-φίλη!
    Αν αντιστέκεσαι και δε με βλέπεις ερωτικά λοιπόν,δε νομίζω να έχει η σχέση μας πρόβλημα!
    Όσο για την τεράστια απώλεια σου δεν τολμώ καν να φανταστώ πώς είναι...Εύχομαι μόνο
    οποτεδήποτε νιώσεις την ανάγκη,όσα χρόνια κι αν περάσουν ακόμα,να είσαι ικανή να κλείνεις τα μάτια
    και να τη βλέπεις ολοζώντανη,ν'απομονώνεις τους γύρω ήχους και ν'ακούς μόνο το "επιπόλαιη"της,
    ν'αφήνεσαι νοερά στο χάδι και την αγκαλιά της και οι αισθήσεις σου να καλύπτουν το κενό της απουσίας...

Senior Member
    Originally posted by basia
    ελπιζω να αστειευεσαι, γιατι εγω για πλακα τα γραφω αυτα....
    basia μου,από τον τρόπο που γράφω εδώ μέσα,πες μου ειλικρινά,είναι ποτέ δυνατόν εγώ ν'αστειεύομαι;
    Έχω πειράξει ποτέ άνθρωπο,έχω αποπροσανατολίσει τη θεματολογία,έχω ρίξει το επίπεδο της συζήτησης κλπ,κλπ;Μοi?
    Κι επειδή σε νιώθω ακόμα ν'απορείς...ασφαλώς και κάνουμε πλάκα και οι δύο!
    Ίσως τη χοντραίνω λιγάκι παραπάνω,αλλά δικαιωματικά ως βαρύτερη σου!

Senior Member
    Originally posted by XENIA!
    ...εγω θα υποστηριξω τα κοριτσια!
    οταν βλεπεις τον κυριο παραπανω με το τσιγαρακι...δεν ειναι ο ψυχικος του κοσμος που σκεφτεσαι πρωτα απ'ολα!σκεφτεσαι πως θα μπορεσεις να του σκισεις το βρακι!!!!!!
    καλημερα!!!!!!!!!
    Και μετά μου κάνεις θέμα που δεν αφήνω τα λόγια σου ασχολίαστα! Θου,Κύριε,φυλακήν τω στόματι μου!

Senior Member
    Κοτοπουλοπαλιόπαιδο,αυτή είναι η κατάσταση πάνω κάτω και θεωρώ σωστή τη συγκρατημένη σου προσέγγιση!
    Σίγουρα θα καμαρώσεις το πτηνό σου να κινείται στα δεξιά,το θέμα όμως είναι πως,επειδή δε θα το κουνάει για πολύ το χάπι,
    να εκμεταλλευτούμε το βοηθητικό αυτό διάστημα και να τροποποιήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες,
    ώστε να τραβάμε πλέον εμείς μόνες μας κουπί,όταν θα εξαντληθούν οι δικές του δυνάμεις.

Senior Member
    Ναντινάκι δεν με ξέχασες σήμερα στις καλημέρες!!!
    Ναι οι Υδροχόοι με τους Ταύρους είναι δύο ακραίες καταστάσεις.....δεν κολλάνε με τίποτα αλλά κατά βάθος γουστάρονται πολύ....Εγώ αντιστέκομαι σε σένα αλλά δεν σε έχω γνωρίσει κιόλας! Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ και για τότε...!!!!!!!!!
    (για την μαμά μου βλέπεις δεν κάνω νύξη...Είμαι 36, έχουν περάσει 3 χρόνια και κάθε φορά που μιλάω γι' αυτήν νιώθω να μου γυρνάνε ένα μαχαίρι στην καρδιά...ίσως φταίει ο τρόπος που την έχασα αλλά αυτά δεν μπορούν να γραφτούν εδώ μέσα....)

Senior Member

Nα καλωσορίσω στην ομάδα μας το νέο μέλος : BARB3 ! (πριν καν κάνει την πρώτη του εμφάνιση-τι μαγισσάκια είμαστε άλλωστε!)
    Ελπίζω να βρεις εδώ την υποστήριξη που χρειάζεσαι και να μην πας άκλαφτη κι εσύ σαν τις προκατόχους σου BARB σκέτη και BARB2 !
    Πάνω απ'όλα όμως εύχομαι να μη χάνεις τους κωδικούς σου, γιατί ναι μεν οι αριθμοί είναι άπειροι,αλλά τα νεύρα σου,φαντάζομαι,περιορισμέν α!

Senior Member
    τι μαγισσα εισαι βρε παιδακι μου? οχι μονο με καλοσορισες πριν προλαβω να μπω εγω αλλά και επιασες και το θεμα με τα νευρα μου.
    σημερα ολη ημερα σκατα ηταν, και εκει που ειπα μολις μπηκα στο γραφειο οτι θα μπω να πω τον πονο μου, παω να μπω και δεν με αναγνωριζει!!!! Αλλά το καλο το παλικαρι, ξερει το γνωστο μονοπατι. ενα νουμερο ακομη και μπηκαμε για αλλη μια φορα!!!!
    λοιπον, ναι, ειμαι η συμεχεια της ΒΑΡΒ σκετη και της ΒΑΡΒ2. οποτε οταν δειτε εσεις το ΒΑΡΒ4, καταλαβαινετε, ε? να μην κουραζομαι με τις συστασεις....

Senior Member
    Πού είναι οι πριγκιπικές μου καλημέρες,πού είναι οι πιρουέτες μου,πού εξαφανίστηκαν τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας μας;
    Σε ποιούς ουρανούς πεταρίζουν;Ποιά ξένα άνθη φλερτάρουν,αδιαφορώντας για τις παλιές τους αγάπες;
    Αν μας πακετάρατε για παράδεισο,να το ξέρουμε να πάψουμε να σας αναζητάμε!Ζητιάνοι της καρδιάς σας δε θα γίνουμε!

Nadine,
    Σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα? Κάνεις διατροφή ή/και reductil? Πως τα βλέπεις τα πράγματα?