ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 733
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 733 of 2553 FirstFirst ... 23363368372373173273373473574378383312331733 ... LastLast
Results 10,981 to 10,995 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάρες μου!!! προσπαθώ να διαβάσω τις σελίδες που τρέξανε και δεν προλαβαίνω, είμαι και στην δουλεια και μόνη σήμερα λείπει ο άλλος προυστάμενος και έχω δύο τμήματα στην καμπούρα μου, Και εγώ καμία όρεξη για δουλειά .... εχω μια ντάνα φακέλους στο γραφείο μου για έγκριση και νομίζω θα τους υπογράψω χωρίς έλεγχο , πάρτε κόσμε δάνεια Χριστούγεννα είναι!! ΑΙΝΤΕΕΕ

Senior Member
    Αβα το παρεάκι είναι μήπως γκομενακιακό ενδιαφέρον?

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    -Απαρατσούκλωτη,ευχαριστώ για το ποιηματάκι των ευχών!Αμήν!Αμήν!Αμήν!Υπέροχ ο με τον αστερίσκο ωστόσο
    της "Κυρίας",που δε χωνεύεται με τίποτα από ένα μικρό κι αθώο-ναι,αθώο,δε θέλω γελάκια-κοριτσάκι!
    Καλημέραααααα. Κατόπιν παραπόνων αλλάζει ο πρώτος στίχος του Ναταλοποιήματος και από "Ξέρω μια σωστή κυρία που τη λένε Ναταλία" γίνεται "Ξέρω ένα κοριτσάκι που το λένε Ναταλάκι". Είναι εντάξει αγαπούλα ή να φέρω την κουκούλα;;;

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Originally posted by NADINE
    -Απαρατσούκλωτη,ευχαριστώ για το ποιηματάκι των ευχών!Αμήν!Αμήν!Αμήν!Υπέροχ ο με τον αστερίσκο ωστόσο
    της "Κυρίας",που δε χωνεύεται με τίποτα από ένα μικρό κι αθώο-ναι,αθώο,δε θέλω γελάκια-κοριτσάκι!
    Καλημέραααααα. Κατόπιν παραπόνων αλλάζει ο πρώτος στίχος του Ναταλοποιήματος και από "Ξέρω μια σωστή κυρία που τη λένε Ναταλία" γίνεται "Ξέρω ένα κοριτσάκι που το λένε Ναταλάκι". Είναι εντάξει αγαπούλα ή να φέρω την κουκούλα;;;
    :thumbup: Αγαπούλα!Πούλα!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Και τότε είπε τη θανατηφόρα ατάκα "Αυτό θα το εκμεταλλευτώ, έλα όπως είσαι, θα σε βγάλω έξω, να μαζέψουμε κανένα φράγκο"!
    Αν είναι να βγεις στη γύρα πες μου να σου δώσω και ένα σκύλο μου να έχεις μαζί σου (αφού αρκούδα είναι δύσκολο να βρούμε) γιατί οι άνθρωποι συγκινούνται περισσότερο όταν βλέπουν κι ένα ζωάκι και δίνουν πιο πολλά.

Senior Member
    Αααααα τι ξεσάλωμα!!! Πήγα να σεμιναριαστώ και γυρίζω και διαβάζω τα άπειραααα.

Αχ Ναταλάκι μου πόσο χαίρομαι που μπήκες λίγο στην παρέα μας, μας λείπεις σε σκεφτόμαστε σε μελετάμε και κάνουμε προσευχούλες να είσαι γερή και δυνατή και εσύ και η μανούλα σου.
    Να σου αφιερώσω και κάτι γαλλικό για το καλό είμαι σίγουρη ότι σου αρέσει

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=tIUtcaUjTgA

και με ελληνικούς υπότιτλους για το Αβάκι μας :bigsmile:

Πάω στον διαιτολόγο να κάνω τον απολογισμό των εορτών κάτι μου λέει ότι δεν θα είναι και πολύ καλά τα αποτελέσματα αλλά δε βαριέσαι ξανά προς την δόξα τραβώ! :grin:

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Και εγώ καμία όρεξη για δουλειά .... εχω μια ντάνα φακέλους στο γραφείο μου για έγκριση και νομίζω θα τους υπογράψω χωρίς έλεγχο , πάρτε κόσμε δάνεια Χριστούγεννα είναι!! ΑΙΝΤΕΕΕ
    Πάρεεε πάρεεε, ότι δάνειο πάρετε 100................τοις εκατό επιτόκιο χιχι

Senior Member
    Τζινα το ποιηματάκι σου σουπερ! έχεις μέλλον μπροστά !!!

Χαίρομαι τόσο πολύ που είμαστε ανεβασμένες παρόλα τα προβληματά μας και για πιο πολύ χαίρομαι και είμαι υπερήφανη για την Ναταλία μας . Ναταλία μου αντλείς κουράγιο και στέκεσαι στο ύψος σου ( τουλάχιστον εγώ αυτό αισθάνομαι) . Επίσης έχεις και κάτι άλλο που εκτιμώ και θαυμάζω, όταν είσαι στα πιο χαμηλά σου, εκφράζεσαι γραπτώς (ενδέχομενως και προφορικώς δεν ξέρω )και το βγάζεις από μέσα σου και αυτο προσφέρει ένα είδος ανακουφισης και λύτρωσης . Μην το χάσεις ποτέ αυτό είναι πολύτιμο. Πρέπει να πάρουμε όλοι παράδειγμα για όσους δεν το κάνουν ( πρώτη εγώ)

Senior Member
    αδελφούλα που πας να ζουμπανομετρηθείς , σε θέλω ανεβασμένη και για να μην μου "πέσεις" ψυχολογικά , θα σε πάω απόψε στο gym για ένα ποτό να γουστάρουμε τι λες?

Senior Member
    Καλημέρα κοπελάρες μου. Τί μου κάνετε?

Κατερινάκι μου, για να σου απαντήσω στις ερωτήσεις σου, αναγούλες δεν έχω, έχω όμως ζαλάδες, και φοβερή υπνηλία. Επίσεις έχει ανήξει η όρεξή μου υπερβολικά, και θέλω να τρώω αλμυρά συνεχώς. Τα γλυκά δεν τα θέλω καθόλου, αλλά τα αλμυρά με τραβάνε πολύ... Προσπαθώ να κάνω το δυνατόν πιο υγιηνές επιλογές, πχ μία φέτα γαλοπούλα, ή τυρί, ή χαλούμι. Το κακό είναι ότι ό,τι και να φάω, μετά έχω μία απέσια γεύση στο στόμα μου που μου την δείνει. Η ζυγαριά μου εδώ και 2 μέρες δείχνει 93.5, 1μιση κιλό πάνω δηλαδή, αλλά δεν το πιστεύω μιάς και αποκλείετε να έφαγα 20.000+ θερμίδες προχτές, για να το δικαιολογίσω.

Ναταλάκι μου, δεν είμαι στην καλύτερη ψυχολογική διάθεση και δεν μπορώ καν να τα μοιραστώ εδώ μαζί σας αυτά που νιώθω γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να τα περιγράψω. Πάντος καθόλου δεν με έχεις παραμελήσεις, και μην το ξαναπείς αυτό, ξέρω πολύ καλά τί περνάς, και πίστεψέ με όταν τα περνούσα εγώ με την γιαγιά μου δεν ήθελα να μιλήσω σε κανέναν. Ολη μου η θετική ενέργεια είναι κοντά σου κουκλίτσα μου (λες γιαυτό να μην έχω εγώ καθόλου ενέργεια? :P)

Να σας πω και ακόμα κάτι που μόνο στο Ναταλάκι μου το είχα πει. Από 30 του Δεκέμβρη ξεκίνησα ψιχολόγο. Είναι του νοσοκομείου και πληρώνω μόνο 2 ευρώ ανά επίσκεψη. Επίσεις λόγω εγκυμοσύνης και γενικώς προβλημάτων που συζήτησα μαζί της, θέλει να βλέπει κάθε βδομάδα. Είχαμε ήδη (και όχι είδη, έ Αβα μου? :P) 2 συνεδρίες και είμαι πολύ ευχαριστημένη. πραγματικά έχω αρχίσει να βλέπω ένα φως στο όλο αδιέξοδο.

Από θέμα δουλιάς δεν έχω τίποτα ακόμα, και νομίζω θα μείνω άνεργη μέχρι να γεννήσω. Θα προσπαθήσω να πάρω τους 6 μήνες ανεργιακό που δικαιούμε, μετά 3 μήνες ασθενείας από τον γυναικολόγο μου και μετά 4 μήνες μητρότητας μιας και θα έχω γεννήσει τότε. Κάπως έτσι πιστεύω θα το βολέψω το πράγμα. Θα δείξει.

Τώρα τα υπόλοιπα της εγκυμοσύνης προτιμώ ακόμα να μην τα μοιραστώ μαζί σας, μου δημιουργούν πολλές καταθληπτικές σκέψεις και προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι.

Φιλάκια πολλα κουκλίτσες μου.

ʼσχετο τελείως αλλά θυμάστε που ήρθαμε Αθήνα? Ο γιος μου την μέρα που φεύγαμε, και είχαμε μπει στο αεροπλάνο μέσα, έκατσε στο παράθυρο και έλεγε "Σε ευχαριστώ αεπλάνο που πέτασες ψιλά και έφερες μας Αθήνα. Επέρασα πολλά όμορφα, σε ευχαριστώ". Ηταν από τις πιο ωραίες στιγμές του ταξιδιού μας. Ακόμα και τώρα όποτε βλέπει αεροπλάνο, ή κίτρινο αυτοκίνητο, ή γενικός κάτι που του θυμίζει Αθήνα, μου λέει "Θυμάσαι που πήγαμε Αθήνα? Πότε να πάμε ξανά?"

Αυτά....

Σας ζάλισα, αλλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Φιλάκια

Senior Member
    Πωλίνα μου χαίρομαι που ξεκινησες συνεδρείες και πραγματικά τώρα που οι ορμόνες κάνουν πάρτι θα το χρειαστείς περισσότερο από ποτέ. Λογικό να σου αυξάνεται η όρεξη και σωστή η αντιμετώπιση σου με τα συχνά μικρά γεύματα. Αυτό που ξέρω έγω από την δική μου εγκυμοσύνη ( και μάλιστα προ σληβ) αν αποφύγεις τα γλυκά και τα πολύ λιπαρα θα είσαι μια χαρά χωρίς να έχεις άγχος μην βάλεις βάρος.
    Σωστά το σκέφτηκες με τα επιδόματα ανεργείας κλπ θα είναι μια βοήθεια. Από την άλλη θα περάσεις την εγκυμοσύνη σου χωρίς το άγχος της εργασίας και της κούρασης. Επικεντρώσου στις δημιουργίες σου που σε ευχαριστούν, γίνονται στον δικό σου χρόνο και όποτε το θέλεις εσύ και βγάζεις και το χαρτζιλίκι σου. Και γιατί όχι να μην ασχολήθείς και πιο σοβαρά τώρα που έχεις περισσότερο χρόνο για να αναπτύξεις την επιχείρηση?!
    Αναζήτησε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται μέσα στα αρνητικά που σου συμβαίνουν και δεν θα χάσεις , το αντίθετο. Δεν πειράζει που δεν μπορείς να μοιραστείς μαζί μας τα εσώψυχά σου αρκεί να τα εξωτερικεύεις στις συνεδρείες σου για να μπορέσεις να τα ξορκήσεις.
    Σου στέλνω μια αγκαλιά!

Senior Member
    Μόλις γύρισα από τον διαιτολόγο και ευτυχώς η νεκροψία ήταν καλή :saint2:
    Δεν έχω βάλει καθόλου πόντους αν και λόγω κατακράτησης η ζυγαριά έδειξε παραπάνω (μετά γαστρεντερίτιδας ανωμαλίες) αλλά δεν με νοιάζει αφού καταλαμβάνω τον ίδιο χώρο στον κόσμο και όχι περισσότερο σε σχέση με πριν τις γιορτές. :lol::lol::lol::lol:

Πωλίνα μου πόσο χαίρομαι που βρήκες ψυχολόγο να ανοίξεις την ψυχούλα σου και μάλιστα σε τέτοια φανταστική τιμή! Το αγκαλιάζεις το πρόβλημα με διαιτολόγο και ψυχολόγο και αυτό είναι πολύ θετικό και ελπιδοφόρο για να έχεις μία καλή εγκυμοσύνη χωρίς να χρειαστεί να ανησυχείς για παραπάνω πράγματα από τα πολλά που ήδη σε απασχολούν. Εύχομαι να ταιριάξετε και να πάρεις πολύ βοήθεια και από τους δύο! Και μην ξεχνάς τα μικρά σου γεύματα.
    Επίσης μία συμβουλή που μου έδωσε ο διαιτολόγος μου και μπορεί να σε γλυτώσει από τις πολλές σου λιγούρες για αλμυρό. Αντικατέστησε το αλάτι του σπιτιού με αλάτι μη επεξεργασμένο που είναι πλούσιο σε μέταλλα, από βιολογικά καταστήματα. Υπάρχει και σε σούπερ μάρκετ. Το επεξεργασμένο αλάτι είναι φτωχό σε μέταλλα (και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο που σε είναι καλό) και δεν μας προσφέρει σχεδόν τίποτα στην ουσία ενώ το ανεπεξέργαστο έχει πάρα πολλά οφέλη για την υγεία μας αν το χρησιμοποιούμε πάντα με μέτρο.

http://www.diatrofi.gr/index.php/foo...A-V8Z.facebook

http://www.drtsoukalas.com/subject.php?id=87

Εννοείται πως το παραπάνω ισχύει για όλους μας ε

Πωλινάκι μου εύχομαι να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη και να μην αφήνεις τα αρνητικά να σε καταβάλλουν, άνοιγε την ψυχούλα σου κάπου να φεύγει το φαρμάκι από μέσα σου και να μην δηλητηριάζει την ψυχή σου και το μωράκι που έρχεται.

Senior Member
    Originally posted by Eli
    δεν με νοιάζει αφού καταλαμβάνω τον ίδιο χώρο στον κόσμο και όχι περισσότερο σε σχέση με πριν τις γιορτές.
    :thumbup::thumbup:Ωραία προσέγγιση του θέματος, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι. Είναι πιο κομψό το "καταλαμβάνω περισσότερο χώρο" από το πάχυνα ή το "καταλαμβάνω λιγότερο χώρο" από το αδυνάτισα. Μ'αρέσει, θα το εφαρμόσω.:smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Originally posted by Eli
    δεν με νοιάζει αφού καταλαμβάνω τον ίδιο χώρο στον κόσμο και όχι περισσότερο σε σχέση με πριν τις γιορτές.
    :thumbup::thumbup:Ωραία προσέγγιση του θέματος, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι. Είναι πιο κομψό το "καταλαμβάνω περισσότερο χώρο" από το πάχυνα ή το "καταλαμβάνω λιγότερο χώρο" από το αδυνάτισα. Μ'αρέσει, θα το εφαρμόσω.:smilegrin:
    :lol::lol::lol: μην ξεχάσεις την αμοιβή μου για τα πνευματικά δικαιώματα της φράσης μου :lol::lol::lol:

Senior Member
    Σκέφτομαι δε να έχουμε και μονάδα μέτρησης του χώρου. Ανά 10 κιλά θα είναι 1 μονάδα. Δηλαδή όταν θα με ρωτήσει κάποιος "πόσο χώρο καταλαμβάνεις" εγώ θα απαντήσω "7,7 μονάδες". Οπότε αμέσως αμέσως μία παχουλή κοπέλα στα 110 κιλά θα λέει 11 μονάδες. Ακούγεται καλύτερο!!!! Εννοείται ότι θα υπάρξει αμοιβή πνευμ.δικαιωμάτων.