Results 11,026 to 11,040 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
05-01-2012, 20:00 #11026
Originally posted by Eli
Ουφ πάλι ξεχάστηκα με τις ώρες και ούτε ένα φαΐ δεν έχω μαγειρέψει και θέλω να πάω και γυμναστήριο τρομάρα μου! Αααααχ πλανεύτρες γυναίκες!!!!
- 05-01-2012, 21:22 #11027
Τελικά κατάφερα να την φτιάξω την φακή μου, χωρίς να την κάψω :lol:, και λέω να πάω να ετοιμαστώ για να πάω γυμναστήριο για το οποίο δεν έχω ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!! Παρόλα αυτά λέω να σύρω τον κ@λο μου μέχρι εκεί μπας και ξεκουνηθώ λίγο και νιώσω λίγο καλύτερα με τον εαυτό μου. Η σπαριλίτιδα σε όλο της το μεγαλείο!!! Πάντα έτσι είναι με το γυμναστήριο όταν έχω να πάω πολλές μέρες πάω με τα μούτρα κατεβασμένα και μετά βγαίνω άλλος άνθρωπος, οπότε πάω να πάρω την αφή Katie και να χύσουμε λίγο ιδρώτα ουφ!
Το μαγιό και η ψάθα επιβάλλεται, η πολυθρόνα όμως δεν μου κολλάει... μπορούμε να προσθέσουμε μπρατσάκια στο δέντρο και κάνα σωσίβιο άντε και μία πολύχρωμη πετσέτα ηλιοθεραπείας και το έχουμε ολοκληρώσει το ντεκόρ!
05-01-2012, 21:25 #11028
Κυρία φρυδού καλά να περάσεις!
Την ταινία την έχω δει καλή είναι αν και δεν είχα ενθουσιαστεί.
Προτείνω για 2ο θριλεράκι τώρα που μου ήρθε μία καλή φλασιά το εξής:
http://www.youtube.com/watch?v=lgLm4_fq6GY
Φιλιά πλανεύτρες μου!
05-01-2012, 21:33 #11029
Επιτέλους κατάφερα να καθαρίσω το laptop (δεν εννοώ με άζαξ) για να πηγαίνει πιο γρήγορα. Κι εξαφανιστήκατε όλες! O.k. θα περιμένω για να δοκιμάσω τη γρηγοράδα του.
05-01-2012, 21:36 #11030
Originally posted by Ava
Πραγματικά, δεν υπάρχει κάτι χριστουγεννιάτικο που δεν βρίσκεται εδώ μέσα! Για κερασάκι στην τούρτα, μου έκαναν δώρο και χριστουγεννιάτικες πυζάμες! Τι άλλο μένει? Ένα χριστουγεννιάτικο βρακί μήπως?
05-01-2012, 22:12 #11031
Αχ καλέ ξέχασα να σας πω τι έγινε σήμερα το πρωϊ. Με ξαναπήρε τηλέφωνο ο πρώην μου και ξαναέφαγε πόρτα φυσικά. Νοιώθω πολύ ωραία γιατί παίρνω την εκδίκησή μου με καθαρή συνείδηση χωρίς να έχω κάνει κάτι κακό ή ακραίο. Πέρυσι τέτοιο καιρό μου το έπαιζε Δον Ζουάν, απ'την Κική κι απ'την Κοκό ποιά να διαλέξω. Και μου κρατούσε μούτρα κιόλας. Έζησα ακριβώς το "και κερατάς και δαρμένος" διότι δεν μου μιλούσε, ότι ήθελε το έλεγε στην αδερφή μου να μου το μεταφέρει. Κι ο λόγος των μούτρων του είναι ο εξής: Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα με την γκόμενα εγώ δεν έκανα υστερίες, τη ρώτησα ατάραχη το όνομά της και μόλις μου το είπε της είπα εσύ είσαι η κοπέλα του Χρήστου; (του πρώην μου δηλαδή) Μου απάντησε ναι και τότε της είπα χαίρω πολύ εμένα με λένε Τζίνα και είμαι και εγώ η κοπέλα του Χρήστου, απ'ότι φαίνεται μας έχει δύο δύο σαν τους Χιώτες ένα πράγμα δηλαδή και έφυγα. Αυτό ήταν όλο. Κατά τη γνώμη του δεν έπρεπε να μιλήσω καθόλου απλά να φύγω και θα τα λέγαμε την επομένη. Δεν έπρεπε δηλαδή να του κάνω χαλάστρα. Ε, δεν ήμουνα και κερατού και δαρμένη;; Έχω παρατηρήσει ότι επειδή είμαι πολύ ήρεμη, δεν φωνάζω και δεν τσακώνομαι ποτέ, οι άλλοι έχουν παράλογες απαιτήσεις από μένα. Για να έρθουμε πάλι στο τώρα, το χαίρομαι πολύ που έχει πέσει πάλι στην ανάγκη μου και ρίχνει τα μούτρα του συνέχεια να μου τηλεφωνεί. Σήμερα του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναείμαστε μαζί, ότι με κούρασε κι ότι από εδώ και πέρα ότι θέλει να μου το γράφει σε μήνυμα. Πόσο απολαμβάνω τη "Θεία Δίκη" !!!
06-01-2012, 00:04 #11032
αχ τζίνα μου η εκδίκηση είναι ένα πιατο που τρώγεται κρύο και έχει πολύ ωραία γεύση!!!! Πάρε το αίμα σου πίσω κανονικά.
άστον να δει και αυτός τι εστί βερίκοκο.
06-01-2012, 00:44 #11033
Εδώ μάλλον έχω χάσει πολύτιμα επεισόδια Τζίνα μου... Τι απείρου κάλους σκηνικό ήταν αυτό που έζησες παιδί μου;
Και λίγα του έκανες του αχαΐρευτου!
06-01-2012, 01:06 #11034
Τα εξηγώ εν περιλήψει στη σελίδα 426 λίγο πριν από τις φωτογραφίες με τα λαλαγγοόργανα! Γι'αυτό έκανα και το λαλάγγι με τον κόμπο στη μέση...... Όντως αχαϊρευτος αλλά αν περιμένω κάθε φορά 12 χρόνια για να το καταλάβω, πάει πέρασε η ζωή μου. Στερνή μου γνώση.....
06-01-2012, 01:22 #11035
Αχ ναι βρε Τζίνα μου μέσα στο τρέξιμο των εορτών πως μου ξέφυγε??
uzzled:
Πφφφφ απαράδεκτος ο αχαΐρευτος! Δε λες πάλι καλά που τον πήρες και χαμπάρι. Κάλιο αργά παρά ποτέ! Και είχε και το θράσος να σου την πει και από πάνω επειδή τον έδωσες στην "άλλη" !!!uzzled:
uzzled:
Και εδώ κολλάει αυτό που λέγαμε πριν, τι να την κάνεις την καλλιέργεια και την ποιότητα αν ο άλλος είναι ΚΑΦΡΟΣ??
Και να σου οι Βιέννες και οι κλασσικές μουσικές και το κέρατο κέρατο! :shocked2:
06-01-2012, 01:48 #11036
Πάω για ύπνο Ντεζιρένιες μου, θα μου φύγει το σαγόνι από το πολύ χασμουρητό. Πάω να τελειώσω το τσάι μου και να κάνω ένα τελευταίο τσιγαράκι και μετά νανάκια! Φιλιά πολλάαααα και όνειρα γλυκά!
06-01-2012, 01:56 #11037
Μάλλον δεν τα έχω πει σωστά και σε έχω μπερδέψει λίγο. Ο μουσικός με τις "Βιέννες" και την πολύ κουλτούρα είναι ο πρώην άντρας μου που είχαμε παντρευτεί εννοώ, είμασταν μαζί 11 χρόνια και χώρισα το 1996. Αυτός που μου τα φόρεσε πέρυσι και τώρα ξαναθυμήθηκε να έρθει είναι ο πρώην δεσμός μου (χωρίς γάμο) που ήμασταν μαζί 12 χρόνια από το 1999 και ήταν οδηγός φορτηγού. Πήγα κι εγώ από το ένα άκρο στο άλλο! Έχω ένα θέμα με τις πολύχρονες σχέσεις. Μήπως να δοκιμάσω κάτι σε πιο σύντομο χρονικά; Γιατί απ'ότι βλέπω μετά τα 11-12 χρόνια έχω κόφτη!!! Ξέρεις αυτό που έχουν τα φορτηγά και τα εμποδίζει να τρέξουν πάνω από 90 χιλιόμετρα.:lol: Ξέχασα να σου πω, για να βγουν και τα χρόνια και οι χρονολογίες, ότι η χαζομάρα μου δε συνάδει με την ηλικία μου εφόσον έχω γεννηθεί το 1970.
06-01-2012, 10:48 #11038
Σήμερα τα φώτα κι οι φωτισμοί και χαρές μεγάλες κι αγιασμοί.......................Καλημ� �ραααααα. Χρόνια πολλά. Αν σας αρέσει ο Χατζηγιάννης ακούστε πόσο ωραία λέει τα κάλαντα.
http://www.youtube.com/watch?v=6Ts88qcKQ1o
06-01-2012, 11:02 #11039
Καλημέρα χατζηγιαννίζουσα Τζίνα! Ωραία τα λέει όντως! Να είμαστε πάντα φωτισμένες και να κάνουμε ό,τι καλύτερο για εμάς, ακριβώς δλδ ότι έκανες και εσύ με τον πρώην! Είχε θράσος πάντως! Ο δικός μου τουλάχιστον μετά τις ανάλογες αποκαλύψεις, έβαλε την ουρά στα σκέλια και δεν με ξαναενόχλησε για τρία χρόνια, μέχρι πέρυσι -τέτοια μέρα ακριβώς μάλιστα- που με πήρε τηλέφωνο να δει τι κάνω.. Φέτος πρέπει να δει τι κάνω βασικά! Που για πρώτη φορά μετά από χρόνια έχω διάθεση, αισιοδοξία, αγάπη για το σώμα μου, λιγότερη κριτική για τα λάθη του παρελθόντος και όρεξη να στίψω την πέτρα!
Και εγώ των μακροχρόνιων σχέσεων.. άστα , βράστα.. άλλο είναι να πέφτεις από τον πρώτο όροφο και άλλο από τον δέκατο.., στην πρώτη περίπτωση υπάρχει περίπτωση να τη σκαπουλάρεις με τραυματισμό, στη δεύτερη κινδυνεύει η ζωή σου, και η δική μου-μεταφορικά πάντα μιλάω- κινδυνευσε, παχυσαρκία, κατάθλιψη, αντικαταθλιπτικά.. Τώρα όλα αυτά πίσω μας οριστικά! Ουφ
06-01-2012, 11:32 #11040
Originally posted by monahoiot
άλλο είναι να πέφτεις από τον πρώτο όροφο και άλλο από τον δέκατο..
Τεχνητή νοημοσύνη εναντίων ψυχολόγων
05-08-2025, 00:02 in Με καφέ και συμπάθεια....