Results 1,096 to 1,110 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
15-06-2009, 14:42 #1096
Originally posted by Spartiatissa
Κορίτσιά καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Barb θα τρελαθώ!Δεν πήρα χαμπάρι ότι λέτε για Καλαμάτα.Πρέπει να βρεθούμε πάση θυσία!
Οχι δεν θα πιούμε ζωμό.Τον έχουμε κόψει εδώ και καιρό.Αλλά για να λαδώσω την κατάσταση έχουμε πολύ
ωραίους μεζέδες κρύα μπύρα και πολύ καλή παρέα.Ααααααα....... έχουμε και ωραία γλυκά και πολλά φαρμακεία
για να πάρουμε τα χαπάκια μας μετά από την κρεπάλη.Αλλά από την άλλη μια φορά δεν μας αξίζει.
Φιλιά πολλά
- 15-06-2009, 14:48 #1097
Originally posted by paliopaido
Nadine,
Σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα? Κάνεις διατροφή ή/και reductil? Πως τα βλέπεις τα πράγματα?
Τώρα είμαι σε φάση"πώς τα πήρα πάλι τα κιλά χωρίς να το καταλάβω,ρε γ@μ#το!"
Η ζυγαριά μου πάλι κάνει την επανάσταση της κι αρνείται να μου μιλήσει με αριθμούς,
τα ρούχα μου μάζεψαν όλα μαζί στο πλύσιμο και τα μέλη μου με τσιμπάνε να ξυπνήσω!
Διάβασα προσεκτικά τις προτάσεις των εξεγερμένων...κάπου μάλιστα ζητούν δραστικά μέτρα
και αναφέρουν γαστρικές πτυχώσεις ακόμα και γαστρικό μπαϊ-πας...είπα να τους απαντήσω
πως μέσα στην εβδομάδα θ'αρχίσω πάλι τα reductil μπας και κοπάσει κάπως η οργή τους,
αλλά δεν ξέρω ειλικρινά πώς ν' αντιμετωπίσω τη μεγάλη κρίση της επιχείρησης και για το μέλλον!
15-06-2009, 14:49 #1098
ΛΟΙΠΟΝ, εχουμε και λεμε.
καταρχην θα αναφερθω στο παλικαρι που η φιλη μου η nadine αποφασισε να μας χαρισει και η φιλη μου basia αποφασισε να μου δωρισει ενω η φιλη μου xenia προτεινει να του σκισουμε το σωβρακο. Αληθεια τι στυλ εσωρουχο να φοραει? φανταζομαι κατι σε λικρα boxer μαυρο, κολλητο με φαρδυ ασπρο λαστιχο. Μου αρεσουν τοσο που τα παιρνω στον γιο μου (τυχερες οι γκομενες οταν μεγαλωσει. Basia, να του προξενεψουμε την βασιλικουλα σου? ξερεις που λενε αν δεν ταιριαζανε δεν θα συμπεθεριαζανε....)
Μιλαμε για πολυ παλικαρι και το τσιγαρο δεν με χαλαει καθολου. Αν και εχω κατι προσφατες αναμνησεις: να ξυπνας και να τον βλεπεις με το τασακι γεματο στο στηθος, ξαπλα διπλα σου και το παραθυρο κλειστο....Ευτυχως μετα το εκοψε οποτε ακομη κοιμομαστε στο ιδιο δωματιο....
15-06-2009, 14:51 #1099
xenia χασαμε το μαρικακι αλλά βρηκαμε μια spartiatissa για παρεα. spartiatissa, θα το πιουμε το ουζο? στειλε u2u να κανονισουμε. το Σαββατο σας ερχομαι.
Μαρικακι, δεν μας λες το προβλημα σου και ανυσηχουμε περοσσοτερο. τι εγινε βρε?
15-06-2009, 14:56 #1100
Originally posted by NADINE
Τώρα είμαι σε φάση"πώς τα πήρα πάλι τα κιλά χωρίς να το καταλάβω,ρε γ@μ#το!"
Η ζυγαριά μου πάλι κάνει την επανάσταση της κι αρνείται να μου μιλήσει με αριθμούς,
τα ρούχα μου μάζεψαν όλα μαζί στο πλύσιμο και τα μέλη μου με τσιμπάνε να ξυπνήσω!
Διάβασα προσεκτικά τις προτάσεις των εξεγερμένων...κάπου μάλιστα ζητούν δραστικά μέτρα
και αναφέρουν γαστρικές πτυχώσεις ακόμα και γαστρικό μπαϊ-πας...είπα να τους απαντήσω
πως μέσα στην εβδομάδα θ'αρχίσω πάλι τα reductil μπας και κοπάσει κάπως η οργή τους,
αλλά δεν ξέρω ειλικρινά πώς ν' αντιμετωπίσω τη μεγάλη κρίση της επιχείρησης και για το μέλλον!
15-06-2009, 14:59 #1101
NADINE
Μην αγχώνεσαι νομίζω ότι είσαι στην φάση που βρισκόμουν και έγω περίπου έως και την προηγούμενη βδομάδα. Συγκεκριμένα έλεγα "Τόσο άγχος τόση προσπάθεια και τελικά κάθε χρόνο και 3 κιλά πάνω τι θα γίνει ρε .... πότε θα σταματήσω να παχαίνω????
Όσο αφορά εμένα αμφιβάλω αν και αυτή η προσπάθεια θα έχει αποτέλεσμα αλλά αποφάσισα να την κάνω με την παρηγορητική σκέψη ότι επειδή είναι καλοκαίρι αν δεν έχω αποτέλεσμα so what? αν έχω θα καταφέρω να απαλλαγώ από κάποια κιλάκια και να με δουν συνάδελφοι και φίλοι από Σεπτέμβριο λίγο πιο ανάλαφρη.
Λοιπόν μην προβληματίζεσαι. Έλα να κάνουμε μια προσπάθεια τώρα που είναι καλοκαίρι και κανένας δεν προσέχει και να τους καταπλήξουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο (θα ήθελα...)!
15-06-2009, 15:02 #1102tweetaki15GuestPALιοPAIDO παρα πολυ καλη ιδεα συμφωνω σε ολα μαζι σου..................
15-06-2009, 15:05 #1103
Originally posted by NADINE
lidalένια μου,καλημέρα και σ'εσένα!
Ο ταύρος είναι το χειρότερο μου σε ερωτικό σύντροφο,αλλά το καλύτερο μου σε γυναίκα-φίλη!
Αν αντιστέκεσαι και δε με βλέπεις ερωτικά λοιπόν,δε νομίζω να έχει η σχέση μας πρόβλημα!
15-06-2009, 16:28 #1104
BARB3 την κατάλαβα κι εγώ αλλά έλα που κάθε φορά που μπαίνω στο φόρουμ, αυτήν έχω στο μυαλό μου? Να διαβάσω τι έγραψε (και γράφει και ωραία η π........!). Τώρα είναι αργά μου φαίνεται για να γλυτώσω!
15-06-2009, 16:55 #1105
Lidal, δεν γλιτωνεις. ετσι κολλησα κι εγω. εχασες και ενα απολαυστικο chat. να μπαινεις συχνα στο chat μηπως και μας/σε πετυχουμε.
15-06-2009, 17:17 #1106
γεια σας κοριτσακια....
κατρακυλησα παλι αυτες τις ημερες και με επιασε η υπερφαγια μου σε οοοοοοοοολο της το μεγαλειο...απιστευτες ποσοτητες και 1.5 κιλο πανω...σημερα ξαναρχιζω αντε να δουμε...δεν θελω να ειμαι αλλο ετσι!!!!!!!!φτανει
15-06-2009, 17:32 #1107
Maraki172 δεν είμαι από Καλαμάτα αλλά απο Σπάρτη.
Απλά εννοουσα ότι αν ερθουν τα κορίτσια τόσο κοντά στην Καλαμάτα πρέπει να βρεθούμε
και να γνωριστούμε
Αντε βρε σε ανακαλύψαμε και εσένα.
Φιλιά.
Nadine θα έρθεις και εσύ.Θέλω η εγγραφή μου να έχει κάθε επισημότητα από την αρχηγό του
post μας!
Φιλιά περιμένω νέα και λεπτομέρειες
15-06-2009, 18:46 #1108
καλως τον ηλιο μας κι ας αργησε κι ας γουρουνιασε. δεν πειραζει φιλεναδα. εμεις να ειμαστε καλα και απο σημερα, καλη αρχη
15-06-2009, 19:44 #1109
Πορκοκατώπαυλο,αυτά παθαίνει όποιος εξαφανίζεται από τα μέρη μας...
Εμείς γιατί νομίζεις πως φυλάμε σκοπιά εδώ στο μαγαζί; Προς γνώση λοιπόν και συμμόρφωση!
Εγώ δε θα σου πω "καλή αρχή",αλλά "καλή συνέχεια"καθώς η αρχή έγινε όταν ήσουν 93 κιλά,
που πλέον έχεις αφήσει για τα καλά πίσω σου...Αυτή η εβδομάδα θα ξεχαστεί στο πέρασμα τόσων άλλων...
ό,τι έφαγες,ό,τι παραέφαγες...η συνέχιση όμως της προσπάθειας σου θα σε δικαιώσει κάποια στιγμή
κι αν ήταν μία εβδομάδα νωρίτερα ή αργότερα δε θα έχει τότε καμία απολύτως σημασία!Θα είσαι ήδη αλλού!
Λάμψε λοιπόν,χαμογέλα πλατιά και συνέχισε να λιώνεις με τις φλογερές σου ακτίνες το περιττό λίπος!
15-06-2009, 19:54 #1110
Originally posted by maraki172
Ποιός είναι από Καλαμάτα βρε κορίτσια; Είμαι κι εγώ από κει..
Μαράκι των αριθμών και των διαστάσεων,από δω η Ξένια μας!
Ξένια των δε θα ρίξω το επίπεδο ν'αναφέρω,από δω το Μαράκι μας!
Σύρτε κι έναν καλαματιανό για το καλό του προξενιού και βίον ανθόσπαρτον!
Μη με ρωτήσετε τώρα ποιά είναι ο Πήτερ και ποιά η Μαίρη-Τζέϋν...Βρείτε τα αυτά μεταξύ σας!
Βέβαια,τώρα που το ξανακοιτάζω,δε με πολυκολακεύει η φωτογραφία ως προξενήτρα,
αλλά άμα είναι να ευτυχήσουν δύο μοναχικές καρδιές,χαλάλι σας!
Τεχνητή νοημοσύνη εναντίων ψυχολόγων
05-08-2025, 00:02 in Με καφέ και συμπάθεια....