ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 741
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 741 of 2553 FirstFirst ... 24164169173173974074174274375179184112411741 ... LastLast
Results 11,101 to 11,115 of 38289
    Senior Member
    Eli όταν βρήκα τον γατούλη μου έμενα σε μονοκατοικία και για 2 χρόνια έφευγε το πρωί, ερχόταν για φαί το απόγευμα που γύριζα από τη δουλειά, έφευγε πάλι και ερχόταν γύρω στις 12 το βράδυ για ύπνο στο σπίτι. Ήταν όλη μέρα έξω. Δύο μέρες πριν μετακομίσω τον στείρωσα για να είναι ήρεμος μέσα στο διαμέρισμα. Με ενοχλεί κι εμένα ότι είναι κλεισμένα τα κακόμοιρα στο διαμέρισμά μου αλλά επειδή ήταν αδέσποτα στο δρόμο σκέφτομαι ότι τουλάχιστον ζουν μια ασφαλή ζωή με αγάπη. Το καλοκαίρι είναι η καλύτερή μου να βλέπω τα σκυλιά να λιάζονται όλη μέρα, να τρέχουν στον κήπο και να κάνουμε μπάνιο και παιχνίδια στην παραλία.
    Δεν ήξερα τι είναι το Zumba όταν το ανέφερε η Κατερίνα για πρώτη φορά κι έτσι έψαξα στο you tube. Πολύ καλό, είναι χορός με γυμναστική μαζί. Θυμάμαι ότι η Κατερίνα είχε κάνει τρελό γέλιο. Μπορεί να ήσουνα σαν ντολμάς όπως λες, μην ξεχνάς όμως ότι οι ντολμάδες είναι πολύ νόστιμο φαγητό που αρέσει σχεδόν σε όλους!

Senior Member
    Ελακι καλώς σας βρήκα!!!!!!!

Μη μου κάνεις παράπονα!!
    παραπονιάρα εμείς τα είπαμε κ δια τηλεφώνου κ επιφυλάσομαι να πάμε για ερμένικο καφέ :lol::lol::lol: θυμάσαι?

Senior Member
    Ξανα γεια σας κοριτσια!Μπρεικ καλως μας ηρθες παλι.Χρονια πολλα καλη χρονια!
    Γιωτα συμφωνω απολυτα οτι τωρα που νιωθεις δυνατη δεν πρεπει να στερηθεις μια φιλια που σου εδινε πολλα.πολυ θα ηθελα να δω κ τη μουρη του πρωην σου οταν σε δει ετσι.Οσο για τον καταθλιπτικο σκιουρο μη με πεις αναισθητη αλλα ακομη γελω.....
    Τζινακι μου τ'αγαπω πολυ τα ζωα,ειδικα τα σκυλια αλλα λογω περιορισμενου χρονου δεν μπορω να τα εχω μεσα.Ο αγαπημενος μου ηταν ενα μποξερ τιγρε που το χασαμε προπερσι απο γεραματα.Οταν τα παιδια ηταν μικρα ειχαμε μεσα ενα κανις toy το Ρικι που το περναμε παντου μαζι μας μεσα στην τσαντα μου κ πηγαινε τη νυχτα κ κοιμοταν κατω απο το παπλωμα στα ποδια της κορης μου.Ειχαμε κ ενα γατο τον Τομπαια που ομως ειχαν κ τα δυο συντομο κ αδοξο τελος.Ο Ρικι ειχε το κακο συνηθειο να πηγαινει οταν ηθελε πιπι του στο οικοπεδο του γειτονα κ οχι στον κηπο μας κ περνωντας το δρομοτον χτυπησε ο αερας απο διερχομενο φορτηγο κ τοσο μικροσκοπικος που ηταν..Τον γατο τον σκοτωσε ενα ντοπερμαν που ειχαμε παρει τοτε κ φυσικα την επομενη μερα επιστραφηκε πισω.Οταν μπορεσω θα ανεβασω φωτο του Αρη του σκυλου που εχουμε τωρα με τις γατες γυρω γυρω να τον περιμενουν να τελειωσει το φαι του για να φανε κ αυτες.
    Κ αλλη απο την παρεα ζουμπιαζεται!Μπραβο Ελι!Σιγα σιγα θα μαθεις κ τα βηματα κ ποιος σε πιανει!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Μπορεί να ήσουνα σαν ντολμάς όπως λες, μην ξεχνάς όμως ότι οι ντολμάδες είναι πολύ νόστιμο φαγητό που αρέσει σχεδόν σε όλους!
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ βρε Τζίνα να σαι καλά βρε κορίτσι μου με έκανες και ξεκαρδίστηκα από τα γέλια! Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για τα αδεσποτάκια και η αλήθεια είναι πως και εγώ αν κάποια στιγμή δεν αντέξω στον πειρασμό και πάρω ζωάκι εννοείται πως θα είναι αδέσποτο για να σκέφτομαι ότι τουλάχιστον θα του χαρίσω μία καλύτερη ζωή με πολλή αγάπη και ας τρώει το κλείσιμο.
    Όσο για σένα μικρή μου Break θα σου πρότεινα κάτι ακόμη καλύτερο. Κλείσε το ραντεβού στον διαιτολόγο την άλλη Τετάρτη το βραδάκι για να μείνεις μετά και για το σεμινάριο θα είμαι και εγώ εκεί . Μπορούμε και να βρεθούμε και από νωρίτερα άμα θέλεις να πιούμε ένα κρασάκι και μετά να κάνεις το ραντεβού σου και να παρακολουθήσουμε και το σεμινάριο τι λες; Δες πως ταιριάζει στο πλέον φορτωμένο σου πρόγραμμα

Senior Member
    Αααα Γιώτα μου ξέχασα να σχολιάσω τον προκείμενο καφέ με την πρώην πεθερά!!!!
    Καταρχήν ουααααου! Πως σου ήρθε καλέ; Φλασιά θα μου πεις...
    Δεν το βρίσκω καθόλου κακό να ξαναβρεθείς μαζϊ της ειδικά τώρα που νιώθεις πλέον δυνατή και έχεις ξεπεράσει και τον πρώην. Έχει περάσει αρκετός καιρός, οι πληγές θεωρώ ότι έχουν επουλωθεί και πλέον είσαι ένας άλλος άνθρωπος . Από την στιγμή που είσαι καλά μέσα σου και νιώθεις δυνατή και έχεις τακτοποιήσει το παρελθόν σου στο μυαλό σου, πιστεύω μάλιστα ότι είναι και μία πολλή ευχάριστη εξέλιξη! Είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε πάρα πολύ όμορφα και που ξέρεις μπορεί να μπουν και άλλα πράγματα στην θέση τους με αυτή σας την συνάντηση

Senior Member
    Γλαύκη όταν μπορέσεις βγάλτον φωτογραφία τον ʼρη να τον δω. Έχει μία φίλη μου στον Ωρωπό έναν ελληνικό ποιμενικό θηλυκό. Πανέμορφο σκυλί και τεράστιο!

Senior Member
    Τι να κάνει άραγε το αγαπημένο μας Ναταλάκι; Τώρα που την γνώρισα και καλύτερα μετά από την αρμένικη Χριστουγεννιάτικη βίζιτα που της κάναμε μου λείπει πολύ .

Ναταλάκι μου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια σου!!

Senior Member
    Eli πολύ ωραία ιδέα!!!
    Τη Δευτέρα που θα πάω στη δουλειά θα δω το πρόγραμμα της βδομάδας!!!!!!

Να σας πω κ τη δική μας ιστορία με τη σκυλίτσα μας!!!!!!!
    Το βρήκε ο πατέρας μου με σπασμένο το πίσω ποδαράκι της, της το είχανε σπάσει γιατί έτρωγε κ καλά τις κότες!!!!!!!!!!!!!!
    Ο μπαμπάς μου τη μάζεψε κ τη φρόντισε, όταν λοιπόν έγινε καλά μετά από κανα τρίμηνο ήρθε η αφεντικίνα της να την πάρει, τότε θυμήθηκε πως είχε χάσει τη σκυλίτσα κ άρχισε να απειλεί τον πατέρα μου πως την πήρε κ πως θα τον πάει στη αστυνομία, ο πατέρας μου της εξήγησε το όλο σκηνικό κ της είπε πως εφόσον είναι δική της μπορεί να την πάρει αλλά εαν το ζωντανό κακοποιηθεί ξανά θα καλέσει την αστυνομία!!!!!!!!!!!!

Έτσι μας την πέιρανε πίσω.............. ο μπαμπάς μου μας τηλεφώνησε κ τόσο στεναχωρημένο δεν τον είχα ξανακούσει!!!!!!!(η όλη ιστορία διαδραματίστηκε στο εξοχικό μας)

Μετά απο μία ώρα νάσου πίσω κουνάμενη :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
    Από τότε την έχουμε μαζί μας κ είναι υπέροχη!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by break
    Eli πολύ ωραία ιδέα!!!
    Τη Δευτέρα που θα πάω στη δουλειά θα δω το πρόγραμμα της βδομάδας!!!!!!

Να σας πω κ τη δική μας ιστορία με τη σκυλίτσα μας!!!!!!!
    Το βρήκε ο πατέρας μου με σπασμένο το πίσω ποδαράκι της, της το είχανε σπάσει γιατί έτρωγε κ καλά τις κότες!!!!!!!!!!!!!!
    Ο μπαμπάς μου τη μάζεψε κ τη φρόντισε, όταν λοιπόν έγινε καλά μετά από κανα τρίμηνο ήρθε η αφεντικίνα της να την πάρει, τότε θυμήθηκε πως είχε χάσει τη σκυλίτσα κ άρχισε να απειλεί τον πατέρα μου πως την πήρε κ πως θα τον πάει στη αστυνομία, ο πατέρας μου της εξήγησε το όλο σκηνικό κ της είπε πως εφόσον είναι δική της μπορεί να την πάρει αλλά εαν το ζωντανό κακοποιηθεί ξανά θα καλέσει την αστυνομία!!!!!!!!!!!!

Έτσι μας την πέιρανε πίσω.............. ο μπαμπάς μου μας τηλεφώνησε κ τόσο στεναχωρημένο δεν τον είχα ξανακούσει!!!!!!!(η όλη ιστορία διαδραματίστηκε στο εξοχικό μας)

Μετά απο μία ώρα νάσου πίσω κουνάμενη :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
    Από τότε την έχουμε μαζί μας κ είναι υπέροχη!!!!!!!!!
    Η ιστορία της σκυλίτσας σου αποδεικνύει το πόσο έξυπνα και διαισθητικά είναι τα σκυλιά. Να την χαίρεσαι τη ζουζούνα σου.

Senior Member
    Τι ωραία και συγκινητική ιστορία. Πράγματι τα ζωάκια καταλαβαίνουν ποιος τα αγαπάει πραγματικά. Πως την λέτε την σκυλίτσα σας Έλενα;
    Καλά η αφεντικίνα της απλά απαράδεκτη!!! Ευτυχώς πρώην αφεντικίνα της :bigsmile:

Senior Member
    Να πω ευχαριστω στη Γιωτα κ στο Κατερινακι που γινανε φιλες μου στο φεις μπουκ αλλα μη γελασετε...μου το εφτιαξε ο αδελφος μου με τη νυφη μου την Πρωτοχρονια αλλαδεν ξερω να το χρησιμοποιω!Ουτε πως μπαινω ξερω ουτε πως γραφω.Ειμαι πολυ χαζη ε?

Senior Member
    Βρε χαζή, δεν είσαι χαζή :lol::lol::lol: Στο facebook είναι διαφορετικό το περιβάλλον απ'ότι εδώ. Πρέπει κάποια στιγμή να σου δείξουν πως λειτουργεί για να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις.

Senior Member
    Γλαύκη μου συγχαρητήρια για τις πολύτιμες προσπάθειες διαδικτύωσης! Θα σε κάνω και εγώ αίτημα φιλίας να γίνουμε facebookoφίλες ! Χαζή καλή μου δεν είσαι μητέρα δύο παιδιών με υποχρεώσεις και δουλειές είσαι! Μπράβο σου που τολμάς να γνωρίσεις καινούρια πράγματα και να εξερευνήσεις νέους τρόπους επικοινωνίας! Ότι χρειαστείς από συμβουλές εμείς εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε

Senior Member
    Αφιερώνω αυτό το κομμάτι στη Ναταλία μου,
    θέλω να είναι καλά,
    http://www.youtube.com/watch?v=wQMalhaSncM

Senior Member
    Τι υπέροχο τραγούδι.... τι όμορφη αφιέρωση :love::love::love: