ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 746
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 746 of 2553 FirstFirst ... 24664669673674474574674774875679684612461746 ... LastLast
Results 11,176 to 11,190 of 38289
    Senior Member
    Κοριτσάρες καλησπέρα!!!

Εli να ζήσει το μωράκι της κουμπάρας, εύχομαι κ σύντομα με το δικό σου!

ΤΖΙΝΑ πολύ καλή αναπλαστική είναι η Kelesoft,εγώ την έβαζα όταν είχα κάνει τον δακτύλιο κ οι ουλές είχαν συρρικνωθεί αρκετά!!!!!!

Αχ εγώ απέχω από το ξεστόλισμα γιατί με πιάνει μελαγχολία :starhit: το αφήνω στη μαμά μου!!!!!!!

Senior Member
    Γλαύκη σε ζηλεύω με τα μελομακάρονα, εγώ φέτος δεν έφαγα ούτε ένα. Είπα στη μητέρα μου να μην φτιάξει γιατί δεν θα κρατιόμουνα και θα έτρωγα και κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Έφτιαξε βέβαια η αδερφή μου καριόκες αλλά ευτυχώς δεν μου αρέσει η μαύρη σοκολάτα που έβαλε απ'έξω κι έτσι έφαγα μόνο δύο (αν έβαζε σοκολάτα γάλακτος θα τις έτρωγα όλες). Όσο για το τόπλες που λες, αν με το δικό μου στήθος κάνω τόπλες τότε σίγουρα θα τραβήξω την προσοχή του κόσμου........προς την πόρτα γιατί θα τρέχει να φύγει!!

Senior Member
    Break αν θυμάμαι καλά η kelesoft δεν κάνει 40 ευρώ το σωληνάριο ή μήπως την μπερδεύω με άλλη;

Senior Member
    Έψαξα στο google και όντως η Kelosoft κάνει 41 ευρώ. Τη θυμάμαι γιατί μου την είχαν προτείνει στο Ιπποκράτειο μετά τη sleeve. Την παρήγγειλα στο φαρμακείο αλλά μόλις μου είπαν πόσο κάνει τους είπα και την γύρισαν πίσω!! Απαγορευτική τιμή για άνεργη.

Senior Member
    Με πρόλαβες ΤΖΙΝΑ, τόσο έχει είναι λίγο ακριβούτσικη αλλά κάνει δουλειά!

Μια άλλη αναπλαστική είναι κ η Bepanthol
    Όμως δεν ξέρω εάν είναι τόσο καλή για τις ουλές γιατί του προσώπου που χρησιμοποιώ είναι πολύ καλή!

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια!

Τί μου κάνετε? Εγώ λέω καλά.

Η εγκυμοσύνη προχωρά καλά, αν και σήμερα είχα και τον πρώτο μου εμετό.... Ελπίζω να μην συνεχίσω έτσι και να ήταν απλά ένα τυχαίο γεγονός.

Λόγω του τί είχα περάσει στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, σε αυτήν πάω σε 2 γιατρούς. Στο κρατικό γυναικολογικό νοσοκομείο, και σε έναν ιδιώτη γιατρό.

Παίρνω προγεστερόνη από την πρώτη μέρα επίσκεψης στον γιατρό, καθώς και βιταμίνες που αποροφούνται από το έντερο και όχι από το στομάχι. Στην τελευταία μου επίσκεψη που είχα στον ιδιώτη γιατρό, μου έδωσε έξτρα και σίδηρο που απορροφάτε από το έντερο.

Τετάρτη έχω ξανά ραντεβού στο κρατικό, για μέτρηση του μωρού στις 8 βδομάδες και για να κανονήσουμε τα ραντεβού του υπερύχου για τις 12-13 βδομάδες, καθώς και τις αναλύσεις.

Αυτό που με στεναχώρεσε και με τους 2 γιατρούς, είναι που μου είπαν πως οι πιθανότητες μου να γεννήσω και πάλι πρόωρα είναι δυπλάσιες από αυτές που έχει μία άλλη γυναίκα που γέννησε πρόωρα μία φορά, (δηλαδή 60% αντί για 30%) και αυτό γιατί ο λόγος που γέννησα πρόωρα δεν ήταν ούτε προεκλαμψία, ούτε συσπάσεις, ούτε σπάσιμο νερών ούτε διαστολή. Επειδή λοιπόν δεν ξέρουν πιος ακριβώς ήταν ο λόγος, γιατί το κάλιο και οι εμετοί από μόνοι τους δεν είναι εφυκτόν να οδηγήσουν σε πρόωρο τοκετό, δεν ξέρουν που να επικεντρωθούν. Εντολή τους να τρώω τουλάχιστον 2 μπανάνες την μέρα, πράγμα αδύνατον για μένα, να αποφεύγω τα αλμηρά (και μόνο αυτά θέλω να τρώω) και να ξεκουράζομαι.

Συζήτησα με τον άντρα μου, και καταλύξαμε πως το καλύτερο για μένα θα είναι να κάτσω σπίτι και να παίρνω επιδόματα μέχρι να γεννήσω. Θα ετοιμάσουμε μία επιστολή στην χρηματοδότηση στέγης που να δικαιολογεί τις καθυστερήσεις μας μέχρι τώρα, καθώς και τις επόμενες καθυστερήσεις, και ελπίζουμε πως θα το δεκτούν.

Ναταλάκι μου γλυκό τί κάνεις? Θέλω να ξέρεις πως είσαι πάντα μέσα στην σκέψη και τις προσευχές μου κουκλίτσα μου.

Senior Member
    Καλησπερα σας, περα για περα!
    προσπαθω να εξασκηθω στην ταχειαναγνωση, μηπως και ας προλαβω...αλλα αποκλειεται...καλα, να παθω αφου ας εγκατελειψα!!!
    Καταρχην, φετος ας εχουμε την πολυποθητη για τον καθενα μας εξελιξη και ας δεχτουμε οτι αυτη η βρωμοκριση, υφεση η οπως αλλιως τη λενε, μας εχει κανει καποιο καλο: εκτιμουμε πλεον τα, ως προτινως, αυτονοητα...την υγεια μας, το χαμογελο των αλλων γυρω μας, τα υποτιμημενα προτερηματα μας, τον κοπο μας....
    ΠΩΛΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, τοσο καλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Με ενα νεο μωρακι;;;;;Μου φαινεται ονειρο...μακαρι να το βιωσεις, οπως πρεπει!!!!
    Εκ του αντιθετου η αρχηγος μας περνα στενοχωριες, μαλλον, ε;Τουλαχιτσον, ας ειναι με τη φυσιολογικη φορα του χρονου...
    Για τα υπολοιπα κοριτσια δεν προλαβα να διαβασω...σιγα, σιγα!
    χαρηκα πολυ που επεστρεψα...δεν εχει τοσο σημασια το γιατι ελειψα, μαλλον, επειδη καποια στιγμη αισθανθηκα οτι δεν ειχα κατι αλλο να σας πω...λιγο θλιβερη επαναληψη ειχα καταντησει: εγω και τα κιλα που δε φευγουν(μη μου ξαναπειτε ειναι λιγα, λιγαξελιγα δε φευγουν), εγω και η μικρη μου, εγω και η μεγαλη μου, εγω και η κριση...επαναληψη του εγω και κατι! Αισθανθηκα λιγη κι ετσι σιωπησα!
    Σε αντιθεση με αυτο που σας ειπα, μηπως και με ξαναπαιξετε, δε συνεβησαν συνταρακτικα στη ζωη μου(τουλαχιστον, περισσοτερο απο ο,τι στη ζωη των αλλων). Ασχολουμαι με τη δουλεια μου, που ευτυχως μου αρεσει ακομη, αλλα δυστυχως η κριση εχει δρασει...ασχολουμαι με το πρωτακι μου, που συλλαβιζει και το τελιοφοιτακι μου που με δαιμονιζει(οπως δαιμονιζεται κι η ιδια, βεβαια) η γενικοτερη εικονα της ανασφαλειας και του αβεβαιου μας εχει σαφως καταβαλλει και, οσο κι αν υποσχομαι στον ευατο μου, οτι δε θα ξανακανω τετοιες κουβεντες, οταν βρισκομαι με φιλους, τοσο με αθετω...
    Γυμναζομαι καθημερινα τον τελευταιο χρονο (στο γυμναστηριο του δημου) και ειναι κατι που μου δινει χαρα...
    Λιγο το τελος των γιορτων με καταθλιβει, που μας ηρθε μαζι με τη δευτερη γενναια περικοπη του μισθου του Νικου...
    παχιζουμε, οπως ολοι!!!
    Γι αυτο: ας εχουμε τη δυνατοτητα να παλεψουμε και σιγουρα θα το κανουμε....
    φιλια!

Senior Member
    Καλώς ήρθες πάλι μαζί μας tidekpe (έχεις καμία συγγένεια με το γνωστό απορρυπαντικό;χιχιχιχι). Χρόνια σου πολλά και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου. Φυσικά και σε ξαναπαίζουμε!! Σ' εμάς εδώ δεν υπάρχει το "θλιβερή επανάληψη" που λες. Λέμε ότι θέλει η καθεμία από τα πιο χαζά έως τα πιο σοβαρά κι έτσι κρατάμε καλή συντροφιά μεταξύ μας για να περνάνε οι γεμάτες προβλήματα και ρουτίνα μέρες μας κάπως καλύτερα.
    Υ.Γ. Εμένα μάλλον δεν με ξέρεις γιατί άρχισα να μπαίνω εδώ στα μέσα Νοεμβρίου. Μέχρι τότε έμπαινα στο sleeve επιμήκης γαστρεκτομή και sleeve και διατροφή. :starhit:

Senior Member
    Originally posted by break
    Με πρόλαβες ΤΖΙΝΑ, τόσο έχει είναι λίγο ακριβούτσικη αλλά κάνει δουλειά!

Μια άλλη αναπλαστική είναι κ η Bepanthol
    Όμως δεν ξέρω εάν είναι τόσο καλή για τις ουλές γιατί του προσώπου που χρησιμοποιώ είναι πολύ καλή!
    Την bepanthol την έχω, την έβαζα εναλλάξ με μία άλλη αλοιφή για συγκάματα όταν με έκαιγε η κοιλιά μου μετεγχειριτικά. Είναι όμως για να ανακουφίζει το ευαίσθητο δέρμα, δεν νομίζω ότι είναι αναπλαστική.

Senior Member
    Και κάτι άσχετο: εκτός από το air condition στο δωμάτιό μου για να ζεσταθώ έχω και ένα αερόθερμο στα πόδια μου στο οποίο αερόθερμο έρχεται όλη την ώρα και κάθεται μπροστά ο γάτος μου με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται αυτός αλλά να μην ζεσταίνονται τα πόδια μου! Έχω λοιπόν το εξής δίλημμα, να κλείσω το αερόθερμο να μην καίει και τσάμπα ή να κλωτσήσω τον γατούλη μου;;:lol::lol:

Senior Member
    Καλώς το Πωλινάκι, κράτα το ηθικό σου ψηλά και κοίταξε να φροντίζεις την Πωλίνα, είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου για να δίνεις θετική ενέργεια στο αγγελούδι σου!
    tidekpe , δεν σε ξέρω αλλά καλή χρονιά!
    Τζινάκι, το γατάκι έχει τη γούνα του, δεν αγκαλιάζεις εσύ καλύτερα το αερόθερμο γιατί με τόσο λίπος που έχουμε χάσει ως σληβάτες, κρυώνουμε και τρέμουμε σαν τα ψάρια!

Senior Member
    Eυχαριστω για τα καλωσορισματα και τις ευχες ολες σας!!!!!!!!
    Και επειδη δε θελω να με περνατε για τεμπελοτεμπελα, αναφερω παλι οτι το πληκτρο του τονου μου δε δουλευει γι'αυτο γραφω ατονα, πραγμα που με εκνευριζει!!!Δεδομενων ομως των συνθηκων δεν προχωρω σε σερβις....
    επισης, το τικερακι μου δεν ισχυει αλλα δεν ξερω ποσα εχω παρει γιατι δε θα ζυγιστω μεχρι να αισθανθω καλυτερα!
    Επισης, τα υπολειμματα βασιλοπιτας τα εκανα τρουφακια (περισοτερο θερμιδικα!)

Τελος, και σας καληνυχτιζω, την εχω καταβρει γιατι μαθαινω τη βιολογια μαζι με τη μεγαλη μου....πολυ ωραια, μιλαμε αν και κακογραμμενο!

Σας φιλω και παλι..ετοιμαζω το σπορο για νανι!!!
    καλη εβδομαδα!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Τζινάκι, το γατάκι έχει τη γούνα του, δεν αγκαλιάζεις εσύ καλύτερα το αερόθερμο γιατί με τόσο λίπος που έχουμε χάσει ως σληβάτες, κρυώνουμε και τρέμουμε σαν τα ψάρια!
    Τι πακέτο είναι κι αυτό με το κρύο!! Δεν θυμάμαι άλλη φορά να κρύωνα τόσο όταν αδυνάτιζα, ίσως γιατί έχανα τα κιλά με πιο αργό ρυθμό. Μέσα στο σπίτι φοράω νυχτικό, κολάν από κάτω, διπλές κάλτσες και ζακέτα! Και το σπίτι μου είναι ζεστό, όταν έρχεται η αδερφή μου σκάει από τη ζέστη και με βάζει και ανοίγω την μπαλκονόπορτα. Είναι η πρώτη φορά που κοιμάμαι με δύο παπλώματα. Κι όταν βγαίνω έξω είμαι σαν το κρεμμύδι, με πολλές στρώσεις ρούχων. Τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να με βιάσουνε γιατί μέχρι να μου βγάλουν τόσα ρούχα που φοράω θα βαρεθούν και θα φύγουν.χιχιχιχι

Senior Member
    Originally posted by tidekpe

ΥΓ. ξερω, οτι ολες σας περιμενετε το εναυσμα της πνευματικης μας γκουρου για να δειτε αν θα μου μιλησετε, του Ναταλιου.
    Σας καλω, λοιπον, σε εναν αγωνα ανεξαρτησιας μας απο την πνευματικη μας δημαγωγο.
    Και μετά από αυτό περιμένεις να δώσω πράσινο φως να σε παίξουνε;Σαν πόσο κουτό το περνάς το Νατάλι;

Senior Member
    Ναταλίτσα Ναταλίτσα να σε κεράσω μία καραμελίτσα;