ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 751
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 751 of 2553 FirstFirst ... 25165170174174975075175275376180185112511751 ... LastLast
Results 11,251 to 11,265 of 38289
    Senior Member
    Γιωτάκι μου με το καλό να τελειώσετε αύριο με τις εξετάσεις σας, εύχομαι καλά αποτελέσματα . Όσο για τον μαμακοπίτουρα κάτι καλύτερο δεν είχε να πει ο πικρόχολος; Α να χαθεί! Μα καλά τι παθαίνουν όλοι και όταν αρχίζετε να φτάνετε στα κιλά σας αρχίζουν και μουρμουρίζουν, φτάνει φτάνει και φάε κάτι! Θυμάσαι και η Κατερίνα πόσα σχόλια τέτοιου τύπου έχει λάβει ε;

Senior Member
    Καλησπέρα Eli. ʼντε με το καλό να μαζέψεις και το τελευταίο γκι και να ξεμπερδέψεις!!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

...thanks for asking dear!
    --->DEAR!

Senior Member
    Την καλημέρα μου στον Ντεζιρόκοσμο!

Με μεγάλη μου χαρά βλέπω το κρακεράκι μου να μας γράφει και να'ναι όπως πάντα ανεβασμένο!
    Φαντάζομαι τι τέλεια που περνάτε με τη λατρεμένη σας παρέα!Να μου τη φιλήσεις,καρδιά μου και να τη χαίρεστε!

Λυπάμαι,που δεν έχω χρόνο να διαβάσω τα νέα σας...Ελπίζω να μου είστε όλες καλά,η καθεμία με τα θέματα της...
    Καλά αποτελέσματα στη ΜακΓιωτΜάνα!Θα τα μάθω τηλεφωνικά.Εμείς,δυστυχώς δεν πάμε καλά...
    Πάω να ετοιμαστώ για το επισκεπτήριο με την ελπίδα να μην είναι και πάλι σε κατασολή.Έχω να τη "δω"
    από το Σάββατο το πρωί.Χθες μου έδωσαν πίσω και τα βιβλία και τα γυαλιά της και τα υπόλοιπα πράγματα...
    Και στην εντατική με βιβλία το Ντουλί!Δε νομίζω να το είχαν ξαναδει αυτό...ʼφησα μόνο κάτι εκκλησιαστικά
    και φωτογραφίες μας...Πονά η καρδιά μου,αλλά έχω δίπλα συνέχεια τον μπαμπά και πρέπει να δείχνω καλά.
    Ο ήλιος λάμπει,το αεράκι δροσίζει τις αισθήσεις και το Ντουλί μου είναι δέκα μέρες στο μείον ένα χωρίς ουρανό και ζωή.
    Τεχνητό φως,ανάσα τραχειοστομίας από μηχανήματα,τροφή παρεντερική,ενυδάτωση ορού,ένα σωρό ενέσεις,καλώδια,
    μόνιτορς και μπουκαλάκια...Μόνη της,εξαρτώμενη από ξένους για την οποιαδήποτε ανάγκη της,ανάσκελα κι ακίνητη
    δέκα μέρες τώρα να κάνει υπομονή και κουράγιο για να βγει και πάλι επάνω στο φως και κοντά μας...Δε θέλω να σβήσει εκεί κάτω.
    Ας ήταν στο κρεβάτι της,στην αγκαλιά μας,πάνω από τη γη...Τουλάχιστον να υποφέρει το ελάχιστο...Πάω...Σας φιλώ!

Senior Member
    Καλημέρα καλημέρα!!!

Ναταλία μου καλό το βιντεάκι dear!:lol:

Senior Member
    Ένας άνθρωπος που νιώθει τόση αγάπη γύρω του είναι πάντα μέσα στο φως καρδούλα μου.
    Σε φιλώ γλυκά...

Senior Member
    Καλημερα απο τη φοροστερημενη!Δεν μου δινει το λαπτοπ κ εχω 2-3 μερες να μπω κ χανω επεισοδια!εχει παει να δωσει αιμα τωρα κ βρηκα ευκαιρια!Αλλα δεν σας προλαβαινω!Ναταλια να το κλειδωσεις μεχρι να φτιαξουν τον υπολογιστη!
    Να πω καλως μας ξαναηρθαν τα κοριτσια μας,καλη χρονια κ οτι επιθυμει η καθε μια.

Η Τιντε,κοριτσι δεν βλεπεις εμας που ολο συναρπαστικα μας συμβαινουν κ γι'αυτο μπαινουμε ολη την ωρα?Να μπαινεις γιατι εδω περνουμε κ δινουμε κουραγιο κ χαμογελο η μια στην αλλη.
    Η Αννα μας που εχει ανπτυξει κ εντονη δραση.Να μου φιλησεις τα αγγελουδια σου,ειδικα την κορη σου,πιστευω να περασατεκαλα στο αλλο σπιτι κ η αλλαγη παραστασεων να σας εκανε καλο.
    Στο Μιτσοκολακι μου τωρα που τη σκεπτομαι συχνα με την κορουλα της.Θελουμε φωτογραφια κ περιγραφη πρωτων χριστουγεννων με μωρο στο σπιτι.το σοι τι λεει?Πολλα φιλια απο την κακια πεθερα.
    Για τις υπολοιπες θα τοποθετηθω αργοτερα.

Senior Member
    Ναταλακι μου ειναι οπως ακριβως το λεει η Ελι μας.Τι σημασια εχει το που ειναι οταν νιωθει να την τυλιγει η αγαπη κ η φροντιδα σας?Δεν τα παω καλα με τα λογια το καταλαβες κ λιγο πριν στο τηλ.Εχω ομως μια ζεστη αγκαλια.Σε φιλω...

Ευχομαι το καλυτερο κ για τη μαννουλα της Γιωτας μας.Φιλακια

Senior Member
    Το μυρίζομαι εγώ το Ναταλί μας!
    Όχι που θα μου ξέφευγε..
    Ναταλία μου, θέλω να κάνεις κάτι: Μόλις τελειώσει το επισκεπτήριο, θέλω να πας στην Παναγία Δεξιά και να προσευχηθείς με όλη τη δύναμη της ψυχής σου. Μη σε νοιάζει αν κλάψεις, κάπου δεξιά, αν θυμάμαι καλά, έχει έναν παραθάλαμο, απομονωμένο. Εκεί έκλαιγα κάποτε γονατιστή και ήμουν μόνη, εκτός από μία φορά, που ήρθε ένας κυριούλης και έφυγε διακριτικά. Είναι θαυματουργή Παναγία. Πίστεψε στο θαύμα της βελτίωσης της υγείας της μαμάς. Πήγαινε και μη φοβηθείς να εκφραστείς ελεύθερα. Τα δάκρυα είναι η κάθαρση της ψυχής. Πρέπει να καθαριστεί η ψυχούλα σου, για να είσαι δυνατή και να στηρίξεις την οικογένειά σου, τώρα που σε χρειάζεται. Μην τα πνίγεις μέσα σου, εκτονώσου και πίστεψε!

Senior Member
    Ναταλία μου μην σκέφτεσαι ότι η μανούλα σου είναι μόνη της και στενοχωριέσαι περισσότερο, γιατί δεν είναι μόνη της, έχει δίπλα της τη σκέψη σας, την αγάπη σας, τις προσευχές σας και το Θεό. Εύχομαι να γίνει το θαύμα και να της δώσεις γρήγορα πίσω τα γυαλιά της και τα βιβλία της.

Senior Member
    Χαίρομαι γιατί άκουσα ότι αυτός ο παλιομακάκας δολοφόνος 2 σκυλιών, που μόνο άνθρωπο δεν τον λες, καταδικάστηκε σε 9 μήνες φυλάκιση (που θα την εξαγοράσει με 20 ευρώ την ημέρα) και πρόστιμο 3 χιλιάδων ευρώ. Είπε λέει η δικηγόρος του ότι ήταν σε άμυνα κι ότι τον απέλυσαν κιόλας. Εγώ πάντως αν μπορούσα θα του έκαιγα ευχαρίστως και το σπίτι του. Και πολύ μικρή ποινή έφαγε! Αλλά από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό μήπως και φοβηθούν λιγάκι κι οι μελλοντικοί επίδοξοι βασανιστές ζώων κι αυτοί που πετάνε όλη την ώρα φόλες. Λύνω τα σκυλιά μου στο πάρκο για να τρέξουνε λίγο και τρέχω κι εγώ από πίσω να τσεκάρω μήπως και φάνε καμιά φόλα και είμαι με τις ενέσεις ατροπίνης στην τσέπη! Είμαι κατά της βίας γενικά αλλά η βία σε παιδιά, γέρους και ζώα με εξοργίζει τόσο που πολλές φορές δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    ςΕίμαι κατά της βίας γενικά αλλά η βία σε παιδιά, γέρους και ζώα με εξοργίζει τόσο που πολλές φορές δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου.
    :thumbup::thumbup:
    Kαι εγώ έτσι νιώθω, μου βγαίνει ο δολοφόνος από μέσα μου με τα τομάρια που πειράζουν αδύναμα πλάσματα..

Senior Member
    Γιώτα έγιναν οι εξετάσεις της μητέρας σου σήμερα; Πήρατε τ'αποτελέσματα;

Senior Member
    Καλησπέρα τσούπρες!
    Σήμερα μίλησα με το νοσοκομείο και τον πλαστικό που είχα επισκεφθεί πριν 2 μήνες για την πλαστική στήθους που ενδιαφέρομαι. Τελικά δεν έγινε δεκτή η αίτηση μου και την απέρριψαν ως αισθητική. Τι να κάνουμε.... τώρα πρέπει να σκεφτώ αν θέλω να πάω ιδιωτικά με κάποιο κόστος και παράλληλη κάλυψη από ιδιωτική ασφάλεια που έχω αλλά μαιμουδεύοντας την διάγνωση για να μην φανεί αισθητική επέμβαση. Θα δούμε έχω πολλά να σκεφτώ πρωτου πάρω απόφαση. Πάντως η νοσηλεία για την επέμβαση είναι ένα βράδυ που είναι ιδιαίτερα ελκυστικό.

Senior Member
    Κρίμα μωρέ Κατερίνα που δεν δέχτηκαν την αίτησή σου. Μακάρι να καταφέρεις κάτι με την ιδιωτική ασφάλειά σου ώστε να μην πληρώσεις πολλά.