Results 11,371 to 11,385 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
15-01-2012, 09:03 #11371
Originally posted by Ava
Στο σημείο αυτό, η Γιώτα νομίζω πως θα με καταλάβει... Θα μοσχομυρίσει το σπίτι! ʼνοιξα ένα φακελάκι ελληνικό καφέ και μυρίζει πολύ όμορφα. Τα απλωμένα ρούχα άρχισαν ήδη να αφήνουν στον αέρα το άρωμα από σαπούνι Μασσαλίας... Αν αρχίσει να βράζει και η σούπα, θα μοσχοβολήσει ο τόπος!
- 15-01-2012, 11:44 #11372
Καληκρύαμέρα!! Αβουλίνι; Που είσαι εξαφανισμένο Αβουλίνι; Κρύβεσαι κάτω από τα παπλώματα ή κρύβεσαι από τον δολοφόνο των θρίλλερ; :lol: Μη μας λησμόνει.... Μακ Γιώτ καλό καθαρισμαγείρεμα!! Περιμένουμε την επαγγελματική φωτογράφηση, το "book" δηλαδή, των φαγητών σου. Εγώ σήμερα αφήνω το καθάρισμα στην άκρη και θα επικεντρωθώ μόνο στο μαγείρεμα. Θα φτιάξω σουτζουκάκια με μακαρόνια. Έχω θέμα με το κρέας και μόνο ο κιμάς δεν με πειράζει. Οπότε βρήκα τον τρόπο πως να φτιάχνω γρήγορα διάφορα φαγητά με κιμά. Παίρνω μοσχαρίσιο κιμά και τον ζυμώνω με κρεμμύδι, αυγό, φρυγανιά, λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι. Τον χωρίζω σε κομμάτια και τον βάζω στην κατάψυξη. Μετά βγάζω ένα κομμάτι κιμά προσθέτω ρίγανη και σκόρδο και ψήνω μπιφτέκια, ή προσθέτω κίμινο και σκόρδο και κάνω σουτζουκάκια σε σάλτσα, ή βάζω μαϊντανό και ρύζι και κάνω γιουβαρλάκια, ή βάζω δυόσμο και κάνω κεφτεδάκια. Την κιμαδοτύχη μου μέσα!! Ελπίζω σύντομα να καταφέρω να φάω κρέας χωρίς να κάνω ένα δεκάλεπτο την μπουκιά. Το κλου βέβαια είναι στις ποσότητες που μαγειρεύω! Έφτιαξα φρικασέ βάζοντας μία πανσέτα χοιρινή, ένα μαρούλι, λίγο άνηθο, λίγο κρεμμυδάκι φρέσκο και το αυγόκοψα με μισό αυγό. Έφαγα δύο μέρες. :lol:
15-01-2012, 12:46 #11373
Kαλημερα φιλεναδες!Δεν ξερω τι να σας πρωτοπω!Να σας πω πρωτα για το Ναταλακι μας που μας στελνει τα φιλια της κ μας ευχαριστει ολες για τη σκεψη μας κ την αγαπη μας.Μας σκεφτεται κ αυτη αλλα δεν εχει υπολογιστη,εχουν κ τα τριημερα σημερα κ θα παει παλι στην Πελλα.Μιλησαμα εχθες αλλα δεν μπορεσα να μπω να σας τα πω,ομως αφου φτιαξαμε επιτελους τον υπολογιστη πιστευω να εχω το λαπτοπ κ να μπαινω συχνοτερα.
εχθες πηγα κ ειδα τον αγωνα του παιχταρα του γιου μου με τα Γιαννενα που νικησαν 3-0.Να το ακουνε μερικες μερικες.....
Γιωτα καλη επιτυχια στο τραπεζι σου,θελουμε φωτο,εγω κ τη συνταγη με τα μπουτακια!
Χαρα μου με ολα αυτα τα θριλερ αρχιζω να σκεπτομαι οτι κατι σατανικο κρυβεται στο υποσυνειδητο σου!Οποτε θα το σκεφτω κατα ποσο θα μεινουμε μονες μας στη Θεσσαλονικη!Για να κοιμηθουμε κ μαζι που λεει η Ναταλια,ουτε λογος να γινεται!Αληθεια η σουπα μονο αυτα εχει μεσα η εχει κ τιποτα περιεργα κοκκαλα,υπολειμματα απο το μπαλντα κλπ.
Τζινακι κ οποιες μενετε μονες σας να προσεχετε!Τρεμω για την κορη μου στην Αθηνα κι αυτη τρεμει οταν πηγαινω εγω επανω γιατι δεν ειμαι υποψιασμενη κ παω ανετη.Μου ειχαν κλεψει απο τη τσαντα μου ενα νεσεσερακι με 1400 ε,450 εμαθε η οικογενεια οτι ηταν,κ αλλη φορα ενα κινητο πολυ ακριβο απο την τσεπη του παλτου μου.βλεπουν επαρχια φαινεται κ σου λεει εδω ειναι.....Το σπιτι μας το ειχαν κλεψει μια τσικμοπεμτη που λειπαμε στο μαγαζι 8 η ωρα το βραδυ!Μεχρι κ τους κουμπαραδες των παιδιων,κοσμηματα καλα απο αρραβωνα κ γεννες παιδιων φωτογραφικες μηχανες τα παντα!Τους ειδε μια γειτονισσσα που περασε κ φορτωναν τηλεοραση κ βιντεο κ ειπε οτι μας χαλασαν κ τα δειναμε για επισκευη.Η πλακα ειναι οτι ο αντρας μου ειναι ηλεκτρονικος κ τοτε ειχε μαγαζι που εκανε επισκευες!
15-01-2012, 12:54 #11374
Γιωτα εγω πηγα κ ειδα το Σερλοκ Χολμς.Το περιμενα πιο εξυπνο πιο εγκεφαλικο κ με λιγοτερη βια.Οσο για το κρυο ας οργανοθουμε ειδικα εσεις οι σλιβατοι αφου η δευτερα θα ειναι η πιο κρυα μερα του χειμωνα.Παιδια δεν καταλαβαινω ποτε περνα ο καιρος.Ποτε περιμεναμε χριστουγεννα κ σε λιγο παει ο χειμωνας.
15-01-2012, 13:00 #11375
Από τις 9 που ξεκίνησα την προετοιμασία σπιτιού και τραπεζιού, τώρα κάνω το πρώτο διάλειμμα για να σας ξαναχαιρετήσω! καλή όρεξη Τζινάκι, τα σουτζουκάκια μου αρέσουν πολύ, και τώρα που το σκέφτομαι δεν τα φτιάχνω και συχνά, θα ξεκινήσω με αφορμή το κιμαδοξεφάντωμα το δικό σου!
Γλαύκη μου, που μας μπαίνεις αραιά αλλά ουσιαστικά, τίποτα ιδιαίτερο τα μπουτάκια, τα μαρινάρισα πρώτα με μουστάρδα και μείγμα λαχανικών της knorr, μετά τα έβαλα στη φρυγανιά και πρόσθεσα αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και στο φούρνο περιχυμένα με λάδι και κρασί. Γενικά στην κουζίνα κάνω τα δικά μου, αυτοσχεδιάζω, παραλλάσσω τις συνταγές και ξεφαντώνω! Γι'αυτό τα πάω χάλια στα γλυκά που χρειάζονται ακρίβεια και μετρήσεις ενώ τα φαγητά συνήθως μου πετυχαίνουν.
Οι καλεσμένοι ακόμη να φανούν , καλύτερα για να πάρω μια ανάσα!
15-01-2012, 13:54 #11376
Γιώτα μου, καλή επιτυχία στο τραπέζι (που είναι σίγουρη) και καλοφάγωτα! Να περάσετε όμορφα!
Χαρά μου, μη μου κολλάς, μη με λες υποσυνείδητα σατανική εμένα, γιατί μαύρες μέρες σε περιμένουν στη Θεσσαλονίκη! Για να γίνω πιο ακριβής, μαύρες νύχτες! Έτσι και κάνεις το λάθος και κοιμηθείς μαζί μου, εκεί να δεις τι έχει να γίνει!! Έχω δει πολύ υλικό και μπορώ να σου σκαρώσω χουνέρια, που θα σε κάνω να κατουρηθείς πάνω σου!
Όσο για τη σούπα, τη λάτρεψα! Έγινε πάρα πολύ καλή, αν και όχι τέλεια. Όχι ακόμη... Κάτι λείπει... Αλήθεια, χαρά μου, πότε είπες ότι μας έρχεσαι? :dork:
15-01-2012, 14:03 #11377
ʼβα μήπως τελικά έχει δίκιο η Γλαύκη και αυτό που λείπει από τη σούπα σου για να γίνει τέλεια είναι τα κόκκαλα και τα υπολλείματα από τον μπαλτά; :lol::lol:
15-01-2012, 14:10 #11378
Δες, Τζίνα μου, τι θα πάθει το κορίτσι μας, αν συνεχίσει να μου κολλάει:
http://www.youtube.com/watch?v=jLbo5jef5qo
Αυτός που γελάει σατανικά, δε νομίζω ότι χρειάζεται συστάσεις...
15-01-2012, 14:16 #11379
:lol::lol::lol: Και δεν μπορεί να ακυρώσει και τα εισιτήριά της!!
15-01-2012, 14:23 #11380
Μπορεί, όμως, να πάψει να με φοβάται!
Μα, δεν καταλαβαίνω, γιατί είπαμε πως με φοβάται?
http://www.youtube.com/watch?v=8xmUYEjyJU0
Μόνο μην αρχίσει να με βρίζει στο τηλέφωνο τώρα... Δεν θέλω να της δώσω και ιδέες...
15-01-2012, 14:30 #11381
Καλε θα φερω φαγητα μαγειρεμενα κ οτι κρεας θες απο το κρεοπωλειο,κατσικακι μοσχαρακι,λυπησου με.......μηπως ειναι καλυτερα να κοιμηθεις στον αδελφο σου κ να παμε για φαγητο σε εστιατοριο με πολυ κοσμο?Ειμαι κ μεγαλη γυναικα κινδυνευω απο εμφραγμα.ασε που δεν τρωγομαι με τιποτα στο υπογραφω αυτο!!!
15-01-2012, 14:38 #11382
πω πω πολλές σατανικές υπάρξεις έχουν κατασκηνώσει στο Ναταλοφόρουμ! :lol::lol::lol:
Καλημέρα κοριτσάρες μου!
Χάθηκα λίγο γιατί είχα και εγώ τα υπαρξιακά μου και δεν είχα καθόλου διάθεση. Συνεχίζω και σήμερα βέβαια με διάθεση του πάτου αλλά είπα να μην γίνω και εγώ μία άλλη Μαρία της σιωπής που με κυνηγάνε και μιλιά δεν βγάζω! :lol::lol:
Τουλάχιστον πήρα μία μία μεγάλη χαρά σήμερα όταν με πήρε η κουμπάρα μου τηλέφωνο να μου πει ότι το δώρο μας αρέσει πολύ στο νεογέννητο κοριτσάκι της και χάρηκα όσο δεν φαντάζεστε!!!!και για να πάρετε μία ιδέα περί τίνος πρόκειται:
http://www.youtube.com/watch?v=U17LYmTWWxc
η μικρή κάνει σήμερα την πρώτη της κούνια και το απολαμβάνει πολύ! :bigsmile:
15-01-2012, 14:38 #11383
ʼρχισε εσύ να μου μιλάς γλυκά και ... όλο και κάτι θα γίνει!
Θα πέσει μάσα, σε προειδοποιώ και μη διανοηθείς να πεις όχι!
15-01-2012, 14:41 #11384
Αχ, τι όμορφη κούνια! Ζήλεψα τώρα!
Τι καλά θα ήταν να χωρούσα σε μια τέτοια και να κουνιόμουν!
Κούνια που με κούναγε...
Και το μωράκι της διαφήμισης είναι σκέτη γλύκα! Τι να πρωτοθαυμάσεις...
15-01-2012, 14:47 #11385
Η μία σατανική ύπαρξη πάει να την πέσει λιγάκι. Κουρέλι είμαι, από τα χαράματα στο πόδι. Τα λέμε μετά, κούκλες! Φιλάκια!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....