Results 11,386 to 11,400 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
15-01-2012, 15:07 #11386
Αυτά παθαίνεις άμα έχεις να γράψεις ώρες σε αυτό το τόπικ δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις!!! :dork:
Γλάυκη μου συγχαρητήρια για τον γιόκα σου φαντάζομαι πόσο περήφανη πρέπει να ένιωσες
Πάντως σχετικά με το σχόλιο σου ότι δεν τρώγεσαι δεν νομίζω.... είσαι τόσο γλυκιά και ομορφούλα που όχι μόνο τρώγεσαι...Ava μου άφησε μας και εμάς κάτι να χαρούμε από την Γλάυκη μας μην μας την κρατήσεις ολόκληρη για πάρτη σου:!:lol:
Το Γιωτάκι μας τώρα θα καλοταΐζει τους καλεσμένους της, τυχερούλιδες!!! ʼντε να δούμε και εμείς καμιά φωτογραφία από το υπέροχο μενού, φάτε μάτια ψάρια που λένε
Αβουλίνα μου μπορώ να νιώσω τι περνάς, δεδομένου πως και εγώ έχω περάσει ανάλογες καταστάσεις με δουλειές που όχι μόνο δεν μου άρεσαν αλλά με βασάνιζαν καθημερινά κιόλας! Είναι δύσκολο να σηκώνεσαι κάθε πρωί και να λες πως θα περάσει και ετούτη η μέρα;;; Γίνεται δυσβάστακτο κάποιες φορές και εμένα με είχε αρρωστήσει ψυχολογικά και σωματικά αρκετές φορές. Μην το βάζεις κάτω καρδούλα μου επικεντρώσου στα όμορφα πράγματα που έχεις στη ζωή σου όσο μπορείς. Και εγώ τώρα που απαλλάχτηκα από την βασανιστική δουλειά μου μιας και η εταιρία έχει φαλιρίσει τώρα ζω τον εφιάλτη της ανεργίας ο οποίος είναι άλλος βραχνάς... και με έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά αυτή τη βδομάδα, χθες μέχρι που με πήρανε τα κλάματα από την στεναχώρια μου...τι να πω καμιά φορά είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα :grind:! Και κόψε επιτέλους αυτά τα χαζοθρίλερ!!! Πάρε να δεις καμιά κωμωδιούλα να σπάσει το χειλάκι σου!
Τζινάκι μου πόσο γέλασα με το φρικασέ σου! Είναι που είναι δύσκολο να μαγειρεύεις για ένα άτομο, έχεις και το μανίκι άστα να πάνε!!! Μπράβο σου πάντως που μπαίνεις στην κουζίνα σου και φτιάχνεις ακόμη και φρικασέ!
Όσο για την κούνια έχει ανώτατο βάρος μέχρι 10 κιλά :crazy:, όταν θα τις φτιάξουν για μεγάλα παιδάκια θα σας ενημερώσω να πάρετε μία να κουνιέστε χεχεχε, χαζά χαζά και εγώ δεν θα έλεγα όχι για μία τέτοια κούνια
- 15-01-2012, 15:10 #11387
Κουνια που σε κουναγε χαρα μου!Θα εξαρτηθει ποσο μασα θα πεσει οταν σε ζυγισω!:lol:Εχουμε πει ετσι κ αλλιως οτι εγω θα κανω τη μαμα σου κ η Ναταλια το μπαμπα σου να σου δινει κρυφα!
Ελι μου πραγματικα πολυ ωραιο το δωρο σας!δεν το ειχα ξαναδει!Ειναι ακριβο πολυ?περιμενω ανηψιες να γεννησουν...
Κ μη χανεσαι.Το χειροτερο που εχεις να παθεις με εμας θα ειναι να σου χαλασει κ αλλο η διαθεση.Αν ομως εχουμε κεφια,ειδικα Αβα κ Τζινα,κ στην φτιαξουν?χωρις πλακα τωρα νομιζεις οτι ολες ειμαστε μες την καλη χαρα?Αν ηξερες τι προβληματα εχω κ τι χαλια ψυχολογια αλλα προσπαθω να μη με παρει αποκατω.
15-01-2012, 15:46 #11388
Γλάυκη μου η κούνια - ριλάξ ναι είναι ακριβούτσικη την βρήκα και την παρήγγειλα μέσω Internet από ένα κατάστημα στην Αθήνα. Κάνει 150? και μου την έφεραν την ίδια μέρα! Οι συγκεκριμένου τύπου κούνιες είναι τσιμπημένες πολύ. Αν και για τους κουμπάρους μας που μας πάντρεψαν πρόσφατα χαλάλι τους γιατί εκτός από την αγάπη και υποστήριξη που μας έχουν δώσει, στον γάμο μας και οι ίδιοι και η οικογένεια τους μας κάνανε τόσα δώρα που αυτό θα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να τους κάνουμε. Ρίξε μία ματιά εδώ αν θέλεις:
http://www.paidikoskosmos.gr
Εγώ τελικά την έκανα τηλεφωνικά την παραγγελία και πλήρωσα με αντικαταβολή και όχι με κάρτα μέσω Internet που το προτιμώ
Όσο για το θέμα διάθεσης χθες το βραδάκι γυρίζοντας σπίτι με τον άντρα μου με έπιασε μία ψιλοκρίση πανικού, από το γεγονός ότι είμαι άνεργη και δυσκολεύομαι να βρω δουλειά και τα οικονομικά μας πρόκειται να δοκιμαστούν πάρα πολύ τους επόμενους μήνες. Ένιωσα έναν φόβο να με κατακλύζει και να με πνίγει, το έριξα και στο φαγητό και ήρθε και απόγινε το κακό!
Πάντως θα έλεγα πως όπως και στη ζωή έτσι και στο Ναταλοτόπικ μας έχουμε από όλες τις διαθέσεις, αλλά πάντα υπάρχει κάποιος με κέφια για να ανεβάσει τους υπόλοιπους και έτσι σώζεται η κατάσταση. Δεν πιστεύω ότι είμαστε μέσα στην τρελή χαρά αλλά ότι όλες μας προσπαθούμε λίγο πολύ να αντιμετωπίσουμε με χιούμορ τις δύσκολες καταστάσεις τις ζωής μας, τις περισσότερες τουλάχιστον φορές, και αυτό αλαφραίνει την κατάσταση
Μην σε παίρνει από κάτω Γλαύκη μου, όλοι έχουμε τα ζόρια μας, αλλά αυτό που λέω και εγώ είναι ότι με το να τα βάφουμε μαύρα το μόνο που καταφέρνουμε είναι να αρρωσταίνουμε, οπότε προσπαθώ να βρίσκω όποτε μπορώ και έχω την δύναμη πιο παραγωγικούς τρόπους για να ξεσπάω και να αντιμετωπίζω τα προβλήματά μου. Δεν τα καταφέρνω πάντα αλλά το παλεύω.
15-01-2012, 15:48 #11389
Σε ευχαριστούμε Γλαύκη που μας μεταφέρεις τα νέα της αγαπημένης μας Ναταλίτσας. Ελπίζω σύντομα να γυρίσει στην παρέα μας. Μου έχει λείψει και την σκέφτομαι πολύ...
15-01-2012, 16:39 #11390
Eli χαίρομαι που επέστρεψες. Όλο χάνεστε και ψάχνω να σας βρω!! Αν η καλή διάθεση ήταν κριτήριο για να μπαίνουμε εδώ τότε μ'αυτά που αντιμετωπίζω κάθε μέρα μάλλον δεν θα με ξαναβλέπατε!! Όλα μέσα στη ζωή είναι όπως....και η υπέροχη αυτή κούνια που τη ζήλεψα κι εγώ. Τι ωραία που θα με έπαιρνε ο ύπνος να κουνιέμαι πέρα δώθε και να χαζεύω αυτά τα ωραία κουκλάκια που κρέμονται από πάνω! Τώρα κατάλαβα ότι ένα είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανα εγώ στη ζωή μου.....που μεγάλωσα. :lol::lol: Γλαύκη μου ξέχασα να σε συγχαρώ για τη νίκη του γιού σου. Σε φαντάζομαι στις κερκίδες να φωνάζεις! Έλεγες και κανένα γαλλικό ή επειδή ξέρεστε όλοι μεταξύ σας στάθηκες στο ύψος σου κυρία;
15-01-2012, 17:16 #11391
ΤΖΙΝΑ μου σου εστειλα U2U αλλα για καποιο λογο δε φευγει.Ηθελα να σε ρωτησω για εκεινη τη δουλεια που ηθελαν ευρωστο!ατομο.Πηγες;Θελουν κ αλλο ατομο;Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι για μενα.
15-01-2012, 17:37 #11392
Lessing όχι δεν πήρα τηλέφωνο γιατί δεν είμαι πια εύσωμη. Θα βρεις την αγγελία στο internet στο xe (δηλαδή χρυσή ευκαιρία). Βάλε στο business τη λέξη "γραμματέας" και θα την δεις την αγγελία, είναι σχετικά νέα αγγελία.
15-01-2012, 18:00 #11393
Κοριτσια μου τι κανετε? Μου λειπετε πολυ αλλα δεν μπορω να συμμετεχω οπως παλια λογω υπολογιστη....
Αγγελουδακι μου ειδα το ποστ σου και θα σου απαντησω μολις εχω προσβαση σε υπολογιστη γιατι δεν μπορω να κανω κουοτ απο το κινητο.
Ελπιζω συντομα να βρω την ακρη με ολα και να ειμαι κοντα σας οπως παλια.
Σας αγαπαω πολυ πολυ!
15-01-2012, 18:01 #11394
Παιδιά μου ανεβοκατεβασμένα, τελείωσε το τραπέζι, τα πιάτα συσσωρεύτηκαν στο νεροχύτη και επειδή δεν διαθέτω πλυντήριο πιάτων , καταλάβατε τι με περιμένει το βράδυ, γλέντια!
Η φωτό είναι από το μενού μου που άρεσε στους άλλους, φάγανε πολύ τουτέστιν, εγώ το βρήκα μέτριο για τα γούστα μου, δεν είχε κάτι πολύ ανεβαστικό γευστικά, αλλά δεν πτοούμαι, σε δυο βδομάδες θα τραπεζώσω την ανιψιά μου και το φίλο της και θα πάρω το αίμα μου πίσω, θα προσπαθήσω να γίνουν όλα γιαμι γιάμι!
15-01-2012, 18:01 #11395
Πραγματικά είναι πολύ όμορφο να ξέρεις πως κάπου μακρυά υπάρχουν άνθρωποι, που σε σκέφτονται, που κατανοούν τα θέματά σου, που ίσως ταλαιπωρήθηκαν ή ταλαιπωρούνται από τα ίδια.. Ξύπνησα στο κρεβάτι μου (είμαι πάνω από 10 κιλά, άρα η κούνια δε με χωράει) και έσπευσα να δω ποιες είστε εδώ και τι λέτε...
Eli μου, χωρίς βραχνά δε γίνεται, ε? Ή που θα βασανιζόμαστε καθημερινά ή που θα παθαίνουμε κρίση, γιατί δεν έχουμε με τι να βασανιστούμε! Πόσο οξύμωρο και πόσο αληθινό! Θα σου αντιγυρίσω αυτό που μου είπες: επικεντρώσου στα ωραία της ζωής. Σκέψου ότι είχες τον αντρούλη σου στο πλευρό σου. Εγώ, αν πάθω κρίση πανικού, το πολύ πολύ να αγκαλιάσω καμιά χαρτοσακούλα!
Τζίνα μου ήξερα ότι είσαι καλό κορίτσι και πονόψυχο. Δε φιλοξενεί κανείς στην τύχη τόσα αδέσποτα, να δεσπόζουν στη ζωή του... Δεν ήξερα, όμως, ότι είσαι και κούκλα! Μπράβο, κορίτσι μου, για την προσπάθειά σου, για όσα κατάφερες, για όλα!
Και έρχομαι στη χαρά μου! Θα φάμε και θα πεις κι ένα τραγούδι! Και μη διανοηθείς να μου κάνεις σκηνές στο τραπέζι, για να με κάνεις να σιχαθώ και να παρατήσω το φαί, δεν θα πτοηθώ, σε προειδοποιώ!
http://www.youtube.com/watch?v=3j3_RIytAH8
Σήμερα θα τον δω "το μπαλτά" και τέλος με τις ταινίες αυτού του τύπου. Θα τον δω, γιατί έχω και πρωινό ξύπνημα. Ας εξασφαλίσω τον κακό ύπνο και το ξύπνημα μέσα στο μαύρο χάραμα! Για όσες, όμως, θέλετε να δείτε μία ωραία ελληνική ταινία, έχει την "τρελή σαραντάρα". Το αφιερώνω σε όλες εμάς τις καψερές, που κάποτε προσπάθησαν να μας πασάρουν ένα χατζηθωμά!
http://www.youtube.com/watch?v=Aa74LTux7DY
15-01-2012, 18:03 #11396
Μμμμμμ, αυτό το σουφλέ... Μου τρέξανε τα σάλια! Κι εκείνες οι φλογέρες, απλώθηκε ήδη το χέρι μου στην οθόνη!
15-01-2012, 18:04 #11397
Ναταλία μου κοίτα που με οδήγησε το στερητικό μου σύνδρομο!! Δεν συγκρίνεται με σένα βέβαια αλλά είναι μια παρηγοριά μέχρι να σε ξαναέχουμε κοντά μας.
15-01-2012, 18:14 #11398
Γιώτα νομίζω ότι είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου και δεν πρέπει. Είμαι σίγουρη ότι ήταν όλα πολύ νόστιμα. Φαίνονται τόσο νόστιμα στη φωτογραφία που αποκλείεται να μην είναι και στην πραγματικότητα. Δηλαδή τι άλλο "ανεβαστικό γευστικά" να έχει; Δοκίμασε την επόμενη φορά να ρίξεις και λίγο "έκσταση" μέσα και να δεις πως θα ανέβουνε όλοι! :lol:
15-01-2012, 18:22 #11399
ʼβα έχουμε ρίξει ένα γέλιο με την αδερφή μου μέσα στο αυτοκίνητο με την τρελή σαραντάρα που δεν έχει προηγούμενο. Πριν 4 χρόνια πηγαίναμε σε μία δουλειά με το αυτοκίνητο και συζητούσαμε. Κάποια στιγμή μου λέει η αδερφή μου "τι θες να κάνω, είμαι και σαράντα χρονών" της απαντάω λοιπόν εγώ "σαράντα και εννοείς" και μου λέει "άντε από εδώ μ@ρή κοκκάλω, όταν ήμουν 39 γιατί δεν με έλεγες 40 πλην". Οπότε συνειδητοποιώντας εκείνη τη στιγμή ότι αναφέρεται στην πιο πάνω ελλ.ταινία δεν μπορούσα να συνέλθω από τα γέλια, κι εγώ κι αυτή, και είδα τελικά πόσο βγαλμένες μέσα από τη ζωή είναι οι ελλ.ταινίες.
15-01-2012, 18:28 #11400
Καλά σου λέει, κοκκάλω! Δίκιο είχε το κορίτσι!
Η σαραντάρα όντως μας κατατρέχει... Τι να πω κι εγώ το δόλιο, που επιχείρησαν να μου κάνουν προξενιό έναν τύπου χατζηθωμά?
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....