Results 11,416 to 11,430 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
16-01-2012, 00:40 #11416
Τωρα αν κ μετα το μαγευτικο ποστ της Ναταλιας δε μπορω με αυτα που διαβασα θα γινω πολυ πεζη αλλα τι να κανω με τη χαρα μου που τα εχω μπλεξει.....
Τι εγινε Σαμανθα αφησαμε τις μαιμουδες κ πιασαμε τις χαρτοσακκουλες?ουτε αυτες δεν γλυτωνουν απο σενα...Να σε δω εσενα με Χατζηθωμα δε!Στραβος εκανε το προξενιο?Κ παιρνουμε ταχα τα πακοτινια κ τις αλλες βλακειουλες ταχα για το παρεακι κ μετα τα χλαπακιαζουμε ?Αβα τρως!!!Αμ θα σε ζυγισω!Θα τη φερω μαζι μου τη ζυγαρια!Εγω εχω κανονισει να φαω μεχρι σκασμου στην Θεσσαλονικη!τα παντα !οτι εχει κ δεν εχει ο Τερκενλης πρωτα πρωτα,πιττες,μπουγατσες,σο� �βλακια,μεχρι κ πατσα ψιλοκομμεν κ οτι αλλο εδεσμα εχετε οι βορειοι.να μου φερεις κ εκεινο το ποντιακο το δεν ξερω πως το λενε!ΟΛΑ!Εγω παω χειρουργειο το καλοκαιρι.Αντε επειδη σε λυπαμαι να στεκεσαι σαν το κοριτσακι με τα σπιρτα κ να με κοιτας θα σου πεταω κα'να κοκκαλο κ σενα...Κ δε σε φοβαμαι.Μπορει να κανω αααααααα,οταν τρομαζω αλλα δεν πτοουμαι!Αντε μη φερω το μπαλντα μαζι μου!
- 16-01-2012, 00:51 #11417
Γλαύκη μου δεν θέλω να σε τρομάξω με αυτό που θα σου πω αλλά....ναι!! θα μπορείς να τρως και μετά την επέμβαση!! Οπότε δεν χρειάζεται να τα φας όλα μαζεμένα στη Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω αν σε σόκαρα με αυτή την είδηση αλλά είναι η αλήθεια.
16-01-2012, 01:03 #11418
Καληνύχτα Ντεζιρένιες, πάω για τούφες. Τούφες είπα όχι τρούφες, αν και δεν θά'λεγα όχι για ένα τρουφάκι......
16-01-2012, 01:03 #11419
Γιωτα μου μαλλον εισαι τελειομανης!Τα φαγητα σου ειναι ψημενα πολυ καλα απο οτι βλεπω κ απο αυτα που μου ειπες για τα μπουτακια πρεπει να ειναι κ πολυ νοστιμα.Χωρις να παρεξηγηθω ομως σαν παλιοτερη νοικοκυρα κ σαν επαγγελματιας του χωρου θα σου επισημανω οτι υπαρχει ελλειψη συνοδευτικου με το κρεας δηλ πατατας η ρυζιου.ξερω οτι ειχες το σουφλε ζζυμαρικων αλλα αυτο ειναι φαγητο δευτερο.
Πριν ειχα παει κ ειδα στο δημοτικο μας θεατρο την παρασταση Αποψε τρωμε στης Ιοκαστης του Ακη Δημου.Πολυ ωραια παρασταση!Μιαμιση ωρα ξεκουραστη κ με γελιο.Περσι στην Αθηνα δεν την ειχα δει.Αν τηνπετυχετε καπου μην την χασετε!
Καληνυχτα Ναταλοκοσμε,ονειρα γλυκα κ απονηρευτα......
16-01-2012, 01:07 #11420
Τζινακι μου το ξερω οτι θα τρωω κ πολυ το φοβαμαι.Πλακα κανω αν κ εχω σκοπο στη Θεσσαλονικη να το ριξω εξω κ να δοκιμασω ολα τα καλουδια τους!
16-01-2012, 01:10 #11421
Μα τι να πω; Και θεατρικό έργο με.....φαϊ διάλεξες να δεις;; :lol:
16-01-2012, 01:13 #11422
Σας διαβάζω και σας απολαμβάνω :lol::lol::lol:
16-01-2012, 01:17 #11423
Την τρούφα μου μέσα....ξεμυαλίστρες! Δε μ'αφήνετε να κοιμηθώ. Κι έχω να ξυπνήσω κι αργά αύριο αφού δε δουλεύω και να κάνω ένα σωρό τίποτα όλη μέρα σπίτι!:lol::lol:
16-01-2012, 01:33 #11424
Μωρό μου!!!! Σε ξεμυαλίσαμε και εμείς! Έλα και θα έρθω εγώ να σε βοηθήσω να κάνεις το απόλυτο τίποτα αύριο μην μου κουραστείς και πολύ, είσαι και εγχειρισμένη γυναίκα! :lol::lol::lol:
16-01-2012, 01:39 #11425
ʼντε πάμε για νανάκια! Έχουμε και αύριο μέρα... αν και αύριο λέω να πάρω λίγο πιο σοβαρά και επιτακτικά το θέμα αναζήτησης εργασίας ουφ πολύ διάβασμα θα πέσει...
Φιλάκια γλυκά σε όλες τις ΝαταλοΝτεζιρένιες!!!
Τζινάκι μου καλή ξεκούραση καμιά φορά το τίποτα είναι πιο κουραστικό από τα πολλά
16-01-2012, 07:43 #11426
Καλημερα κοριτσια.
Ναταλακι μου καλη αναπαυση της μανουλας σου καλη μου.
Αυτες τις μερες μεχει πιασει κατι και δεν χορτενω τον γιο μου με τιποτα. Τον θελω συνεχως κοντα μου, να αγκαλιαζομαστε, να με φιλαει μετρωντας τα φιλακια που μου δινει ξεχνωντας παντα το νουμερο 7, να τρεχουμε μεσα στο σπιτι πανω κατω. Σκεφτομαι σημερα να τον ρωτισω αν αντι να παει σχολειο, αν θελει να περασουμε την μερα μαζι. Να τον παω στο μολ να πιουμε καφε που πολυ του αρεσει, να βολταρουμε, να δουμε βιτρινες. Ακομα κοιματε το χρυσο μου και εγω ξαπλωσα διπλα του και τον βλεπω. Ειναι τοσο ομορφος.....ειναι τοσο γλυκος.....ειναι ενας αγγελος πανεξυπνος στην αγκαλια μου. Ειχαμε παει για καφε μαζι πριν 2 βδομαδες, και οταν ηρθε η κοπελα να μας ρωτησει τι θελουμε, γυρναει και της λεει 'εγω καφε σοκολατα (εννοοντας ζεστη σοκολατα) η μαμα χυμο γιατι εν γινετε να πιει καφε, εχει μωρακι' και γελουσε η σερβιτορα! Μαλλον θα με ειχε ακουσει που ελεγα στην μαμα οτι δεν πινω καφε τωρα και του εμεινε!
Αυτο που μου την δινει αυτες τις μερες ειναι που σε οπιον γιατρο και να παω, οταν ακουσουν οτι γεννησα 30 βδομαδων μου λενε παντα 'το μωρο ειναι καλα?' και λεω ναι μια χαρα, και συνεχιζουν 'εισαι σιγουρη? Ουτε εγκεφαλικο προβλημα ουτε κινησιακο ουτε τιποτα?' και λεω παντα προσπαθωντας να χαμογελασω 'ναι απολυτα σιγουρη, ο θεος μας ταλεπωρησε στην εγκυμοσυνη και στην αναρρωση. Δεν θα μας ταλαιπωρουσε και με αλλα προβληματα.' μου την δινει οταν με ρωταν συνεχως ετσι για το μικρουλη μου.
Σας ζαλισα...... Φιλακια για την ωρα!
16-01-2012, 11:03 #11427
Nataliα mou, η ψυχή σου είναι μαλαματένια και σίγουρα η μαμά σου ήταν και είναι υπερήφανη και τρισευτυχισμένη για την κόρη που γέννησε και ανάθρεψε...
Πωλινάκι, η εγκυμοσύνη φαντάζομαι κάνει τις γυναίκες πιο συναισθηματικές και εσύ το έχεις και από φυσικού σου οπότε έχεις γίνει ζυμαράκι στα χέρια του γιόκα σου, να είστε πάντα γεροί και έτσι δεμένοι, να χαίρεστε ο ένας τον άλλο..
Γλαύκη, είμαι όντως τελειομανής αλλά και αντικειμενική, σίγουρα όλα νόστιμα ήταν, απλά δεν απογειώθηκε τίποτα γευστικά, ας πούμε από το κοτόπουλο περίμενα καλύτερες επιδόσεις! Τόσα μυρωδικά έριξα και βγήκε μια φλατ γεύση κοτόπουλου!
Σε όλες σας καλημέρες! Είστε το πρωινο-μεσημεριανο-βραδυνό μου παρεάκι!
16-01-2012, 11:19 #11428
Καλημέρα αγαπημένες μου!!!
Πωλινάκι μου δελεαστικές πάντα οι κοπάνες ακόμα και για τα μεγάλα παιδιά. Πράγματι οι ορμόνες της εγκυμοσύνης μάλλον άρχισαν να εντείνουν όλες τις αισθήσεις ακόμη και την αδυναμία σου για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι και να του δίνεις όλη την αγάπη σου και να τον ταράζεις στα χάδια τώρα που είναι σε αυτή την τόσο γλυκιά ηλικία!
Γιωτάκι μου εγώ δεν έχω πρόβλημα τα τρώω τα μπουτάκια και ας μην έχουν απογειωθεί κατά τη δική σου γνώμη :lol:, ακόμα σκέφτομαι εκείνο το σουφλέ και χθες που συζητούσαμε με την Κατερίνα το παιδικό μενού για τα γενέθλια της Μαριλένας που θα τα γιορτάσουμε το άλλο Σάββατο της παρήγγειλα να κάνει σουφλέ :lol:! Κάπως πρέπει και εγώ να βγάλω το απωθημένο μου! Εγώ πάλι ανέλαβα να φτιάξω αλμυρές κρέπες.
16-01-2012, 11:48 #11429
Κριμα που ειστε μακρια και δεν μπορω να φτιαξω εγω την τουρτα της μικρης
καποτε νιοθω πως θελω να του τα δωσω ολα τωρα που ειναι μονος γιατι μετα με το νεο μωρακι δεν θα ειναι πια μονος ουτε και το μικρο μας.
16-01-2012, 12:03 #11430
Ναι Πωλινάκι μου όμορφα θα ήταν να μας την έφτιαχνες και είμαι σίγουρη ότι θα είχε τρομερή επιτυχία
και θα ήταν και νοστιμότατη αν κρίνω από τα μπισκοτάκια σου που ήταν απλά εξαίσια και είμαι σίγουρη ότι ήταν ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων σου
Πράγματι όταν θα έρθει και το δεύτερο μωράκι δεν θα μπορείς να τον χαίρεσαι και να κάνετε αυτά που κάνετε τώρα για κάμποσο καιρό, προσπάθησε όμως να τον προετοιμάσεις για τον ερχομό του μωρού γιατί και για αυτόν θα είναι πολύ δύσκολο να σε μοιράζεται στην αρχή, πόσο μάλλον τώρα που έχει καλομάθει και σε έχει όλη την ημέρα να τον κανακεύεις και να κάνετε τα παιχνίδια σας και τις βόλτες σας. Θα είναι δύσκολο και για τους δύο σας αλλά όλα με τον χρόνο έρχονται στην θέση τους.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση