Results 11,431 to 11,445 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
16-01-2012, 12:10 #11431
Μακαρι να μπορουσα τοτε και θα σας εφερνα πολυ περισσοτερα απο απλα τα μπισκοτα!
Προσπαθω να του λεω σε καθε μας δραστηριοτητα οτι ερχετε μωρακι και διχνει πολυ χαρουμενος. Οταν πηγα πριν 2 βδομαδες στον ιδιοτη γυναικολογο τον πηγα μαζι μου και οι απωριες του για το μωρακι αφισαν τον γιατρο με το στομα ανοικτο! Απο το που ειναι τα χερακια και ποδαρακια του, ποτε θα βγει απο την κοιλια μου, αν θα ειναι κοριτσακι γιατι δεν θελει αγορακι μεχρι και το αν θα μπορει να πεζουν μαζι η αν θα σπασει το μωρο! Μιλαμε ειχε πεσει πολυ γελιο! Χτες οπως καθομουνα στον καναπε ηρθε και φιλισε την κοιλια μου και λεει 'αγαπω σε μωακι της μαμας μου'!
- 16-01-2012, 12:50 #11432
Μπράβο Πωλίνα μου! :love:
Πράγματι πολύ γέλιο με τον γιατρό :lol:. Είναι τόσο γλυκό να βλέπεις το παιδί σου να αντιμετωπίζει τον ερχομό από το αδερφάκι του με προσμονή και περιέργεια
Είμαι σίγουρη ότι τα μπισκότα θα ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα αν είχες αναλάβει τα γενέθλια της Μαριλένας :kiss:.
Έχω ευτυχώς μία φίλη, που δουλεύαμε μαζί στην ίδια εταιρεία, η οποία κάνει και αυτή γλυκά στο σπίτι και κάνει τούρτες με ζαχαρόπαστεςοπότε η Κατερίνα της παρήγγειλε την Ντόρα και την παρέα της πάνω στην τούρτα
. ʼκου την ιστορία τώρα της φίλης μου γιατί έχω την εντύπωση ότι έχετε κοινά στοιχεία... Δούλευε στην τεχνική εταιρεία που δούλευα και εγώ, είναι λογίστρια και δούλευε συγκεκριμένα στο τμήμα του λογιστηρίου που είχε να κάνει με την μισθοδοσία και το ανθρώπινο δυναμικό. Είχε ήδη ένα κοριτσάκι 2-3ετών όσο εργαζόταν στην εταιρεία και μετά από κάμποσο καιρό που δούλευε έμεινε έγκυος στο 2ο παιδί της. Αναγκαστικά και λόγω ιδιαίτερου φόρτου εργασίας προσλάβανε μία δεύτερη κοπέλα λογίστρια για να την βοηθήσει και την αντικαταστήσει όσο θα λείπει με την άδεια εγκυμοσύνης. Η κοπέλα όμως που ήρθε ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική και κακιά και όταν η φίλη μου έφυγε για να γεννήσει η άλλη έβγαλε το φτυάρι και της άνοιξε στην κυριολεξία τον λάκκο. Το αποτέλεσμα ήταν όταν γύρισε πίσω στην δουλειά της μετά την άδεια εγκυμοσύνης και γέννας ο εργοδότης μας να της συμπεριφερόταν πολύ υποτιμητικά, μέχρι που έφτασε να θέλει να την υποβιβάσει σε χαμηλότερη θέση και να βάλει επικεφαλή την άλλη κοπέλα που της είχε σκάψει το λάκκο! Τελικά επειδή ο εργοδότης μας ήταν βλάκας και μπουνταλάς της είπε ότι η επόμενη επιλογή είναι να την απολύσει αλλά επειδή δεν μπορούσε, επειδή ήταν μετά την γέννα και προστατευόταν από το κράτος, θα της έδινε και αποζημίωση και τους μισθούς ενός χρόνου,μέχρι την ημερομηνία που σταματούσε η προστασία από απόλυση λόγω γέννας! Τι να κάνει και η φίλη μου, εννοείται πως προτίμησε την άτυπη απόλυση και να πάρει χρήματα στο χέρι παρά να υποβιβαστεί. Έμεινε από τότε σπίτι της και ασχολήθηκε με τα παιδιά της και με την ζαχαροπλαστική που τόσο αγαπούσε πάντα
. Στην συνέχεια προσπάθησε να βρει δουλειά αλλά μάταια λόγω κρίσης δεν τα κατάφερε. Και τώρα κάνει τούρτες, καπκεικς και κάθε λογής γλυκά με ζαχαρόπαστες για πάρτι, γενέθλια και ότι άλλο προκύψει. Με τον καιρό έχει εξελίξει την τέχνη της και φτάνει να κάνει εντυπωσιακά πράγματα. Προσπαθεί εδώ και κάμποσο καιρό να το κάνει πιο επαγγελματικά και σιγά σιγά ανοίγει ο κύκλος των γνωριμιών της και βγάζει χρήματα από αυτό. Προς το παρόν όχι πολλά αλλά το παλεύει. Πολλές φορές δεν προλαβαίνει και ξενυχτάει για να φτιάξει όλα όσα της έχουν παραγγείλει!
Γι'αυτό Πωλίνα μου αξιοποίησε το υπέροχο ταλέντο σου! Και τι που δεν μπορείς να βρεις δουλειά σε λογιστήριο, η ζαχαροπλαστική μπορεί να είναι μία πολύ καλή ασχολία που θα σε βοηθήσει να είσαι και πιο κοντά στα παιδιά σου.
16-01-2012, 13:13 #11433
Ελη μου εχουμε αρκετα κοινα σημεια με την φιλη σου. Η διαφορα ειναι οτι εμεις χρωσταμε ανω των 220 χιλ ευρω και εχουμε μια δοση των 1200 καθε μηνα που πρεπει να καλυπτουμε, και που δυστηχως το 2011 μια με το ενα και μια με το αλλο δεν πληρωσαμε σχεδον τιποτα..... Καταλαβαινεις λοιπον πως δεν μπορω να βασιστω μονο στις τουρτες και τα κεραστικα εκτος που αν πια ανοιχτει τοσο πολυ ο κυκλος μου που ανοιξω μαγαζι και βγαζω απο κει αρκετα. Ομως αφου προς το παρος δεν βρηκα κατι, προσπαθω να βρω κοπελες που φτιαχνουν μπομπονιερες και να συνεργαστουμε. Ειμαι φισικα ακομα στο ψαξιμο.
Ειμαι στα προθυρα να κλεισω μια βαφτιση μεσα στον μαιο, και εχω και τον γαμο της αδελφης μου τον οκτωβριο. Φισικα απο τον γαμο θα βγαλω μονο τα εξοδα, αλλα θα ειναι μια καλη διαφημιση στους καλεσμενους μιας και το κεραστικο της δεν εχει καμια σχεση με το τι κεραστικα κανουν στους γαμους. Ουτες λουκουμι θα ειναι, ουτε μαμουλι ουτε τιποτα τετιο. Θα φτιαξω μπισκοτα στο ιδιο σχημα με τις τουρτες της! Μολις εχω το δειγμα θα σας το δειξω!
16-01-2012, 13:21 #11434
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Πολινάκι ξέρω πως οι μαγείρισσες/ζαχαροπλάστριες δεν λένε τα μυστικά τους αλλά είναι εύκολο να μας δώσεις την συνταγή για τα μπισκοτάκια σου που έφαγαν οι κοπέλες στην συνάντησή σας?Φτιάχνω διάφορα για τα τις ανηψιές μου που τα λατρεύουν και είμαι σίγουρη πως θα χαρούν πολύ με ένα καινούριο είδος/γεύση.άσε που μάλλον θα παρασυρθώ και εγώ και θα φάω μερικά :bouncy:
16-01-2012, 13:24 #11435
Πωλίνα μου όλοι έχουν τις δυσκολίες τους, και η φίλη μου πίστεψε με έχει πολλές από δαύτες. Και αυτοί με στεγαστικό είναι αλλά όχι τόσο βαρύ όσο το δικό σας και με 2 παιδιά και έξοδα πολλά. Είναι και αυτό μία λύση, σίγουρα δεν λύνει το οικονομικό πρόβλημα αλλά σιγά σιγά μπορεί να βοηθήσει...χαίρομαι που το προσπαθείς
16-01-2012, 13:24 #11436
Καλημέρα σας, μπαίνω μετά από μέρες και δεν σας προλαβαίνω.Με το γυμναστήριο που έχω μπλέξει δεν προλαβαίνω σχεδόν τπτ.
Αν και καθυστερημένα....Καλό ταξίδι στο Ντουλί σου, Ναταλάκι μου .Πήρε την λάμψη της από την Γη και ο ουρανός λάμπει πιο φωτεινός από την Παρασκευή . Εύχομαι να την θυμάσαι πάντα με κάθε λεπτομέρεια ...και κάνω μια ευχή στον Θεό να σου δώσει μια κόρη και να πάρει τα χαρίσματα της. Σε σκέφτομαι και σου στέλνω ένα φιλι και ένα ζεστό χαμόγελο αγαπημένη μου.
16-01-2012, 14:32 #11437
Ιωαννα μου να στην δωσω την συνταγη και ελπιζω να σου βγουν το ιδιο νοστημα. Εγω την εχω σε γραμμαρια. Σε βολευει η να στην μετατρεψω σε φλυτζανια?
16-01-2012, 14:58 #11438
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Πολινάκι μου μια χαρά είναι τα γραμμάρια!έχω ζυγαριά ακριβείας
ευχαριστώ!!!Οι μικρές θα ξετρελαθούν!
16-01-2012, 17:08 #11439
Σου την εστειλα Ιωαννα μου!
16-01-2012, 17:22 #11440
Καλησπέρα κορίτσια. Ταλαιπωρούμαι με το κινητό μου γιατί χάλασε και μία έχει φως και βλέπω και μία όχι. Προσπαθώ από το πρώϊ να περάσω βίντεο, ήχους και φωτογραφίες με bluetooth σε ένα άλλο κινητό. Ευτυχώς τα τηλέφωνά μου τα έχω γραμμένα και σε χαρτί οπότε θα τα περάσω κι αυτά κάποια στιγμή. Κι όπως παιδευόμουνα όλο το πρωϊ με το κινητό μου με παίρνει τηλέφωνο ο πρώην μου που τον πήρε ο πόνος να έρθει να πιούμε καφέ και να δει και τα σκυλάκια. Είχε να με δει από παχιά. Φτιάχτηκα λοιπόν με στυλ "επιμελώς ατημέλητη". Ήρθε, του έφτιαξα καφέ και μετά όλη την ώρα ασχολιόμουν με το κινητό μου. Μου είπε τα κλασσικά εικονογραφημένα τύπου "πως αδυνάτισες έτσι, ομόρφυνες, άλλος άνθρωπος" και εγώ του επαναλάμβανα "ναι, το ξέρω". Κάποια στιγμή πάνω στα κοπλιμέντα του λέω "να σου πω, μην κουράζεσαι, τα ξέρω ήδη όλα αυτά που λες, γι'αυτό άλλωστε έκανα και το sleeve για να γίνω όπως με βλέπεις τώρα και παίξε λίγο με τα σκυλάκια γιατί μου μιλάς και δεν μπορώ να κάνω δουλειά με το κινητό μου" !!!! Στο κλά@@μο! Ήπιε τον καφέ του και έφυγε χειρότερα από ότι είχε έρθει. χιχιχιχιχι Νοιώθω υπέροχα και σε λίγο καιρό θα νοιώθω ακόμα καλύτερα αλλά δεν θα σας πω ακόμα. Είναι έκπληξη. Η πολυμήχανη αδερφή μου έχει μία φοβερή ιδέα και του ετοιμάζουμε ένα χουνέρι που δεν θα το πιστεύει. Όταν με το καλό τα καταφέρουμε, κι αν όλα πάνε καλά (γιατί είναι ολόκληρο σχέδιο) θα σας τα πω με λεπτομέρειες. Προς το παρόν τρώω το νοστιμότατο σημερινό κρύο πιάτο της εκδίκησης και περιμένω να φάω και το επόμενο.......
16-01-2012, 17:50 #11441
και εμείς μαζί σου Τζίνα! τα αξίζει τα χουνέρια!
16-01-2012, 17:56 #11442
Καλησπέρα!
Τζίνα μου, δεν θέλω να σου ζεστάνω το κρύο πιάτο της εκδίκησης, θα στο χλιαρύνω μόνο λιγάκι..
Όχι πολλά πολλά με τον πρώην! Μπορεί εσύ και η πολυμήχανη αδελφή σου να ετοιμάζετε σχέδιο για να του δέσετε το λαλάγκι κόμπο, αλλά δεν ξέρεις κι εκείνος τι μπορεί να σου ετοιμάζει...
Σήμερα χάρηκες και καλά έκανες! Καλό είναι να αποχωρήσεις τώρα, με τον αέρα της θριαμβεύτριας. Μετά μπορεί να μπερδευτείτε άσχημα και οι συνέπειες να μην είναι αυτές που σκέφτεσαι τώρα. Μη δίνεις συνέχεια, σταμάτα το εδώ το έργο.
Στο μυαλό μου έχω χωρίσει τους άντρες σε δύο κατηγορίες: Σε αυτούς που αξίζουν τα πάντα, που κάνουμε όνειρα γι' αυτούς και τους κάνουμε συντρόφους μας και στους άντρες για το σεξ. Αφού δεν παίζει σεξάκι και αφού απέδειξε ήδη ότι δεν αξίζει να βρίσκεται στο πλευρό σου, παράτα τον... Έχει κι αλλού λαλαγκιές, που κάνουνε λαλάγκια! Και τι λαλάγκια! Νο 4 και πάνω! :lol:
16-01-2012, 18:29 #11443
Έχεις δίκιο ʼβα μου σε αυτά που λες και πραγματικά δεν θέλω να ασχολούμαι. Όμως εφόσον επιμένει να τηλεφωνεί και θέλει να βλεπόμαστε παρόλα όσα του έχω σούρει και να θέλω να αγιάσω δε μπορώ. Εννοώντας ότι το τραβάει ο οργανισμός του το χουνέρι!! Βέβαια δεν το βλέπω να γίνεται πριν το Πάσχα, διότι στο σχέδιο περιλαμβάνεται και κάποιος που ζει μόνιμα εκτός Αθηνών και το πιο πιθανό είναι να έρθει Αθήνα το Πάσχα. Δεν με πειράζει όμως. Περιμένωωωωωω!!!
16-01-2012, 18:36 #11444
ʼσε γαμώτο, κοπάνησα το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου πριν λίγο και πονάει το άτιμο. Είχα τη φαεινή ιδέα να παίξω κυνηγητό με το καλικαντζαράκι. Έτρεχα γύρω γύρω προσπαθώντας να μην με φτάσει. Μα τι σκεφτόμουνα; Είναι δυνατόν να τρέξω πιο γρήγορα από το σκύλο;;!!! Ε, και κοπάνησα το δάχτυλό μου σε ένα έπιπλο. Τέλειωσε άδοξα το κυνηγητό. ʼσε καλύτερα θα αρκεστώ στο κρυφτό που παίζουμε και τους κρύβομαι στη ντουλάπα, πίσω από την πόρτα και είναι πιο ασφαλές λόγω ακινησίας. :lol:
16-01-2012, 19:25 #11445
Αχ βρε Ναταλίτσα που είσαι να τις σούρεις όχι ένα αλλά δέκα παρατσούκλια της κυρίας που κυνηγιέται με τον σκύλο της :lol:
Τουλάχιστον το διασκεδάζεις Τζινάκι μου
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....