ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 772
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 772 of 2553 FirstFirst ... 27267272276277077177277377478282287212721772 ... LastLast
Results 11,566 to 11,580 of 38289
    Senior Member
    Γεια σας κοριτσάκια μου!
    Έχουμε και λέμε:
    Eli μου, την ταινία την είδα στο σινεμά. Είναι δυνατό να μου ξεφύγει κάτι που περιέχει φαγητό? Πήγα να τη δω πολύ χαρούμενη, γιατί και τα τρία συστατικά της με εκπροσωπούν απόλυτα! Αλλά, δεν σου κρύβω ότι ψιλοαπογοητεύτηκα. Έχει ατμόσφαιρα, αλλά κάπου μαγκώνει, βρε παιδί μου. Μου δόθηκε η εντύπωση ότι το τραβούσαν από τα μαλλιά για να βγάλει αυτό το αποτέλεσμα. ʼσε που εκνευρίστηκα. Είναι δυνατόν η Τζούλια Ρόμπερτς, με τη σημερινή της μορφή, να περπατάει και να τρίζουν τα πεζοδρόμια? Να έχει όλους τους παιδαράδες να σφάζονται στην ποδιά της? Υπερβολικό το βρίσκω...

Πωλίνα μου, καλή, καλή σου επιτυχία! Όλα θα πάνε καλά, το έχεις αποδείξει άλλωστε ότι έχεις ικανότητες και ταλέντο!

Τζίνα μου, μην ανοίγεις κανένα σύνδεσμο! Δεν το βλέπω για καλό. Εγώ ουδέποτε απάντησα σε οτιδήποτε. Μου προκαλούν λίγο φόβο όλα αυτά. Μας παρακολουθούν, βρε παιδιά? Τι στο καλό γίνεται? Τη μια οι κακοπροαίρετοι γράφουν ανοησίες, την άλλη στέλνουν e-mails, πότε θα σταματήσει αυτή η βλακεία? Γιατί δεν μας αφήνουν στην ησυχία μας? Τι διεστραμμένη ευχαρίστηση αντλούν ενοχλώντας τον κόσμο και προσπαθώντας -ίσως- να φορτώσουν τους υπολογιστές με ιούς?

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Τζίνα τον διαβήτη τον έχεις πολύ καιρό; Πως προκλήθηκε από παχυσαρκία; Αμάν βρε κοριτσάκι μου τι βάσανο και αυτό. Κάνεις ενέσεις ινσουλίνης;
    Έλλη μου τον διαβήτη τον έχω από 18 ετών, τώρα είμαι 42. Δεν ξέρω από τι προκλήθηκε.......Κάνω 6 με 7 ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα, απλά τώρα κάνω πολύ λιγότερες μονάδες ινσουλίνης εφόσον τρώω λιγότερο.

Senior Member
    Καλημέρα ʼβα μου. Μην ανησυχείς με τη βοήθεια της Μακ Γιώτ λύθηκε το πρόβλημα.

Senior Member
    Τι είπε η Μακ Γιωτ πως ήταν?

Senior Member
    Μου είπε που να πάω στον πίνακα ελέγχου και να σβήσω κάτι που δεν ξέρω πως είχε ενεργοποιηθεί. Μην ανησυχείς όλα καλά.

Senior Member
    Πάω στη μητέρα μου να πάρω τα φρούτα και ζαρζαβατικά που μου ψώνισε σήμερα από τη λαϊκή και επιστρέφω δριμύτερη.

Senior Member
    Αφού είναι όλα καλά, λέω να σύρω τις τρίχες μου στον καναπέ, να φάω. Λίγα ψωμιά τους μείνανε!
    Φιλάκια!!

Senior Member
    Κοριτσάκια μου γλυκά, σήμερα στούκαρα το αυτοκίνητο καθώς πάρκαρα και του έσπασα το πίσω πλαστικό μέρος σε ένα σημείο.Ήμουν λίγο ταραγμένη γιατί μόλις με είχε πληροφορήσει η αδερφή ότι όσο ήμουν στο σχολείο, η μαμά έπεσε γιατί δεν την κράτησαν τα πόδια της ούτε και το Π και ευτυχώς είχε το κινητό στην τσέπη της και πήρε την αδερφή μου να έρθει να τη μαζεψει από το πάτωμα..Και πως να βοηθήσεις να σηκωθεί μια μεγάλη γυναίκα 95 κιλών και άπειρων ορθοπεδικών προβλημάτων?.... Και μόνο που τη σκεφτηκα κάτω και αβοήθητη, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και μάλλον κάπου εκεί, έκανα το βλακώδες να πέσω πάνω στην πισινή μπάρα.. Να σας πω σκασίλα μου για τη ζημιά, ούτε και πρόκειται να τη φτιάξω, κυρίως με απασχολεί το μέλλον της μάνας μου που όλο και πιο αδύναμη γίνεται και ταυτόχρονα όλο και πιο απελπισμένη με την κατάστασή της..

Ένα άλλο επίσης είναι να σας πω ότι η λατρεμένη Ναταλίτσα(που δεν της αρέσει να τη λένε Ναταλίτσα) μου έβγαλε παρωνύμιο το Μακγιωτ (Mac- σκοτσέζικο αρχικό ονομάτων, Σκοτσέζοι, φημισμένοι για την τσιγγουνιά τους) γιατί λέει- άκουσον άκουσον- είμαι σκρουτζ! Εγώ που δεν έχω σταυρώσει δεκάρα μέχρι τώρα στη ζωή μου γιατί τα έτρωγα όλα σε ταξίδια και θεάματα! Μόνο τα τελευταία δυο χρόνια που πήρα το σπίτι με δάνειο, μου έχω σφίξει τα λουριά γιατί δεν βγαίνω και κάνω οικονομίες να πληρώνω λογαριασμούς, και έχει και να μας κατηγορεί η κυρία μας! Ακούς , εκεί!! Την προκαλώ λοιπόν να το πάρει πίσω γιατί θα τη λέω Ναταλιτσα στους αιώνες των αιώνων, αμήν!

Senior Member
    Γιώτα με την ταραχή που πήρες πάλι καλά που ξεμπέρδεψες μόνο με το μικρό αυτό χτύπημα του αυτοκινήτου και δεν κινδύνεψες κι εσύ. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση που βιώνεις και φαντάζομαι ότι είναι ακόμα πιο δύσκολο να συμπεριφέρεσαι σα να μην τρέχει τίποτα για να μην στενοχωρείς τη μητέρα σου και τη ρίχνεις ψυχολογικά. Εύχομαι να καλυτερέψει η υγεία της μητέρας σου ή τουλάχιστον να μείνει στάσιμη για όσο περισσότερο γίνεται. Όσον αφορά το παρατσούκλι σου έχεις κι εσύ τα δίκια σου. Να τα τραβάς από δω, να τα πιέζεις από κει, να μη σου βγαίνουν με τίποτα οι λογαριασμοί και να τ'ακούς κι από πάνω!! :lol:

Senior Member
    Αχ Γιωτάκι μου δεν σε αδικώ. Έχω πάθει χειρότερα με το αμάξι με πολύ λιγότερη συναισθηματική φόρτιση. Κοντά 700? ζημιά είχα πάθει μόνο και μόνο επειδή ήμουν κουρασμένη και είχα τα νεύρα μου που θα πήγαινα στη δουλειά μου και Σάββατο :flaming:. Προσοχή μανάρι μου με την οδήγηση, πολύ προσοχή! Όσο για το παρατσούκλι σου αν και λίγο άτοπο εμένα μου αρέσει τόσο πολύ, το βρίσκω χαριτωμένο ! Κάτι θα είχε κατά νου της η Ναταλία για να στο βγάλει. Εξάλλου τα παρατσούκλια της δεν είναι ποτέ τυχαία :bigsmile:
    Η μανουλίτσα σου πως είναι τώρα; Πέραν από το σπασμένο ηθικό της ελπίζω να είναι καλά.

Senior Member
    Που έχετε εξαφανιστεί όλες σας καλέ;; Δεν ξέρω και τι θέμα να βρω να γράψω μπας και σας ξεκουνήσω λίγο. Σας έχω πει για τα κιλά μου, για τα σκυλιά μου, για την αφραγκία μου, για την υγεία μου, για τα γκομενικά μου, για την ανύπαρκτη δουλειά μου, για τη μαγειρική μου, για την τύχη τη ζαβή μου. Δεν έμεινε και τίποτα! :lol::lol:

Senior Member
    Καλησπέρα αγαπημένη και απελπισμένη !!! :lol::lol:
    Πριν λίγο γύρισα από το διατροφικό σεμινάριο μου και τρώω το βραδινό μου και μπαίνω και βρίσκω νέκρα! uzzled:
    Την ίδια απορία έχω και εγώ λοιπόν Τζινάκι μου, μα που πήγαν όλοι;;; Τουλάχιστον γίναμε ντουέτο!

Senior Member
    Θα αρχίσω να κοτσάρω πάλι φωτογραφίες με μύγες!!! Σας απειλώ!!! :lol:

Senior Member
    Είμαστε ή του ύψους ή του βάθους. Ή που θα γράφουμε όλες μαζί και θα μας κατηγορεί μετά η Ναταλία για μπούρου μπούρου :lol: ή που θα εξαφανιζόμαστε. Αυτό το σεμινάριο τι πραγματεύεται; Τρόπους διατροφής και ψυχολογία;

Senior Member
    Τι φωνάζετε καλέ? Εδώ είμαστε! Για λιγάκι βέβαια, γριές γυναίκες... :lol: