ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 774
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 774 of 2553 FirstFirst ... 27467472476477277377477577678482487412741774 ... LastLast
Results 11,596 to 11,610 of 38289
    Senior Member
    Αχ Γιωτάκι μου αυτά τα σουτζουκάκια! Έλα να φας από τα δικά μου που είναι και diet . Ελπίζω να έχεις νέα σύντομα από τον γιατρό σου κούκλα μου να τελειώνεις και με αυτό τον χαβά. Η μανούλα πως είναι;

Senior Member
    Και εγώ τις κάνω αυτές τις γυφτουλιές όπως και χειρότερες! Με τα γαριδοπατατάκια με πιάνει η άπειρη γυφτιά μου! Τα θέλω όλα για μένα και άμα περισσέψουν τα μαζεύω για καμιά δύσκολη στιγμή. Καμιά φορά παίρνω πατατάκια για εμένα και γαριδάκια για τον άντρα μου που του αρέσουν και καταλήγω να τα τρώω όλα εγώ πριν τα πάρει χαμπάρι ο άντρας μου! Έχω θέμα με τα γαριδοπατατάκια απλά δεν μπορώ να τους αντισταθώ! Γι'αυτό και πλέον αποφεύγω να τα φέρνω σπίτι γιατί ποτέ δεν μένουν για πάνω από δύο μέρες ανέγγιχτα!

Senior Member
    Παρά λίγο να το ξεχάσω, Eli μου! Να χαίρεσαι την ανηψούλα σου και την αδελφούλα σου! Να τις δεις και τις δυο όπως επιθυμείς! Υγιείς, χαρούμενες, δημιουργικές, να έχουν όλα τα καλά του κόσμου!

Senior Member
    Κι εγώ έχω θέμα με όλα τα σκουπιδοειδή. Μην τυχόν και περάσει μπροστά μου κανένα σκουπίδι, σπεύδω να το αρπάξω, μη χάσω!
    Υ.Γ. Δεν αναφέρομαι αυστηρά στο φαγητό...

Senior Member
    Ααααχ Αβάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ!!! Κερνάς πακοτίνια; :lol:

Senior Member
    Κερνάω, ναι!!!
    Έχω τρεις σακούλες! Δύο που δεν ανοίχτηκαν ακόμη και μία σακούλα με ανοιγμένα.... Για περάστε κόσμε, για περάστε!

Senior Member
    Τζίνα τα διατροφικά σεμινάρια είναι αυτά που διαφημίζονται πάνω πάνω στην σελίδα του φόρουμ. Πάω και τα παρακολουθώ από κοντά καθώς ο διαιτολόγος μου είναι αυτός που τα διοργανώνει και πλέον μετά από ένα χρόνο και παραπάνω που συνεργαζόμαστε οι σχέσεις μας έχουν γίνει και φιλικές.

Senior Member
    H μανούλα καλά είναι , κοιμάται ήρεμα. Ελάκι, να χαίρεσαι τη Μαριλού σας! Τελικά αύριο δεν θα γνωρίσω τον υποψήφιο που με προορίζει η φιλενάδα μου γιατί κάτι στράβωσε στο πρόγραμμα, από βδομάδα τώρα. Κορίτσια σας αφήνω να κουτσομπολέψετε με την ευχή μου, πάω για ύπνο!

Senior Member
    Τέλεια εγώ θα πάρω τις δύο σακούλες τις μη χρησιμοποιημένες και βλέπουμε...:lol:

Senior Member
    Καληνύχτα Γιωτάκι μου ευχαριστώ για τις ευχές :starhit:

Senior Member
    Καληνύχτα, Γιωτάκι! Δεν πειράζει, άλλα πράγματα έχουν προτεραιότητα τώρα. Ο υποψήφιος ας περιμένει λιγάκι.. Περαστικά στη μανούλα σου!

Senior Member
    Καμιά φορά σκέφτομαι ότι έχω πάθει εθισμό με τον φορουμ μας, μιλάμε μπορεί να περνάω και ώρες διαβάζοντας και γράφοντας σε διάφορα θέματα και τόπικ. Αφού σκέφτομαι ότι αν καταφέρω να βρω δουλειά... τι θα κάνω μετά που δεν θα μπορώ να μπαίνω τόσο συχνά, θα γίνω και εγώ μία φορουμοστερημένη! :shocked2:

Senior Member
    Έχει πολύ πλάκα! Εγώ έψαχνα θανατηφόρα τραγούδια και ανακάλυψα το παρακάτω:
    http://www.youtube.com/watch?v=TO6_H...eature=related
    Την ίδια στιγμή το παρεάκι τελείωσε με τα αθλητικά στην τηλεόραση και μπήκε μέσα χωρίς να το καταλάβω.. Μου λέει ξαφνικά "ε, ρε γιούφτο, ε γιούφτο"!
    Κάνει μια βόλτα στο δωμάτιο, αμήχανο και μουρμουρίζει μέσα από τα δόντια του "μπαρμ******λα"!
    ʼντε πάλι! Τον εντυπωσίασα κι αυτόν!

Senior Member
    Καλό βράδυ Γιώτα και καλή ξεκούραση. Σταμάτα να αγχώνεσαι για το φαγητό που έφαγες γιατί θα δεις εφιάλτες με ferrero roche να σε κυνηγάνε να σε φάνε αυτά αυτή τη φορά!! :lol: :lol:

Senior Member
    Το χορευτικό με έχει συγκλονίσει! :lol::lol::lol: