ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 787
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 787 of 2553 FirstFirst ... 28768773777778578678778878979783788712871787 ... LastLast
Results 11,791 to 11,805 of 38289
    Senior Member
    Εμένα με βοηθάει ο πασατέμπος και στο να μην φάω, γιατί επειδή έχω συνηθίσει όλη μου τη ζωή να τρώω αργά το βράδυ, στο κρεβάτι βλέποντας τηλεόραση (ότι χειρότερο για το ζάχαρο και το πάχος) μου κακοφαίνεται τώρα να βλέπω τηλεόραση χωρίς τίποτα. Οπότε ο πασατέμπος είναι ότι πρέπει. Τις προάλλες δοκίμασα ποπ κορν και δεν με πείραξαν αλλά τα περισσότερα τα έδωσα στα σκυλιά γιατί παχαίνουν πολύ τα άτιμα. Γλυκά και ανθυγιεινά φαγητά δεν με πειράζουν!!! Εσένα Γιώτα σε βοηθάει ο ηλιόσπορος στο να μην φας κάτι άλλο;

Senior Member
    Γεια σας κοριτσάκια μου γλυκά! Σποργιώτ τα τσάκισες τα σποράκια σου; :lol:
    Μόλις γυρίσαμε από το παιδικό πάρτι της Μαριλούς και είμαι ένα πτώμα. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω μία νύστα όλο το απόγευμα και χασμουριέμαι σαν την χαζή. Το πάρτι ήταν πολύ ωραίο τα παιδάκια περάσανε πολύ όμορφα και τα μεγάλα παιδάκια διασκεδάσαμε και εμείς :smilegrin:. Οι κρέπες ήταν πράγματι πεντανόστημες όπως και ότι άλλο ετοίμασε η αγαπητή αφή και πήρα και εγώ το τάπερ μου φεύγοντας χεχεχε. Δεν πρόλαβα να φάω το σουφλέ λαχανικών της κυρίας Κατερίνας και το πήρα στο ταπεράκι μου μαζί με κάτι κομμάτια σπανακόπιτα και τρεις κρέπες χεχεχεχε.

Senior Member
    Κοίτα, όταν ζούσα με τα υπερφαγικά κάθε βράδυ έκανα εναλλαγή αλμυρού - γλυκού και κατανάλωνα 150,000 θερμίδες μέχρι να ηρεμήσω και να κοιμηθώ. Τώρα επειδή πάνε κάτω πολύ εύκολα τα άτιμα, και ούτε με φουσκώνουν ούτε τίποτα , τα φοβάμαι μήπως τα ξαναβάλω σε καθημερινή βάση στη διατροφή μου και σε μεγάλες ποσότητες. Πάντως δεν μου κόβουν την όρεξη. Ααα και την τηλεόραση την έχω κόψει γιατί την είχα άρρηκτα συνηφασμένη με τα υπερφαγικά μου, αρκούσε να ήταν ανοιχτή , δεν πα νά'παιζε και διαφημίσεις, μασούλημα και αποχαύνωση. Ωχ, τι ήθελα και τον θυμήθηκα τώρα τον πρότερο άνεντιμο βίο μου! Φτου κακα!
    Υ.Σ ούτε και μένα με πειράζουν τα γλυκά και τα παχυντικά! Τα ανθυγιεινά τύπου junk food όμως μου ψιλοβρωμάνε.

Senior Member
    Τι μας κανεις βρε Ελι μου?Φαινονται υπεροχα!Πρεπει να ειναι κ πολυ νοστιμα.Θα μας πεις αργοτερα!Καλα να περασετε!
    Κοριτσακια με τα ξηροκαρπια εχω ιστορια.Ευτυχως τελευταια παιρνω αψητους.Αλλα αυτες τις μερες που δεν ειμαι πολυ στα καλα μου μη σας πω τι τρωω.Ειδικα σημερα με αυτα που εφαγα θα τρωγατε κατι χρονια κ τα 2 τα σλιβαρισμενα.Εφαγα κ Λεις δημητριακων που μου ειχαν μεινει αποθημενο που τα ακουγα απο τη Γιωτα.Βομβα θερμιδων ειναι νομιζω κ αυτα.

Senior Member
    Κοριτσάρες μου καλησπέρα,

Eli να χαίρεσαι την ανιψούλα σου εύχομαι σύντομα κ μ΄ένα δικό σου!!!:kiss:

Μετά από ολιγοήμερη αποχή, να μαι πάλι, δεν ξέρω βρε κορίτσια νιώθω πως δεν με γεμίζει τίποτα πια στη ζωή μου, μόλις γύρισα από καφέ κ αισθάνομαι σαν να μη βγήκα, δεν βρίσκω ευχαρίστηση από πουθενά!
    Μάλλον από τη δουλεία θα μας σταματήσουν τη Δευτέρα κ έχω μείνει κ άφραγκη γιατί όταν έπιασα δουλειά πήγα κ αγόρασα παπούτσια κ εσώρουχα (ήτανε απαραίτητα για τη δουλειά)!!!!!!!!!!
    Τουλάχιστον να μου πληρώσουν αυτά
    :flaming:

Senior Member
    Καλώς την Eli κατόπιν εορτής!! Γιατί χασμουριόσουνα καλέ συνέχεια; Μήπως σε ματιάξανε που είσαι και όμορφη ζουμπανίτσα;; Για τις κρέπες δεν θα πω τίποτα γιατί τα είπε όλα το "ιστορία μου αμαρτία μου" της Γιώτας. Χαίρομαι που περάσατε όμορφα και χάρηκε και η μικρούλα τα γενέθλιά της.

Senior Member
    Γλαύκη ήθελα κι εγώ να δοκιμάσω τα lays δημητριακών αλλά μου φάνηκαν ακριβά και άλλαξα γνώμη χιχιχι,

Senior Member
    Break πολύ λυπάμαι για τη δουλειά σου. Εύχομαι ή να μην σε σταματήσουν τελικά ή να βρεις γρήγορα άλλη δουλειά.

Senior Member
    ʼσε ΤΖΙΝΑ μ΄ έχει πάρει πολύ από κάτω με τις επιλογές της ζωής μου :thumbdown:
    Από τη δουλειά σχεδόν είναι σίγουρο!

Αλλά ας μην βαραίνω το κλίμα!!!!!!

Senior Member
    Τα lays δημητριακών είναι τα ίδια με τα lays του φούρνου?

Εγώ πήρα του φούρνου με γεύση badbecue, ωραία είναι αλλά κ αυτά έχουν 400θερ/100 grm

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Εφαγα κ Λεις δημητριακων που μου ειχαν μεινει αποθημενο που τα ακουγα απο τη Γιωτα.Βομβα θερμιδων ειναι νομιζω κ αυτα.
    εγώ τα ψιλοβαρέθηκα και ψάχνομαι για άλλες γεύσεις! 400 θερμίδες η σακούλα. Πάντως δεν κάνουν κακό στην υγεια Γλαύκη!

Senior Member
    Break τα lays δημητριακών δεν είναι πατατάκια, τα βρίσκεις εκεί που είναι και οι μπάρες δημητριακών και τα corn flakes.

Senior Member
    uzzled: κ εγώ νόμιζα πως ήτανε πατατάκια :lol:

Senior Member
    Καλά τώρα μην εκφραστώ για τα π@π@ρακια αυτά. Καλά δεν είναι και ανθυγιεινά αλλά θεωρώ ότι όλα αυτά τα αλμυρά ενισχύουν τα βραδινά υπερφαγικά επεισόδια οπότε στο δικό μου σπίτι τουλάχιστον δεν έχουν θέση εκτός από ειδικές περιστάσεις! Επειδή γενικά σε ότι έχει να κάνει με πατατάκια, αλμυρά, ξηρούς καρπούς ψημένους αλμυρούς κτλ δεν παίζει να φάω λίγο και να σταματήσω γι'αυτο απλά τα έχω καταργήσει
    Αχ βρε Έλενα μου κρίμα μωρέ και είχαμε χαρεί τόσο πολύ! Μην μου απογοητεύεσαι χαρά μου όλο και κάτι άλλο θα βρεθεί. Μην χάνεις το κουράγιο σου σε παρακαλώ, να και εγώ εδώ είμαι και το παλεύω και το Τζινάκι. Θα τα καταφέρουμε κορίτσια μου!!!

Senior Member
    Ε κατι ειναι κ αυτο!Να τρως να τρως κ μονο να σε παχαινουν κ να μη σου κανουν αλλο κακο.Μολις ξαναεφαγα μια μεριδα κολοκυθοκεφτεδες 3 πατατες με μυτζηθρα κ 2 φετες χωριατικο ψωμι με λαδι κ φετα.Κ πανω που ελεγα μπραβο σταματησα να κανω υπερφαγικα.Τελος παντων!χαιρομαι που ηταν ολα ομορφα κ περασατε καλα Ελι μου.Δηλ το κατερινακι ειχε μαγειρεψει για καλα!Θελω τη συνταγη του σουφλε λαχανικων.
    Μπρεικ μου λυπαμαι αλλα μην εισαι τοσο απαισιοδοξη.Μπορει να μην απολυθεις.κατσε να το ακουσεις πρωτα!Ευχομαι το καλυτερο!Αλλα απο περιεργεια για να μη βαρυνει το κλιμα,τι δουλεια ηταν αυτη που χρειαζοντουσαν καινουρια εσωρουχα?:roll: