ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 792
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 792 of 2553 FirstFirst ... 29269274278279079179279379480284289212921792 ... LastLast
Results 11,866 to 11,880 of 38289
    Senior Member
    Μόλις τελείωσα μία πολυσαλάτα που φτιάχνω εδώ και πόση ώρα! Κάθε Κυριακή και Πέμπτη φτιάχνω μία πολυσαλάτα με διάφορα ζαρζαβατικά και άλλα και την πηγαίνω να την φάνε η μητέρα μου με την αδερφή μου. Μου ψωνίζουνε τα υλικά και εγώ τους την ετοιμάζω και τους την πάω delivery. Το γέλιο είναι που όση ώρα κόβω, βράζω, πλένω τα διάφορα υλικά το καλικαντζαράκι μου είναι ξάπλα, μόλις όμως ακούσει να τρίβω το καρότο έρχεται τρέχοντας και περιμένει να της δώσω καρότο! Έχω προσπαθήσει να τρίψω το καρότο σιγά σιγά για να μην με ακούσει αλλά δεν τα κατάφερα γιατί μάλλον έχει ενσωματωμένο Gps φαγητού! :lol:

Senior Member
    ΝτελιβεροΤζίνα στείλτε κάτιτις και κατά δω! Βαριέμαι να κόψω σαλάτα :lol:

Senior Member
    Καλημέρααααααααααααα!
    Μόλις τελείωσα τις δουλειές μου, καθάρισμα σπιτιού και μαγείρεμα, το μενού σήμερα έχει κατσικάκι στη γάστρα με πατάτες. Μια φορά την εβδομάδα μαγειρεύω εγω, εε το περιποιούμαι το θέμα! Πάντως αυτές οι κρέπες του Ελοκόριτσου ακόμη τριγυρίζουν τη σκέψη μου! Κάποτε θα τσάκιζα 3-4 στην καθισιά μου!

Πωλινάκι, περαστικά γλυκούλα, κάνε υπομονή , θα περάσει και αυτό!

Ναταλί καρδιά μ', σε φιλώ! Ας με συγχωρέσουν οι υπόλοιπες για τα αποκλειστικά φιλιά αλλά καιρό έχει να γράψει η οικοδέσποινα!

Senior Member
    Καλημέρα Γιώτα. Κατσικάκι ακούω, γάστρα ακούω, με τι καρδιά να πάω να πάρω τα μακαρόνια με κιμά που έφτιαξε η μητέρα μου;; Αχ, ποιός να συγκριθεί μαζί σου............:lol:

Senior Member
    Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι με τόσα φαγητά που περιγράφουμε και ενίοτε φωτογραφίζουμε κιόλας άντε να μας πιστέψει κανείς ότι κάνουμε προσπάθεια για να αδυνατίσουμε!!

Senior Member
    Προτείνω τις Κυριακές μας από δω και πέρα να τις περνάμε στο Γιωτόσπιτο! Θα φέρνει και η Τζίνα τις σαλάτες της υπερπαραγωγή, θα σας φέρνω και εγώ κρεπούλες και θα τρώμε λουκούλια!

Senior Member
    Κάθε ιδέα δεκτή! Δεν θα ήταν άσχημα να οργανώναμε κανένα τραπέζι! Πάντως το κατσικάκι ήταν όντως μούρλια, μου αποδίδω τα εύσημα! :yes:

Senior Member
    Η ζωή θέλει και καλοπέραση Τζίνακι μου χεχεχε . Γιώτα μου συγχαρητήρια για τις γαστρονομικές δημιουργίες και για να λες εσύ ότι ήταν μούρλια φαντάζομαι πόσο καλό θα ήταν μμμμμ

Γειά σας κορίτσια,ωραία κοριτσοπαρέα είστε εδώ!!!!!Θα σας επισκέπτομαι συχνά!!!!!:bouncing:

Senior Member
    Καλώς την, όλοι οι καλοί χωράνε ʼννα μου πέρνα να λέμε καμιά κουβέντα

Senior Member
    Καλώς την Αννούλα!Δε θα μας χαλούσε να είχε κι άντρες η παρέα μας,αλλά ποιός τους έχασε,να τους βρούμε εμείς;

Εσείς οι προκλητικές μαγείρισσες δε μαζεύεστε λίγο;Κάποιοι από μας αποψύχουν αγνώστου ημερομηνίας Τζίνες
    από την κατάψυξη...Και λίγα λίγα με το καφέ Γιωτόσπιτο!Το βρήκαμε τώρα!Κυριακοτραπεζώματα!Το νου σας,ρεμάλια!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Ναταλί καρδιά μ', σε φιλώ!
    Κι εγώ ανταποδίδω,ΜακΓιώτ μου! :love:

--->Φίλα με ακόμα...

Senior Member
    Δεν πτοούμαι από τις ζήλιες σας μαντάμ! Σύντομα θα βολτάρετε το Τρίο Στουντζες στα σοκάκια της Θεσσαλονίκης και θα γεύεστε τα Σαλονικιότικα εδέσματα! Κοπιάστε και από τα μέρη μας ξανά να Κυριακοτραπεζοθούμε όλες μαζί και να απολαύσουμε τα κατσικάκια της ΜακΓιωτ και τις σπεσιαλιτέ της Τζίνας και τις δικές μου χιχιχιχι. Εδώ ισχύει ο κανόνας όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο

Senior Member
    καλημερα κορασιδες.αννουλα καλως ηρθες και εδω.εμεις ειχαμε κουνελι και εχω σκασει.

Senior Member
    Γεια σας κοριτσάκια μου καλά!
    Μόλις γύρισα έπειτα από λίγες μέρες στους δικούς μου. Η πολλή αναζήτηση, συζήτηση, ενδοσκόπηση, κλπ, με έκαναν κι εμένα μελαγχολική. Γύρισα στο ιγκλού μου και φορώντας τη ρόμπα μου σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι που διατηρώ ακόμη ίχνη από την ανθρωπιά μου. Σκέφτομαι πώς είναι δυνατό άνθρωποι δήθεν της εκκλησίας και του Θεού να οσμίζονται σαν τα σκυλιά το αίμα από τις πληγές σου και να πλησιάζουν, μπας και γλείψουν λιγάκι κι αυτοί. Να τους αποκρούεις με όση δύναμη, ευγένεια και αξιοπρέπεια σου έχει απομείνει και αυτοί εκεί, με το επίπλαστο χαμόγελο (το πανομοιότυπο, αν έχετε παρατηρήσει), τους κότσους και τις προσευχές, να σου ξύνουν την πληγή. Κατέληξα στο ότι νηστεία, προσευχή και τύποι, δεν κάνουν το χριστιανό. Η μητέρα μου είπε κάτι πολύ σωστό και το ασπάζομαι απόλυτα: Χριστιανισμός είναι Αγάπη και αυτοί που είδαμε σίγουρα δεν είναι τέτοιοι. Γνωστοί της μητέρας μου είναι, οπότε εγώ δεν είμαι υποχρεωμένη να τους υποστώ άλλη φορά. Ας τους κουμαντάρει εκείνη. Εγώ πήρα μία εικόνα του Πατέρα Παισίου και την έβαλα στο πορτοφόλι μου και νιώθω καλύτερα. Δε νηστεύω σαράντα μέρες, δεν πηγαίνω στην εκκλησία τις Κυριακές, είμαι αμαρτωλή, με την έννοια που υπαινίσσονται αυτοί, καπνίζω, πίνω, τρώω, γλεντάω τη ζωή, αγαπώ το σεξ και τις επίγειες απολαύσεις, υπηρετώ τις επίγειες ηδονές. Πάνω απ' όλα, όμως, αγαπώ τους ανθρώπους, τους λυπάμαι, πονάω το συνάνθρωπο, σκύβω στο πρόβλημά του και κυρίως φροντίζω να μην επιδεικνύω τα όσα έχω εγώ και δεν έχει ο άλλος. Δεν τα λέω αυτά διεκδικώντας μία θέση στον Παράδεισο, απλώς καταθέτω τις σκέψεις μου, αυτές των τελευταίων ημερών.
    Το μόνο που με κάνει και χαίρομαι πάρα πολύ είναι το ότι την Πέμπτη φεύγω για Θεσσαλονίκη, να συναντήσω τις αγάπες μου! Χαίρεται με αυτό και η μαμά μου, που είδε τη διάθεσή μου και τη συννεφιά στο βλέμμα μου και είπε, άντε κορίτσι μου, πήγαινε στις φιλενάδες σου και φρόντισε να περάσετε όμορφα. Ξέρεις εσύ! Ξέρω, κορίτσια μου, και ξέρω πως ξέρουν και οι φιλενάδες μου και ότι αφού όλες μαζί ξέρουμε, θα περάσουμε σίγουρα όμορφα. Είναι περίεργο, αλλά δε νιώθω καμία αμηχανία που θα πάω να συναντήσω δύο κοπέλες, που στην πραγματικότητα δεν έχω δει ποτέ. Είναι σαν να τις γνωρίζω και μάλιστα χρόνια. Γι' αυτό και όχι μόνο θα πάω, αλλά θα κατσικωθώ και στο Ναταλόσπιτο, θα αγκαλιάσω τη Γλαύκη στο διπλό κρεβάτι, θα κουσκουσέψουμε με τις ώρες, θα βγούμε, θα γυρίσουμε, θα, θα, θα.... Ανυπομονώ!