Results 11,926 to 11,940 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
23-01-2012, 09:41 #11926
Μια βιαστική καλημέρα στα κορίτσια και έφυγα να πληρώσω λογαριασμούς! ʼντε μετά να χαμογελάσεις! :grin:
Χθες μου άρεσε πολύ το πριβέ πάρτυ μας! Είστε φοβεροί και θαυματουργοί! Εκεί που σουρνόμουνα και άκουγα θλιβερά τραγούδια, ήρθαν τα παιδιά και με απογείωσαν, με ανέβασαν στις καρέκλες, με έκαναν να ξεκαρδιστώ στα γέλια.
Ως κορυφαίο χιτ της βραδυάς ψηφίζω το:
http://www.youtube.com/watch?v=nF10YNYCTSI
Είστε όλο εκπλήξεις.....
- 23-01-2012, 09:47 #11927
Από ότι ήδη παρατήρησα, η καλλιτέχνις έγραψε τους στίχους, έκανε τη σκηνοθεσία, ερμήνευσε το κομμάτι, Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει ένα πράγμα...
Μωρέ μήπως να γράψω κι εγώ κανένα τραγουδάκι? Έχω σοβαρούς λόγους που το σκέφτομαι:
1) Θα βγάλω λεφτά, αμφιβάλλετε?
2) Σίγουρα θα είμαι καλύτερη από τη συγκεκριμένη και
3) και κυριότερο, έχω ήδη έτοιμο κοινό, εσάς! Μην τολμήσετε και δεν αγοράσετε τα cd μου και δεν έρθετε στις συναυλίες μου και δε μου ζητήσετε αυτόγραφα και δεν κάνετε ντόρο γύρω από τα τραγούδια μου, σας έφαγα!
23-01-2012, 14:23 #11928
ʼβα μου αποφάσισε εσύ να γίνεις τραγουδίστρια και θα σε βοηθήσω κι εγώ!! Η θεία μου (αυτή που φτιάχναμε τα λαλάγγια τα Χριστούγεννα) ήταν γνωστή τραγουδίστρια παλιά (είναι αυτή που λέει το "μοιρολόϊ-σταυραετός" στην ελλ.ταινία "ο αστραπόγιαννος" με τον Κούρκουλο). Ξέρει λοιπόν αρκετό κόσμο στο καλλιτεχνικό στερέωμα, στούντιο ηχογραφήσεων κ.τ.λ. Οπότε φιλενάδα πάρτο απόφαση εσύ κι εγώ θα σε μανατζάρω και θα σε κάνω πρώτο όνομα αφιλοκερδώς!!:lol:
23-01-2012, 15:49 #11929
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Η θεία μου (αυτή που φτιάχναμε τα λαλάγγια τα Χριστούγεννα) ήταν γνωστή τραγουδίστρια παλιά (είναι αυτή που λέει το "μοιρολόϊ-σταυραετός" στην ελλ.ταινία "ο αστραπόγιαννος" με τον Κούρκουλο).
Πλάκα ΜΕ κάνεις;
23-01-2012, 16:11 #11930
Ώστε εξάψεις ακούγατε χθες βράδυ με το που σας καληνύχτησα!Δεν είναι να σας αφήσω καθόλου χωρίς επιτήρηση!
Και μπαίνουν και ιδέες στο Αβουλίνι μου για σκυλοκαριέρα!Και πριν καν ξεκινήσει έχουμε βρει και μάνατζερ,τη Μανατζίνα!
Χαλάρωσε κοπελιά,γιατί τα βλέπω να τ'αλλάζεις σαν τα πουκάμισα τα παρατσούκλια κι όχι εβδομαδιαία,που είναι η σειρά τους!
Και μετά μου ξεσηκώνεις κάτι Γλαύκες,κάτι Πωλίνες και θέλουν και δικά τους...Κι ένα δίκιο το έχουν,έτσι που είσαι προκλητική!
ʼκου ʼβα ό,τι προλαβαίνεις γιατί από Πέμπτη δεν έχεις ελπίδες για τσίκι τσίκι το σποράκι!
Αχ...Γλαύκη...Γιατί πολύ σ'αγάπησα,γιατί δεν αγαπώ εμένα,γιατί ζωή δεν κράτησα κι αυτήν την άφησα σ'εσένα...
Τέτοια μου αφιέρωνε κλαίγοντας η λατρεία μου,αυτά άκουγα κι έκλαιγα κι εγώ...last year!Προλάστ για την ακρίβεια...
Λόγια...λόγια...κι εντυπώσεις...η πράξη άλλα δείχνει...κι ο χρόνος επίσης...Τέλος πάντων...Ας είναι καλά όπου είναι...
Πώς είναι το Πωλινάκι μας σήμερα;Νιώθει καλύτερα;Τα της Μακγιωτμάνας τα έμαθα...Έχει σταυρό δυστυχώς η γυναίκα...
Σοκολατένια πες μας τα χαμπάρια σήμερα από τη δουλειά.Έγινε το αναπόφευκτο;Ζουμπανίτσα,πή γαμε τέταρτη μέρα...ζούμπα;
Σας φιλώ όλες στο δόξα πατρί!Σας κλείνω από τώρα απόψε τσατοραντεβού!Κάπου 9:00'-9:30 ' υπολογίζω...Κανονίστε!
23-01-2012, 16:54 #11931
Από το κακό στο χειρότερο!
Ακούω το "έξαψης" για τέταρτη φορά! Προσπαθώ να το μάθω, για να το τραγουδάω στα κορίτσια μου στη Θεσσαλονίκη. Εννοείται ότι θα ξεπατικώσω και την κινησιολογία, χάριν παντομίμας...
Το κακό ξέρετε ποιο είναι? Μου τα χαλάει στα τούρκικα. Και το χειρότερο? Έχει αρχίσει να μου αρέσει!
23-01-2012, 18:31 #11932
Originally posted by NADINE
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Η θεία μου (αυτή που φτιάχναμε τα λαλάγγια τα Χριστούγεννα) ήταν γνωστή τραγουδίστρια παλιά (είναι αυτή που λέει το "μοιρολόϊ-σταυραετός" στην ελλ.ταινία "ο αστραπόγιαννος" με τον Κούρκουλο).
Πλάκα ΜΕ κάνεις;
23-01-2012, 19:19 #11933
Τελικά αυτό που λένε "μ'όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις" ισχύει και για τα ζώα. Ακούω αυτή τη στιγμή στο στέρεο στη διαπασών το πιο κάτω πολύ αγαπημένο μου τραγούδι και το καλικαντζαράκι και ο γάτος κοιμούνται χωρίς να κουνάνε ούτε φρύδι, με τέτοια ηρεμία λες και είναι στην απομόνωση!! Το κόκερ λόγω κουφαμάρας είναι εκτός συναγωνισμού. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=dvXuPb6Okas
23-01-2012, 19:30 #11934
Originally posted by NADINE
Και πριν καν ξεκινήσει έχουμε βρει και μάνατζερ,τη Μανατζίνα!
Χαλάρωσε κοπελιά,γιατί τα βλέπω να τ'αλλάζεις σαν τα πουκάμισα τα παρατσούκλια κι όχι εβδομαδιαία,που είναι η σειρά τους!
23-01-2012, 20:19 #11935
Καλησπέρα ομορφιές μου!
ʼργησα αλλά ήρθα και εγώ. Ήμουν στην γύρα όλη μέρα, ένα γρήγορο πρωινό και στους δρόμους. Μόλις γύρισα. Πήγα να δω την αγαπημένη μου λεχώνα κουμπαρίτσα και να της κάνω λίγο παρέα και μετά στην αδερφή μου που είναι στο σπίτι με την αρρωστούλα Μαριλού να την νταντεύει όλη μέρα. Απόψε πάλι ανέβασε πυρετό το μανάρι μου και θα πάω αύριο από το πρωί να την νταντέψω εγώ για να πάει και η αφή στην δουλειά της. Ε αφού κάθομαι που κάθομαι ας προσέξω το κορίτσι μας. Οπότε αύριο θα είμαι μία τρελοθεία εν δράση χιχιχιχιunk:. Πάω να φτιάξω ένα μοσχαράκι σούπα γιατί αρρώστησε ολίγον και ο άντρας μου οπότε λέω να τον περιποιηθώ τον πασά. Ελπίζω να σας προλάβω στο ραντεβουτσατ αργότερα. Φιλιάαααααα
ΤαπερΤζίνα - ΜαναΤζίνα να δούμε τι άλλο παρατσούκλι θα ακούσουμε :lol::lol::lol:! Νιώθω λίγο υπεύθυνη για την διαφθορά σας, ελπίζω η Ναταλία να με συγχωρήσει και να μην μου σούρει κανέναν εξάψαλμο :lol::lol::lol:
23-01-2012, 20:37 #11936
Eli εύχομαι γρήγορα περαστικά στη μικρούλα σας και στον άντρα σου.
23-01-2012, 21:28 #11937
Ευχαριστώ Τζινάκι μου εντάξει καλά θα γίνουν τα παιδάκια μας
μία ιωσούλα είναι και θα περάσει. Τελικά το chat το κατάφερες Τζινάκι μου να το ανοίξεις;
Η Γιωτομανούλα τι να κάνει άραγε; Εύχομαι να πήγαν όλα καλά Γιώτα μου.
Αβουλίνα χαίρομαι τόσο που σε ανεβάσαμε χθες στο κάτω κάτω καθήκον μας γιατί και εσύ μας έχεις ανεβάσει ουκ ολίγες φορές χιχιχιχι. Εγώ πάντως θα γίνω η πιο πιστή θαυμάστρια σου αν ακολουθήσεις ως καριέρα το τραγούδι και θα έρχομαι να σε βλέπω και στα πανηγύρια στις επαρχίες!:lol:
23-01-2012, 21:31 #11938
Καλησπερα σας. Τι μου κανετε? Περαστικα στους αρρωστους.
Κυρια ναταλια αν θελατε να μαθετε τι κανει το πωλινακι σας ας περνατε ενα τηλεφωνο......
απο θεμα γριπης σημερα ειμαι χειροτερα απο χτες. Δν μπορω να αναπνευσω, δεν μπορω να φαω (καλα αυτο δεν ειναι και τοσο κακο) και γενικος τα ποδια μου δεν με σηκωνουν λες και ειμαι 372 κιλα. Μου εδςσε ο γιατρος καπι φυτικα σιροπακια μπας και βοηθησουν.
Πηγα σημερα γυναικολογο. Το κοριτσακι μου ( επιδη το ξερω πως ειναι κοριτσακι κιας μην φαινετε ακομα) ειναι μια χαρα! Πηγε ο γιατρος να την μετρησει και αυτη σαν τσακπινα που ειναι εκανε γυρους και δεν τον αφηνε! Με το ζορι ακουσαμε καρδουλα και πηραμε μια γρηγορη μετρα. Του εδειξα και τις αναλυσεις μου και...... Οι πρωτεινες ανεβασμενες σε συνδιασμο με τα αλλα που ειναι πεσμενα δειχνουν προβλημα στα νεφρα...... Με ρωτησε αν ειχα ποτε προβλημα και του ειπα οχι. Μετα ομως θυμηθηκα πως την ιδια ερωτηση μου ειχε κανει και ο χειρουργος στις προτελευταιες εξετασεις που ειχα κανει και η διαιτολογος στις τελευταιες. Αρα 3 συνεχομενες εξετασεις το ιδιο αποτελεσμα κατι συμαινει..... Μου ειπε πως θα μου τις επαναλαβει ξανα σε 3 βδομαδες ο ιδιος και θα δουμε. Πολυ στεναχωρεθηκα με αυτο.
23-01-2012, 21:32 #11939
Ναι, έχω μπει στο chat και περιμένω...........να βγει το πουλάκι! :lol: Δεν έχω ξαναμιλήσει σε chat. Μην ανησυχείς Eli θα σου κλείνω εγώ πρώτο τραπέζι πίστα για να δεις την ʼβα μας και τα ουίσκια δωρεάν!! :lol:
23-01-2012, 21:35 #11940
Αααααα ρε ΜαναΤζίνα αυτά είναι άμα έχεις και το μάνατζερ φιλαράκι έχεις και τα τυχερά σου! Θέλω να δω την ʼβα να κάνει αισθησιακό βίντεο κλιπ στην μπανιέρα...άνευ τρίχας όμως :lol::lol::lol:
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή