ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 801
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 801 of 2553 FirstFirst ... 30170175179179980080180280381185190113011801 ... LastLast
Results 12,001 to 12,015 of 38289
    Senior Member
    Τι να πρωτοθυμηθώ για την οδήγηση!
    Το ότι δανείστηκα το αυτοκίνητο της ξαδέλφης, χωρίς το ΝΙ, και σε ανηφόρα δεν τράβηξα χειρόφρενο? Κυλούσαμε προς τα πίσω, ενώ οι πίσω οδηγοί μας κοιτούσαν έντρομοι?
    Το ότι δανείστηκα το Volvo φίλου και το πήγαινα με 90 στην Εγνατία, άσχετη ούσα?
    Το ότι μετά από γλέντι, προθυμοποιήθηκα τα ξημερώματα να το πάρω εγώ, ως η λιγότερο μεθυσμένη?
    Επιπολαιότητα και ασχετοσύνη, καταστροφικός συνδυασμός!
    http://www.youtube.com/watch?v=ntTtpZWJhHI

Senior Member
    Αυτά που ήξερες ξέχνα τα!Σοβαρέψου και πιάσε πάραυτα τιμόνι!Έχεις τόσο όμορφα μέρη εκεί για βόλτες!
    Δε θα γίνουμε εμείς το επιχείρημα των αντρών που μας στέλνουν στην κουζίνα μας για λάντζα!Δε μας το επιτρέπω!
    Όσο για τις μουσικές μου επιλογές,άκουγα ραδιόφωνο.Γι'αυτό άλλωστε και τόσο εξεπλάγην με τον Σταυραετό της θείας Λαλαγγίνας!
    Οι εναλλακτικές μου σε μουσική της επιλογής μου στο πατρικό αυτοκίνητο ήταν κλασσική μουσική και εκκλησιαστικές ομιλίες του Ντουλιού.
    Δεν είμαστε για πολλά κλάματα!Ήδη έβλεπα τη θέση δίπλα μου άδεια και μ'έπιασαν τα ζουμιά!Πάντως σου λέω,ξανασκέψου το!Κι εγώ 40 χρόνια
    φούρναρης,Κτελ και αστικά,φτάνει πια!Πού και πού λίγη άνεση τη χρειαζόμαστε!Έβαλα και τη θέση να θερμαίνεται...Πήρε φωτιά ο κώλος μου,που λένε!
    Δεν το ξεφτύλισα να βάλω να μου κάνει και μασάζ...Το θερμαινόμενο τιμόνι δε βρήκα,αλλά οκ,είχα ζεστούλα...ʼντε Αβουλίνι μου,χαλάρωσε και πάρε σειρά κι εσύ!

--->Όποιος εύκολα θυμώνει,να μη πιάνει το τιμόνι...

Πάμε στην εικόνα τέσσερα,ώστε ν'αξιωθούμε και την πέντε,πριν φτάσουμε-αν βέβαια ζήσουμε τόσο-κατευθείαν στην τελευταία!

Senior Member
    Μερικά τραγούδια που μου αρέσει να ακούω, καθώς οδηγώ:
    http://www.youtube.com/watch?v=bKttENbsoyk

http://www.youtube.com/watch?v=Mr_uHJPUlO8

http://www.youtube.com/watch?v=o2KqYt3fXdw

Το δράμα μου είναι όταν ταξιδεύω με τον αδελφό μου! Πού πάει και τα βρίσκει τα ψυχοπλακωτικά! Ψάχνει ξένες συλλογές του '60, ελληνικά μίζερα, άρρωστη με φέρνει στον προορισμό μου! Με αποκορύφωμα το εξής:
    http://www.youtube.com/watch?v=Z5ZQoKAICQY
    Ήξερα πού επέστρεφα, άκουσα και "τον έχτισε το δάκρυ, αυτών που μένουνε και περιμένουνε", ράκος έγινα! Από τότε αυτό το τραγούδι είναι κάτι σαν οικογενειακό αστείο!

Senior Member
    Ααααχ εγώ κορίτσια λατρεύω την οδήγηση! Από τα 18 μου έπιασα τιμόνι και δεν το έχω αφήσει από τότε! Στα 19 μου είχα ήδη δίπλωμα και στα 21 μου το πρώτο μου αυτοκίνητο το φοιτητικό μου :bigsmile: ένα seat ibiza κίτρινο παρακαλώ! Το κράτησα 10 ολόκληρα χρόνια και το γύρισα σε όλη την Ελλάδα από Πρέσπες και Αλεξανδρούπολη, Χαλκιδική (πολλάκις!!!) μέχρι Μύκονο, Σκόπελο, στο αγαπημένο μου Μέτροβο, Γιάννενα, Ναύπακτο (πολλές φορές λόγω πατρικού), Πελοπόννησο, Τρίκαλα, Ελάτη , Αθήνα και όπου αλλού με έβγαζε ο δρόμος! Και που δεν ταξίδεψα η ταξιδιάρα! Νιώθω μία υπέροχη ελευθερία οδηγώντας, αδειάζει και το μυαλό μου και μπαίνει σε μία τάξη. Να φανταστείτε ο άντρας μου δεν οδηγεί, δεν έχει καν δίπλωμα αυτοκινήτου! Μόλις ξεκίνησε τώρα να το βγάλει για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για να μην είμαι η μοναδική οδηγός της οικογένειας χιχιχιχι. Αφού τόσο καιρό του έλεγα όταν με γκαστρώσεις εγώ θα οδηγήσω για να πάω στο μαιευτήριο να γεννήσω!:lol::lol: και η αλήθεια είναι ότι με έχω ικανή! Εδώ και τρία χρόνια πήρα το 2ο μου αμάξι της πιο ώριμης ηλικίας, πούλησα και το σεατάκι που τόσο το ταλαιπώρησα και με ταλαιπώρησε αλλά τελικά σαν το πρώτο δεν χαίρεσαι κανένα άλλο :bigsmile:
    Λατρεύω την αίσθηση ανεξαρτησίας που σου δίνει το αυτοκίνητο και πιστεύω ότι θα οδηγώ φανατικά μέχρι τα βαθιά μου γεράματα :lol:

Senior Member
    και εμένα μου άρεσε τρελά η οδήγηση αλλά όχι πια, σαν να μην έχω την αυτοπεποίθηση που είχα μικρή, σαν να μην μου έχω πια εμπιστοσύνη... το γλυκό μου αυτοκινητάκι που άντεξε 15 χρόνια στην κατοχή μου έχει αρχίσει να κλατάρει σιγά σιγά και σκέφτομαι ότι θα πρέπει να αντικατασταθεί πριν μείνω και τρέχω και δεν φτάνω! Είμαι και ψώνιο και θέλω και καινούριο να πάρω ,οπότε κάθομαι στα αυγά μου και δεν παίρνω τίποτα!

Senior Member
    Τι τέλεια φωτογραφία!Όλο ζωή,φως και χαρά!Να είστε πάντα γερές κι αγαπημένες αφές με την άγνωστη μου κοπελιά!

Αβουλίνι μου,θα σε λυπήσω,αλλά εγώ θα ταξίδευα με τον αδερφό σου!Είναι τρομακτικό πόσο θα ταιριάζαμε...
    Αχ...να'τανε καράβι...γι'αυτούς που μένουνε και περιμένουνε...Και για μένα έχει μεγάλη σημασία το τραγούδι αυτό...
    Το έχω κυρίως σχετίσει με την κουμπάρα μου...Και πάντα έχω εικόνες από τις παλιές αγάπες που πάνε στον Παράδεισο...
    Δε θυμάμαι και πολλά από το βιβλίο,παρά μόνο εκείνον τον καφενέ στο ερημονήσι που αποσύρθηκε να υμνήσει τη χαμένη του αγάπη...

Τα δικά σου τα έκλεισα πριν καν τα καλανοίξω...Τον καφενέ του αδερφού σου τον τραγουδώ!Αχ...Νταλαριάζομαι επικίνδυνα!

--->ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ : ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ

Senior Member
    Το είχα σκεφτεί τότε ότι μάλλον θα κάνατε ιδανική παρέα στα ταξίδια σας! Τι με ήθελε εμένα δίπλα του? Να μουρμουράω? Τι τον ήθελα αυτόν δίπλα μου? Να μου μαυρίζει την καρδούλα? Βρε, για να δω πώς θα γίνει να συναντηθείτε... Πιστεύω πως θα κάνετε πάρα πολύ καλή παρέα. Ταιριάζετε στ'αλήθεια!

Senior Member
    Θα σου κάνω αναπαράσταση από κοντά πώς κάνω στα ταξίδια. Ωχ, ωχ λέω με βαθιά φωνή, πονάει η καρδούλα μου! Κι εκείνος γελάει, το κτήνος! :grin:

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=5cKwIncdCD4
    Ωχ, ωχ, πονάει η καρδούλα μου!

Πάρε κι αυτό, να φτιαχτείς!

Senior Member
    Ναταλία μου πόσο χαίρομαι που το πήρες απόφαση να γίνεις ένας μοναχικός καβαλάρης που χάνεται στο ηλιοβασίλεμα! :bigsmile:
    Είναι ωραίο να έχεις την ανεσούλα σου, τη ζέστη σου, τις σκέψεις σου να σε συντροφεύουν και την μουσική που αγαπάς και τα χιλιόμετρα να τρέχουν...έστω και με μελαγχολική διάθεση δεν είναι κακό, η ψυχούλα ταξιδεύει όμορφα όταν τα χιλιόμετρα τρέχουν.
    Όσο για εσένα ʼβα άγριο νιάτο θα συμφωνήσω με τις μουσικές σου επιλογές και όσο για τον κουλτουριάρη αδερφό σου ας τον να κουρεύεται! :lol::lol: Η οδήγηση δεν έχει μουσικές προτιμήσεις πάμε ανάλογα με το τοπίο, την ώρα, την διάθεση εγώ ακούω τα πάντα! Όταν λέμε τα πάντα τα πάντα! Από τρίτο πρόγραμμα, μέχρι heavy metal! :lol::lol:. Μόνο στα σκυλάδικα έχω μία δυσανεξία και πρέπει να με βρεις σε τρελά κέφια για να τα κάνω κέφι!

Όσο για την φωτογραφία, είμαστε στον Σταυρό, στο πρώτο καταφύγιο του Ολύμπου μετά από ένα ωραίο κρασοφαγοπότι. Τι ευτυχισμένη μέρα Θεέ μου εκείνη,τόσο λαμπερή, τόσο κεφάτη, σχεδόν παιδική! Στον δρόμο κατεβαίνοντας ακούγαμε ζεμπεκιές και σταματήσαμε καταμεσίς του δρόμου και ρίχναμε γύρες στην άσφαλτο με αλάρμ! Ο Γαβριήλ πετούσε χιόνι αντί για λουλούδια στην αφή Κατερίνα και όλοι χτυπούσαμε παλαμάκια και χορέψαμε με την σειρά μας και οι τέσσερις. Έχουμε αποθανατίσει τη στιγμή και με βίντεο χιιχιχιχι. Η άγνωστη κοπελιά είναι φιλενάδα και παλιά συμμαθήτρια.

Senior Member
    Ας κάνω κι ένα τεστ: Ναταλία, έχεις δει την ταινία "φτηνά τσιγάρα"? Ο αδελφός μου τη λατρεύει! Εγώ, από την άλλη, την είδα μέχρι τη μέση, δεν άντεξα παραπάνω. Για να δούμε τι θα απαντήσεις...

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=Dm8PTOMv6DI
    Ωχ, ωχ, η καρδούλα μου θα σπάσει στο τέλος! Θα με ξεκάνετε, να ησυχάσετε!

Senior Member
    Eli μου, τι όμορφες στιγμές! Αξίζει να τις θυμάσαι! Δεν κατάλαβα ότι ήταν προσωπική σου φωτογραφία. Νόμιζα ότι ήταν μία αντιπροσωπευτική της ξεγνοιασιάς και της ελευθερίας. Μπράβο κορίτσια! Και σε άλλα τέτοια, με υγεία!

Senior Member
    Originally posted by Ava

http://www.youtube.com/watch?v=5cKwIncdCD4
    Ωχ, ωχ, πονάει η καρδούλα μου!

Πάρε κι αυτό, να φτιαχτείς!
    To καφενείο...το πρακτορείο...δε με λυπάσαι...Καίγομαι,καίγομαι ,ρίξε κι άλλο λάδι στη φωτιά...

Πειρασμέ,φεύγω!Δε θα προλάβω ούτε το τσατ σε δύο ώρες ούτε εσένα να σε υποδεεχτώ μεθαύριο με τόσες δουλειές που έχω!

Senior Member
    Μη φύγεις πριν απαντήσεις στο τεστ... Έλα και είμαι περίεργη..