ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 803
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 803 of 2553 FirstFirst ... 30370375379380180280380480581385390313031803 ... LastLast
Results 12,031 to 12,045 of 38289
    Senior Member
    Γιώτα έχουμε μία οικογενειακή φίλη που έχει βγάλει τη χολή και σαβουριάζει τα πάντα!! Οπότε μην ανησυχείς, κάποια στιγμή σίγουρα θα μπορείς να ξαναφάς αυτά που σου αρέσουν. Εξάλλου οι ξηροί καρποί και ο ηλιόσπορος έχουν περάσει πλέον στο dna σου!! :lol::

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Ναταλία έχεις απόλυτο δίκιο σ'αυτό που λες με τη λάντζα. Γιατί όλοι οι άντρες λένε ακριβώς το ίδιο; Έχω πετύχει ακριβώς τέτοια φάση όταν μία μέρα οδηγούσε η μητέρα μου (και καλή οδηγό δεν τη λες) με μένα συνοδηγό και προσπαθώντας ν'αλλάξει λωρίδα την έκλεισε ένας τύπος και της είπε το κλασικό "γιατί δεν πας σπίτι σου να πλύνεις κανένα πιάτο" !! Εγώ προσπαθούσα να κρυφτώ στο διπλανό κάθισμα και η μάνα μου ατάραχη ανοίγει το παράθυρο και του λέει "έχω έναν μαλ@@κα σαν και σένα και μου τα πλένει" !! :lol:
    Tην είχα υπόψιν μου την απάντηση αυτή,απλά δε φανταζόμουν ποτέ πως θα γνώριζα τη γυναίκα που την ξεστόμισε!
    Μετά τη Μόνα Τζίνα των Παρισίων και τη θεία Λαλαγγίνα των μπουζουκιών,η Αθηναία taxi-driver και η αδίστακτη σωφεράντζα των δρόμων!
    Μιλάμε για οικογένεια-διασημότητα,όχι αστεία! Μήπως και το σκυλάκι σου είναι η περήφημη Λάσσυ και δε μας το'πες;

(Όπου Feud,κράτα το F και βάλε Φριτς εσύ να είμαστε μέσα!)

Senior Member
    Καλημέρα καμηλιέρη,καμηλιέρη καλημέρα!
    Σήμερα ξύπνησα κεφάτη αν και από τρόμαγμα σηκώθηκα...Έχω ξεχάσει να μένω σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη
    κι όπως γύρναγα στο κρεβάτι μου ένιωσα μετέωρη που στο αριστερό μου πλάι δε βρήκα τον τοίχο της Κατερίνης
    ούτε στο προσκεφάλι μου το ξύλο της,αλλά κρύα κάγκελα.Λίγο έλειψε να πέσω κάτω όπως παλιά,αλλά κυρία στη θέση μου!
    Χθες με καταστρέψατε,πειρασμοί και χάθηκαν πολύτιμες ώρες από την αντίστροφη μέτρηση της άφιξης των χαρών της χαράς τους,
    οπότε σήμερα σκοπεύω να σας ξεπετάξω με μια καλημέρα(τώρα που ακόμα κοιμάστε και δεν κινδυνεύω χασομέρια)και πολύ σας είναι!
    Η σκέψη και η θετική ενέργεια όλων μας στη Μακγιωτχολή που διανύει τα τελευταία της λεπτά παρέα με τα υπόλοιπα Μακγιωτόργανα.
    Είχε καλή ζωή,χλαπάκιασε και χώνεψε κάμποσα εδέσματα,με αποκορύφωμα βέβαια το τσίκι τσίκι το σποράκι-καταπίνει το φαρμάκι...
    Ούτως ή άλλως τα χρόνια με τις σοβαρές ποσότητες γευστικών απολαύσεων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί...δε θα χάσεις και πολλά,μη λυπάσαι.
    ʼμα δεις το κομμένο μου στομάχι κάπου,δώσε του τα φιλιά μου!Όχι πως μου έλειψε,αλλά τόσα χρόνια περάσαμε μαζί,τι να πρωτοθυμηθώ...
    Σε αφήνω τώρα γιατί έχουμε και δουλειές!Καλό σου παράδεισο και δε θα έχεις μοναξιές,μη φοβάσαι!Έρχονται κομμένα δέρματα από πλαστικές,
    ξεχειλωμένα στήθη,κοιλιές και δε συμμαζεύεται...Ήδη η κολλητή της ιδιοκτήτριας σου ετοιμάζεται...Όργανα φτιαγμένα από πηλό,ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
    Μαγιωτάκι μου,χαλαρά,μη μασάς που στην κόβουν!Ένας αρακάς λιγότερος!Σιγά την απώλεια!Υπάρχουν πάντα και τα φασολάκια κι οι μπάμιες!

Senior Member
    Καλημερα! Καλη επιτυχια γιωτουλα μου, η σκεψη μου σημερα θα ειναι μαζι σου!

Κανει ψωφοκρυο σημερα... Κατι τετιες στιγμες ειναι ου μετανιωνιω που δεν εδωσα ακομα 10.000 για να εχω τζακι (με την καταλληλη κατασκευη προστασιας μιας και ειναι απο ξυλο το σπιτι μου). Θα καθομουνα ολη μερα μπροστα και θα ερειχνα ξυλα μεσα και διαφορα αρωματικα βοταμα να μοσχοβολαει το σπιτι......

Senior Member
    Καλημέρα ! λυπάμαι που δεν μπόρεσα να είμαι χθες στην παρέα σας αλλά είχα τραβήγματα με το παιδί. Η σκέψη μου όμως είναι στην Γιώτα μας που μάλλον τώρα θα μπαίνει να κοιμηθεί στην αίθουσα του χειρουργείου. όλη μου η αγάπη, οι προσευχές και η θετική σκέψη είναι σε εσένα Γιωτάκι μου . Σε λίγο θα είσαι χολήfree.

Senior Member
    ειμαι σε αναμμενα κάρβουνα, να πάρω τηλ την Γιωτοαδελφή να μάθω τι γίνετε με την Γιώτα μας ή λέτε να γίνω ενοχλητική?

Senior Member
    Καλημέρα. Σήμερα ξύπνησα απότομα, δεν πήγα να πέσω από το κρεβάτι όπως η Ναταλία χιχιχι, αλλά πετάχτηκα και κοίταξα το ρολόϊ έχοντας στο κοιμισμένο ακόμα μυαλό μου το χειρουργείο της Γιώτας! Ένοιωσα σα να με περίμενε κι εγώ είχα αργήσει!! Είναι ζόρι οι μνήμες από 2 χειρουργεία σε σύντομο χρονικό διάστημα και τώρα με τη Γιώτα το ξαναζώ εν μέρει. Εύχομαι να της πάνε όλα καλά σήμερα με όση λιγότερη ταλαιπωρία γίνεται.
    Κατερίνα μας έλειψες χθες αλλά δεν πειράζει γιατί καταλαβαίνουμε ότι είχε λόγους ανωτέρας ασθενείας! Οικογενειακά περαστικά χιχιχι.
    Φεύγω τώρα, πάω να εκνευριστώ στον ΟΑΕΔ.

Senior Member
    Κατερίνα πάρε τηλέφωνο να μάθουμε, την έχουν πάρει ή ακόμα;

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    καλημέρα κοριτσούδια!εγώ τελικά χτες άργησα να κοιμηθώ ,με έχει πιάσει τις τελευταίες ημέρες και πριν πάει 1.30 η ώρα δεν κοιμάμαι,αλλά με τον σύζηγο δίπλα δεν μπορούσα να τσατάρω μαζί σας τον λυπάμαι τον κακομοίρη να είναι όλη μέρα στην δουλειά και να έχει εμένα δίπλα του τσουκου-τσούκου το πληκτρολόγιο!και είναι κ τόσο βολικός που δεν λέει κουβέντα αλλά...anyway!Εγώ ξύπνησα το πρωί πριν φύγει για δουλειά και πριν από έναν σεισμό που έκανε ,ευτχώς δεν ήταν δυνατός!!Κατερινιώ για πάρε να μάθουμε νέα από το κορίτσι μας!

Α να σας πω ηΓιώτα μας είναι στο Ιπποκράτειο που είναι στην Βασιλίσσης Σοφίας?ίσως την Παρασκευή κάνω ένα ταξίδι αστραπή στην Αθήνα και πολύ θα ήθελα να περάσω να την δω (αλλά είναι έκπληξη μην της πείτε κάτι )

Senior Member
    Καλημέρα Ιωάννα. Ναι, η Γιώτα είναι στο μικρό Ιπποκράτειο που είναι στη Βασ.Σοφίας. Λογικά την Παρασκευή θα πάρει εξιτήριο οπότε σιγουρέψου πρώτα πριν πας. Αύριο το πρωί που θα πάω να την δω θα την ρωτήσω για το εξιτήριό της.

Senior Member
    Κορίτσια της έστειλα μήνυμα και μόλις μου απάντησε. Δεν την έχουν πάρει στο χειρουργείο ακόμα! Περιμένει στο δωμάτιό της.

Senior Member
    μολις την ετοιμάζουνε τώρα μπαίνει η Γιώτα μας !!! Καλή της επιτυχία!!!!

Senior Member
    Καλη επιτυχία στη Γιώτα μας! :bouncing:

Senior Member
    Κατερινάκι μόλις είδα ότι έπιασες το στόχο σου! Πολλά πολλά μπράβο κοριτσάκι μου!

Senior Member
    Πριν λίγο βγήκε το κορίτσι μας!Όλα πήγαν μια χαρά!Λίγο πονάει,αλλά είναι οκ.Τέλεια!Πάει κι αυτό!