ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 804
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 804 of 2553 FirstFirst ... 30470475479480280380480580681485490413041804 ... LastLast
Results 12,046 to 12,060 of 38289
    Senior Member
    Μπράβο το κορίτσι μας! Αύριο το πρωί θα έχει κίντερ έκπληξη χιχιχιχιχχι

Senior Member
    Ευτυχώς που πήγαν όλα καλά. Κάτι που έγινε η επέμβαση λαπαροσκοπικά κάτι που είναι δυνατό κορίτσι είμαι σίγουρη ότι θα συνέλθει γρήγορα και θα είναι απλά άλλη μία "φτου κακά" ανάμνηση στη ζωή της.
    Εγώ σιγά μην έβγαζα άκρη στον ΟΑΕΔ!! Δεν μου δίνουν βεβαίωση για να ασφαλιστώ στο ΙΚΑ γιατί πρέπει να είμαι γραμμένη άνεργη για 1 χρόνο συνεχόμενα. Εγώ ήμουνα αλλά το καλοκαίρι με το χειρουργείο δεν μπόρεσα να ανανεώσω την κάρτα μου, με διαγράψανε και ξαναγράφτηκα. Όταν το εξήγησα αυτό στην υπάλληλο λέγοντάς της ότι έχω και το εξιτήριο του νοσοκομείου όπου φαίνεται ότι ήταν αδύνατο να πάω χειρουργημένη να ανανεώσω την κάρτα μου μου είπε ότι δεν έχει σημασία γιατί ο νόμος λέει ότι αφού δεν μπόρεσες να ανανεώσεις δεν ήσουν άνεργη αλλά ήσουν ασθενής!!uzzled:uzzled: Τη ρώτησα συγνώμη δεν γίνεται να είμαι και άνεργη και ασθενής ταυτόχρονα και μου είπε όχι γιατί αν σε έπαιρναν τηλ. για δουλειά πως θα πήγαινες; uzzled:uzzled: Όση ώρα μου τα έλεγε αυτά σκεφτόμουν από μέσα μου μήπως αν της μιλούσα σε ξένη γλώσσα θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε καλύτερα!!! Το ρεζουμέ είναι ότι δεν με ασφαλίζουν οι παλιοοαέδες και θα βρω την άκρη μάλλον στην πρόνοια. Προς το παρόν κλείνω τα αυτιά μου στις σειρήνες που λένε ότι τα νοσοκομεία δεν παρέχουν όλες τις ινσουλίνες με αποτέλεσμα οι διαβητικοί να αλλάζουν την αγωγή τους σύμφωνα με το τι βρίσκουν κάθε φορά να πάρουν από το νοσοκομείο και να δημιουργούνται προβλήματα στη ρύθμισή τους!! Όσο ζω ελπίζω............

Senior Member
    Τζινα γιατι δεν βρισκεις τον προισταμενο στον ΟΑΕΔ κ να παρακαμψεις τον μα@@κα υπαλληλο;Γιατι εχω καταλαβει οτι οι υπαλληλοι αλλα λενε στον ενα ΟΑΕΔ αλλα στον αλλο δεν ειναι πληροφορημενοι.Για ψαξτο λιγο.Ζητα κατευθειαν τον προισαμενο κ πες του οτι εχεις χαρτι νοσοκομειου.Δεν μπορει να μην υπαρχει καποια σχετικη ρυθμιση τοσοι ανθρωποι που ειναι κ αρρωστοι κ ανεργοι τι θα κανουν δηλαδη;

Senior Member
    Lessing εφόσον δεν ανανέωσα την κάρτα και με διέγραψε το σύστημά τους και ξαναγράφτηκα δεν έχει σημασία για ποιό λόγο δεν ανανέωσα. Σου λένε αν είσαι ανασφάλιστος πήγαινε στην Πρόνοια.

Senior Member
    ΑΑΑΑΑααααα εδώ τώρα κολλάει αυτό που βάζει η ʼβα

http://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048

Μα τι κράτος έχουμε ειλικρινά συγκλονίζομαι από τις παροχές που απολαμβάνουμε! Και εγώ πήγα σήμερα στον ΟΑΕΔ και έβγαλα κάρτα ανεργίας. Τουλάχιστον πλέον σου ζητάνε να την ανανεώνεις κάθε τρίμηνο και όχι κάθε μήνα, έλεος!!! Καλά από προγράμματα επιδοτούμενα και δουλειές π@π@ρια έχουν. το έκανα και αυτό, άλλο ένα νουμεράκι μπήκε στα ποσοστά της ανεργίας....

Senior Member
    Μα βρε Έλλη, μου μίλαγε με τέτοιο τρόπο και μου παρουσίαζε τα παράλογα για λογικά που λέω κοίτα που θα με πείσει κι εμένα στο τέλος!!

Senior Member
    Εδώ παίζει αυτό που έλεγε και η ʼννα65, ότι αν είσαι σε ένα πόστο στο δημόσιο για πολύ καιρό από ένα σημείο και μετά παθαίνεις μία αναισθητοποίηση... Εμ και εσύ θες να είσαι και άνεργη και άρρωστη!Ντροπή σου! Δεν συμφέρεις κοπελιά!

Αχ βρε Τζίνα μου ελπίζω να βρεις άκρη στην Πρόνεια. Μα και αυτή η κοπελιά στον ΟΑΕΔ τόση αναισθησία αλλά θα μου πεις αυτή τις κάνει τις ινσουλίνες;

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol: Δεν έχω ούτε τσίπα ούτε τίποτα που τόλμησα να χειρουργηθώ!

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια!
    Πρώτα πρώτα εύχομαι περαστικά στο κορίτσι μας! Σιδερένια και να γίνει σύντομα εντελώς καλά!

Τι βλακείες είναι αυτές που ακούω! Όχι ότι ξαφνιάζομαι και ιδιαίτερα, αλλά το παρακάνουν. Νομίζω πως αυτό ταιριάζει περισσότερο: http://www.youtube.com/watch?v=gI6WiAoDqF0
    Α μα πια!

Σε λίγο θα ετοιμάσω τα πραγματάκια μου, έχω ταξίδι αύριο!! Είμαι πολύ χαρούμενη, αν και η ψιλοασθένειά μου μου τα χαλάει λιγάκι. Η Ναταλία λέει πως θέλει να γυρίσουμε, να κάνουμε βόλτες, εγώ πάλι άρχισα να φταρνίζομαι περισσότερο και φοβάμαι πως όσο και αν χαπακωθώ, αυτό που έχω εξελίσσεται.. Δεν θέλω να της κάνω το σπιτάκι της Σπίνα Λόγκα. Αν δεν ερχόταν η Γλαύκη μας από μακρυά, ίσως και να μην πήγαινα. Θα νιώσω απίστευτες τύψεις αν τις κολλήσω.. Τέλος πάντων, δεύτερη μέρα σήμερα, νομίζω πως μετά την τρίτη δε μπορείς να το μεταδώσεις. Θα κουβαλήσω μαζί και τα φάρμακά μου και όλο και κάτι θα γίνει. Σκέφτομαι ένα πράγμα: Πώς θα κρατηθώ να μην αγκαλιάσω τη Ναταλία?

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Σκέφτομαι ένα πράγμα: Πώς θα κρατηθώ να μην αγκαλιάσω τη Ναταλία?
    Φόρα μία αποστειρωμένη ολόσωμη σακούλα! :lol::lol::lol:

Senior Member
    Έτσι νομίζω πως θα την εντυπωσιάσω! :bigsmile:
    Και μετά κι απ' αυτό, σκέφτομαι να ρίξω και ένα χορό με παντομίμα.. Το "έξαψης" έχω στο μυαλό μου... Θα μείνει με το στόμα ανοιχτό! :bigsmile:

Senior Member
    ʼβα μη νομίζεις ότι άμα πάρεις πολλά φάρμακα η γρίπη θα φοβηθεί και θα φύγει τρέχοντας!! Πρέπει να κάνει τον κύκλο της. Γι'αυτό μην ζορίζεις τον οργανισμό σου.

Senior Member
    Καλύτερα να μη μείνει με το στόμα ανοιχτό γιατί θα αρρωστήσει σίγουρα!!

Senior Member
    Φαρμακαποθήκη έχω καταντήσει Τζίνα μου, άστα! Ίσως γι' αυτό να είμαι συνέχεια θολωμένη. Ειδικά αυτά τα ρημαδόχαπα που παίρνω φέρνουν νάρκη, σα φυτό γίνομαι. Ευτυχώς ότι έχω δεν είναι βαριάς μορφής. ʼλλες φορές έχω τέτοιο συνάχι, που η μύτη μου γίνεται πληγή και γενικά τις γρίππες μου τις βγάζω στο κρεβάτι. Αυτή τη φορά δεν έχω καθόλου συνάχι και είμαι στο πόδι, πάλι καλά. Τόση γκαντεμιά, όμως? Μια φορά είπα να πάω ένα ταξίδι και τώρα με έπιασε αυτό το πράγμα? :grind:

Senior Member
    Σκέφτηκα κάτι: Αύριο θα πάρω από το φαρμακείο μία μάσκα και θα τη φοράω στο σπίτι. Έτσι δεν θα μπορώ και να καπνίζω! Χαρές που θα κάνει!!