ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 805
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 805 of 2553 FirstFirst ... 30570575579580380480580680781585590513051805 ... LastLast
Results 12,061 to 12,075 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Ava
    Έτσι νομίζω πως θα την εντυπωσιάσω! :bigsmile:
    Και μετά κι απ' αυτό, σκέφτομαι να ρίξω και ένα χορό με παντομίμα.. Το "έξαψης" έχω στο μυαλό μου... Θα μείνει με το στόμα ανοιχτό! :bigsmile:
    Μπα μάλλον για ξερή στο πάτωμα λιπόθυμη την κόβω άμα δει μία τρελή με ολόσωμη σακούλα να της τραγουδάει και της χορεύει το έξαψης και θα αναρωτιέται αν ο ταξιτζής είναι ακόμη κάτω για να σε επιστρέψει πίσω ως ελαττωματικό εμπόρευμα :lol::lol:

Senior Member
    Έχεις δίκιο μωρέ ʼβα μου κι εγώ στενοχωρήθηκα όταν μας είπες ότι κρύωσες.

Senior Member
    Μόνο μη μου κολλήσει κανένα χαρτί στην πλάτη!
    http://www.youtube.com/watch?v=hCW7TVj9wt8

Senior Member
    'Αβα δεν αποτελείς εξαίρεση μάλλον τον κανόνα όλοι άρρωστοι είναι :crazy:
    Ο Γιώργος είναι στο κρεβάτι ξερός και ψήνεται στον πυρετό ούτε δουλειά δεν πήγε σήμερα, ούτε και αύριο θα πάει. Η Κατερίνα γύρισε σπίτι νωρίτερα από τη δουλειά της και είναι χάλια δεν μπορεί να πάρει ανάσα από το μπούκωμα. Εγώ δεν ξέρω για πόσο ακόμη θα κρατηθώ στο ύψος μου. Πάντως προς το παρόν κρατάω αντιστάσεις...

Senior Member
    Αμάν, βρε κορίτσια! Περαστικά σε όλους τους ασθενείς και γρήγορα! Είναι καλό που ο Γιώργος ξεκουράζεται, αν και στην κατάστασή του, δε νομίζω ότι είναι σε θέση να το εκτιμήσει.. Όσο για σένα Eli μου, σου εύχομαι να κρατηθείς στο ύψος σου και να μην αρρωστήσεις, εκεί, στη Σπίνα Λόγκα που γυρνάς.. Κράτα γερά! Μωρέ, μήπως έπρεπε να επισκεφτώ εσάς τελικά? Θα ήμουν και εναρμονισμένη με το περιβάλλον Θα πιάναμε όλοι από ένα κρεβάτι, μούρλια θα περνούσαμε!!:bigsmile:

Senior Member
    Με μεγάλη μας χαρά!!!! Θα σου δώσουμε και μία κουβερτούλα, εχω και μία έξτρα ζεστή φλις ρομπίτσα κόκκινη παρακαλώ, θα σας κάνω και τα τσαγάκια σας και τις σουπίτσες σας και θα περάσουμε χάρμα! :lol:

Βέβαια μετά ποιος ακούει τη Ναταλία;....

Υ.Γ. Ο Γιώργος με 38.5 και 39 πυρετό βασικά πλέον δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον του :lol: τουλάχιστον ξεκουράζεται

Senior Member
    Πρώτα θα πάω μια βόλτα από κει, θα την αγκαλιάσω σφιχτά, θα τη φιλήσω πολύ πολύ και μετά θα έρθουμε κι οι δυο μας!
    Φοβερή ιδέα? :eureka:

Senior Member
    Υπέροχα κουτσοί στραβοί εδώ στην Αγιά Παρασκευή! :lol::lol::lol::lol:
    Περίφημη ιδέα έχω πολλές κουβερτούλες και άνεση χώρου να σας βολέψω όλες τις κοκόνες!!!! Και κρεβατάκι με θέα και απ' όλα! Μέχρι και εντριβούλες παρέχουμε

Senior Member
    Τον καημένο το Γιώργο! Τον ταλαιπωρεί μία "έξαψης", έξαψης πυρετική!

Senior Member
    Κορίτσια θα πάω εγώ στη Ναταλία που δεν είμαι άρρωστη!!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Τον καημένο το Γιώργο! Τον ταλαιπωρεί μία "έξαψης", έξαψης πυρετική!
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Έλα κι εσύ Τζίνα μου και φέρε και το κουφό κοκεράκι! Δεν ξέρω γιατί, αλλά ειδικά αυτό το σκυλί το λάτρεψα! Μου φαίνεται ευγενική φυσιογνωμία, διακριτική παρουσία, κυρία με τα όλα της! ʼσε που κάθεται και σταυροπόδι! Αυτό δεν το έχω ξαναδεί σε σκυλί!

Senior Member
    Eli μόνο εντριβούλες κάνεις; Βεντούζες με ποτήρι και φωτιά δεν κάνεις;;;:lol::lol:

Senior Member
    Όλα τα ζώα μου κάθονται σταυροπόδι, ακόμα και ο γάτος μου. Μήπως επειδή πήραν από μένα που είμαι κυρία Ναυάρχου;:lol::lol: Βέβαια σε σένα μόνο το κουφό σκυλί μου θα έδινα γιατί μόνο αυτό θα άντεχε τα τραγούδια σου, μη μου κουφάνεις και τα υπόλοιπα! :lol:

Senior Member
    Eli, να τον ξυπνάς συχνά και να του δίνεις νερό, μην πάθει καμία αφυδάτωση. Μετά να τον κουκουλώνεις καλά και να του αλλάζεις συχνά φανέλες και πυζάμες. Πού θα πάει ο πυρετός, θα πέσει!