ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 813
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 813 of 2553 FirstFirst ... 31371376380381181281381481582386391313131813 ... LastLast
Results 12,181 to 12,195 of 38289
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Κατερινιώ πολύ όμορφες και οι 2 (ειδικά στου σπιτιού τέλεια η μαιμού και το άλλο το ζωάκι ),να την χαίρεσαι την Μαριλού σας!ʼντε και του χρόνου να της φτιάξετε ακόμα μεγαλύτερη υπερπαραγωγή :starhit:

αααα δεν σας είπα μαγειρέυω ένα ελιόψωμο και μου έχει σπάσει την μύτη το άτιμο!Η μ@μακία είναι πως θα φάω ένα μικρό κομματάκι θα φουσκώσω και θα μείνω με την όρεξη γκρρρρ,αλλά τουλάχιστον για μεσημέρι θα κάνω γιουβαρλάκια που πάνε εύκολα κάτω!

Senior Member
    Ιωάννα δεν συναντώνται μόνο οι ζυγαριές μας αλλά και οι κατσαρόλες μας!!! Έφτιαξα χθες γιουβαρλάκια και θα φάω και σήμερα!
    Κατερίνα οι τούρτες είναι έργα τέχνης πραγματικά! Φαντάζομαι τη χαρά της Μαριλένας όταν τις είδε. Και αυτό το νούμερο "2" είναι πολύ συγκινητικό, ένα αγγελάκι 2 χρονών. Να είσαστε καλά και να γιορτάσετε πάλι του χρόνου με το ίδιο υπέροχες τούρτες.

Senior Member
    Ώστε τσακ μπαμ η επιστροφή της Γιώτας μας! Γιώτα σιδερένια!
    Ιωάννα μου κι άλλο κιλάκι??? Που θα φτάσεις τσιλιβίθρα μου??????
    Κατερίνα να χαίρεσαι την κορούλα σου! Α και οι τούρτες φαίνονται τέλειες! Με έχε βαρέσει και το στερητικό από τη ζάχαρη άσχημα... ʼστα να πάνε! :grind:

Senior Member
    ʼβα επιτέλους σήμερα είναι η συνάντηση κορυφής!! Καλό ταξίδι να έχεις με την ταξιλιμουζίνα σου και μην ξεχάσεις να πάρεις τη γρίπη μαζί σου!
    Επίσης σήμερα είναι και η μέρα της πολυσαλάτας. Μόλις την τελείωσα και πάω να την ντιλιβερίσω προσωπικώς!

Senior Member
    Τα κοριτσάκια σήμερα Θεσσαλονικιάζονται! Λέτε να έχει φτάσει η ʼβα; ʼραγε βρεθήκανε οι τρεις σωματοφύλακες; Φαντάζομαι την Ναταλία να τρέχει, τα τακτοποιεί και να ετοιμάζεται όλο χαρά για να υποδεχτεί τις χαρές της . ʼντε κοριτσάκια μου σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα, να γελάσετε με τις καρδιές σας και πάνω απ' όλα αυτές οι μέρες σας να είναι ξέγνοιαστες!!! Φιλιααααα στον Βορρά

Υ.Γ. Περιμένουμε ραπόρτο ε; μην ξεχνιόμαστε!

Senior Member
    Έλλη έχω την εντύπωση ότι η Γλαύκη θα πάει αύριο στη Θεσσαλονίκη. Εχει εξαφανιστεί κιόλας για να μάθουμε τα νέα της. Θ'αρχίσω να τραβάω τσουλούφια!

Senior Member
    Κόσμε μου αγαπημένε, I'm back!
    Επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά το "ξεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε- σε σχέση με τα χειρουργεία και είμαι από το μεσημέρι σπίτι μου!
    Εεεε, καταλαβαίνετε, η πρώτη μέρα ήταν μαμησε τα, σήμερα όμως ένιωθα πολύ καλύτερα όσο ήμουν στο νοσοκομείο, ο γιατρός μου έδωσε το εξιτήριο και την έκανα. Από κέφια είχα μια χαρά, μέχρι και την ανιψιά μου επιστράτευσα να μου κάνει μανικιούρ!
    Έλα όμως που ο άτιμος αφέντης που λέγεται λαπαροσκοπικό αέριο έχει τον πρώτο λόγο για την πάρτη μου, και έτσι εδώ και κανα-δυο ώρες αδυνατώ να κάτσω σε οποιαδήποτε αλλη θέση πέραν της όρθιας, άντε και λίγο καθιστής όπως τώρα, γιατί ο δεξιός ώμος πονάει φρικαλέα... Νιώθω τρομερή ανάγκη να ξαπλώσω και να κοιμηθώ αλλά έλα που όλες οι απόπειρες συνοδευόντουσαν από τσιρίδες και αλαλαγμούς πόνου..Πότε σταματάει να κυκλοφορεί αυτό το βρωμοαέριο μέσα στο σώμα μας, λέω, πότε? Ας ελπίσω ότι θα με λυπηθεί ο θεός και το βράδυ να είναι πιο ανεκτός ο πόνος και να μπορέσω να ξαπλώσω.
    Η έγνοια και η σκέψη σας με συνόδευσε και σας ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό!
    Τζίνα, Ελι, Ιωάννα, τι καλά που θα ήταν να ερχόσασταν, ας όψεται η ταχεία ανάρρωση!
    Ναταλία, εσύ που τα έχεις καλά με το σύμπαν και σου κάνει τα χατήρια, συνωμότησε να μου πάρει τον πόνο του ώμου, οκ? δε ζητάω ανέφικτα πράγματα!
    Όλους και τον κάθε ένα ξεχωριστά σας ξανα-ευχαριστώ, οι ευχές όλων σας που διάβασα τώρα που γύρισα με κάνουν να χαμογελάσω πλατιά!
    Στο Ιπποκράτειο, επιασα κουβέντα με δυο κοπέλες φρεσκοσληβάτες, τις εμψύχωσα και τις καθησύχασα για διάφορα που αγωνιούσαν..
    ʼρχισα και την χολοδίαιτα (διατροφή χωρίς λιπαρά για δυο εβδομάδες) και όλα οκ.
    CU!!:duh:

Senior Member
    Βρε βρε καλώς την την χολή - free και λιπαρά - free Γιώτα μας! Πόσο χαίρομαι που ο γιατρός σε ξεπέταξε μέσα σε ένα 24ωρο!!!! Ελαχιστοποιήθηκε η ταλαιπωρία σου! Να περάσουν και τα πονάκια τώρα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους . Καλή ανάρρωση φιλενάδα μας και πάλι και καλή μας αντάμωση :bigsmile:

Senior Member
    Αγαπημένη Γιώτα καλή ανάρρωση και χμμ δίαιτα τώρα. Η χολ-free εμφάνιση πάει καλύτερα με το 6 μπροστά οπότε βουρρρρρ. Κάνεις υδρική καθόλου? άντε να γίνω και εγώ καλά να έρθω να σε δω. Πάλι πυρετό ανέβασα σήμερα το απόγευμα και έχω και το χρώμα το πεθαμενατζι στη μουρη μου άστα μια ομορφιά . Ξεφτίλα εσύ έκανες κοτζαμ χειρουργείο και έγω με μια ιωσούλα πιο πολύ κλαίγομαι . Ντροπή και Αίσχος ας μαζευτω!!!

Senior Member
    Καλώς το Λάζαρο που αναστήθηκε!! Πότε μπήκες, πότε βγήκες, πότε έφυγες, και σε σπα να πήγαινες πιο πολύ θα διαρκούσε! Με ταχύτητα φωτός. Κι όχι τίποτα άλλο, δεν πρόλαβα να τρομάξω κιόλας. Εκεί που έμαθα τα νέα για το χειρουργείο σου κι άρχισα να προσεύχομαι να πάνε όλα καλά και τα σχετικά ξαφνικά λες "είμαι καλά και πάω σπίτι". Κάτσε κοπέλα μου, άσε με να τρομάξω λίγο, να προλάβω να προσευχηθώ, να σου στείλω τις ευχές μου, να καταλάβω ότι χειρουργήθηκες για να έρθω μετά να χαρώ η γυναίκα!! Δε με σκέφτεσαι καθόλου; Πως να διαχειριστώ τέτοια εναλλαγή ψυχολογίας; :lol::lol:
    Ελπίζω να σου περάσει γρήγορα αυτός ο παλιοπόνος για να μπορέσεις τουλάχιστον να κοιμηθείς ήρεμα το βράδυ. Καλή ανάρρωση και ΡΟΜΠΟΚΟΠ τουτέστιν ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ!

Senior Member
    Κορίτσια μόλις μίλησα με την κολλητή μου φίλη που τη λένε Ναταλία, (τυχαίο; δε νομίζω) και μου είπε ότι κανόνισε να πάω αύριο το μεσημέρι να μιλήσω για μία δουλειά!! Yes! Είναι σε γνωστή εταιρεία courier και θέλουν για part time γραμματειακή υποστήριξη. Δουλεύει ο σύντροφος της φίλης μου εκεί και τους μίλησε για μένα. Εγώ ψάχνω για πλήρη απασχόληση αλλά στη φάση που είμαι τώρα όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω! Το κλου όμως της υπόθεσης είναι ότι η διευθύντρια εκεί είναι........διαβητική!!! Λέτε να με λυπήθηκε ο Θεός με τα προβλήματα που αντιμετώπιζα λόγω διαβήτη σε προηγούμενες δουλειές και να με στέλνει συστημένη; χιχιχιχι Αν μη τι άλλο αυτή θα καταλαβαίνει τα θέματά μου και θα αποφύγω το "που να εξηγώ ποιά κατά βάθος είμαι εγώ". Η Ναταλοφίλη μου δε, είναι πολύ αγχωμένη για αύριο και με είχε πόση ώρα στο μπούρου μπούρου. Της λέω λοιπόν με ζάλισες, θα πάω, θα με δουν και αν τους κάνω θα με προσλάβουν. Αν δεν με προσλάβουν θα είναι γιατί θα βρω κάτι καλύτερο. Τόσο απλά. ʼσε που αν με πάρουν και μου αρέσει κι εμένα το περιβάλλον στο τέλος θα με αλλάξουν από part time σε full time! Μου λέει η Ναταλία "εγώ κάνω γιόγκα και πάλι έχω άγχος, εσύ που δεν κάνεις γιόγκα από που αντλείς αυτήν την ηρεμία;" - Μα από που αλλού; Από τα ληγμένα!! :lol: Αύριο το απόγευμα τα νεότερα.

Senior Member
    Μπράβο ρε Τζίνα άντε καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!! Με το καλό και να μας γράψεις άμεσα νέα μόλις γυρίσεις από την συνάντηση. Η θετική μου ενέργεια όλη για πάρτη σου!

Senior Member
    Grazie tanto φιλενάδα. Ο φτερνίζων άντρας σου πως είναι; :lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καλώς το Λάζαρο που αναστήθηκε!! Πότε μπήκες, πότε βγήκες, πότε έφυγες, και σε σπα να πήγαινες πιο πολύ θα διαρκούσε! Με ταχύτητα φωτός. Κι όχι τίποτα άλλο, δεν πρόλαβα να τρομάξω κιόλας. Εκεί που έμαθα τα νέα για το χειρουργείο σου κι άρχισα να προσεύχομαι να πάνε όλα καλά και τα σχετικά ξαφνικά λες "είμαι καλά και πάω σπίτι". Κάτσε κοπέλα μου, άσε με να τρομάξω λίγο, να προλάβω να προσευχηθώ, να σου στείλω τις ευχές μου, να καταλάβω ότι χειρουργήθηκες για να έρθω μετά να χαρώ η γυναίκα!! Δε με σκέφτεσαι καθόλου; Πως να διαχειριστώ τέτοια εναλλαγή ψυχολογίας; :lol::lol:
    Ελπίζω να σου περάσει γρήγορα αυτός ο παλιοπόνος για να μπορέσεις τουλάχιστον να κοιμηθείς ήρεμα το βράδυ. Καλή ανάρρωση και ΡΟΜΠΟΚΟΠ τουτέστιν ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ!

:smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Grazie tanto φιλενάδα. Ο φτερνίζων άντρας σου πως είναι; :lol:
    ʼρχισε σιγά σιγά να ζωντανεύει και δειλά δειλά να σπαρταράει :lol: :lol: