ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 815
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 815 of 2553 FirstFirst ... 31571576580581381481581681782586591513151815 ... LastLast
Results 12,211 to 12,225 of 38289
    Senior Member
    Αχ βρε Γιωτα μου!ασπρος σιφουνας εγινες!2 μερες δεν μπηκα κ εσυ εκανες το χειρουργειο κ βγηκες κιολας!Καλη αναρρωση.Αντε να φυγει κ ο παλιοπονοςνα ηρεμησεις κ να κοιμηθεις.

Κατερινα περαστικα σου...οιτουρτες της Μαριλους πολυ ιδιαιτερες.Με τη δευτερη θα ξετρελαθηκαν τα πιτσιρικια!κ του χρονου με πιο ωραιες!

Τζινακι μου!καλη καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου.Να την παρεις την δουλεια!Αν κ αν εκανες λαλαγγοοργανα κ μαλιστα νο 4 νομιζω οτι θα το ειχες λυσει το οικονομικο σου!Θα παω λαλαγγια στην Ναταλια κ θα της πω να τα φωτογραφισει για να δουν τη διαφορα.

Στα κοριτσια μου που τρωνε ποκοτινοπατακιοβλακιουλες ......να περνατε καλα,αλλα να μην τα πειτε ολα αποψε κ αυριο.Αφηστε κ για μεθαυριο!

Σας φιλω γλυκα ολες.Μου ε΄λειψε η παρεα σας αλλα δεν ειμαι κ πολυ στα καλα μου αυτο τον καιρο.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Μακ,μόλις έπεσα πάνω στο φύλακα άγγελο του Πετράκη!
    Μόνο εσύ θα έχεις τον μπαμπά σου να σε φυλά στα χειρουργεία;
    καλά, πόσο απίστευτη μπορεί να είσαι?

Senior Member
    Λογικά, τώρα η Αβα και η Ναταλία θα πίνουν πρωινό καφέ με μπουγάτσα με τυρί, η Γλαύκη θα ετοιμάζει τη βαλίτσα της για το αυριανό ταξίδι, καλοτάξιδη γλυκούλα!, η Τζίνα θα ψάχνει τη ντουλάπα μέχρι να αποφασίσει πιο ρούχο θα την αναδείξει για να πάει στη συνέντευξη και να κάνει καλή εντύπωση (τα δάκτυλα μου έχουν στραβώσει από το πολύ cross!), η Πωλίνα θα ακουμπάει την κοιλίτσα της και θα ονειρεύεται το μωρουδάκι, το Ελάκι θα δίνει το αντιπυρετικό στο Γιώργο της και θα τρώει την τριάδα της, το Κατερινάκι θα πίνει το ντεπονάκι να φύγει το πυρετάκι ή τυχόν έφυγε ήδη και είναι στη δουλειά το κορίτσι μου? , η Ιωάννα θα βολτάρει στην Αθήνα και εγώ, στον καφέ μου καναπέ, σερφάρω, παίζω χαζοπαίχνιδα στο φέις να περάσει ώρα και διαβάσω και τα "Ανεμώλια" του Ισίδωρου Ζουργού. Καλημέρες σας!

Senior Member
    Kαλημερα Γιωτουλα!Πως εισαι σημερα?Πονας ?Οντως εφτιαξα βαλιτσα το πρωι κ ειμαι στο μαγαζι του γιου κ μην χασω ευκαιρια μπηκα!παντως τον καλυτερο καιρο αποφασισαν να σε χειρουργησουν κ να μην κανει να βγεις εξω.Μιλαμε για πολυ κρυο φιλεναδα!παρε αγκαλια κουβερτες κ βιβλιο κ χορτασε χουζουρι.Καλο το βιβλιο?το πρωτο του μου αρεσε,το δευτερο οχι τοσο.Αν ειναι καλο πες μου να το παρω.Πολλα φιλακια.Τωρα ποσο υπεροχη μπορει να ειναι η μερα σου που λεει η φωτο τι να σου πω......καμμια καλη επισκεψη δεν παιζει?

Senior Member
    Καλημέρα. Γιώτα έχει υποχωρήσει καθόλου πόνος; Τελικά κατάφερες να κοιμηθείς το βράδυ; Εγώ λέω να μην περιποιηθώ πολύ τον εαυτό μου γιατί δεν θέλω να τους θαμπώσω με την απέραντη ομορφιά μου, θέλω να εκτιμήσουν και τα άλλα προσόντα μου! :lol::lol: Γλαύκη σου εύχομαι καλό ταξίδι και θα τα πούμε σύντομα.

Senior Member
    Καλη επιτυχια Τζινακι μου κ παλι!Καλα ξεληγωθηκα στα γελια που διαβασα σε καποιο αλλο τοπικ για την στρουφογλωσσιτσα σου!Να'σαι καλα κοριτσι μου!Ευχαριστω για το καλοταξιδο.Ευχηθειτε να μην κανει πολυ κρυο εκει στα βορεια γιατι εμεις οι νοτιοι δεν ειμαστε συνηθισμενοι.

Senior Member
    Λαλα λαλαλαλα. Ευχαριστώ πολύ Γλαύκη μου. Εδώ στην Αθήνα κάνει πολύ κρύο οπότε μάλλον και στα βόρεια θα είναι κρύος ο καιρός. Καλύτερα να πάρεις ζεστά ρούχα μαζί σου.

Senior Member
    Καλημέρα όμορφες!

Γιωτάκι μου απόλαυσε στιγμές ηρεμίας και χουζουριού! Εύχομαι να μην έχεις πολλά πονάκια και να μπορείς να χαλαρώνεις στον καφέ καναπέ σου για την ακρίβεια να βουλιάζεις μέσα στα μαλακά μαξιλάρια

Γλαύκη μου με το καλό να πας να συναντήσεις τις χαρές σου! Να ξεσκάσεις και εσύ λίγο και να ξεχάσεις έστω και για λίγο όλα όσα σε απασχολούν και σε στεναχωρούν. Πότε ταξιδεύεις;

Τζινάκι να τους θαμπώσεις σήμερα με την υπέροχη χαρούμενη προσωπικότητα σου και το λαμπερό σου χαμόγελο! Μην τοιχόν και το ξεχάσεις στο σπίτι σου! Να το πάρεις μαζί σου το χαμόγελο σου είναι το πιο όμορφο αξεσουάρ σου .

Εμείς εδώ στην Σπίνα Λόγκα όλα καλά. Ο αντρούλης μου αναρρώνει και επιτέλους δεν έχει πυρετό. Είναι βέβαια αδύναμος ακόμη αλλά πιο ευδιάθετος. Χθες του άνοιξε και η όρεξη και μου παράγγελνε πατάτες τηγανιτές με τα μπιφτεκάκια του και χωριάτικη σαλάτα για βουτιές γκρρρρ. Και δεν άγγιξα τις πατάτες τρομάρα μου και μετά πλάκωσα την κουβερτούρα... άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου τι να πω! Πάει το προσπερνάμε και αυτό και προχωράμε. Απόψε ελπίζω η αφή να είναι αρκετά δυνατή ώστε να πάμε να ζουμπιαστούμε γιατί έχω να πάω γυμναστήριο από την Κυριακή. Ναι ναι τεμπέλιασα και εγώ χιχιχιχι.

Senior Member
    Γλαύκη μου πάρε ζεστά ρούχα... χθες το βράδυ το πολύ 1 βαθμό είχε στην συμπρωτεύουσα. Μίλησα και με φίλους μου που μόλις είχαν γυρίσει από έξω και ήταν παγάκια χιχιχι. Εδώ στην Αθήνα χθες είχε 7-5 βαθμούς!

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=1

Senior Member
    Καλημέρα Έλλη. Χαίρομαι που συνήλθε ο αντρούλης σου. Σας χαιρετώ προς το παρόν και θα τα πούμε αργότερα. Φιλάκια.

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια!
    Γράφω από τον υπολογιστή της Ναταλίας (του γλυκύτερου πλάσματος στον κόσμο)!
    Αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται για μία έξοδο στην παγωμένη Συμπρωτεύουσα!
    Χαρά μου, πάρε μαζί σου πουλόβερ, πάρε κασκόλ, πάρε φλοκάτες, ό,τι σου βρίσκεται τέλος πάντων, μιλάμε για το κρύο της αρκούδας!
    Χθες κατακουράστηκα, λίγο η ασθένεια, λίγο η μετακίνηση, αλλά κάποτε τελείωσε η ταλαιπωρία. Έφτασα στο Ναταλόσπιτο!
    Αααααααααααααα, υποδοχή να δείτε εσείς! Ομορφιά, γαλήνη, χαρά! Η πριγκήπισσα με περίμενε στο παραμυθένιο της κάστρο! Θα αντιμετωπίσει πρόβλημα το κορίτσι μας στο να με διώξει... Αλλά όχι, δεν το σκέφτομαι αυτό ακόμη, έχουμε ακόμη δύο μέρες!
    Τώρα γελάω, γιατί όσο η Ναταλία ετοιμάζεται κι εγώ γράφω, έχουμε το ραδιόφωνο να παίζει.. Ακούγεται ένας στίχος από άγνωστο τραγούδι, που λέει "ανησυχώ για όσα βλέπω" και τότε ακούγεται η φωνή της Ναταλίας από μέσα "κι εγώ για όσα ακούω"!! :lol: Όχι που θα μου γλίτωνε!!

Senior Member
    Επιτέλους έχουμε νέα από το Ναταλόσπιτο χιχιχιχι. ʼντε κοριτσάκια να χαρείτε την συντροφιά η μία της άλλης και να περάσετε υπέροχα! Καλώς να δεχτείτε και την τρίτη της παρέας !

Senior Member
    Τσα! Εδώ είμαι κι εγώ. Πριν λίγο γύρισα. Δεν ξέρω ακόμα αν την πήρα τη δουλειά γιατί θα με πάρουν τηλέφωνο. Όλα πήγαν καλά. Για την ώρα τους ενδιέφερε να καταχωρώ τα voucher τα αποκόμματα δηλαδή των αποστολών και παραλαβών τα οποία μαζεύονται σε ντάνες και δεν προλαβαίνουν να τα καταχωρήσουν. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν δεν το γνωρίζω αλλά μοιάζει λίγο με την access που γνωρίζω και σε συνδυασμό με το τυφλό σύστημα μπόρεσα να το δουλέψω. Μου έδειξε μία ευγενέστατη κοπέλα, συνονόματή μου, η οποία, άκου τώρα, έκανε διαμερισματοποίηση στομάχου πριν 1 χρόνο και έχει χάσει 60 κιλά! Μου λέει η αδερφή μου δεν παίζεσαι, η διευθύντρια διαβητική, η κοπέλα που σε ενημέρωσε με βαριατρικό χειρουργείο, όλη σου τη ζωή εκεί μέσα τη συνάντησες; :lol: Κρατούσα σημειώσεις σε ότι μου έλεγε κι έτσι δε χρειαζόταν να μου επαναλαμβάνει τα ίδια. Με άφησε για μία ώρα περίπου και καταχώρησα και μόνη μου. Αλλά το καλύτερο όλων είναι ότι πίσω από το γραφείο που καθόμουν είχε ένα μεγάλο τζάμι και έβλεπα έναν μεγάλο χώρο στον οποίο συγκέντρωναν όλα τα δέματα οι κούριερ. Λαοθάλασσα! 10-15 άντρες κούριερ, μερικοί ήταν μανάρια, να πηγαινοέρχονται. Οπότε στην κυριολεξία μου άρεσε το περιβάλλον εργασίας!:lol: Νομίζω ότι τα πήγα καλά και τώρα περιμένουμε....

Senior Member
    Γιούπιιιιιι, Τζίνα! Και σου άρεσε το περιβάλλον και τα πήγες καλά στο crash test! ʼντε να τηλεφωνήσουν κιόλας να δέσει το γλυκό!

Senior Member
    Thanks dear. :lol: Εσύ πως τα πας; Έφυγε καθόλου ο πόνος;