Results 1,216 to 1,230 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
20-06-2009, 15:15 #1216
Μ'έχετε σκλαβώσει...κι όσοι με γνωρίζουν λίγο καλύτερα,ξέρουν πόσο αμήχανα νιώθω με τα κοπλιμέντα...Σας ευχαριστώ...
Placebo μου,στο ελπιδοφόρο σου μήνυμα,μόνο οι ανθισμένες μυγδαλιές του Van Gogh ταιριάζουν...Το πιο χαρούμενο έργο του...Για σένα!
- 20-06-2009, 15:18 #1217
Απέναντι από τις μυγδαλιές στο διάδρομο του σπιτιού μου βρίσκεται αυτό το χωράφι με στάχια του ιδίου...
Για την Αλαλουμένια μου,που αγαπά κι εκείνη τον συνδιασμό του πράσινου με το μπλε....
20-06-2009, 19:52 #1218
Πόσες φορές σας έχει συμβεί να μάθετε για ένα κοινωνικό γεγονός π.χ. γάμο και να βάλετε κάτι τρελούς στόχους π.χ. να χάστε 10 κιλά σε 8 βδομάδες και φυσικά μετά να μην έχετε καταφέρει να χάσετε ούτε ένα.
Λοιπόν εγώ έμαθα για γάμο φίλων σε 9 εβδομάδες. Φυσικά άρχισα τους παλαβούς υπολογισμούς. Μετά θυμήθηκα ότι κάθε φορά που το κάνω αυτό αποτυγχάνω, απογοητεύομαι παίρνω και 2-3 κιλάκια και μετά καταλήγω με το μοναδικό φαρδύ και άκομψο μου ρούχο για γάμους, να χαμογελάω βεβιασμένα δίπλα στους νεόνυμφους.
Δεν είναι λυπηρό? θέλω μία φορά να πάω σε γάμο/βάπτιση/κλπ... και να μην αποφεύγω το φωτογράφο. Θέλω μια φορά να πάω και να αισθάνομαι ότι είμαι ωραία? Θέλω μια φορά να πάω και να έχω επιλέξει τι φοράω όχι να φοράω ότι μου κάνει.
Στεναχωριέμαι.
Στεναχωριέμαι γιατί έχω γάμο σε 9 εβδομάδες.
Στεναχωριέμαι γιατί ζυγίστηκα την Πέμπτη και από τότε τρώω..
21-06-2009, 02:31 #1219
Originally posted by paliopaido
Πόσες φορές σας έχει συμβεί να μάθετε για ένα κοινωνικό γεγονός π.χ. γάμο και να βάλετε κάτι τρελούς στόχους π.χ. να χάστε 10 κιλά σε 8 βδομάδες και φυσικά μετά να μην έχετε καταφέρει να χάσετε ούτε ένα.
Λοιπόν εγώ έμαθα για γάμο φίλων σε 9 εβδομάδες. Φυσικά άρχισα τους παλαβούς υπολογισμούς. Μετά θυμήθηκα ότι κάθε φορά που το κάνω αυτό αποτυγχάνω, απογοητεύομαι παίρνω και 2-3 κιλάκια και μετά καταλήγω με το μοναδικό φαρδύ και άκομψο μου ρούχο για γάμους, να χαμογελάω βεβιασμένα δίπλα στους νεόνυμφους.
Δεν είναι λυπηρό? θέλω μία φορά να πάω σε γάμο/βάπτιση/κλπ... και να μην αποφεύγω το φωτογράφο. Θέλω μια φορά να πάω και να αισθάνομαι ότι είμαι ωραία? Θέλω μια φορά να πάω και να έχω επιλέξει τι φοράω όχι να φοράω ότι μου κάνει.
Στεναχωριέμαι.
αξίζει όμως; η προσπάθεια μας εχει μονο νοημα αν γινει αργα κ μεθοδικα, με συνεπεια κ διαρκεια. αν αλλαξουμε εντελως τροπο ζωης. αυτο δεν υλοποιειται σε 2, 3 η 8 εβδομαδες. ειναι μαχη ζωης. που πρεπει να την αποδεχθουμε συνειδητα κ να ζησουμε μ αυτην, κ οχι να νιωθουμε αδικημενες, θυματα η απλα τοσο.. τεραστιες, που αν βαλουμε δυο κιλα ακομα δεν τρεχει κ τπτ!
ειναι λαθος τροπος σκεψης. δεν μας αξιζει αυτο. παλευουμε για εμας. οι φιλοι σου θα χαρουν να σαι εκει, μαζι με τη χαρα τους. αυτο που εισαι αγαπουν, οχι αυτο που θα γινεις. (φυσικα κ θα σ αγαπουν κ τοτε, αν κ εγω εχασα καποιες.. γκουχ.. φιλες με τα πρωτα κιλα που αποχαιρετισα! χιχι). το ηθικο διδαγμα ειναι πως στην διαιτα δεν εχει "ολα η τιποτα".
βημα βημα. κ 2 κιλακια να χασεις σ αυτες τις 9 εβδομαδες, και 3, κερδος δικο σου θα ναι. ωστε μακροπροθεσμα να μην ξανανιωσεις ετσι σε μελλοντικους γαμους, σε βολτες, σε διακοπες. ωστε να αγαπησεις στ αληθεια κ τον εαυτο σου κ την εικονα σου.
ελπιζω να μη σε ζαλισα...
21-06-2009, 10:20 #1220
,,,επιτελους μετα απο πολλες αναβολες και σκαμπανεβασματα εχασα ενα κιλο...!αν και ειχα σταματησει τη διαιτα για καμποσο διαστημα ειναι καλο που δεν πηρα αλλα εχασα ενα κιλακι...
φιλακια σε ολες σας...συνεχιζουμε ακαθεκτες!
22-06-2009, 02:06 #1221
kala na peraseis barb!!!!!!!!!! kane polles vouties kai se perimenoume me to kalo otan xanartheis
22-06-2009, 22:50 #1222
Originally posted by paliopaido
Στεναχωριέμαι.
Με κάτι τέτοιες προθεσμίες φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...
Όχι Χριστούγεννα,όχι γενέθλια,όχι διακοπές,όχι γάμοι,όχι δε συμμαζεύεται...
Κι αν κάτι μάθαμε από τα παθήματα μας,τουλάχιστον να μην τα επαναλαμβάνουμε!
Οι φίλοι σου θέλουν εσένα κοντά τους στη σημαντική τους μέρα ό,τι νούμερο φόρεμα κι αν φοράς
κι εσύ χρειάζεσαι τον ακομπλεξάριστο χαρούμενο εαυτό σου για να τη χαρείς στο έπακρο μαζί τους!
Οπότε,χαλαρώνεις τώρα αμέσως,κάνεις το πρόγραμμα σου,φεύγουν τα πρώτα πρηξηματάκια και κιλάκια
και πάμε μ'ανεβασμένη διάθεση ανεξάρτητα από το όποιο νούμερο!Αυτά δεν τελειώνουν....
Μετά όλο και κάποιοι άλλοι θα παντρευτούν,μετά θ'αρχίσουν τα βαφτίσια,κλπ,κλπ...
Αρκετά με τη στεναχώρια και την αντίστροφη μέτρηση : χρόνος/απώλεια...Είδες ήδη τι σου κάνει!
Λοιπόν!Όπως είπαμε,ε; Και μην ξεχνάς!Σε βλέπω,σε νιώθω,σε παρακολουθώ!
22-06-2009, 23:14 #1223
Ξενιαλούμπι,με τις χαριτωμενιές σου πάνω κάτω,πάνω κάτω,το χάσαμε το κιλάκι,ε; Μπράβο! Μπράβο!
Τι λέει; Πώς πάνε οι συναντήσεις εκεί κάτω; Μη μας αφήνετε στα σκοτάδια των διαβουλεύσεων σας...
Πού χαθήκατε,τοξοκόριτσα;Πιάσα με τις παραλίες και δε δίνουμε κι αναφορά από πάνω;Αααα!Σαν πολύ λάσκα να είμαστε!
ʼντε,να σας πω τα δικά μου νέα...Σήμερα έκανα καρδιογράφημα και υπέρηχο(ύστερα από έντονες άνωθεν πιέσεις)
και τα λόγια της καρδιολόγου ήταν πως η καρδιά μου είναι σε άριστη κατάσταση και πολύ καλοσχηματισμένη!
ʼμα είσαι έργο τέχνης,είσαι μέσα έξω! Τι; Μισές δουλειές; Επίσης τελευταία άρχισα να συνέρχομαι από τις διατροφικές μου κρεπάλες
και κάποια αδέσποτη ζυγαριά μ'ενημέρωσε πως είμαι 145 κιλά.Το κατάλαβα πως κάτι έχασα,αλλά πόσο,ας το βρει η Νικολούλη!
Μέσα στην εβδομάδα λοιπόν,βγαίνουν και οι αιματολογικές μου,πάω και για την επισημότητα του πράγματος στην ενδοκρινολόγο
και το πάμε άλλη μία με τα reductil.Οπότε "το νου σας,ρεμάλια"(Κωνσταντάρας) εμφανιστείτε όλες,συντονιστείτε,
γιατί η υποφαινόμενη σας χρειάζεται!
22-06-2009, 23:54 #1224
Αχ!Ξέχασα να σας πω πως χθες το απόγευμα είδα ένα τέλειο ουράνιο τόξο και φυσικά σκεφτόμουν την ομάδα μας!
Σήμερα ο καιρός στη βόρεια Ελλάδα ήταν κάπως έτσι!Υπέροχη μουντίλα μετά την καταιγίδα!
23-06-2009, 09:07 #1225
Thanks Nadine.
Πραγματικά με κάνεις (και με κάνετε γενικά) να νιώθω καλύτερα στις μαυρες μου ώρες.
Και είναι πολλές οι άτιμες....
Τέλος πάντων μια καινούρια (ελπίζω καλή μέρα) ξημερώνει
Καλημέρα σε όλους
23-06-2009, 09:28 #1226
NADINAκι και γω τα ξανάρχισα τα παλιοχάπια γιατί διάβασα όλα τα αμερικάνικα φόρουμ για το Reductil και κατέληξα ότι δεν πρέπει να το σταματάς με την πρώτη υψηλή πίεση, πρέπει να το παρακολουθείς και όταν είναι εξακολουθητικό, τότε πρέπει όντως να το κόβεις. Το άρχισα λοιπόν πάλι χτες και θα μετριέμαι κάθε μέρα, μέχρι να πάθω έμφραγμα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, πάει και τελείωσε. Και προκειμένου να πάθω κατάθλιψη από τα τσιμπολογήματα, καλύτερα ...............
23-06-2009, 09:32 #1227
Μπράβο lidal!!!
Αλλά μην αγχώνεσαι παιδάκι μου. θα πάθεις πίεση από μόνη σου. Λοιπόν όλες μαζί θα το παλέψουμε (με την βοήθεια του reductil) για να κάνουμε μια καλή αρχή και μετά βλέπουμε αν συνεχίζουμε με το χάπι ή όχι.
23-06-2009, 09:42 #1228
Αχ παλιοπαιδάκι.... καλά τα λες... είμαι πολύ πεσμένη αυτές τις μέρες... Χωρίς λόγο αλλά δεν θέλω να βλέπω άνθρωπο... Μάλωσα και το παιδάκι μου το πρωί και χάλασε όλη μου η μέρα....
23-06-2009, 10:16 #1229
Originally posted by alalumaki
Barb711 καλά να περάσεις !!!!!!!!!!!! Και φρόνιμα γιατί έχεις ξεσελώσει εδώ.... τσ, τσ, τσ, παντρεμένη γυναίκα! Γενικά έχετε τρελαθεί όλες, λυσσάξατε, τι στο καλό χωρίς καπέλο βγαίνετε έξω, και σας βάρεσε ο ήλιος? τι να πω, από σοβαρή ομάδα, έχουμε γίνει???. σέξαλη ομάδα !!!
Baltman, καλωσήρθε, τι καλά που τα πήγες, μπράβο σου, μας δίνεις κουράγιο, αφού τα κατάφερε ένας γιατί όχι και εμείς?. Αντε κοριτσάκια να πάρουμε λίγο μπρος γιατί το έχουμε ρίξει όλες στο σέρφινγκ !!! Μια ερώτηση ακολούθησες συγκεκριμένο πρόγραμμα διαιτολόγου ή μόνη σου, γιατί το χάσιμο των κιλών σου είναι εντυπωσιακό.
23-06-2009, 10:24 #1230
Προς alalumaki δεν ακολούθησα καμία διατροφή συγκεκριμένη
απλώς έκοψα μαχαίρι τα γλυκά(που είναι η αδυναμία μου) σταμάτησα να τρώω το βράδυ
καθόλου τηγανητά έκοψα το ψωμί και έτρωγα συγκεκριμένες ώρες άνα 4 ωρο
πολύ νερό και πολύ καλό πρωινό που παλία δεν έτρωγα ποτέ πρωινο
καλύτερα να φας του σκασμού το πρωι και την υπόλοιπη μέρα να φας λιγότερο!
το μεσημέρι μαγειρευτό φαγητό αλλά μικρή μερίδα με συνοδευτικό μια σαλάτα
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....