Results 12,481 to 12,495 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
01-02-2012, 10:12 #12481
Χιονισμένες καλημέρες αγάπες μου!!Αρχίζουν και ασπρίζουν όλα και έχω φτιαχτεί απίστευτα!!!
Μακάρι να το στρώσει και να μην πάμε δουλειά αυριο γιουπι!!!!! wishfull thinging θα μου πειτε ....
Χθες πήγα στον διατροφολόγο και είχα πολύ καλά αποτελέσματα! έχασα ακόμη ένα πόντο από την κοιλιά και έναν από το μπουτι και 800γρ. .Μου είπε ότι πηγαίνουμε πολύ καλα και μου τόνισε ξανα το πόσο σημαντικό ειναι η γυμναστική για την ανακατανομή βάρους που προσπαθούμε να επιτύχουμε.
Του εξέφρασα τις ανυσυχίες μου για την χαλάρωση στην κοιλιά και ότι θα είναι πολύ δύσκολο να χάσω ακόμη 8 πόντους από την κοιλιά διότι όσο αδυνατιζω νιωθω ότι "πεφτει" η κοιλια μου . Μου είπε το εξής καταπληκτικό με απίστευτη σιγουριά: ότι όσο χανω θα έχω χαλάρωση και αυτη την αίσθηση, όταν όμως μπουμε στην συντήρηση , στους 6 μηνες μετά την συντήρηση η κοιλιά θα ανέβει και η χαλάρωση θα υποχωρήσει μέχρι και εξαφανισμό. Μου έδειξε να κάνω και ασκήσεις μασαζ για να προκαλώ αιμάτωση στην περιοχή και μετά να βάζω μια κρέμα, όποια θέλω εγώ για ενυδάτωση. Μου είναι δύσκολο να το πιστέψω αλλά για να είναι τόσο σίγουρος τι να πω , απλά περιμένω το θαύμα. Μακάρι!!!
Το τικεράκι μου δεν το αλλάζω διότι η δική του ζυγαριά με δείχνει περισσότερο από την δική μου και δεν θέλω να τα μπλεξω. Απλά στη δική μου πια έχει πέσει στα 67,2 αλλά αποφάσισα να πηγαινω με την δική του πια.
Το μαγικό είναι ότι 2 μηνες τώρα ακριβώς που πηγαίνω έχω χάσει συνολικά ,7 πόντους από το στομαχι-μεση, 3 από την κοιλιά , 2 απο περιφέρεια , 1 από μπουτι και 1 απο γόνατο, σε κιλά 2,100.
- 01-02-2012, 10:24 #12482
Καλημέρα Κατερίνα μου αγαπημένη, τα νέα σου είναι φ α ν τ α σ τ ι κ ά, τα χαίρομαι και εγω μαζί με σένα! αχ, άντε και στα δικά μας!Τώρα τελευταία βλέπω και αυτό που έλεγες , ότι όσο φτάνεις προς το στόχο, βλέπεις να μαζεύεις στα δύσκολα σημεία, όπως έιναι η κοιλιά. Και τελευταία, το βλέπω να έρχεται! Η κοιλιά μου είναι σαφώς καλύτερη και λιγότερο πρησμένη από ποτέ!
Έχω τα νεύρα μου σήμερα το πρωί, χιονίζει σε όλη την Ελλάδα, χιονίζει ακόμη και στα νησιά, χιονίζει στην Αττική, χιονίζει στην Αθήνα, που δεν χιονίζει, οέο? Στα δυτικά προάστεια της Αθήνας!Την έχω στημένη κοντά στα παράθυρα μου και κάθε τόσο τσεκάρω μήπως αρχίσει και εδω, και τίποτα μιλαμε...Έτσι μου έρχεται να πάρω τα ράμματα μου και τα κασκόλ μου, να πάρω και το μετρό και να πάω στα βόρεια προάστεια να νιώσω χιόνι!
01-02-2012, 10:30 #12483
Γιώτα σε καλώ στο σπίτι μου για ζεστη σοκολάτα, χιονισμένο τοπιο, και Μαριλενοαγγαλιες έρχεσαι??
01-02-2012, 10:31 #12484
Καλημέρα και από εμένα! Κατερινάκι μου γλυκό μου φαίνεται ότι το 6 ακόμη μπροστά από τα κιλά σου δεν το έχεις χωνέψει χιχιχιχιχι δες λίγο τι έγραψες
Μήπως είναι 67,2:wow:; λέω μήπως;;:lol:
Χαζεύω το χιόνι να πέφτει από το παράθυρο πυκνό πυκνό και αναρωτιέμαι αν θα συνεχίσει όλη μέρα...
01-02-2012, 10:39 #12485
Γιώτα πάρε των ομματιών σου και έλα στο δικό μου σπίτι από τώρα μπας και προλάβεις! Έχω και ωραία θέα από την κουζίνα
μετά θα έρθει και η Κατερίνα να το κάνουμε και τρίο
01-02-2012, 10:39 #12486
Originally posted by Eli
Καλημέρα και από εμένα! Κατερινάκι μου γλυκό μου φαίνεται ότι το 6 ακόμη μπροστά από τα κιλά σου δεν το έχεις χωνέψει χιχιχιχιχι δες λίγο τι έγραψες
Μήπως είναι 67,2:wow:; λέω μήπως;;:lol:
Χαζεύω το χιόνι να πέφτει από το παράθυρο πυκνό πυκνό και αναρωτιέμαι αν θα συνεχίσει όλη μέρα...
01-02-2012, 10:39 #12487
Ελάκι, δίκιο έχεις! Α ρε φιλενάδα, πάει το 7 , μας τελείωσε, χώνεψέ το!
Η πρόταση σας δεσποσύνη με δελεάζει τρελά, αλλά κλαψ, θα περιμένω μέχρι το Σάββατο για να σας τα δυο πουλάκια μου, προς το παρόν κάνω μια νοητική μεταφορά στη ζεστη σοκολάτα, στο χιονισμένο τοπιο και στις Μαριλενοαγκαλιες , στην κουζίνα με θέα του Ελακίου και ονειρεύομαι..
01-02-2012, 10:43 #12488
α! δεν σας είπα , του λέω του διατροφολόγου ότι το Σαββατο θα πάω να πάρω παντελονι γιατι δεν μου κάνει αυτό που έχω και μου λέει σύμφωνα με τους στοχους που έχουμε θέσει θα κατέβω ένα νουμερο ακόμη΄!!! μου ακύρωσε την αγορά ακόμη δεν την έκανα γμτ!!!!
01-02-2012, 10:44 #12489
monahoiot, και εγω νευριάσει , χιονιζει στο κεντρο της Αθηνας και μονο στα δυτικα προαστεια δεν χιονιζει!!!! Αδικια !
01-02-2012, 11:04 #12490
είδες βρε αλμα μου, λες και ειμαστε παιδια κατώτερου μετεωρολογικού θεού εμείς! αμαν πια! μεχρι και ηλιο εχει βγάλει δειλα δειλά!
01-02-2012, 11:04 #12491
Καλημέρα και καλό μήνααααααααα! Πιαστήκατε όλες με τα χιόνια και ξεχάσατε ότι έχουμε πρώτη του μήνα. Κατερίνα συγχαρητήρια για τα καταπληκτικά αποτελέσματά σου. Eli φτιάξε και κανένα χιονάνθρωπο στο μπαλκόνι σου για το παραπονεμένο Γιωτάκι μας.
01-02-2012, 11:08 #12492
Originally posted by aggeloydaki
μου λέει ηκοπέλα "το μέντιουμ νομίζω θα σας είναι μία χαρά" και εγώ μένω μαλάκας και γυρίζω και κοιτάω τον άνδρα μου παρεξενεμένη λές και είχα ακούσει το πιο περίεργο πράγμα!Και Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι το μέντιουμ μου πήγαινε μια χαρά!δεύτερη πλάκα της ημέρας,πριν από τα χριστούγεννα μου είχε πάρει η αδελφή μου ένα τζήν και τώρα η μέση μου ήταν πολύ μεγάλη και το πήγα για μάζεμα σε μία μοδίστρα εδώ κοντά,πήγα να το πάρω σήμερα και όπως μου το έδωσε η γυναίκα,γυρίζω και της λέω "καλά τόσο μικρή μέση έχω" ????ρε κορίτσια όπως το είδα το παντελόνι μου παραφάνηκε μινιόν!Αφού μόλις γύρισα σπίτι μέτρησα την μέση μου,72 εκατοστά,Παναγιά μου θα μικρύνει και άλλο????
01-02-2012, 11:22 #12493
Ωωωω Τζινάκι μου έχεις δίκιο! καλό μας μήνα!!!! Εύχομαι να είναι όντως καλός αυτός ο μήνας και δημιουργικός!
Πάει το χιόνι ότι προλάβαμε προλάβαμε και εδώ σταμάτησε να χιονίζει τώρα και από κάπου έσκασε μύτη και ο ήλιοςκρίμα και χαρήκαμε. Εσείς η Δυτικές μας φάγατε! :lol: Βασικά είδα το δελτίο καιρού και έλεγε ότι από το το βράδυ πάλι θα χαζοχιονίσει αλλά από αύριο θα μας το γυρίσει σε βροχή πφφφφ. Ούτε γεύση δεν προλάβαμε να πάρουμε.
01-02-2012, 11:29 #12494
Tzina, ουπς παραλειψη μας μεγάλη , καλό μας μήνα! Να μας φέρει χαρές, καλές εκπλήξεις, ζεστασιά στις αγκαλιές μας, πιο πολλά χρήματα στις τσέπες μας, υγεία στους δικούς μας, και όλα τα καλά του κόσμου, δε ζητάω πολλά από ένα μήνα, εε? χιχι ούτε την πρωτοχρονιά δεν ευχήθηκα τόσα!
01-02-2012, 11:40 #12495
:lol::lol::lol: Γιώτα αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν διάβαζα τις ευχές σου, όλα αυτά σε ένα μήνα μέσα; Ψάχνω να βρω από τους φίλους μου ένα παλιό πληκτρολόγιο υπολογιστή για να το συνδέσω με το λαπτοπ και να μπορέσω να κάνω εξάσκηση για να πληκτρολογώ γρήγορα τους αριθμούς. Βρήκα και στο ιντερνετ κάτι ωραία προγράμματα γι'αυτό το λόγο. Παρεπιμπτόντως εχθές πάλι δεν κάπνισα όσο ήμουν στη δουλειά. Τι σου είναι το μυαλό όμως. Πως όση ώρα ήμουν εκεί δεν μου έλειπε το τσιγάρο κι όταν είμαι σπίτι θέλω να καπνίσω; Παλιομυαλό, παλιόκοσμε και παλιοκοινωνία!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή