ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 835
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 835 of 2553 FirstFirst ... 33573578582583383483583683784588593513351835 ... LastLast
Results 12,511 to 12,525 of 38289
    Senior Member
    Τζίνα δεν υπάρχει ούτε φιλότιμο ούτε μπέσα στον εργασιακό κόσμο, δεν ντρέπονται να λειτουργούν έτσι ξετσίπωτα, πρώτα να προσλαμβάνουν κάποιον άνθρωπο που στο κάτω κάτω μπορεί και να απέρριψε κάτι άλλο για να δουλέψει εκεί και μετά να του σερβίρουν την κρύα σούπα! Νιώθω αηδία με τη συμπεριφορά τους! Εσύ όμως να τους αγνοήσεις και να συνεχίσεις να ψάχνεις και είμαι σίγουρη ότι ο Θεός θα φέρει στο δρόμο κάτι καλό , με καλύτερους συνεργάτες!
    Το ίδιο και το γλυκό μας breakάκι, θα βρει το δρόμο του, ο κλάδος σου έχει θέσεις οπότε είναι θέμα χρόνου να τακτοποιηθείς κάπου καλύτερα και να μην πάνε τσάμπα και οι πρόσφατες αγορές (λευκών ενδυμάτων χιχι)
    Όσο για την κάρτα μμμ, μη μου στεναχωριέσαι διόλου Τζινάκι, θα πάρεις το λεκανοπέδιο όπου πάει το μετρό, το λεωφορείο και το τραμ και θα τρελαθείς στη βόλτα! Τι παραλιακές θα πιάσεις, τι κέντρο, τι απόκεντρο, το δυτικά , τι ανατολικά προάστεια! Να την τσακίσεις!

Όσο για μένα, έκανα την παλικαριά και βγήκα πρώτη μέρα έξω μετά το χειρουργείο, περπάτησα μέχρι εκεί που θα συναντούσα τη φίλη μου και τον υποψήφιο που σας έλεγα, το είδαμε το παλικάρι, δεν έπεσα και στα πατώματα αλλά ούτε και αρνητική είμαι, μάλλον ούτε κρύο ούτε ζέστη..

Τώρα πίσω στο ζεστό μου σπίτι, κάτω από τις κουβέρτες ξανά, σας φιλώ όλες τις τσούπρες μου!

Senior Member
    κορίτσια εχθες είχα μια λίγο περίεργη μέρα. Πήγα σπίτι μου το απόγευμα και κατευθειαν όμορφομαγείρεψα ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά , γλωσσα φιλετο με πατατα και ψητα λαχανικα όλα στουν φουρνο σε λαδοκολλα. Ετσι όπως ήταν ζεστο έφαγα περιπου 130γρ ψαρι το πολυ ( αψητο αλλά ψημένο λογικά θα ζύγιζε λιγότερο) δεν το ζύγισα αλλά ώμο ήταν 300 όλο το φιλέτο και εγω έφαγα το 2 μπουκιες λιγότερο από το μισο, ενα κομματακι πατατα και 3 κομματακια λαχανικα καροτο-πιπερια. Το έφαγα σιγά αλλά αμέσως μετά άρχισα να αισθάνομαι δυσφορία και να μου ερχονται σαλια σαν τάση για εμετο. Τεσπα το ξεπέρασα με πολύ περπάπητα και θεραπεια απο το τηλεφωνο . Το περίεργο όμως ήταν οτι από εκείνη την στιγμή άρχισα να νιώθω άσχημα ψυχολογικά. Δεν το καταλαβα έως την ώρα που το επισήμανε η αδελφή μου οταν την ειδα το βραδυ και συνειδητοποίσα τι μου συνεύβει όταν έφαγα ξανα το βραδυ πολύ προσεκτικα και υγειινα και το κρατησα μεσα μου χωρις δυσφορια και κοπο.

Επιασα τον ευατό μου να στενοχωριέται που έχω περιορίσει τον εαυτο μου με την επέμβαση και δεν μπορεσα να ευχαριστηθω ένα γεύμα άκρως υγιεινο και διατροφικά ισορροπημένο και εκει συνειδητοποίησα ότι ακόμη κάπου βαθιά μέσα μου ακόμη κατηγορώ τον εαυτό μου για την κατάσταση στην οποία τον υπέβαλα ( την επεμβαση)

Δεν ξέρω αν σας έχει συμβει αυτο ποτέ, εμένα πάντως με έριξε και αναρωτιέμαι θα φυγει ποτέ άραγε αυτο το συναίσθημα? θα μπορέσω άραγε να ευχαριστηθω ένα γευμα πλήρες ξανά στην ζωη μου?

Senior Member
    Κατερίνα, που και που φαντάζομαι θα έχουμε πισωγυρίσματα στην ψυχολογία μας και θα βασανίζουν ερωτηματικά για αυτό που κάναμε. Έχω την αίσθηση ότι θα ήταν αφύσικο να ζούσαμε στο συννεφάκι μας όλη την ώρα, βιώνοντας μόνο θετικά συναίσθηματα. Θα σου πω όμως το εξής:και το παλιό στομάχι να είχες, πολύ πιθανό το ίδιο ερώτημα να έθετες στον εαυτό σου "θα μπορέσω άραγε να ευχαριστηθω ένα γευμα πλήρες ξανά στην ζωη μου?" μόνο που το ερώτημα θα συνοδευόταν και από άλλα πράγματα όπως: "θα μπορέσω άραγε να ευχαριστηθω ένα γευμα πλήρες ξανά στην ζωη μου χωρίς να τρώω σαν τρελή, κάνοντας υπερφαγικά όλη την ώρα, αλλοιώνοντας το κορμί και την ψυχή μου?"
    Προσωπικά προτιμώ το πρώτο ερώτημα και μικρότερο στομάχι παρά το δεύτερο και ό,τι αυτό περιλαμβάνει!
    Αγαπημένη μου, είναι αγώνας, αλλά θυμίσου τον κάνεις όχι μόνη σου, αλλά με συμμαχους την οικογένεια σου, τους φίλους σου και φυσικά εμας εδω!

Senior Member
    Καλημέρα από το χιονισμένο Βορρά!
    Μπήκα, όλη χαρά, να σας κάνω να χαρείτε με τα χιόνια, χιόνια, χιόνια, παντού, αλλά μου κόπηκε λιγάκι η φόρα.
    Μα είναι στα καλά τους οι άνθρωποι; ʼρα είναι έτσι το στυλ τους ή μήπως εκμεταλλεύονται την κρίση και κάνουν του κεφαλιού τους; Δεν πειράζει, Τζίνα μου, όσο άσχημη κι αν είναι μία κατάσταση, είναι καλό να ξεκαθαρίζει από την αρχή. Τουλάχιστον ξέρεις με ποιους είχες να κάνεις και ευτυχώς κράτησε λίγο το σκηνικό. Σκέψου, με την αστάθεια που τους διακρίνει, να συνεργαζόσαστε καιρό, να μη σε πλήρωναν, να σου έκαναν νούμερα... Δεν ξέρεις από τι γλίτωσες και καλύτερα.

Εδώ Σκασιαρχείο, εδώ Σκασιαρχείο! Σπίτι σήμερα, έξω δεν κουνιέται φύλλο! Ξεκίνησε να χιονίζει από χθες και από τότε δε σταμάτησε καθόλου. Το ξέρω με σιγουριά, γιατί είχα τραβηγμένες τις κουρτίνες της κρεβατοκάμαρας και έλεγχα κάθε τόσο. Ξύπνησα τουλάχιστον πέντε φορές από τη χαρά μου! Το περίφημο χοιρινό με πράσα και δαμάσκηνα το έβγαλα με την κατσαρόλα του στο μπαλκόνι (καλύτερα από ψυγείο) και το πρωί βρήκα την κατσαρόλα θαμμένη μέσα στο χιόνι. Χαμός σας λέω!!

Senior Member
    Κατερίνα μου, κατανοώ απόλυτα αυτό που ένιωσες χθες. Το έχω αισθανθεί κι εγώ, κάτι σαν αναπηρία, σα να μη λειτουργώ όπως όλοι γύρω μου. Θέλω να κάνω μια κτηνωδία, η γυναίκα και δε μπορώ!
    Από την άλλη: Δεν πόσα κιλά έχασες.. Πού βρίσκεσαι τώρα και πού θα ήσουν, αν δεν είχες κάνει όσα έκανες.. Θα ήθελες να τρως ασύστολα, αλλά να μη φοράς καυτά σορτσάκια; Δεν το νομίζω...

Senior Member
    Εχεις δίκιο Γιώτα μου και εγώ το προτιμώ χίλιες φορές. Γιαυτο και εγώ τώρα αφού έφαγα το πρωινο μου τρωω ένα ατομικο τσουρεκακι με σοκολατα σιγα σιγα και το απολαμβανω με τον καφε μου. Οχι δεν με κάνει η επεμβαση μου λιγότερο "κανονικο" ανθρωπο, είναι κανονικός και φυσιολογικός ανθρωπος.

Αβα μου τι ωραία , ποσο ζηλευω, μολις με πηρε και η αφη και μου είπε να δω την Live camera από τον κεντρικο δρομο του χωριου μας όπου έχει μισο μετρο χιονι.
    Δειτε Αθηναίες μου και κλαψτε!
    http://www.litohoro.gr/livecamera.htm

Senior Member
    Αβα τα νευρα μου , τα χαπια μου και ενα ταξι να φύγω για τον Βορρα !!! Θέλεις παρέα??

Senior Member
    Από χθες είμαι στημένη στα παράθυρα και μιμούμαι τις κουτσομπόλες, που στήνονται συνήθως, για άλλους λόγους βέβαια...
    Επιτέλους, έγινα κι εγώ μία από αυτές! Είδα αυτοκίνητα με μηδενική ταχύτητα, ίσα ίσα να μη σβήνει η μηχανή, να γλιστράνε, είδα εκχιονιστικά μηχανήματα, αλατιέρες, διαβάτες να χώνονται μέχρι το γόνατο στο χιόνι, σπάνια θεάματα! Η χαρά μου δεν περιγράφεται! Αλλά, επειδή δεν με αφήνω ποτέ να χαρώ εντελώς, άρχισα να κάνω καταμέτρηση του νοικοκυριού μου. Σε περίπτωση αποκλεισμού, φαγητά έχω, τσάγια και καφέδες έχω, φρούτα έχω, τσιγάρα δεν έχω και πρέπει να πάω να κάνω προμήθειες.. Θα φορέσω γαλότσες και θα το τολμήσω.
    Μόλις μίλησα με μία φίλη και μου είπε ότι τέτοιο πράγμα έχουν να δουν εδώ από το 1974! Τότε είχε κάτω ένα μέτρο χιόνι, τώρα βρισκόμαστε αισίως στους πενήντα πόντους! Χαμός!!

Senior Member
    Έλα στην παρέα μας, Φανταρο-Κατερίνα!! Έλα, να αποκλειστούμε παρεούλα!!

Μου τη δίνει και λιγάκι, γιατί είχα κανονίσει να πάω σε μια φίλη μου για το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται...
    Μάλλον θα με λουστείτε τις επόμενες μέρες, γιατί δεν θα μπορώ να βγω από το σπίτι και θα είμαι ολομόναχη. Θέλω παρεούλα, ουαααα!!!

Senior Member
    Αβα, κοριτσάκι, μην ανησυχείς, εδώ είμαστε παρεούλα σου!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Κατερίνα μου, κατανοώ απόλυτα αυτό που ένιωσες χθες. Το έχω αισθανθεί κι εγώ, κάτι σαν αναπηρία, σα να μη λειτουργώ όπως όλοι γύρω μου. Θέλω να κάνω μια κτηνωδία, η γυναίκα και δε μπορώ!
    Από την άλλη: Δεν πόσα κιλά έχασες.. Πού βρίσκεσαι τώρα και πού θα ήσουν, αν δεν είχες κάνει όσα έκανες.. Θα ήθελες να τρως ασύστολα, αλλά να μη φοράς καυτά σορτσάκια; Δεν το νομίζω...
    Ναι έχεις δικιο αυτος είναι ο τροπος να αντιμετωπίζεις τα πραγματα. Σίγουρα δεν μετανιωνω και σε καμια περιπτωση δεν θα αλλαζα τα σορτσακια ( ψιλοασημαντα πραγματα μπροστα σε όλα τα αλλα που έχω κερδισει) με ενα ταψι απο το πιο αγαπημενο μου φαι στον κοσμο. Απλά εχω ακομη δουλεια με τον εαυτο μου , νομιζα οτι είχα αρχισει να το ξεπερναω και τσουπ ήρθε να μου το θυμισει.

Senior Member
    παρεούλα θα την βγάλουμε together αγαπημένες μου!!!

Senior Member
    Αρε Τζινάκι μου πάλι καλά που είσαι θετικός άνθρωπος! Πωπωπω έχω φρικάρει με τον τρόπο που σου φέρθηκαν! Μα να μην εκτιμήσουν τέτοιο κορίτσι και να σε στείλουν σπίτι σου χωρίς δεύτερη σκέψη, ειλικρινά απαράδεκτοι! Αυτή η κρίση έχει κάνει τους εργοδότες στυγνούς εκτελεστές . Με πιάνει η κακία μου με αυτά που ακούω αλλά θα συγκρατηθώ γιατί δεν έχει και νόημα, όσοι κάνουν κακό το βρίσκουν μπροστά τους ούτως ή άλλως. Εύχομαι να επαληθευτεί η φράση κάθε εμπόδιο για καλό και να σε προορίζει η τύχη σου για καλύτερα πράγματα Τζίνα μου από εμάς έχεις όλες τις ευχές και την θετική ενέργεια για να σου έρθει μία καλύτερη τύχη σύντομα! :love::love::love:

Senior Member
    Ξέχασα να πω τις καλημέρες μου με αυτά που διάβασα! Καλημέρα φιλενάδες μου! :smilegrin:

Senior Member
    Γύρισα από τη μίνι εκστρατεία μου, για αγορά προμηθειών. Κάνω δελτίο: Χιόνι πυκνό, τα πεζοδρόμια να μη διακρίνονται.. Μόνο από μνήμης σήκωνα ψηλά το πόδι, ώστε να μη σκοντάψω στο πεζοδρόμιο που θυμόμουν πως υπήρχε από κάτω..
    Γιαγιά με μπαστούνι να βαδίζει, χαρωπή και ανέμελη, και περαστικοί, με τη λεπτότητα που διακρίνει τους ανθρώπους εδώ, της φωνάζουν από μακρυά, γιαγιά, ω γιαγιά, που πας; Δεν το ξέρεις ότι ο γέρος πάει από πέσιμο ή από χέσιμο;
    Πήρα άφθονα τσιγάρα και επίσης, λουκάνικα.. Όπως βλέπεις, Κατερίνα μου, ο παλιός μας εαυτός δεν μας εγκαταλείπει εύκολα.. Χιόνι είδα; Λουκάνικα ονειρεύτηκα, το λαίμαργο το πλάσμα! :dork: