ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 837
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 837 of 2553 FirstFirst ... 33773778782783583683783883984788793713371837 ... LastLast
Results 12,541 to 12,555 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια. Πριν μία ώρα με ξύπνησε ο πρώην μου που με πήρε να με ρωτήσει πως τα πάω στη δουλειά! Τσ τσ τσ τέτοιο ενδιαφέρον, με σκλαβώνετε κύριε πρέσβη! Είμαι μια χαρά γιατί σε ότι μου συμβαίνει κάνω πάντα ανακύκλωση, πετάω τα άσχημα και κρατάω τα θετικά. Και στην προκειμένη περίπτωση τα θετικά είναι ότι για τρία 4ωρα που δούλεψα πληρώθηκα 20 ευρώ το τετράωρο (πολύ καλά), οι ισοθερμικές καλτσούλες που είναι πολύ ζεστές και το πληκτρολόγιο που από αυτό σας γράφω τώρα, γιατί είχαν χαλάσει και κάποια πλήκτρα στο λάπτοπ και με παίδευε. Τώρα πινω το καφεδάκι μου και σας απολαμβάνω και σε λίγο θα πάω μία βόλτα από τη μητέρα μου να της κάνω λίγο πλάκα για να γελάσει γιατί το πήρε λίγο βαρέως. Εγώ κι η αδερφή μου είμαστε "στιγμιαίες" θα έλεγα στα άσχημα ενώ η μητέρα μου είναι πιο "διαρκείας"!:lol:
    Γιώτα μου σ'ευχαριστώ και πάλι και εκτιμώ ιδιαίτερα την πρόθεσή σου να μου δώσεις το πληκτρολόγιο. Όσο για τον "αχ συγνώμη ήταν τυχαίο" δεν ξέρεις ποτέ σε τι μπορεί να εξελιχθεί. Καμιά φορά κάποιος που δεν μας πολυαρέσει στην αρχή μπορεί μετά να ελελιχθεί σε μεγάλο έρωτα!
    Αβούλα χαίρομαι που έχεις αποκλειστεί και θα σε έχουμε παρεούλα μας τις επόμενες ημέρες!
    Κατερινάκι μου μην ανησυχείς κάποια στιγμή θα ηρεμήσει το στομάχι μας και θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τα πάντα όπως πριν. Εγώ πάντως προτιμώ το τώρα γιατί και πριν που έτρωγα δεν το ευχαριστιόμουνα από τις τύψεις και από τα πολλά κιλά που κουβαλούσα! Οπότε sleeve και ξερό ψωμί.
    Eli μου το ξέρω ότι έχω τη συμπαράστασή και τη θετική ενέργειά σου και σ'ευχαριστώ πολύ. Αν γινόταν μόνο η θετική ενέργειά σου να μεταφραστεί και σε κανονική ενέργεια, θέρμανσης εννοώ για να ζεσταθώ λιγάκι δωρεάν!
    :lol:

Senior Member
    Το να είσαι πληθωρικός άνθρωπος, δε σου βγαίνει πάντα σε καλό! Η λαιμαργία μου ξαναχτύπησε, με αποτέλεσμα: Ψήνω λουκάνικα δύο ειδών, έχω το χοιρινό πρασοδαμάσκηνο, έχω σούπα, πότε θα προλάβω να τα φάω όλα αυτά, μου λέτε;
    Έτσι κάνω και μετά πετάω φαγητά..
    Για να σας δελεάσω να κοπιάσετε, σας λέω ότι έχω και ουίσκυ (το παραδοσιακό, εθνικό μας ποτό, μια εμείς και μια οι Σκωτσέζοι)! Και άφθονα πατατογαριδοβλακειάκια!
    Ήδη έχω προγραμματίσει το βραδυνό μου χμ, γκουχ, γκουχ, αφέψημα: Θα βάλω στην τσαγιέρα τσάι βουνού, ξύλο κανέλας, γαρύφαλα.. Μόλις ετοιμαστεί, θα ρίξω μέσα και κονιάκ. Τέλειο;

Senior Member
    Καλώς τη Τζίνα!
    Τι θα γίνει με αυτόν τον πρώην; Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι..
    http://www.youtube.com/watch?v=Vos6WtIeIu8
    Δεν μας παρατάει κι αυτός στο θέμα μας; Πες του, αν έχεις χρήματα να μου δώσεις, έχει καλώς, αλλιώς, το δρόμο τον ξέρεις.. ʼντε πια!

Senior Member
    Δεν σας προλαβαίνω και δεν ξέρω με τι να πρωτογελάσω!! Σε καλό να μου βγουν τόσα γέλια! Κατερίνα επειδή μου αρέσουν οι ψιλοί άντρες θα κρατήσω μόνο το ύψος του χειρούργου γιατί ο υπόλοιπος δεν μου αρέσει και τι να το κάνεις όμως μόνο το ύψος στο ξαπλωτό που δεν φαίνεται;! Το Λιτόχωρο είναι μαγευτικό και οι εικόνες από την web camera πανέμορφες. Βλέπω τη Γιώτα σήμερα να παίρνει αντικαταθλιπτικά!!

Senior Member
    Τουλάχιστον με αφορμή την νέα - πρώην δουλειά :lol: πήρες κουβερτούλα και ισοθερμικές κάλτσες! Έτσι θα είσαι πιο ζεστή χιχιχιχι.
    Γιωτάκι συμφωνώ με Τζίνα στο κάτω κάτω όλοι ξέρουμε ότι η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει και τόσο ρόλο μπροστά στον χαρακτήρα, αφού τον βρήκες συμπαθητικό, ή τουλάχιστον να τρώγεται λέω να δοκιμάσεις να τον γνωρίσεις, ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου βγει... Όσο για τις φωτογραφίες πίστεψε με και εγώ υποφέρω μόνο και μόνο που τις βλέπω γιατί ξέρω πόσο όμορφο γίνεται το χωριό μας όταν ντύνεται στα άσπρα :sniffle::fake sniffle:.
    ʼβούλα μου πόσο σε καταλαβαίνω! Είναι σπαστικό όταν προχωράς στον δρόμο και ειδικά όταν έχεις τις κλειστές σου να κοντοστέκεσαι κάθε λίγο και λιγάκι και να σε πιάνουν την κουβέντα και μάλιστα πιο πολύ για κουτσομπολιό παρά για ενδιαφέρον. Ευτυχώς εγώ μετά από τόσα χρόνια που λείπω από το χωριό δεν με αναγνωρίζουν και τόσο πολύ οπότε περνάω σχετικά απαρατήρητη. Η Κατερίνα δε που έχει αλλάξει τόσο πολύ ακόμη και στην πλατεία να βγει και να φωνάζει ζήτημα αν θα την αναγνωρίσει έστω και ένας! :lol::lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    σε κανα 2 βδομαδες μπορει να χρειαστει και να τον αντικρισω τον ανθρωπο λογω επανεξετασης. Τι θα κανω? Θα μου ερθει η εικονα στο μυαλο και θα μπλοκαρω ,θα κοκκινισω ,θα πρασινισω ασε
    Σιγά, μην κάτσεις να σκάσεις! Θα πας, ψυχραιμότατη και θα κάνεις όσα πρέπει να κάνεις.. Θα γδυθείς, θα τον κοιτάξεις με λάγνο βλέμμα, ξέρεις εσύ.. :spin:
    Θέλεις να σου δώσω υλικό με γιατρό, ώστε να το σκέφτεσαι και να γελάς; Είναι αγαπημένο μου βιντεάκι, ορίστε:
    http://www.youtube.com/watch?v=FT_eiHAf7ZY

Senior Member
    ʼβα μου χ@στηκα για τα λεφτά άλλα θα ήθελα να μου δώσει όπως ένα λαλάγγι ας πούμε!! Κι έχω αρχίσει να το ξανασκέφτομαι ανησυχητικά!! ʼκουσα δε δύο φορές την Λίτσα Πατέρα που είπε για τους Κριούς να προσέχουν τις ερωτικές μυστικές συναντήσεις!! Ξέρει κάτι και δεν μου το λέει;; Και τι μυστικές δηλαδή, αν ξαναγινόταν κάτι θα ήσασταν οι πρώτες που θα το μαθαίνατε πριν καν συμβεί!!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Το να είσαι πληθωρικός άνθρωπος, δε σου βγαίνει πάντα σε καλό! Η λαιμαργία μου ξαναχτύπησε, με αποτέλεσμα: Ψήνω λουκάνικα δύο ειδών, έχω το χοιρινό πρασοδαμάσκηνο, έχω σούπα, πότε θα προλάβω να τα φάω όλα αυτά, μου λέτε;
    Έτσι κάνω και μετά πετάω φαγητά..
    Για να σας δελεάσω να κοπιάσετε, σας λέω ότι έχω και ουίσκυ (το παραδοσιακό, εθνικό μας ποτό, μια εμείς και μια οι Σκωτσέζοι)! Και άφθονα πατατογαριδοβλακειάκια!
    Ήδη έχω προγραμματίσει το βραδυνό μου χμ, γκουχ, γκουχ, αφέψημα: Θα βάλω στην τσαγιέρα τσάι βουνού, ξύλο κανέλας, γαρύφαλα.. Μόλις ετοιμαστεί, θα ρίξω μέσα και κονιάκ. Τέλειο;
    Παίρνω τρένα παίρνω λεωφορεία και αεροπλάνα και έεεεερχομαι! Προλαβαίνω το χιόνι άραγε; Γ@μω την τύχη μας να είμαστε τόσο μακριά!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    ʼβα μου χ@στηκα για τα λεφτά άλλα θα ήθελα να μου δώσει όπως ένα λαλάγγι ας πούμε!! Κι έχω αρχίσει να το ξανασκέφτομαι ανησυχητικά!! ʼκουσα δε δύο φορές την Λίτσα Πατέρα που είπε για τους Κριούς να προσέχουν τις ερωτικές μυστικές συναντήσεις!! Ξέρει κάτι και δεν μου το λέει;; Και τι μυστικές δηλαδή, αν ξαναγινόταν κάτι θα ήσασταν οι πρώτες που θα το μαθαίνατε πριν καν συμβεί!!
    Αυτή η λαλαγκο-αναζήτηση θα μας φάει, το βλέπωωω!!!
    Μήπως να πάμε σε κανα κάμπο; :wow: Τι άλλο να κάνουμε πια για το αυτονόητο;
    Όσο για το μυστικό του πράγματος, εννοείται ότι θα το μάθουμε πρώτες και καλύτερες, ώστε να προβούμε στις δέουσες ενέργειες: Πυροτεχνήματα, σαμπάνιες, έκτακτα δελτία ειδήσεων, τέτοια.... :smilegrin:

Senior Member
    [i]
    Θέλεις να σου δώσω υλικό με γιατρό, ώστε να το σκέφτεσαι και να γελάς; Είναι αγαπημένο μου βιντεάκι, ορίστε:
    http://www.youtube.com/watch?v=FT_eiHAf7ZY
    :lol::lol::lol:
    ΜΠΑΝΑΝΑ!!!! Την βλέπω την Κατερίνα να πάει στον γιατρό και την μία να ντρέπεται και να κοκκινίζει και την άλλη να φωνάζει μπανάνα!μπανάνα! :lol::lol::lol: θα την στείλει ο γιατρός της απευθείας δίπλα στον ψυχολόγο για μία γρήγορη εκτίμηση χαχαχαχαχαχα

Senior Member
    αχ και δεν μπορω να δω βιντεακια απο την δουλεια να γελασω και εγω! τι μπανανες μου λετε??

Senior Member
    [quote]Originally posted by Eli
    [i]
    ΜΠΑΝΑΝΑ!!!! Την βλέπω την Κατερίνα να πάει στον γιατρό και την μία να ντρέπεται και να κοκκινίζει και την άλλη να φωνάζει μπανάνα!μπανάνα! :lol::lol::lol: θα την στείλει ο γιατρός της απευθείας δίπλα στον ψυχολόγο για μία γρήγορη εκτίμηση χαχαχαχαχαχα
    Καλύτερα να γελάει και να φωνάζει ΜΠΑΝΑΝΑ, παρά να κάνει αμαρτωλές σκέψεις και να κοκκινίζει! :wink1:
    Και τι έγινε; Το πολύ πολύ θα έχει και μία έξτρα εκτίμηση από τον ψυχολόγο. Σκέψου να είναι και αυτός κανένας παιδαράς, τότε δεν θα ξέρει από πού να φύγει! :smilegrin::smilegrin:

Αλήθεια, ΕΣΥ, ακόμη εκεί είσαι; Τι είπαμε;

Senior Member
    Γ@μώτο χθες το βράδυ έκαψα το χέρι μου στην τοστιέρα και φαίνεται πολύ. Έψηνα (καμία σχέση με τα λουκάνικα της ʼβας) μία πανσετούλα και ακούμπησα το χέρι μου κατά λάθος, γκρρρρ. Ευτυχώς που δεν μπορώ να γουρουνιάσω πια, σώθηκα!! Χθες μόλις γύρισα φορτισμένη που αλλού θα ξεσπούσα από το φαγητό; Πήρα λοιπόν φουντούνια και ένα τσουρεκάκι 7days γεμιστό με σοκολάτα. Έφαγα 10 φουντούνια το πολύ και δύο μπουκιές τσουρέκι!!Συνειδητοποίησα για άλλη μία φορά την αξία του sleeve. Ξέσπασα χωρίς να παχύνω χιχιχιχι. Μ'αρέσει το sleevoγουρούνιασμα!

Senior Member
    Από το παρατηρητήριό μου βλέπω τις γειτόνισσες να διώχνουν με σκούπες το χιόνι από τα κάγκελα των μπαλκονιών τους. Εγώ το αφήνω έτσι, μου αρέσει να βλέπω τους 20-30 πόντους! Ώπα! Πάλι λαλαγκοσυνειρμός.... Μήπως να πάω μαζί με την Κατερίνα στον ψυχολόγο;

Senior Member
    ο ψυχολογος του γιατρου μου είναι γυναικα οποτε ακυρο Αβακι! 20-30 ποντους ασε δεν θα παρω ευχαριστω, με θελω αρτιμελης. :spin::spin: