ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 84
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 84 of 2553 FirstFirst ... 34748283848586941341845841084 ... LastLast
Results 1,246 to 1,260 of 38289
    Senior Member
    Βοήθειαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Senior Member
    Χανελέλι μου,τι είναι αυτά που διαβάζω;
    Ούτε λίγες μέρες δε μπορώ να σε αφήσω χωρίς επιτήρηση;
    Αααα!Μου φαίνεται κάποια κάνει τα πάντα να κατέβω κάτω να την περιλάβω!
    Τι είναι όλα αυτά που ΔΕΝ τρως;Δε θέλω τέτοια!Κι ας αγχώνεσαι για ό,τι υποψιάζομαι!
    Πάντως είμαι σίγουρη πως ό,τι κι αν συμβαίνει,είναι σίγουρα αστείο μπροστά σε όσα πέρασες
    και μιά χαρά ανταπεξήλθες!Σε παρακαλώ,καρδιά μου,μη χύνουμε το γαλατάκι,που σταγόνα σταγόνα μαζέψαμε...
    Τέλος πάντων...θα τα πούμε τα δυό μας....Τουλάχιστον φρόντισε να τρως!Έλα να σε χαρώ!Φιλάκιααααα

Senior Member
    Καλημέρα,ομορφιές μου! Να έχουμε όλοι μια υπέροχη μέρα!

Καλημέρα!!!!

(ας είναι καλή και η σημερινή και η αυριανή γιατί αυριο έχουμε ζύγισμα - ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!)

Senior Member
    Να έρθεις με τους κηδεμόνες σου,παλιόπαιδο παιδί μου,αύριο για τον έλεγχο!

Χα, χα έτσι αισθάνομαι!!!
    Ζυγίζομαι αύριο το απόγευμα
    Αυρίο το βράδυ ή μεθαυρίο θα σας ενημερώσω για την πρόοδο μου (βοήθεια μας!!!)

Senior Member
    Απόγευμα;Γιατί όχι πρωί πρωί με γενετήσια ένδυση; Εσύ,ξέρεις...
    Αρκεί οι συνθήκες να είναι ίδιες,να μη χαντακώνεσαι άδικα...
    ʼντε και καλή ετυμηγορία!Φιλιά!

Senior Member
    Καλημερα!!!Ζυγισμα αυριο ε?Για να δουμε!!Πολυ χαιρομαι με τα νεα της ομαδας,μεγαλωσαμε και εχουμε κεφια βλεπω!!Μπραβο κοριτσια!!Αυτη τη στιγμη που σας γραφω,πινω τον καφε μου,και προσπαθω να συνελθω απο το βαρυ ξυπνημα (too many pills Nadine,like never before),και με χαρα διαπιστωνω γι αλλη μια φορα την ευεργετικη επιδραση της ομαδας!!Να 'στε καλα,γιατι με κανατε και χαμογελασα!!!Εχει δροσουλα σημερα....Α,ξαναδιαβασα τα προηγουμενα ποστ,εχετε ξεφυγει τελειως!!!!Μ'αρεσει πολυ!!!Οπως η ειπε και η Barb κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι!!!Ευχομαι σε ολες μια ομορφη μερα,και θα τα πουμε το βραδακι.Φιλια αγαπουλες!!

Ζύγισμα απόγευμα γιατί πριν από 2 εβδομάδες απόγευμα ζυγίστηκα μετά από την δουλεία, είδα ότι είχα χτυπήσει τα 106, έπαθα ένα πανικό και έτσι όπως ήμουν πήγα και καρφώθηκα στο πρώτο απόμερο φαρμακείο για Reductil. Κάποια στιγμή θα το γυρίσω σε πρωινό ζύγισμα αλλά ας φύγω πρώτα από τα 100 (τα ρημάδια)!

Senior Member
    Αχ! Βρε Χανελέλι μου! Τι να κάνεις κι εσύ...
    Κάτι κερδίζουμε...κάτι χάνουμε...έτσι είναι αυτά...
    Τουλάχιστον αυτά που κερδίζουμε να είναι σημαντικότερα!
    Χαίρομαι που σου φτιάξαμε τη διάθεση!Να μας έρχεσαι πιο συχνά!

Senior Member
    ..καλησπερα σε ολες σας!!!!!!!
    χανελουμπι ελα ψηλα το ηθικο!!!!!!δεν μας παιρνει απο κατω....και ολες σας κοριτσια..
    σας μεταφερω χαιρετισματα και πολλα φιλια απο την barb!!!!!!!!!πλατσουριζει στις παραλιες της μεσσηνιας και απλα αφηνει τους νεους θαυμαστες του νομου να την αποθεωνουν!
    την ειδα αυτη τον αντρα και τα παιδια της.....ηταν προτογνωρη εμπειρια μιας και δεν ειχα ξαναγνωρισει απο κοντα καποια κοπελα απο το φορουμ και γενικα απο το διαδικτυο...
    ολα πηγαν καλα καθως ηταν πολυ χαρουμενη και καλοπροαιρετη κοπελα και ενιωσα γρηγορα ανετα....ευτυχως με λυπηθηκε και δεν ''εκτελεσε'' την ''παραγγελια'' της προεδρου μας!!!!!!!!
    της ειχε πει να με δαγκωσει κυριες και κυριοι!!!!!!
    ναι ναι θα το πω!γιατι να μην το πω?
    ευτυχως που η barb με συμπαθησε και δεν με αρχισε στις δαγκωνιες μεσα στον κοσμο!!!!!!!!!
    η nadine εχει περιεργες διαθεσεις απεναντι μου και ηθελα να το πω εδω σε ολες-ολους σας!αν μου συμβει κατι να ξερετε που να αναζησετε τον ενοχο!!!!!!!!!!
    αυριο ζυγισμα βλεπω ε?
    ε κατι θα καναω και εγω....ολο και κατι κρασακα-ουζακια πινω αυτες τις μερες που ειναι και ο καλος μου εδω...δεν τρωω αλλα κανω κατακρατησεις κυρια προεδρος...να ζυγιστω ομως ε?καλα καλα μην δαγκωνεις!!!!!!!
    φιλακια !τα κεφαλια ψηλα ολες σας!θα τα καταφερουμε!!!!!!!!
    τα λεμε αυριο!!!!!!!

Member

reductil συνεχεια

γεια σας εγω ξεκινησα τα reductil πριν 8 ημερες εχω χασει 1,5 κιλο και μεχρι τωρα δεν ειχα παρενεργειες εκτος απο καποιες ναυτιες και ζαλαδες τις πρωτες ημερες

MARIARHODES
    καλή αρχή και καλή επιτυχία!!!
    Ευκαιρία τώρα που είμαστε αρκετά άτομα στην αρχή του reductil (εγώ είμαι 2 εβδομάδες) να παρακολουθούμε την πρόοδο μας και να ενημερώνουμε τον κόσμο για το που/ή αν βοηθά το χάπι.

Member

kαλη επιτυχια σε ολους

σημερα ειχα καποιες ζαλαδες εκτος κι αν επεσε η πιεση μου απο την διαιτα διοτι ειμαι υποτασική , σαν να ειμαι εγκυος νιωθω βρε παιδια πρωινες ναυτιες και ζαλαδες , ευτυχως διαρκουν μερικα λεπτα. Αληθεια καθε ποτε ζυγιζεστε ?

Senior Member
    Γειά σου Μαρία από τη Ρόδο με τις επικεφαλίδες σου!Καλώς μας ήρθες!
    Ελπίζω να παρακολουθείς στενά την πίεση σου και τις υπόλοιπες παρενέργειες...
    Κι εγώ είχα στην αρχή αρκετές,αλλά ευτυχώς σταδιακά υποχώρησαν
    πέρα από την ξηροστομία,τις αϋπνίες και τη διαταραχή στον κύκλο της περιόδου.
    Κάποτε ζυγιζόμασταν κάθε Παρασκευή,αλλά πολλές οι κοπάνες και ο θεσμός ατόνισε.
    Απ' ό,τι βλέπω λίγα κιλά έχεις να χάσεις...Πώς και αποφάσισες να πάρεις reductil ;
    Η αλήθεια είναι πως απορώ ποιός γιατρός σου τα συνταγογράφησε...
    Τουλάχιστον είμαστε κομπλέ από εξετάσεις πριν τα ξεκινήσουμε;

Υ.Γ. Καλά που ήρθες,Μαράκι,γιατί η γαλαρία σαν πολύ να έχει αποπροσανατολίσει το μάθημα
    και η τάξη αυτή χρειάζεται απεγνωσμένα τους καλούς και συγκεντρωμένους μαθητές της!