ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 849
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 849 of 2553 FirstFirst ... 34974979983984784884985085185989994913491849 ... LastLast
Results 12,721 to 12,735 of 38289
    Senior Member
    Δεν είχα ξανακάνει γυναικολογική εξέταση σε δημόσιο νοσοκομείο και νόμιζα ότι έτσι λειτουργούν! Μία άλλη φορά είχα κάνει triplex στην καρωτίδα και μόλις τελείωσε ο γιατρός με ρώτησε αν μπορούσα να κάτσω λίγο ακόμα για να δείξει στους ειδικευόμενους. Ήταν άβολη η θέση γιατί το κεφάλι μου έπεφτε πίσω πιο χαμηλά από το σώμα μου αλλά του είπα ο.κ. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσουν 50 λεπτά και η αδερφή μου απ'έξω είχε αρχίσει να ανησυχεί πολύ. Τελικά ηρέμησε όταν με είδε και της εξήγησα.

Senior Member
    Στου κασιδιαρη το κεφαλι μαθαμε ολοι.καληνυχτα break.

Senior Member
    Καληνύχτα Break και καλή ξεκούραση.

Senior Member
    Κορίτσια βάζω να δω ταινία. Σας φιλώ, καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα.

Senior Member
    Ήρθα καθυστερημένη και ζουμπιασμένη! :lol::lol::lol::lol:
    Ξεσαλώσατε πουλάκια μου πάλι εεεεε; Και έλειπα κιόλας!
    Αράζω και εγώ να δω ταινία γιατί κουράστηκα με την χορευτική μου παράσταση :lol::lol::lol:

Senior Member
    Καλημέρα. Παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά ότι σήμερα για πρώτη και τελευταία φορά μάλλον σας καλημέρησα πρώτη και νωρίς νωρίς!

Senior Member
    Καλημέρα αγάπες!!!
    Τζινάκι ετοιμάζεσαι?

Senior Member
    Καλημέρα Κατερίνα. Yes, ετοιμάζομαι. Γι'αυτό και είμαι ξύπνια τόσο νωρίς άνεργη γυναίκα! Απ'τη μία στεγνώνω το μαλλί κι απ'την άλλη πετάω το μπαλάκι στο καλικαντζαράκι για να παίξει. Που τη βρίσκει την όρεξη αυτό το σκυλί με την τσίμπλα στο μάτι!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Στο Ιπποκράτειο είχα γνωρίσει έναν ειδικευόμενο χειρούργο που ήταν ωραίος, ευγενής και εξυπηρετικός και απ'ότι μου είχε πει μένει λίγα στενά πιο κάτω από το σπίτι μου, απέναντι από ένα σούπερ μάρκετ, στο οποίο ψωνίζει κιόλας!!! Σκέφτομαι λοιπόν αν την έστηνα έξω από το σούπερ μάρκετ κάποια στιγμή δεν θα τον πετύχαινα;;
    Τζινάκι, αν μιλάμε για τον ίδιο, τον συνάντησα χτες στην αφαίρεση ραμμάτων, μόλις πολύ γλυκά τον ρώτησα αν θα μπορούσε να μου αφαιρέσει τα ράμματα γιατί περίμενα αρκετή ώρα, μου είπε αμέσως ενώ πνιγόταν ομολογουμένως! Χαμογελαστή εγω περίμενα να με αναλάβουν τα χεράκια του και να πέσουν τα πράσινα ματάκια του στα ραμματάκια μου αλλά για κακή μου τύχη τον κάλεσαν επειγόντως στα χειρουργεία! Φτου την τύχη μου! τελικά μου τα αφαίρεσε μια άλλη ειδικευόμενη, ευτυχώς ελαφροχέρα!

Senior Member
    Καλημέρα Γιώτα. Ίσως είναι ο ίδιος, θα στον περιγράψω όταν βρεθούμε κι αν είναι αυτός μπορούμε να στηθούμε παρέα έξω από το σούπερ μάρκετ!!:lol:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    καλημέρα από την ανεμοδαρμένη Πάτρα!τόσες μέρες ψοφήσαμε στο κρύο και ούτε μία νιφάδα χιονιού δεν είδαμε γκρρρρ!από χτες βράδυ φυσάει απίστευτα και έχει κουφόβραση εκτός οικίας φυσικά καθώς εντός κάνει μπούζι!!
    Τζινάκι νομίζω πως κοντά-ζυγά μαζί τα αποχωριζόμαστε τα κιλά μας,εγώ αποχαιρέτισα άλλο ένα την τετάρτη, συνενοούμαστε ωρε να μοιράζουμε κατσαρόλες στον περίγυρο όταν τα ξεφορτωνόμαστε :lol: Ο άνδρας μου με απειλεί πως θα πάει στον χειρούργο να ρωτήσει πως θα σταματήσω να χάνω κιλά.Αυτό το είπε στα 67.5 άρα πλέον δεν θα τον ενημερώνω για επιπλέον απώλεια!Καλά του λέω χτες και θα πας στον γιατρό και τι θα πεις "ʼκου μπάρμπα-φώτη ότι έχασε-έχασε πες πως να σταματήσει" ,αυτά του λέω είναι βλακείες,θα σου πει πως είναι έτσι σχεδιασμένη η επέμβαση ώστε να συνεχίσω να χάνω, "τι λες βρε Αννούλααααα,σε λίγο θα σε ψάχνω".Η αλήθεια είναι πως χτες μάζευα παλιά μου ρούχα και αναρωτήθηκα με το μέγεθος που φόραγα jesus! αυτές τις μέρες την έχω καταβρεί να φοράω κολάν (βρήκα οικονομικότατα κολάν,χωρίς ραφές και εσωτερικά έχουν και επένδυση στα 3 ευρώ και πήρα σε μπλε,μαύρο,καφέ,γκρι-μην χάσω σαν καταναλωτικό ον :spin και μπλουζοφορέματα και τις καινούριες μου μπότες που είναι μέχρι το γόνατο,χτες ξέθαψα και από την ντουλάπα μου ένα σούπερ μοντέρνο κολάν-παντελόνι στο χρώμα της άμμου το οποίο ΦΥΣΙΚΑ και δεν είχα φορέσει ποτέ-ακόμα το καρτελάκι είχε επάνω- το είχα αγοράσει με προόπτική όπως συνήθιζα να λέω εδώ και 7-8 χρόνια.Προ επέμβασης ούτε η γάμπα μου δεν χώραγε μέσα,και χάρηκα απίστευτα χτες που μου πήγαινε.

Επίσης σήμερα δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά έχω νεύρα,πήρε πρωί-πρωί η γιαγιά του άνδρα μου από την Ναύπακτο,αν θα πάμε πέρα γιατί θέλει να πάει σούπερ -μάρκετ και να κάνει και κάτι άλλες δουλειές αλλιώς να καλέσει ταξί και κάτι τέτοια,Και φυσικά ο άνδρας μου έφυγε να πάει Ναύπακτο γιατί που να την αφήσει μόνη της...και εκνευρίζομαι γιατί το προηγούμενο Σάββατο είμαστε πάλι Νάυπακτο και είχαμε πάει πάλι σούπερ μάρκετ -και υπόψιν η γιαγιά τρώει ελάχιστα έως καθόλου,επομένως όσα αγοράσαμε αποκλείεται να τα έχει φάει!- και μεσοβδόμαδα πάλι είχε πάει απέναντι ο άνδρας μου να δει αν θέλει κάτι και να της κουβαλήσει και ξύλα για το τζάκι.Και εκνευρίζομαι γιατί δεν σκέφτεται τι έξοδο είναι για εμάς το πέρα-δώθε!Κάθε φορά θέλουμε το λιγότερο 13 ευρώ απλά και μόνο για το φέρυ-μπότ ,χώρια την βενζίνη,χώρια την ώρα που θέλει για να πάει πέρα-δώθε!
    Επίσης έχω νεύρα γιατί κανονικά αύριο ήταν να φύγουμε ταξίδι με τον άνδρα μου,λόγω δουλειάς,για 3 εβδομάδες και του το ανέβαλαν για μία εβδομάδα,όπου πριν είχε παιχτεί το εξής σκηνικό,την προηγούμενη εβδομάδα ήξερε πως φεύγουμε Κυριακή,τετάρτη άρχισε να κυκλοφορεί μία φήμη πως θα φύγουν την επόμενη εβδομάδα,Παρασκευή πρωί του λένε φεύγουμε την Κυριακή (έτρεχα σαν τρελή να μαζέψω το σπίτι,να σιδερώσω ρούχα ,να βάλω πλυντήριο τελευταία στιγμή) και χτες το μεσημερο-απογευματάκι του είπαν τελικά την επόμενη Κυριακή γγκρρρρρ,τσάμπα το τρέξιμο κ το άγχος που είχα αν θα τα καταφέρω όλα!Το περιμένω πως και πως αυτό το ταξίδι και το επόμενο που θα πάει κρήτη,σαν ανύπαντρη όλο εκδρομές ήμουν και τώρα λόγω γενικότερης κρίσης οι διαδρομές που κάνουμε είναι πάντα κοντινές και περισσότερο σαν βόλτα παρά σαν εκδρομή.Αχ άτιμα λεφτά!

Τζινάκι είμαι σίγουρη πως θα βρεις σύντομα καινούρια δουλειά,για το λαλαγκι που γεύτηκες τι να πω πουλάκιμ....τουλάχιστον το χάρηκες και εύχομαι να μπορέσεις να είσαι αποστασιοποιημένη και να μπορείς να χαρείς αποκλειστικά και μόνο το συγκεκριμένο σημείο και να μην εμπλακείς συναισθηματικά,εγώ όσες φορές και αν το προσπάθησα δυστηχώς απέτυχα...ή παρα είμαι μπούφος ή παρα είμαι συναισθηματική και κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα διαχωρήσω! Κορίτσια οι ελέυθερες άντε και στα δικά σας λαλαγκογλυκίσματα :P

Γιωτούλα μου χάρηκα απίστευτα που διάβασα στο θέμα της αμηνόρροιας που όλα σου πάνε καλύτερα!Δεν έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση αλλά είμαι σίγουρη πως θα νιώθεις άλλος άνθρωπος!Σχετικά με τον υποψήφιο που δεν σου έκανε ούτε ζεστη ούτε κρύο,ποτέ δεν ξέρεις όταν μιλήσεις λίγο περισσότερο με τον άλλον τι μπορεί ξαφνικά να σου κάνει κλίκ,εγώ να σκεφτείς όταν γνώρισα τον άνδρα μου όχι απλά τον γάμο δεν σκεφτόμουν,δεν ήθελα καν να κάνω σχέση,ήταν η εποχή που είχα βγει από μία σχέση και απλά ήθελα να περνάω καλά και όμως εκεί στο ξαφνικό κάτι έκανε κλίκ

Αφές ,Μακγιωτ,ταπερτζίνα σας ζηλεύω απίστευτα που θα πάτε για windows και shopping therapy !ακόμα και τον καφέ που θα πιείτε ζηλέυω :lol::lol::lol:

Ναταλάκι μου και εσένα σε ζηλεύω που γυρνάς από την μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη!

άβα μου το μόνο πράγμα που λάτρευα εκεί που είσαι είναι το χιόνι!!!Αλλά ρε γμτ είχα πάντα μία απορία,έβλεπα τις ντόπιες να φοράνε κάτι ψηλοτάκουνα και να περπατάνε με έναν αέρα λες και πατάγανε στα σύννεφα (και ειδικά σε κάτι ανηφοριές κοντά στα δικαστήρια ),εγώ φόραγα ίσια παπουτσάκια και κινδύνευα να γκρεμοτσακιστώ...πως στα κομμάτια το κάνουν μου λεςςςςς??

σας φιλώ όλες γλυκά και εύχομαι να περάσετε ένα όμορφο σκ

υγ δεν θυμάμαι αν ξέχασα κάτι από αυτά που ήθελα να σχολιάσω,ουφ γράφετε και πολλά μαζεμένα!!αν θυμηθώ θα επανέλθω :smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Ιωάννα χαίρομαι που ξεφορτωνόμαστε μαζί τα κιλάκια μας. Ποιός να σου έλεγε ότι θα χάνεις κιλά και θα το κρύβεις από τον άντρα σου! Γέλασα πολύ όταν σκέφτηκα τον άντρα σου να πηγαίνει στον γιατρό σου και να τον κατηγορεί γιατί αδυνάτισες!:lol: Ήταν ατυχία η φάση με το ταξίδι σας γιατί ταλαιπωρήθηκες άδικα αλλά ξέχασέ το τώρα, μη χαλιέσαι άδικα και άρχισε να ανυπομονείς για την επόμενη Κυριακή. Όσο για μένα επειδή για πολλά χρόνια γευόμουν διάφορα σ'αυτή τη σχέση που δεν μου άρεσαν είπα από εδώ και πέρα να γεύομαι αποκλειστικά και μόνο το λαλάγγι μέχρι να βρεθεί κάτι πιο νόστιμο!:lol:

Senior Member
    Ιωαννίτσα μου, άντε να προκύψει κανένα επαγγελματικό ταξίδι στον άντρα σου και προς την Αθήνα, να σε πάρει μαζί του, να πάει εκείνος στη δουλειά του και να σε αφησει εσένα στα χεράκια μας να σε περιποιηθούμε, θέλεις window shopping , θα το έχεις! θέλεις shopping therapy , θα την έχεις! Θέλεις καφεδάκι και κουβεντούλα, θα τα έχεις!!!!!!! Αντε σε περιμένουμε!

Senior Member
    Που είσαι Eli να με δεις να φτιάχνω τσιγάρο με καπνό! Φύσα ρούφα τράβα τόνε πάτα τόνε κι άναφτόνε! Έχω φτιάξει ανάθεμα. Μισός καπνός πάνω στο τραπέζι, μισός καπνός στο πάτωμα, λίγος καπνός μέσα στο χαρτάκι με το φίλτρο να στέκει αγέρωχο θυμίζοντας ότι αυτό το κατασκεύασμα προοριζόταν για τσιγάρο!:lol: Μέχρι να εξασκηθώ θα έχω κι ένα κανονικό πακέτο για τις εξόδους μου γιατί προς το παρόν τα τσιγάρα που φτιάχνω δεν είναι για κοινή θέα!

Senior Member
    Εύγε Τζίνα μου εύγε!!! ʼντε καλή εξάσκηση μέχρι να το κόψουμε και αυτό το ρημάδι!
    προς το παρόν πάρε ένα αναλυτικό μάθημα! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=YqMpvUi4fps

Υ.Γ. θα με πνίξει η Ναταλία ....