Results 12,751 to 12,765 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
05-02-2012, 13:34 #12751
Γλάυκη, Τζίνα καλημέρα!
Τζινάκι μου αχ βρε κορίτσι μου πρόσεχε, ελπίζω σήμερα να νιώθεις καλύτερα. Μα καλά τι πάθατε όλες οι σλιβάτες αυτή τη βδομάδα κολλητικό είναι βρε παιδί μου!
Γλαύλη μου πρέπει να μάθεις να σκύβεις καλά για να αποφεύγεις τις κιλοριπές της SlimΤζίνας :lol::lol::lol:
Μην ξεχάσεις να μας φιλήσεις το Ναταλάκι μας και να της ευχηθείς καλή επιστροφή και από εμάς.
- 05-02-2012, 13:53 #12752
Eli πως ήταν η κούνια μπέλα; Καλά είμαι μην ανησυχείς. Θα έρθουν τώρα η αδερφή μου με τη μητέρα μου να με πάρουν και να πάμε σε έναν φίλο μας στην Κηφισιά για φαγητό. Μου είπε νωρίτερα η αδερφή μου ότι θα πάνε εκεί και της είπα να πάω κι εγώ μαζί, όπου μου απαντάει η αδερφή μου έλα αλλά να πάρω τηλ. να τους πω ότι θα είσαι κι εσύ για να κανονίσουν το φαγητό!! Της λέω ναι γιατί τόσο πολύ που τρώω εγώ δεν θα φτάσει για όλους μας!! Τι σου είναι η δύναμη της συνήθειας. Ακόμα να συνηθίσει η αδερφή μου τα νέα δεδομένα χιχιχιχι.
05-02-2012, 14:03 #12753
Καλησπερα....
05-02-2012, 14:04 #12754
Καλησπέρα Πωλινάκι. Όλα καλά;
05-02-2012, 14:07 #12755
γεια σου Πωλίνα, που έχεις γίνει λακωνική και ακριβοθώρητη! Πως τα πας καλέ? Ενημέρωση τώρα!
05-02-2012, 14:21 #12756
Έφτιαξα κοκκινιστό μοσχαράκι με πατάτες στη χύτρα, μέτριο προς καλό βγήκε, έφαγα την πρωτείνη μου λοιπόν, ξάπλωσα στον καναπέ μου, σήμερα προβλέπεται αραλίκι γιατί αρκετά του έδωσα και κατάλαβε τις προηγούμενες μέρες, χρειάζομαι ανάπαυση!
05-02-2012, 14:27 #12757
Καλησπέρα λακωνική Πωλίνα
Περάσαμε ωραία στην παιδική χαρά Τζίνα μου. Βασικά ρίξαμε πολύ γέλιο ωωωω τι πρωτότυπο χεχεχε. Η Μαριλένα έπαθε ντελίριο με τα περιστέρια και τα κυνηγούσε σε όλη την παιδική χαρά και φώναζε "πουλί!!!! πουλί!!!!" φεύγανε τα περιστέρια τρομαγμένα πάνω στα δέντρα και φώναζε μετά η Μαριλένα "πουλί - δέντρο - ψηλαααα!" :lol: Μου είχε λείψει η χαρά μου είχα πολλές μέρες να τη δω και κάθε φορά μου κάνει εντύπωση γιατί όλο και λύνεται η γλώσσα της και μας λέει πολλές λεξούλες και είναι τόσο χαριτωμένη.
Καθώς παίζαμε κάποια στιγμή σήκωσε ένα σκουπίδι από κάτω και της λέω σα καλή θεία αυτό Μαριλένα μου είναι σκουπίδι, πάμε να το πετάξουμε στα σκουπίδια! Και πήγαμε παρέα και το πετάξαμε, η Κατερίνα καθόταν στο παγκάκι εκείνη τη στιγμή και δεν μας είδε. Μετά από λίγο ήμασταν όλες στο παγκάκι και η μικρή βγάζει ένα χαρτομάντηλο από την τσάντα της σκουπίστηκε η κυρία και μετά έτρεξε μόνη της και πήγε και το πέταξε στον κάδο!!:wow: και μένει η Κατερίνα μαμάκας! :lol::lol::lol: Καλά μου λέει πρώτη φορά την βλέπω να το κάνει αυτό και εγώ γελούσα, ούσα περήφανη για την ανιψιά μου και για εμένα που της έδωσα ένα καλό παράδειγμα
05-02-2012, 14:28 #12758
Καλή ξεκούραση Γιωτάκι μου! Εμείς φύγαμε πάμε στην πεθερά μου να την δούμε λίγο μιας και έχουμε καιρό να πάμε. Σας φιλώ και θα τα πούμε αργότερα!:kiss:
05-02-2012, 14:30 #12759
μαμά & θεία, θα φτιάξετε έναν περιβαλλοντικό άγγελο! :bouncy:
05-02-2012, 16:04 #12760
Κοριτσάρες καλησπέρα!
:kiss:
Μόλις τελειώσαμε το Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι, πολύ μου αρέσει γιατί κάθε φορά διαρκεί περίπου στο δύωρο, όχι καλέ δεν τρώμε τόσο πολύ, μόνο εγώ είμαι το ζουμπουρλό στην οικογένεια, απλά κουβεντιάζουμε :bigsmile:
monahoit να σε ρωτήσω? Πόση ποσότητα φτιάχνεις με τόσο λίγο που τρώς, δεν βαριέσαι να μαγειρεύεις?
Εγώ ολίγον τι τεμπέλα βαριέμαι να μαγειρεύω, φαντάσου να έτρωγα κ λίγο :bigsmile:
Eli πολύ μου άρεσε η σκηνή που μας περιέγραψες, η μικρούλα με θεία εσένα τι άλλο θα μπορούσε να κάνει εκτός από το να γελάει?
ΤΖΙΝΑ καλά να περάσεις στο τραπέζι κ ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!
polinaki γιατί είσαι λαλίστατη σήμερα? Όλα καλά?
Οι άλλες σουσουράδες θα αλητευούν στη Καλαμάτα!
05-02-2012, 17:15 #12761
Έλενάκι μου τι κάνεις; Πράγματι τα Κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια και εμένα μου άρεσαν πάντα πολύ γιατί όλο στην κουβέντα το ρίχναμε! Βασικά όλες οι καλύτερες οικογενειακές κουβέντες γίνονται γύρω από ένα τραπέζι
. Είναι μία όμορφη συνήθεια την οποία στεναχωριέμαι που εμείς δεν θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας όσο συχνά θα θέλαμε λόγω δουλειών και υποχρεώσεων.
Και εμείς μόλις γυρίσαμε από την πεθερά μου η οποία κάθε φορά μας φορτώνει με ένα σωρό πράγματα. Τώρα δε που είμαι και άνεργη ακόμη περισσότερο. Γυρίσαμε με ένα σωρό σακούλες με φρούτα, λάδι, ρύζι, μακαρόνια, πανσετούλες, ένα χαλί, πετσέτες και το αστείο της υπόθεσης με πέντε νυχτικιές!!! :lol: Αλλά όταν λέμε νυχτικιές μιλάμε για αυτές που φοράνε οι γιαγιάδες κατά προτίμηση σε γαλάζιο χρώμα με φτιογκάκια και σχεδιάκια μακριές μέχρι τον αστράγαλο! :crazy: Τώρα βέβαια μην περιμένετε να τις φορέσω εγώ αυτές γιατί με βλέπω να σκοτώνω οριστικά την σεξουαλική μου ζωή :lol::lol::lol:
Τι να κάνω είναι και 80 χρονών η πεθερά μου και μάζευε μάζευε στα σεντούκια προίκα και τώρα μου τα δίνει σιγά σιγά, τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μου στο μέλλον δεν ξέρω! Έχω πάρει και τα σεμεδάκια μου και τις κουβέρτες μου από άλλη παρτίδα. Δεν την κακοκαρδίζω πάντως ποτέ, όλα με χαμόγελο τα δέχομαι και της λέω και ευχαριστώ, γιατί πραγματικά στεναχωριέμαι που από το υστέρημα της πάντα προσπαθεί να μας προσφέρει ότι μπορεί και αυτό το εκτιμάω όσο τίποτα άλλο. Είναι χήρα με μία σύνταξη της πείνας, ζει πολύ φτωχικά και παρόλα αυτά πάντα βρίσκει να κόψει από τον εαυτό της για να προσφέρει στα παιδιά της, να ναι καλα...αλλά τις νυχτικιές θα της δώσω στην μαμά μου να της δώσει σε καμιά κυρία στο χωριό να πιάσουν τόπο
05-02-2012, 17:38 #12762
Αχ ρε συ Elaki πολύ με συγκίνησες με τη πεθερούλα σου, πόσο τυχερή είσαι!
Κ η δική μου πρώην πεθερά ήτανε τέλεια αφού έλεγα στον πρώην μου πως καλύτερο άντρα σίγουρα θα βρώ αλλά καλύτερη πεθερά αποκλείεται, αυτά τα ρεμάλια( κ ο αδελφός του) είχαν πάρει απο τον πατέρα τους!
όσον αφορά τις νυχτικιές μπορείς μια μέρα να κάνεις πλάκα στον άντρα σου να τις φορέσεις αλλά από κάτω να φοράς κάτι σέξι π.χ καμιά ζαρντέρια κάτι σαν κίντερ έκπληξη!
05-02-2012, 17:48 #12763
:lol::lol::lol::lol: Έλενα είσαι δαιμόνια! Μπράβο φαντασία δεν το είχα σκεφτεί τέτοιο σενάριο! :lol::lol:
Και θα του λέω έλα στην γιαγιά έλα στη γιαγιά, η γριά κότα έχει το ζουμί και άλλα τέτοια χαχαχαχαχα ααααα ιουυυυυυ :barfy:
05-02-2012, 17:52 #12764
:lol::lol::lol::lol: είσαι άπεχτη!!!!
Πάω για καφεδάκι θα τα πούμε αργότερα
Φιλάκαι :kiss:
05-02-2012, 18:15 #12765
Καλό καφεδάκι Έλενάκι μου! Να περάσεις όμορφα τα λέμε μετά! :kiss:
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....