ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 856
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 856 of 2553 FirstFirst ... 35675680684685485585685785886690695613561856 ... LastLast
Results 12,826 to 12,840 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Ωχ, επανήλθε η καταιγίδα. Αν συνεχίσει να μπουμπουνίζει έτσι θα μπω κι εγώ κάτω από το κρεβάτι παρέα με το καλικαντζαράκι! Η κουφή στην κοσμάρα της, κοιμάται του καλού καιρού.
    :lol:είδες έχει και τα καλά του να είσαι κουφός!
    Αλλά για τους μη κουφούς δεν είναι πάντα καλό....
    http://www.youtube.com/watch?v=yvdvIk55u88

Senior Member
    Καλησπέρα κορασίδες! Απουσία ολίγων ημερών από το φόρουμ κι αυτό το θέμα μεγάλωσε κατά 15 σελίδες! Πάνω που είπα να ενταχθώ στην κοριτσοπαρέα! Δε σας προλαβαίνω!!!!!!!! :P

Senior Member
    Eli μου, δικαστικές περιπέτειες, βλέπω... Εύχομαι αίσια έκβαση....

Senior Member
    Καλησπέρα welldah, εγώ έλειψα μόλις δύο μερούλες και δεν τις προλαβαίνω!!

Senior Member
    Ποντικάκια μου καλά,ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!Καλώς σας βρήκα όλες και πάλι!
    Μόλις έκανα ένα διάλειμμα από τα τηλέφωνα,έκανα μπανάκι και ξεκίνησα να τρώω.
    Αβουλίνι μου,συγνώμη που δεν το σήκωσα...ʼργησες κατά δυό μπουκιές να με πάρεις...
    Με δυό λόγια ο απολογισμός είναι πολύ θετικός!Είδα αγαπημένα πρόσωπα,μαγευτικά μέρη,
    περπάτησα εδάφη των προγόνων μου,ανέβηκα στα σύννεφα λίγο κοντύτερα στο Ντουλί...
    Γύρισα γεμάτη εικόνες,αισθήσεις,πέτρες,κ� �υκουνάρια κι άλλα αναμνηστικά κι αμέτρητες φωτογραφίες...
    Δεν ήθελα να φύγω είναι η αλήθεια...Υπολογίζω κατά Μάιο να ξαναπάω,καλώς εχόντων των πραγμάτων...
    Ελπίζω να μου είστε όλες καλά και ν'απολαύσατε κι εσείς την εβδομάδα που μας χώρισε...Σας φιλώ γλυκά!

Senior Member
    Γλυκούλα μου, χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι καλά στο σπιτάκι σου..
    Που τρως, κινείσαι, πλένεσαι, κανονικά, χωρίς όλα αυτά που απασχολούν εμένα τουλάχιστον, κάθε φορά που επιστρέφω..
    Σε συμπάθησα παραπάνω από το αναμενόμενο, σχεδόν σε αγάπησα, σαν να σε ήξερα χρόνια, το ομολογώ και θα ήθελα να σε ξαναδώ. Θυμάμαι τη στιγμή που έφευγα μέσα στα ΚΤΕΛ. Γύρισα και ήσουν γυρισμένη κι εσύ και με κοίταξες με ένα πάρα πολύ γλυκό βλέμμα. Αυτό κράτησα και θυμάμαι πια από σένα.

Senior Member
    :thumbup:

Το θυμάμαι το βλέμμα μου...Σου έλεγε "μη φεύγεις μη..."ανάμεσα στ'άλλα...
    Και μετά μας έλειπες στη βόλτα και στο φαγητό μας με τη Γλαύκη...Έχασες και το χέσιμο του αιώνα...
    Εις το επανειδείν λοιπόν!Τουλάχιστον μ'εσένα φαντάζει συντομότερο...Σε φιλώ γλυκά κι εγώ!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Μαρή Τζίνα, τι έγινε με τη λαλαγκοκατάσταση; Στο ένα μείναμε;
    ʼβα μου είσαι λίγο απαιτητική ή μου φαίνεται; Μήπως να προσλάμβανα και έναν speaker να σου κάνει live αναμετάδοση του "αγώνα"; :lol:

Senior Member
    Καλημέρα κορασίδες!
    Ξύπνησα σήμερα το πρωί απότομα με την αίσθηση ότι έχω κάτι να κάνω! Νομίζω ότι το χθεσινό πρωινό ξύπνημα με επηρέασε χιχιχιχι και νόμιζα ότι και σήμερα είχα κάποια δουλειά να κάνω πρωί πρωί... οι παλιές συνήθειες μάλλον πεθαίνουν δύσκολα τι να πω...
    Ναταλάκι μου πόσο χαίρομαι που πέρασες όμορφα και ταξίδεψες σε όμορφους τόπους με όμορφη συντροφιά .

Senior Member
    καλημέρα σας και από εμένα, σήμερα ξεκίνησα δυναμικά, θα έκανα απανωτές συναντήσεις στο κέντρο, προσδοκούσα να κάνω και λίγο shopping, ένα τζινοκολάν που χρειάζομαι, αλλά τα επεισόδια μου άλλαξαν τα μεγαλεπίβολα σχέδια, το μετρό κλειστό σε κεντρικούς σταθμούς οπότε πήρα των ομματιών μου και επέστρεψα σπιτάκι, κλαψ.
    Ελπίζω αύριο που θα έχω και την επίμαχη συναντηση με τον πλαστικό να μπορώ να μετακινηθώ στο κέντρο και να μη μου χαλάσουν τα σχέδια...

Senior Member
    και επειδή ακούω για απολύσεις πλεονάζοντος προσωπικού στο δημόσιο, ορίστε!

Senior Member
    .

Senior Member
    Καλημέρα. Πάλι άρχισε να βρέχει. Ελπίζω σήμερα να το πάει πιο ήρεμα.

Senior Member
    Μόλις έπλυνα και συμμάζεψα το μπαλκόνι μου που έγινε χθες γης μαδιάμ από τον αέρα και τη βροχή. Μάζεψα και την τραπεζαρία μας που είχε γίνει χάλι την έπληνα και επισκεύασα και το ποδήλατο μου που από προηγούμενη πτώση λόγω αέρα είχε βγει η αλυσίδα. ουφ! Τώρα θα συνεχίσω με τα ενδότερα και έχω πολύ δουλειά! Επιτέλους με έπιασε η νοικοκυροσύνη μου!
    Τώρα θα μου πείτε σιγά μην κρατήσει με τέτοιο παλιόκαιρο αλλά τι να κάνω το έβλεπα και με έπιανε μαυρίλα.
    Εντομεταξύ έχουμε στην πολυκατοικία μας ένα παλικάρι τοξικομανή και τώρα τους ακούω να φωνάζουν και να οδύρονται τι τραβάει και αυτή η άμοιρη η μάνα....Φοβάμαι καμιά φορά μην της κάνει κακό με τέτοιο χαλασμό που ακούω κάθε λίγο και λιγάκι :shocked2: