ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 863
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 863 of 2553 FirstFirst ... 36376381385386186286386486587391396313631863 ... LastLast
Results 12,931 to 12,945 of 38289
    Senior Member
    :lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Μήπως έχεις κατακράτηση?

Senior Member
    Μήπως είσαι έγκυος? Τον πρώτο μήνα συνήθως η ζυγαριά δείχνει παραπάνω λόγω αρκετά μεγάλης κατακράτησης που γίνετε στον οργανισμό.

Senior Member
    Όχι Πωλινάκι μου μακάρι να ήταν αυτό , μόλις μου τελείωσε πριν λίγες μέρες η περίοδος. Μπορεί να είναι από το κρύο γιατί όλο αυτόν τον καιρό έχω παραπάνω όρεξη και δεν την παλεύω πάντα όπως θα ήθελα.
    Κατακράτηση σίγουρα έχω γιατί και στις γόνιμες απάνω ήμουν και έφαγα την Δευτέρα το βράδυ μακαρόνια που καταλάθος τα έκανα πάρα πολύ αλμυρά και μετά είχα πιει πάρα πολύ νερό. Οπότε ο συνδυασμός όλων αυτών λέω ότι την έκανε την δουλειά του...

Senior Member
    Σήμερα μετά από αρκετό καιρό άκουσα για 3 λεπτά την φωνή της αγαπημένης μου!!!! Ενιωσα αμέσως τόσο μα τόσο ήρεμη....!!!!

Senior Member
    Να δούμε πότε θα ηρεμήσει και εμάς εδώ τις υπόλοιπες που έχει παγώσει το τόπικ από το μεσημέρι ....

Senior Member
    Εγώ πάλι, σήμερα μίλησα με έναν φίλο μου στο τηλέφωνο και μου είπε ότι τους φώναξαν στη δουλειά του το πρωϊ και τους ανακοίνωσαν μείωση 20% στο μισθό τους, δηλαδή πριν καλά καλά ανακοινώσουν τα μέτρα χθες. Έχει δύο αγοράκια και με το μισθό του να πέφτει κοντά στα 1000 ευρώ ήταν μες την καλή χαρά. Τον παρηγορούσα αντιπαραθέτοντας τη δική μου ανεργία με τη δική του μείωση μισθού! Ένα μπάχαλο δηλαδή. Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος!

Senior Member
    Αν ειναι αυτο που υποψιαζομαι που την εχει ριξει, θα βρει συντομα τον παλιο καλο της εαυτο. Εχει ξανασυμβει για λιγο καιρο να απομακρυνθει και μετα επεστρεψε δρυμιτερη η χρυση μου.

Σαγαπαω πολυ κουκλιτσα μου με μια αγαπη τοσο αγνη που κανεις δεν θα μπορουσε να την καταλαβει εκτος που αν την εχει νιωσει.

Senior Member
    Γεια σας κορίτσια!
    Ακέφαλες και αβάπτιστες, προς το παρόν, αλλά δεν πειράζει. Έχουμε υπομονή και το έχουμε αποδείξει.
    Μαύρα τα μαντάτα ως προς το οικονομικό. Ο κόσμος έχει απελπιστεί και το δείχνει πλέον παντού. Σήμερα πήγα σε συνοικιακό σούπερ μάρκετ για να πάρω δύο πραγματάκια. Πήρα καφέ φίλτρου, απορρυπαντικό πιάτων και ζάχαρη. Ο ιδιοκτήτης είπε δύο τρεις φορές, μόνο αυτά, ε; Ε, αφού είναι μόνο αυτά, θα σου δώσω μικρή σακούλα.. Αυτά μόνο, ας είναι, δεν πειράζει.. Τι να πω κι εγώ; Ο άνθρωπος ήθελε κατανάλωση, προκειμένου να μη κλείσει το μαγαζί του. Θα φροντίσω άλλη φορά να ψωνίζω περισσότερο από αυτόν. Απλά μου πέφτει λίγο μακρυά και σήμερα έτυχε να περάσω από κει και μπήκα. Δεν ξέρω τι θα απογίνουμε και δεν θέλω να το σκέφτομαι προς το παρόν. Όπως όλοι, έτσι κι εμείς θα βαδίσουμε, εκεί που μας πέταξαν.
    Τελικά δεν την είδα χθες "τη λάμψη". Σήμερα θα τη δω. ʼρχισε να ρίχει και κάτι ψιλό, σα χιόνι, οπότε η ατμόσφαιρα είναι ιδανική... Έκανα και το μπάνιο μου, έβαλα τις κρέμες μου, τα αρώματά μου, είμαι πανέτοιμη! Γιατί, ως γνωστόν, η φτώχεια θέλει καλοπέραση κι η π$%#νιά φτιασίδι! :lol:

Senior Member
    ʼστα Τζίνα μου μην τα συζητάς έχω μία απίστευτη άρνηση προς όλα τα αρνητικά που συμβαίνουν... τόλμησα να ανοίξω την τηλεόραση για λίγο την ώρα που σιδέρωνα και έχω φρικάρει με αυτά που ακούω...

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Γιατί, ως γνωστόν, η φτώχεια θέλει καλοπέραση κι η π$%#νιά φτιασίδι! :lol:
    Να σαι καλά βρε Αβάκι μου με έκανες και γέλασα! Μάλλον θα βάλω και εγώ να δω καμιά ταινία να ψιλοξεχαστώ γιατί μαύρισα πολύ και δεν κάνει...

Senior Member
    Ξέχασα να σας πω ότι μου είπε ο φίλος μου ότι μέχρι τον Ιούνιο θα τους πουν στη δουλειά αν συνεχίσουν να παίρνουν δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων. Δεν άκουσα στις ειδήσεις, παίζει τελικά να κοπεί ο 13ος κι ο 14ος μισθός;

Senior Member
    Εμένα, παιδιά, ευτυχώς χάλασε η τηλεόραση και έτσι δε μπορώ να δω ειδήσεις. Καλύτερα, ναι! Με πιάνει τέτοια θλίψη και ανασφάλεια, ώστε προτιμώ να βλέπω ταινίες.

Senior Member
    Τζίνα μου, σφύρα του κι έρχεται... Κάποτε θα τα κόψουν όλα, μα όλα. Θα μας έχουν με μισθούς πείνας, με εξευτελιστικές συντάξεις, θα τεθεί ζήτημα επιβίωσης.
    Ήρθε το παρεάκι! Σας αφήνω να παραγγείλουμε πιτόγυρα! (η ατμόσφαιρα που λέγαμε)...
    Ματς, μουτς!!!

Senior Member
    Κι εγώ αποφεύγω να βλέπω ειδήσεις γιατί παθαίνω αυτό που έπαθε η Eli τώρα. Μαυρίζω, όχι από τον ήλιο!!